- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #296 üzenetére
Kevés illuziórombolóbb dolgo van ennél. Ennél még az is job bmikor csak szimplán odatesznek valami, ami még ha kicsit látszik is rajta, hogy azért van ott hogy ne menj arra, de mégse ennyire illuzióromboló.
-
-
tiv83us
veterán
válasz
kriszpontaz #296 üzenetére
Jah, ezt a SW es a Titanffall is csinalja, eleg gaz, de ez ugye a konzolok memoria limitaltsaga miatt van, nem total lustasagbol.
A Dragon Age: Inquisition jol megoldotta, de mondjuk a texturak rovasara is ment kemenyen.
A Doom mindig is belteri volt, nagyon keves kulso ter volt (az EREDETI) Doom, (A Doom 3 az ilyen.. nem is tudom micsoda...), remelhetoleg/valoszinuleg itt is igy lesz.
-
kriszpontaz
veterán
15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra
De ugyanakkor eszében sincs megfordulni, mert a pálya legelején van pl. a piros kulcsos ajtó.
Biztos azt hiszi előjön ez:Ettől a falra tudnék mászni. Megrugdosnám aki kitalálta. Csak kimentem megnézni egy szikla közt a kilátást.
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #294 üzenetére
es Vistaboy
Pont tegnap toltam vegig a Doom 1-et (csak az elso fejezetet) es mar szinte el is felejtettem milyen complexek a palyak es meg 3. nehezsegi fokozaton es joparszor megdoglottem. Kb 40x eltevedtem es fele secret cuccokat sem szereztem meg. Pedig nem mai motoros vagyok, 25 eve tolom az FPSeket, miota eloszor meglett a Wolfensetein floppyn. Kicsit tulsagosan hozzaszoktam a lenyomod a pockot es ki van minden nyilazva. Meg a BioShock is csinalta ezt, szerintem feleslegesen.
Szoval bizom benne persze, hogy meg 20 ev utan is akarok majd a SP-vel jatszani neha-neha (ha meg elek akkor), mint a Doom1-el, kiderul. Sajnos nem valoszinu, mert mar nem a mi korosztalyunkat akarjak kielegiteni, hanem a 15-16 eves Bieber generacionak, aki ha nem tud balra menni, akkor megy jobbra.
-
-
Vistaboy
veterán
"En is ugy gondolom, de a Doom mindig is agyatlan hentelesrol szolt, ugyhogy nagy sztorit ne varjon senki. Mesz, losz, megkeresed a kulcsot, kinyitod az ajtot, losz megtobbet aztan level completed."
Persze. Nincs is ezzel semmi baj. Viszont azt remélem, hogy azért nem lesz nagyon lebutítva. Nem lesznek minden szobában hologramos útjelzők, nehogy eltévedjen az egyszeri játékos, ha hirtelen kétfelé ágazik a folyosó. Pár példa:
"Piros kulcs ---> Jobbra 100 méterre. Vigyázz a bal felső sarokban megbúvó szörnyre."
"Sárga kulcs ---> Balra 100 méterre. Ha nem találod a kapcsolót, ami mozgassa a platformot, akkor gyere vissza 10 métert, fordulj jobbra, onnan lépj előre kettőt, majd a falon keress egy piros gombot. Azt kell megnyomni."
"Kék kulcs" ---> Tovább egyenesen, de előbb szerezd meg a sárga és piros kulcsot, mert nélkülük nem tudod kinyitni az utolsó ajtót."
-
tiv83us
veterán
válasz
laceszgamer #291 üzenetére
Bennem a multi a videok alapjan L4D/Quake erzest keltenek, jol jon, hogy belebujhatunk 4 fele szorny borebe, csak legyenek izgik a jatekmodok es sok palya, a hangulatot nehez elkurni egy Doom jatekban.
-
-
tiv83us
veterán
En is ugy gondolom, de a Doom mindig is agyatlan hentelesrol szolt, ugyhogy nagy sztorit ne varjon senki. Mesz, losz, megkeresed a kulcsot, kinyitod az ajtot, losz megtobbet aztan level completed.
Multi oda fog baszni, azt mar most megtudom allapaitani. Single is tuti jo lesz, ettol fuggetlenul. Csak ne varjon senki Bioshockot, meg Halot szvsz. -
front3r
őstag
Az ördögé a lelkem...
Meglepően jó a multiplayer módja ennek a játéknak, tényleg igényes. Oké, arena shooter, de teljesen jó lesz egy fáradt munkanap utáni henteléshez. A custom pályák meg jó lehetőségeket hordoznak magukban, még úgy is, hogy én ps4-ről fogom tolni.
Toltam az alfát, tudom hogy jó lesz a multi.
Kicsit úgy érzem, hogy a itt a single lesz a tortán a hab, és inkább a multi lesz a domináns. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
s912
aktív tag
-
R3laX
addikt
válasz
Vistaboy #283 üzenetére
Sztem többet kihoznak a multiból is. Aki szerette anno a quake3-at, sztem sok ideig jó kis szórakozást ígér a multi is
. Mennyit Clan Arena-ztam te jó ég
. Na meg ígérnek további módokat idővel... Volt lehetőségem kipróbálni az alfát és tetszik a fizika, jó lesz ez. Kis strafe jump is benne van, bár itt nem nyomod oldalra is az irányt, csak előre, majd egy kicsit lódítasz az egéren
.
-
tiv83us
veterán
6 fele MP mod - Video
-
R3laX
addikt
-
wjbhbdux
veterán
Se 1v1, se FFA Deathmatch, se CTF nem lesz a multiplayerben, de lesz helyette codos kill confirmed [link]
-
s912
aktív tag
-
tiv83us
veterán
Rovidecske, de vadiuj video a MP palyakrol. Nem rossz-nem rossz
-
tiv83us
veterán
válasz
Aron1988 #270 üzenetére
Dehogy szitokszo, en hatalmas Quakes voltam, meg anno versenyekre is jartam, mikor meg LANozas volt a divat. Maig az egyik legjobb FPS a mega idejebol, nem csak a MP de a SP is.
Aztan jott az Unreal, az mar annyira nem jott be, az UT oke volt, de a Doom mindennek az atyja. Nem a multi jatekment - az total csod - hanem a SP es a Doom-feeling ugye.Szoval en remelem, hogy inkabb Quake feelingje lesz a MP-nek, mint UT csak Doom kornyezetben.
-
Aron1988
tag
Nem értem, a "quake-es" multi már szitokszó? A DooM2 PvP része eléggé bárgyú volt, az egészben az irreálisan gyors futás próbálta az irreálisan erős fegyvereket ellensúlyozni. Na meg 2.5 dimenziós is volt. Kizárásos alapon, ha oldschool shoter feelinget akarnak hozni a multiban, nincs más választásuk, mint a klasszikus quake-ekhez hasonló játékmenetetet reprodukálni. Amúgy szerintem a Quake 2-höz hasonlít legjobban a játék ezen része, ami nekem örök favorit. Mondjuk egy +20% mozgási sebesség ráférne a figurákra, de ezt leszámítva minden patent.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus] #261 üzenetére
Foleg, hogy a Quake a Doom unokaja, ugyhogy ha valami "kvekes" akkor azt aze' jobb letisztazni, hogy ki honnan mikor-hogy
Egyebkent nekem sem tunik Kvekesnek, total Doomos az egesz. Lehet, hogy van benne rocket jump, meg quad damage, dehat ID game. Jo lesz ez.
A konzol vs PC dologhoz: Persze, hogy a gamepad soha meg nem fogja kozeliteni az eger+bill kombot, de konzolon is vannak brutal jo gamek es brutal jo gamerek. Csak azert mert egerrel konnyebb heccsatolni, nem jelenti azt, hogy konzolon nem lehet brutalis jokat tolni vele.
-
R3laX
addikt
válasz
[Prolixus] #267 üzenetére
Kell, akarok már vmi hasonlóót
. Konzolon sztem marha lassúak gamepaddal... Más lesz ez egérrel.. Jó kis Unkind, Polosaty, Cooller, magyaroknál Storm, Death...
. Ősarcok.. ID, + a multit kihegyezik.. csak nem basszák már nagyon el, na meg simán kinézem a Quakerekből, hogy megépítik újra a Ztn3tourney1 et, pro-q3dm6-ot stb...
-
R3laX
addikt
Anno csináltunk is versenyt, mi voltunk az MM(Magic Mushroom) clan saját szerveren. Ch1ll, R3laX, stbstb...
Meglátjuk mi lesz belőle, remélem csinálnak módokat mindet hozzá... OSP, Clan Arena stb
-
R3laX
addikt
válasz
Ez hozza azért a sebességet/pörgést LESD
. Van Railgun szerű fegyver is
. Kedvenc
atidzsiforc : Pedig milyen jó volt a strafejump
Egyébként ezek a konzolos videók nem adják azt, amit egérrel ki lehet majd hozni sztem a dologból.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
[Prolixus] #263 üzenetére
en is kepes voltam 7-8 evet elquakezgetni ugy, hogy ugrani se tudtam
-
[Prolixus]
addikt
válasz
atidzsiforc #262 üzenetére
De ez az, elmondása szerint ő 7-8 évet kvékezett, ezzel szemben én 70-80 meccset összesen.
Ezért is kezdtem úgy, hogy lehet én vagyok a hülye...
-
atidzsiforc
őstag
válasz
van benne raketa meg shoti meg ugropad >>>>>>>>> QUEK QUEK QUEK
egyebkent meg az, hogy ki mit erez quakes jellegu jatekmenetnek elegge szerteagazo, aki csak "felszinesen" tapasztalta meg regen annak teljesen ertheto, hogy ez esik le, aki meg hardcore quake player a mai napig az meg nagy valoszinuseggel ra sem fog nezni ennek a multijara.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #258 üzenetére
Értem, köszi!
Előrendelés lesz csak valószínűleg. Nagyon hiányzott már egy Q3 style multi
.
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #258 üzenetére
Talán, mintha láttam volna a Tesco-ban.
-
R3laX
addikt
Haley!
Ha most megvenném a New Ordert, már nem juték be a bétába nem?
. Nagyon várós a game, quake style 4eva
. Vagy 7-8 évet quake-eztem.
-
laceszgamer
addikt
Ez a nem megy semmi a single rovására, ez olyan dolog amit a marketing szokott mondani, az igazságot meg általában csak a fejlesztők tudják.
Ott szoktak a gondok indulni mikor pár fejlesztőt áttesznek még a multihoz, még egy kis költségvetést arra stb... és általában mindezt a single résztől veszik el, mert úgy a legolcsóbb mintsem új fejlesztőket felvenni vagy költségvetést bővíteni.
Bár májusban úgy is kiderül, hogy mit sikerült összehozni.
-
tiv83us
veterán
válasz
Vistaboy #254 üzenetére
Persze, en is ugy gondolom, hogy a SP-n legyen a hangsuly, de az 50 dolcsimert szeretnek parszaz orat kapni, nem csak max 13-at (oke, legyen 30, ha vegigtolom haromszor), de en nagyon varom a Multit is, en csipazom a FPS multikat, beleszerettem kozben a SW: BF-be, Titanfallba, es a Doom is jol nez ki, ugyhogy remelem oda fog baszni a multi is es abban is biztos vagyok, hogy nem megy semmi az SP rovasara.
Mindegy, nekem a UPS hozza a megjelenes delelottjen, ugyhogy megprobalom objektivan osszefoglalni a ~13 ora utan, meg egy kis multi utan, hogy mit gondolok.
Amit eddig a trailerekben lattam, azokat csipaztam, no 60fps-el meg nem jatszottam konzolon. -
Vistaboy
veterán
Sajnos az a baj, hogy manapság egyre gyakrabban fordul elő, miszerint nem szabad hinni a marketingnek. Félreértés ne essék, korábban már írták, hogy 13 óra lesz az egyjátékos rész, amit ráadásul még ki is lehet majd tolni a titkos helyek felkutatásával, szóval nem tűnik olyan kevésnek. Feltéve persze, ha valóban rendesen megcsinálják.
Első végigjátszásra biztos nagyot fog ütni, ez általában minden új játéknál így van, de azért egy olyan cím esetén, mint a DOOM, ne a multi legyen már az, amitől világmegváltást várnak. A vásárlók 90%-a az egyjátékos mód miatt várja, és ha kiderül, hogy valójában mindössze 4-5 óra alatt ki lehet pörgetni, akkor az egész megy a kukába, mert önmagában a multi nem fogja megmenteni, legyen bármilyen jó is.
Részemről biztos, hogy meg fogom venni májusban, tehát ne értsétek félre, nem azért írtam a fentieket, hogy kifogást keressek ellene. De azért abban reménykedek, hogy mindez nem lesz igaz, és valójában megkapjuk azt a 13 órányi játékidőt - átlagosan (!) -, amit mondtak a készítők. És valóban lesz legalább annyira addiktív, mint az első két része volt.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
kriszpontaz #252 üzenetére
Így van, pont a Wolfie sikere mutatta, hogy nem kell multi egyáltalán a játékba, ha összeraknak egy tisztességes single kampányt. Ráadásul kvázi házon belül tapasztalhatták meg mindezt...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #251 üzenetére
A Bioshock 2 megvan, tényleg nem is figyeltem hogy van benne multi de el sem indítottam volna. A Tomb Raidernél egyszer nem indítottam el, mert egy ilyen típusú játékban egy marhaság multit rakni (felhozható példának a Mass Effect 3 multija is). A Crysis2 is megvan, de játszottam vele vagy 2 órát, szóval..... Akármilyen régi Doom 1 és 2 még mindig szórakoztató, még ha a pályák 100%-át fejből is fújja az ember. Remélem nem cseszik el a Single részét, mert akkor kuka. A Wolfenstein új részei nagyon jók lettek, követni kellene a példát.
-
laceszgamer
addikt
A gond ott szokott kezdődni mikor annyira a multira összpontosítanak, hogy azzal már a single résztől veszik el a fejlesztőket és a költségvetést.
Elvileg itt nincs erről szó, de ugye ez megint olyan, hogy a marketinggépezetnek azt se hisszük amit kérdez...Nem mellesleg az emberek 99%-a a Doom-ot a single miatt várja, és nem a multi miatt.
Ez a bele lehet tenni több 100 órát meg olyan dolog, hogy bele persze, ha annyira jól sikerül, de nem egy játék volt már aminek a multijával első pár napban játszottak, aztán onnantól senki sem.
Bioshock 2, Tomb Raider, Crysis 2... stb, szerintem sok ember azt se tudja, hogy volt bennük multi rész.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
kriszpontaz #249 üzenetére
Hát a single hosszáról érkező nem túl biztató hírek (pletykák?), plusz az utóbbi hetek/hónapok multis marketing fókusza után én is kivárásra fogok játszani...
-
kriszpontaz
veterán
Én úgy érzem kivárásra fogok játszani. Májusban úgyis másra kell a lóvé. Meg fogom venni, de majd később, nem akarok 0day beta teszter lenni mint a BF4-nél. Majd úgyis mindenki elmondja mit gondol a játékról. Engem a multi nagyon nem csikol. 2 óra alatt simán beleuntam. A multi coopban érdekelne de az meg nem divat mostanában. Bezzeg az X360-as verzióban az eredeti Doomokban benne van (BFG) a PC-s változatban meg nincs.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus] #246 üzenetére
A 2015-is E3 Trailer az 100% SP volt.
En kifejezetten orulok, hogy SP palyakat nem tesznek elerhetove a betaban. Esetleg palya-reszleteket, de nem full mapeket. -
tiv83us
veterán
Nem ertem miert kell ilyen negativnak lenni, a fullban ott lesz a SP, es odafog baszni en biztos vagyok benne.
Termeszetes, hogy a multit nyomatjak, mivel a SP kb 8-10 orat fog kinalni, meg multiba tobbszazat belel lehet tenni.De legalabb Doom vegre egy normalis MP-vel, nem Unreal Tournament, ami mar nagyon uncsi volt.
-
s912
aktív tag
Sajnos anno sem lehetett tudni, hogy a beta single vagy multi lesz. Csak reménykedtünk, hogy single lesz (mivel az alpha multi volt).. Tény, hogy a multi az időtállóbb és az is tény, hogy ha DOOM, akkor single..
Az is tény, hogy snapmap-el lehet majd kreálni single-s map-eket is.. Megawad-okat ideDe az is lehet, hogy "awesome" lesz a single és azért "rejtegetik" !
-
Vistaboy
veterán
válasz
kriszpontaz #242 üzenetére
Sajnos nagyon oda vannak a multi miatt, az összes béta erről szól, plusz a videók többségében is ezt mutatják. Ne legyen igazam, de szerintem főként ezzel akarják majd fenntartani a játékosok érdeklődését, az egyszemélyes mód pedig csak azért lesz benne, hogy ráírhassák a DOOM feliratot a dobozra.
Ezt alátámasztja az előrendelői DLC is, ami kizárólag multiban használható. Ha valakinek kelleni fog, majd figyelje sűrűn a topikot megjelenéskor, mert valószínűleg "aki kapja, marja" alapon be fogom írni ide. Nekem annyit sem ér, hogy beaktiváljam.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #241 üzenetére
Fasza, megint multi. Arra számítottam lesz egy kis Single végre
.
-
atidzsiforc
őstag
wolf elorendeloi betateszt ho vegen [link]
-
tiv83us
veterán
/Bar a kommentarnak inkabb Mici Mackot kene olvasnia az oviban, nem Doomot kommentalni...
Remelem ezt a fickot lecserelik/.
-
tiv83us
veterán
válasz
[Prolixus] #234 üzenetére
Jaja, 93-ban megvolt az akkori eredeti plakat.
Ejj, de racuppantam most megint a Doomra, meg ket honap es egy het
-
[Prolixus]
addikt
Much WOW! Köszi!
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
https://imgur.com/5ljl8nq
https://imgur.com/eRnkqIg -
atidzsiforc
őstag
válasz
mar van [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
[Prolixus] #229 üzenetére
Megfordítható, vagyis ha nem tetszik, kifordítod és az új kép lesz kívül.
-
atidzsiforc
őstag
pokiszonyosoknak tovabbra sem lesz ajanlott a doom [link]
a kep nem vegleges modell, meg keszulnek a robotlabak
-
laceszgamer
addikt
válasz
[Prolixus] #224 üzenetére
Totál mind1, szerintem a konzolosok is tisztában vannak vele, csak itt válik szét a dolog, hogy valaki elfogadja és játszik, mert a játékélmény a lényeg, a másik meg fanboy-kodik.
Konzolos dolog miatt sokkal kevésbé aggódok minthogy a multira túlzottan ráhajtanak a single rovására.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #222 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, ezért utólag szeretnék elnézést kérni a konzolosoktól.
Nem úgy akartam írni, hogy lebutítják a grafikát, inkább úgy fogalmaznék, hogy olyan technológiát alkalmaznak, ami kevesebb erőforrást igényel, emiatt konzolokon is el fog futni FullHD-ben 60 FPS mellett.
Persze abban reménykedek, hogy PC-n gondolnak azokra is, akik élesebb textúrákat szeretnének, de ha ehhez megint kevés lesz a 4 GB VRAM, mint a Tomb Raider esetén, akkor nem sokan fogunk profitálni belőle.
-
Vistaboy
veterán
válasz
laceszgamer #219 üzenetére
Félreértés ne essék, ha látványban hozza minimum azt a szintet, amit a tavalyi E3-on bemutattak, akkor nem lesz gond. Az pedig, hogy ezt miképp érik el, már teljesen hidegen hagy. Ha technológiailag eléggé le tudják butítani ahhoz a grafikát, hogy a konzolok is elvigyék FullHD felbontásban 60 FPS-el, viszont megmarad a videón látott látvány, akkor nem lesz probléma.
Azt viszont remélem, hogy a végleges játékban picit élesebbek lesznek a textúrák, mert nekem kicsit homályosnak tűnik az egész, de elképzelhető, hogy csak a YouTube mossa el ennyire a felvételt, és PC-n élesebb lesz a látvány maximális grafika mellett (Valahogy így, itt már egy fokkal jobb).
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #220 üzenetére
Igaz, benéztem.
Számomra is hat rémlett, de magyar wiki oldalra pillantottam gyors, ott még az 5 öt írták ( angolon már hatot )
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #219 üzenetére
tech 6
-
tiv83us
veterán
Hogy hivtak azt a demont, amelyik ujra tudta eleszteni az ellenseget? Magas, hosszu vegtagokkal es osztotta az arcodat, mint az allat. O is benne lesz?
(Az a Prowlee lenne az?)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #212 üzenetére
Huh, nagyon jó lesz. A mastermind meg kap egy szép kis textúrát, és máris lehet zúzni ellene majd.
-
tiv83us
veterán
válasz
Hat igen, ezej a szornyeket amik Doomma tettek az 1-2-ot és kevesbe a Doom3-at. A regi feeling mar most megvan, mar alig varon Majust
-
s912
aktív tag
válasz
ahogy látom az alpha-n belül "lock"-olták ki..
spider mastermind yeeeeeeeeeeköszi az infot Ati
Szent Mária.. baroon szétkapja rendesen marine-t..
-
atidzsiforc
őstag
meg egy kis leak [link] SPOILER ALERT
-
Vistaboy
veterán
válasz
kriszpontaz #208 üzenetére
Na, végre valami értelmes extra, ami miatt megéri előrendelni.
(#207) orichalcos: Reméljük, hogy a jó optimalizáció miatt fog ilyen sebességgel futni konzolokon, nem pedig azért, mert le lesz butítva és a PC kiadást hozzá igazítják, nehogy szebb legyen.
-
laceszgamer
addikt
válasz
kriszpontaz #208 üzenetére
Enyhén szólva jobb.
Még mindig nem tökéletes, de azért már legalább van valami kis Doom feelingje.
-
kriszpontaz
veterán
A CDGalaxisban a készlet erejéig ajándék fémdoboz jár a játékhoz a normál változat rendelése esetén.
Mellesleg ez a borítókép jobban üt mint az eredeti.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
Nos, hat elorendeltem, amig az Amazon Prime tagsagom el ket hetig meg, igy 12 dollarral olcsobb es same day free delivery, ugyhogy Majus 13-an itt fog figyelni a labtorlomon mire felebredek
-
kriszpontaz
veterán
válasz
jaffa 2843 #202 üzenetére
Ezért linkeltem cyka blyat
.
-
válasz
kriszpontaz #200 üzenetére
Jahogy cyka teszt, akkor még a képeket sem kell elhinni...
-
s912
aktív tag
Single 17 pálya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest