- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2598 üzenetére
Most lövik be az ígért ingyenes updatet?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
laceszgamer #2598 üzenetére
Azt írják majd szólnak.
-
laceszgamer
addikt
Azt tudni h szerverek kb mikor lesznek?
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer #2596 üzenetére
Nem értem én sem... DLC is megvan, mivel Q3-at pótolok a Doom-mal éppenség, de azért lehessen már vmivel arcade lövöldézni, amíg nem jön ki a Quake Champions...
. R3laX vagyok egyébként a Steam-en, ha van kedvetek vegyetek fel.
-
laceszgamer
addikt
Amit igazán megcsinálhatnának: A multit ingyenessé tenni. Máris lennének játékosok.
Aki megvette az kapna valami bonust, hogy neki még a vásárolt példányból van és done. Aki a későbbiekben megveszi még az valszeg úgysem a multi miatt fogja majd megvenni, de az ingyenes multival lehet több ember kedvet kapna a single-hez is, meg végre lennének bőven emberek multin.
Bár valszeg iylesmi sosem fog történni.
-
yozsee11
aktív tag
-
s912
aktív tag
1 hét szabadság után, csalódottan látom, hogy a multi része kezd kihalni. Tegnap vagy fél órát várakoztam, mire valamelyik lobby-ban 4-en lettünk.. És akkor még a maradék 2 DLC sehol sincs.. Classic team deathmatch sem fogja "gatyába rázni".. Snapmap része jobban "aktív"?
-
R3laX
addikt
válasz
kriszpontaz #2588 üzenetére
Aham, nem értem mi miatt van...
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer #2585 üzenetére
Nem értem miért csinálja. R9 280X-en nem csinálta OpenGL-ben, majd megjelent a vulkán, meg meglett az RX 480 és azóta...
-
R3laX
addikt
Heló!
Nektek megy a Steam-es screenshot? Nekem befagy a játék akárhányszor benyomom a gombot.
-
zsamiatt
őstag
válasz
Bile Demon #2580 üzenetére
már túl jutottam raja. Pokolra kerültem
Van egy rész amit nem értek a pokolos küldetésben. Elindítom a runát és hell knightot kellene glory killel gépfegyverrel. Elkezd villogni szépen látványosan kivégzem, de knightot de ugyan úgy csak 0-t mutat a számláló. 3 db-t kellene valahogy elintézni. -
zsamiatt
őstag
Sziasztok, van a tornyos küldetés, 5. pálya. Ott át kell ugrani egy leszakad hosszú szakaszt. Meg mondaná valaki, hogy lehet azt megcsinálni? Bár mit teszek pont nem érem el a túloldali pályarészt. Megnyomom kétszer a spacet is de még ez is kevés
Illetve a random kiakadásokra van már megoldás?
köszönöm -
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2574 üzenetére
Akkor már ágyban voltam. Este ritkán érek rá mert ha korán megyek dolgozni akkor fél 2-kor van kelés. Így sem volt meg az 5 óra alvás.
Délután egy japán csávó vett fel Steam-en. Azt hittem innen valaki, nem értettem miért nem válaszol normálisan amíg nem néztem meg a profilját.
A Soul Harvest nagyon jó mód. Pörög a Démon is, nem úgy mint TDM-ben. A többivel is próbálkoztam de semmi mást nem talált csak ezt a kettőt.
-
Xaels
félisten
Warpath-re az istenért sem talál társakat. TDM-et kicsit unva elkezdtem a Soul Harvest-ezni. Ez sokkal jobb, olyan értelemben, hogy nem tolja az ember orra alá a K/D-t.m1kört futottam, nagyon bejött és sikerült az élen is végeznem elsőre kipróbált Burst Rifle-vel.
-
válasz
laceszgamer #2566 üzenetére
Szervusz Kedves Uram!
Bocsáss meg kérlek, mert én nagyon nem kedvelem a multit.
Azért nagyon köszönöm a meg hívást.
Isten áldjon! -
válasz
kriszpontaz #2561 üzenetére
Úgy-úgy!
Isten áldjon! -
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2566 üzenetére
[link] én szívesen játszom néha, ha úgy van.
-
Xaels
félisten
We will be performing server maintenance at 12pm ET today. The maintenance is scheduled to last for two hours and will affect access to the Multiplayer and SnapMap servers. For clarity, this is strictly server maintenance and is not the Free Update 3 patch, which will be going live next week. We'll provide an update when the servers are back online.
Thanks for your patience!
Ennyit akkor a mai multizásról
-
Xaels
félisten
A Steam nálatok is lehalt?
(#2563) laceszgamer ááá. Pont volt egy kis időm játszani. TDM-en kívül a többi játékmód tényleg ennyire halott?
-
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek Benneteket, hogy segítsetek.
Abban kérném szépen a segítségeteket, hogy a 2016-os Doom-nál a jobb felső sarokból szeretném eltüntetni az FPS és más teljesítmény figyelő rendszer jelző rendszerét, de nem találom, hogy hol tudnám ezt megtenni.
Előre is köszönöm Nektek.
Isten áldjon meg Titeket! -
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2555 üzenetére
Szerintem is kicsit alulértékelt a multija. Bár az is igaz, hogy én már az újrabalanszolt verziót ismertem meg. Egyelőre élvezem, nem csapja ki a biztosítékot de a mapokat meg kell ismernem még, mert sokszor azon bukok az elején, hogy nincs elég pajzsom, akik tapasztaltabbak begyűjtenek mindent. Kezdőként sem voltam hátrányban fegyverzetet tekintve.
A démonok is tök jók. Sebezhetőek, tegnap az egyiket Glory-val csináltam ki, és nem borítják fel a játékot. Kifejezetten viccesnek találtam, hogy sok helyre be sem férnek így el lehet futni előlük is.
Ja a Season Pass meg a DLC-zés ki fogja csinálni a jelen formájában. Nincs elég játékos és október végén még az a kevés is megy BF1/CoD/Titanfall-t játszani. Illetve jön a Shadow Warrior 2 is ami COOP-ban lesz nagy élmény.
-
laceszgamer
addikt
Ahogy nekiálltam kicsit játszogatni vele, egyre jobban tetszik a multija, könnyed szórakozásra tényleg remek.
A gránátok egy kicsit erősek viszont szerintem, bár igazából nem sokan használják őket ahogy észrevettem.Mindenesetre csak játékosok kellenének akkor remek lenne, na meg free mapok, nem fizetős DLC vel.
-
MK VII
veterán
válasz
kriszpontaz #2552 üzenetére
Ja igen.. A VGA lemaradt.
GTX560
Nem indul a játék.. Egyből a crash ablakot dobja fel ahogy indítanám.A leírást köszönöm.. Ahogy hazaértem átírom.
(#2554) Ragnar_
Neked is köszi. -
kriszpontaz
veterán
Milyen VGA? Fentebb írtam a töltési időről, akár lehet 2-3 perc is mire a menü bejön.
Visszaállítása:
You have to set the API back to OpenGL 4.5 via .cfg file. The file should be located in [USERNAME/Saved Games/id Software/DOOM/base/] and it's a file named "DOOMConfig.local" (in my case, in order to open this file in notepad I personally had to move the file (to avoid conflicts), change the extension name to '.cfg', then open it, and when I was done saving my changes, remane it ot '.local')
There is a line (r_renderAPI "1") - cange the number "1" to a "0" to reset the renderingAPI back to OpenGL 4.5. Save your changes and rename the extension bact to '.local' IF you had to change it in order to open it like I did.
-
MK VII
veterán
Skacok. Bekapcsoltam a Vulkan-t a játékon belül viszont a kártyának ami jelenleg a gépemben van (kölcsön kártya) annak nem tettszik.. Azóta nem is indul a játék..
Van esetleg olyan parancsindító ami OpenGL 4.5-öt visszaállítja? Nem szeretném újratelepíteni az egész játékot. -
Xaels
félisten
Nekiugrottam a Multinak. Egész jól megy, sokat vagyok a legjobb 3-ban. Bár most nemrég egy olyan lobbyba kerültem ahol jóval magasabb szintüek voltak mellettem és ott nehéz volt talpon maradni. Nem tapasztaltam, hogy mindenki rakétázna, a többi fegyver is elég erős. A gránát szinte mindig nyer és a közelharc is egész jó. TDM-ben lehetne kicsit nagyobb a pontlimit.
Aki esetleg multizik és egyből multit akar indítani annak egy kis segítség:
- Készíts egy parancsikont a DOOMx64.exe-ről
- Nyisd meg a tulajdonságait
- Írd be a Cél mezőben a végére, hogy +com_gamemode 2
- Alkalmazd a beállításokatÍgy egyből a multit fogjátok tudni indítani, bár a Steam feldob egy ablakot, hogy tényleg ezzel a paraméterrel akarod indítani, de ennyi. Snapmap-hoz 3-as kell.
(#2549) Seangaijin én a komplett OST-t hallgatom pár napja. Vannak erős tételek benne.
-
Xaels
félisten
válasz
atidzsiforc #2547 üzenetére
Még mindig több köze van az Arena stílushoz mint a mostani MOBA vagy kasztalapú lövöldékhez.
Végére értem, vért izzadtam a végén már
Év játéka lesz ez nálam szerintem. Bár még a Shadow Warrior 2 beleszólhat, dehiába BF1 multi ez nagyon jól esett a lelkemnek.
-
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer #2544 üzenetére
Én nem jutottam még oda, hogy multizzak vele. Rég kijöttem az Arena gyakorlatból. Meg egyedül ritkábban van kedvem online csapatni. Shadow Warrior 2-re várok már, lesz 4fős darálda COOP
Ez a DOOM meg isteni single-ben(sajnálom, hogy a sima COOP kimaradt), idén nagyon jó évem volt FPS terén. Bepótoltam a Wolfenstein: The New Order + The Old Blood-ot, a Shadow Warrior-t, a Dishonored-ot és itt van ez. Mind gyöngyszem és akkor még jön ugye az előbb említett folytatás, a BF1 meg Dishonored 2 is. A W40K SpaceHulk: Deathwing is érdekes lesz csak annak még nincs megjelenési ideje.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy az élsimításnál az SMAA vagy a TSSAA a jobb? Nem igazán látok különbséget a kettő között és ezzel a TSSAA-vel még nem találkoztam egy játékban sem.
-
Xaels
félisten
[link] jön a privát meccs és a sima DM a multiba.
-
Xaels
félisten
Részvétem
Volt X360-am, azóta is nagy GOW fan vagyok, bár azért PC-n jobban feküdt az első rész abból is, és volt PS3-am is de kontrollerrel mai napig nem tudok egy egészségeset rántani. Meg is halnék, ha ezt a játékot kontrollerrel kellene játszanom.
(#2538) Ragnar_ lent a pokolban egy Cacodemon-t kiütöttem, mondom gyorsan begyűjtöm a trófeát. Ja csak nem volt alatta talaj, a dupla ugrással sem tudtam visszakapaszkodni.
-
s912
aktív tag
válasz
SoulReaver #2535 üzenetére
4 hónapot "kapott" id & bethesda.. Az is több, mint a semmi
ultra nightmare pistol only-ért pedig nagy respect. Íme, hogy a lehetetlen is lehetséges
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #2535 üzenetére
nem bántam meg, hogy megvettem 7000-ért, ez tényleg megérte az árát. mivel volt demo, így ki tudtam próbálni, és ez az első fps játék amit tudtam rendesen kontrollerrel játszani. egerezés nekem problémás, ezért a multi leves, de a single miatt már megérte.
más:
nem tudom, hogy linkelte már valaki vagy sem, de a napokban belefutottam egy ultra nightmare pistol only végigjátszásba -
SoulReaver
veterán
Na örülhetnek, akik nem vették meg, már van cpy verzió a "torrenten"...
-
Xaels
félisten
Odafigyelek az első eset óta. Basszus keményen tolják néha, nem árt a láncfűrészt előkapni mert a lőszerem elfogy elég hamar. Az is megér egy misét
Hihetetlen a látvány, rendesen odatették magukat és végre látni mire képes az engine. Vulkannal egy 280X-el is nagyon simán megy, egyedül egy résznél voltak nagyon fps dropjaim, amikor Hayden dokival beszélgetsz az irodájában. Fura pedig ott nincs semmi extra. A zenék meg isteniek.
-
lacy86
addikt
Lehet noob kerdes de a Glory kill az amikor nem fegyverrel nyirom ki hanem pl. lerugoma fejet 😋
-
Xaels
félisten
Én is beújítottam ezt a gyöngyszemet. A Single valami hihetetlenül ütős lett. Imádom ahogy szétveri a puszta kezével a démonokat és Berserk módban még brutálisabb
A grafika nagyon jó és Vulkan alatt a 280X-el nagyon szépen is fut. Első alkalommal nekem is nagyon sokáig töltött, volt vagy 5perc amíg a csupasz asztalt bámultam, egy töltőképernyő vagy valami lehetett volna mert már azon voltam, hogy kilövöm a feladatkezelőből.
-
válasz
kriszpontaz #2514 üzenetére
Próbáld meg a felesleges perifériákat kihúzkodni, esetleg tilts egy dedikált hangkártyát vagy minden nem létszükségletű cuccot.
Bár simán lehet, hogy csak valami random bug. Eressz rá egy steam fájlellenőzést. -
robogo81
senior tag
Köszi,én sem tudtam.
Nekem 75 gigás a vinyó,de csak 27 szabad,néha át nézem a letöltések mappát mi nem kell,meg a hibernálás ki van kapcsolva(csak az alvás aktiv),meg ha van sok ram akkor a lapozófájlt kisebbre venni,és fix méretűre.
Meg van pár progim amiknek van másodsorban lemez helytakarító funkciója is,azzal spórolok pár gigát néha,de párszázast mindig. -
emmm
őstag
válasz
Terminator17 #2519 üzenetére
Alt+Shift+Enter a Total Commanderben és nézzétek végig a nagyobb mappákat!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17 #2519 üzenetére
Én is 30GB foglalt területtel indultam, csak a tervezőprogramok, Office vannak fent (~20GB), tehát összesen 70GB helynek kellene leni kb., erre most van 21GB szabad helyem. Minden más winyón van, mégis behízik ez a dög. Az Windows update után mindig töröltetem a felesleges fájlokat és a Windows.old mappát, de nem használ. Kezd kicsi lenni a 120-as SSD.
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2518 üzenetére
én gépem is pár hónapos azt tele van majdnem a 100 gb os rendszer vinyo
fingom sincs mitől
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17 #2517 üzenetére
Az NV OGL meghajtója mindig is a földbe taposta az AMD/ATI féle drivert (lásd Linux meghajtók), szóval én labdába sem rúghatok a 980-ad mellett enélkül. Megpróbálom majd valahogy átpasszírozni SSD-re, és rápróbálok újra, ha akad még helyem, csak ahhoz gyalulnom kellene a gépet, mert behízott a rendszermeghajtóm rendesen valamitől.
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2516 üzenetére
akkor ezek szerint a radeon szereti . nekem így is úgy is 120-130 fps körül megy. A percekig toporgás azért gáz....valami gebasz lehet ott tutira csak kérdés mi
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Terminator17 #2515 üzenetére
Nálam azért van különbség, OGL: 45-60FPS HIGH vs. Vulkan: 50-100 FPS Ultra. HD7950. Szóval, nekem hasznos, csak nem értem mire kell perceket várni.
-
Terminator17
senior tag
válasz
kriszpontaz #2514 üzenetére
tedd vissza opengl-t én is vissza raktam főleg hogy semmi különbséget nem vettem észre köztük.
-
kriszpontaz
veterán
Vulkan alatt nálatok mennyi idő a játék első indítása mire a főmenübe kerültök? Amióta Vulkanra váltottam, az addig 10-15mp-es (OGL) betöltés helyett átlagosan 3-4 perces töltési időket mérek úgy, hogy indítási paraméterekkel kilőttem a videókat az elejéről. Ha bent hagyom a videókat, azok meg szaggatnak mint a dög (Bethesda logó, ID logó) vagy még a hang is elmegy alóluk. A játék betöltési idejével a főmenüből már nincs gond, de ez a játékindítási dolog frusztráló. A játék HDD-n van, ami 100%-os, más játékoknál nincs semmi gondom.
Mit lehet ezzel csinálni? -
Cheesus
senior tag
Hali
Van valakinek tapasztalata a DOOM gyűjtői kiadás figurájának minőségével kapcsolatban? Láttam az Amazonon, hogy 45$-ba kerülne a PC-s verzió, és ennyiért már elgondolkodtató az ajánlat, feltéve ha a figura miatt megéri.
-
30z.Samu
félisten
válasz
laceszgamer #2505 üzenetére
Hát ja...a Q6600-nak is 12MB L2 cache-e van, a mai napig elég. Doom is szépen elszaladgál rajta. [link]
-
laceszgamer
addikt
Én is játszok minden mai játékkal jóformán, pedig 7 van a gépen, és nem is tervezek 10 re váltani a közeljövőben.
A 7 bevált a Win 10 meg szimplán nem tetszik, ha nem muszáj akkor meg minek váltani.
Szerintem elég sokan vagyunk így ezzel, főleg, hogy azért a 7 közel sem olyan mint az XP volt a sok biztonsági réssel.Az meg még nagyon odébb van hogy DX12 érdemben mutasson valamit.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam a HD 7950-el átlag 60-105 FPS van. Egy pályán volt gebasz, az utolsó előttin. Ott beesett fix 25-30 FPS-re Ultrán. Ott valami gond lenne másnál is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest