- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
killerjohn #896 üzenetére
Én már megvárom a 10xx nvidia karikat, legfeljebb mediumon tolom a doomot első néhány végigjátszásnál
-
killerjohn
addikt
válasz
laceszgamer #898 üzenetére
i7 2700k és 32GB RAM (fejlesztői gép)
-
laceszgamer
addikt
válasz
A gép többi része milyen? Csak mert ha egyidősek a VGA-kkal, akkor lehet ott is kéne valamit alakítani.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Ezt a kérdést itt tedd fel!
-
killerjohn
addikt
sziasztok!
két db radeon 5850-em crossfireben. Van egy sanda gyanúm, hogy ez nagyon harmatos a doomhoz. Mivel az elmúlt években egyáltalán nem foglalkoztam a VGA piaccal, ezért elkelne némi segítség az upgradehez... NVidia vagy AMD? Milyen modell? 100e körül tudok most rászánni
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #894 üzenetére
Esetleg reklámothatnák többet ilyen gameplay-el a játékokat. Itt végre úgy játszik valaki, ahogy kell. Nem a fos konzolos gameplayeket kellene mutogatni amiben negyed óra míg megfordul valaki.
Tetszett ez a videó.
-
cyberkind
félisten
Ez a DLC amit kap az ember a játék mellé külön kódos vagy hogy van?
-
laceszgamer
addikt
Na elvileg tesztelők sem kapnak megjelenés előtt kipróbálható verziót. Pedig reménykedtem benn hogy a napokban már lesz pár teszt online.
-
s912
aktív tag
Kód megérkezett, előtöltés folyamatban
-
tiv83us
veterán
Ott ket-ket es fel perc kornyeken a nagy kuzdelem heveben brutalisan leesik az FPS, remelem ez csak PC-s betegseg
ps: Barmennyire is tolni akarom mar holnap ejfelkor en is, sajnos nem lenne ra semmi idom egesz hetvegen, ugyhogy majd jovoheten. Addig tavol maradok a topiktol a spoilerek elkerulese vegett.
Have fun! -
oriic
HÁZIGAZDA
DOOM - Singleplayer Gameplay and Impressions
Jesszus de várom a holnapot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ragnar_
addikt
válasz
laceszgamer #877 üzenetére
Nekem is megvan már a kulcs, de elvileg megjelenés napján kapom + amíg lejön az 50 Gb steamről...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #875 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #876 üzenetére
Csak ahogy látom náluk 40 font a játék.
Lényegében akkor majdnem teljesen Steam ár lenne átváltva.Áh, tudtam hogy nem bírom ki, hogy ne vegyem meg, de lehet végül kivárom a pénteket, 30 euró mégiscsak jobban ahngzik mint 40 font.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #875 üzenetére
Green Man Gaming elvileg ma kezdte kuldeni oket elorendeloknek.
-
laceszgamer
addikt
Valahol kapni neten úgy Doom-ot, hogy rögtön küldenek kulcsot nem csak megjelenés napján?
-
emmm
őstag
válasz
kriszpontaz #872 üzenetére
Azért nem fogom telesírni a párnámat éjjel, mert a pisztolyban végtelen a lőszer...kb. csak az elején fogjuk használni.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
kriszpontaz #872 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #869 üzenetére
A Doom I-II.-ben pedig ugyanazt a lőszert használta mint a chaingun és el is bírt fogyni (utána mehettél ököllel). Ez meg ugye egy reboot (lenne) az eredeti Doom alapján, de az sem sikerült ezek szerint.
-
Viper26
nagyúr
válasz
atidzsiforc #869 üzenetére
Jah, csak ez nem quake...elvileg.
-
atidzsiforc
őstag
quake 2, quake 4-ben is vegtelen loszres volt a pisztoly megsem fakadt sirva senki
-
s912
aktív tag
-
Htibimor
senior tag
Van olyan, aki lemaradt a Collector's edition-ról és szeretne egyet, az írjon privátban!
-
Viper26
nagyúr
válasz
kriszpontaz #862 üzenetére
Akkor az ott egy komoly fail...nem értem ilyet miért / hogyan?!
-
Viper26
nagyúr
válasz
kriszpontaz #859 üzenetére
Ne vicceljünk..tuti nem.
-
s912
aktív tag
válasz
kriszpontaz #859 üzenetére
ahogy látom, igen
újra megy az "adás", akit érdekel!
-
s912
aktív tag
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #855 üzenetére
aktuális hírmegmondónkat hallhatták
amúgy köszi az infot (megint)Elvileg már játék megjelenésekor "élni" fog a DLC (multi):balga info, ne olvassátokszerintem lehetne egy gomb, hogy doom-al kapcsolatos kérdésekért nyomj ide .. és atinak menne a PM
-
atidzsiforc
őstag
megjeleneskor semmikepp xd
-
s912
aktív tag
Elvileg már játék megjelenésekor "élni" fog a DLC (multi):
Three new maps
One new weapon
One new playable demon
One new armour set
One new piece of equipment
New hack modules and taunts
New customization colours and patternsEach of the three DLC packs will cost $14.99 (£11.99) or obtainable via the season pass, costing $39.99 (£29.99).
-
R3laX
addikt
Hey!
Akkor aki +DLC-vel veszi, magának tudhatja az első DLC-t egyébként? Illetve nem tudni vmit bővebben a DLC-k megjelenéséről, áráról?
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #846 üzenetére
olyan, mintha "besülne", nem?
-
Ghoula
senior tag
Ha valaki lecsúszott a Collectors kiadásról,de mégis szeretne venni, küldjön privátot.
Van egy példányom elővásárlásban az 576-nál, Árkád-os személyes átvétellel, de szerintem skip-elni fogom.
Na nem a játékot,de elég lesz a sima is. -
R3laX
addikt
Heló!
Ha >>erre<< a kommentre gondolsz, teljes mértékben megbízható. Vettem már itt Rise Of The Tomb Raidert, minden simán megy. Én ma meg is vettem itt a Steam-es Doom-ot DLC-vel, már csak a péntek 13-at várjuk
.
De tényleg, amúgy ki veszi meg Steam-en 60€-ért, ha van ennyi más lehetőség?
-
tiv83us
veterán
Ez nagyon bejovos, hogy nem generalodik ujra a health, mint a current-gen FPS-ekben es hogy tele van secretekkel a palya, tovabba, hogy iktattak bele egy nemi RPG elemet is. Az leso ketto igazi Doomos tulajdonsag, ezt a regeneralodast maig nem ertem, hogy miert talaltak ki. Mennyivel elvezetesebb volt regen figyelni mindig az elet-pontjainkat, pancelt?
Ja, es hogy a zene bedurran, ahogy az akcio elkezodik. A jo muzsika az essential a Doomhoz!En varok vele egy hetet meg, sokan csak vegigtoljak a kampanyt akik nem mutiznak, aztan elpasszoljak eBay-en, azokra majd racsapok 10-15 dolcsival olcsobban
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
s912
aktív tag
válasz
Firestormhun #813 üzenetére
Az feltűnt bárkinek, hogy 0:32 mp-nál mi a jófenét csinál a plasma-val?
-
emmm
őstag
Nos, én még csak most néztem meg a belinkelt videókat, tetszik, meg is vettem steam-en.
-
tasakos
tag
Sziasztok!
Láttam korábban a fórumban linkelt valaki egy oldalt (cdkeys.com) ahonnan meglehet venni a játékot. A kérdésem az lenne,hogy mennyire megbízható az az oldal,ha onnan venném. Tapasztalatok vannak ?
Köszi,
Tasi
-
Carasc0
őstag
válasz
Keeperv85 #766 üzenetére
Hello!
Egyetértek veled. Anno én is sokat játszottam a Doom 1,2-vel. Nem rég jutott el hozzám is a hír, hogy hamarosan megjelenik egy felújított modern grafikai változata. Jó mondom akkor megnézem milyen. Gameplayek alapján nekem a következő lehangoló tapasztalataim vannak:
- 2016-ban egy DOOM játék esetén sokkal precízebb ellenfélsérülési mechanizmust várok el. Az hogy beledurrogtatok az ellenfélbe és szétesik 8-10 cafatra (az is randomra) az úgy kevés.
- Eltűnnek a holttestek és cafatok, marad egy vérfolt. Nagyon kevés!
- Lépésszimuláció nekem is nagyon nagyon hiányzik.
- Multi grafikája jóval rondább mint a Single... Miért...Kár érte...
-
R3laX
addikt
Heló!
Ugye mikor még volt fémdobozos Doom a galaxisnál, benyomtam, hogy küldjön értesítést, ha már megvásárolható.Na most nézem, hogy ugye a fémdoboz elfogyott, viszont már nem értesítést lehet kérni, hanem a "kosárba" opciót lehet csak választani. Mi lesz akkor a fémdobozos verziómmal? Más már kapott értesítést?
-
Htibimor
senior tag
válasz
És ez most mivel tud többet/mást? A videó nekem nem segített sokat?
-
Vistaboy
veterán
válasz
cyberkind #815 üzenetére
Igaz, ez már a Rise of the Tomb Raider esetén is feltűnt. A kártya lazán vinné maximális grafikán, ha nem lenne a 4K felbontású textúrák miatt kevés neki a 4 GB VRAM. Én pont emiatt nem vettem 970-et - pedig erősen filóztam rajta -, hogy majd gondok lesznek a 3.5 GB miatt később vele. De nem gondoltam volna, hogy ennyire visszaüt. Mert - ahogy kiderült -, ahol kevés a 3.5, ott már a 4 GB sem elég.
Szerintem nem véletlenül lesz 8 GB VRAM az 1080-ason...
De most biztos nem fogok új VGA-t venni, idén legalábbis tuti nem, különben sem szoktam minden generációváltásnál cserélni. Majd talán jövőre, ha minden sikerül, de szívem szerint inkább magát a gépet cserélném már le, lassan négy éves lesz szegényke. Bár megmondom őszintén, hogy még mindig bőven elég a legtöbb játékhoz az i7-3770 és 16 GB RAM, legtöbbször a VGA a szűk keresztmetszet.
Hogy ON is legyek - lassan átmegyünk "Milyen videokártyát vegyek?" topikba
-, mivel idén a DOOM-on kívül másik játék nem fog érdekelni, ha az elszaladgál FullHD-ben maximumhoz közeli beállítások mellett, akkor egyelőre nem érdekel a gépfejlesztés.
(#816) Pala: Tudom, és addig igazából nem is nagyon izgat, amíg csak pár beállítást kell visszavenni a grafikából. A Tomb Raider esetén sincs sok különbség látványban a maximális és az egyel kisebb textúrák között. A gondok majd akkor fognak kezdődni, ha el sem fognak indulni az új játékok pár éves hardvereken. Amíg csak pár vizuális extráról kell lemondani, nem különösebben érdekel a dolog.
-
Pala
veterán
-
-
Vistaboy
veterán
válasz
Csak nehogy az legyen majd, hogy megint minden újítás csak GTX 1080-on fogjon futni, a korábbi generációk pedig le legyenek sz****...
Nem semmi egyébként, alig több, mint egy éve vettem a GTX 980-at, és máris mennyire elavultnak számít...
-
Firestormhun
senior tag
A játék támogatni fogja Vulkan API-t is, amit patch formájában fog megkapni nem sokkal a megjelenés után.
Kis ízelítő:
Doom (2016) running on Nvidia GeForce GTX 1080 with Vulkan API -
oriic
HÁZIGAZDA
-
cyberkind
félisten
Attól mert akció nyugodtan lehetne frászt hozó külseje a szörnynek, mert ez érdekes inkább.
-----------------------------
Egyébkén mikorra várható sokkal több, kb minden infó a játékból?
Ha már nem rendeltem be előre, de ha mégis érdekelne a MM-ból beakarnám rendelni a poszter miatt. -
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #798 üzenetére
Tulajdonképp akkor azt az egy lemezt is minek teszik már bele? Oly mindegy az a 7-8GB már hogy le kell tölteni vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest