Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ha megszeretném szerezni a legnehezebb fokozaton való végigtolás acsit akkor teljesen új profilt kell indítanom amiben mindent újra meg kéne szereznem, vagy jó a régi amit kitoltam és választhatom a pályákat és minden megvan?
-
cyberkind
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Single-ben tökéletesen elég a 60 de majd megnézem.
-
cyberkind
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszi, ez nekem nem lényeg 1080p-n, ott könnyű kihozni a 60-at sok kártyával.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ezzel a Vulkan api-val szebb is lett a játék vagy csak jobban megy?
-
cyberkind
félisten
válasz
Terminator17
üzenetére
Mire gondolsz a komplett alatt?
A Brutal Doom külön progi, a játékokat meg tudjuk honnan beszerezheti az ember, nekem megvan Steam-re még ha nem is használom csak modnak. -
cyberkind
félisten
válasz
Terminator17
üzenetére
Beírod a Google-ba, hogy brutal doom, és a mod db oldalról leszeded, de kellennek hozzá a régi játékok wad fájljai, anélkül nem megy.
-
cyberkind
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem ez csak tovább fokozta amit már évek óta vártam, aztán a megjelenés előtt pár héttel néztem streamet a játékból ami el is vette a kedvemet, de a megjelenés előtti estén az áldott Win10 lefrissítette magát amivel behalt a rendszerem és tennem kellett újat amivel kicsit ideges lettem és megvettem aznap éjjel, hogy másnap trancsírozzak, és szerencsére pozitívan csalódtam a játékban.

-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én nem láttam még.

-
cyberkind
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Amíg igazán elterjed ez addig jönni fog mindkét oldalról minimum egy széria, úgyhogy csak a DX12 miatt váltani hülyeség most, én pl csak a vram miatt váltok mert kevés a 4.
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csak ne 12 évet kelljen rá várni.

-
cyberkind
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Jóval több van ebben a játékban mint gondolná az ember, igazából ilyenkor a legfájóbb hogy csak 13 pálya ami először hosszú meg sok, aztán már csak rövid szórakozás, pont mint a Wolfenstein.

Egyébként lehet hogy már a pokol irányította őt és ezért kell neki a kard amivel talán mindenre képes lehet egy olyan valaki aki tudja kezelni?
Vagy 2. rész vagy DLC de nagyon nyitott még ez. -
cyberkind
félisten
Köszi nektek, ezek szerint mégse volt annyira elrugaszkodott ezen gondolatom a valóságtól hogy ez egy fontos zseni ember.

Szerk, ember volt.

-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ez a robot "majom" amúgy hogy lenne?
Mármint a csávó már ezer éve halott de mivel a technológia lehetővé tette/teszi a tudata át lett ültetve ebbe a gépbe mert akkora zseni vagy csak távirányítással van itt?
Számomra ez érdekes kérdés.
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen meg, ehhez könnyű volt.
Ha ésszerűen használod akkor nem kopik annyira.
-
cyberkind
félisten
Én ma kezdtem el fejezetenként kitolni újra a játékot a titkok miatt, és nálam a favorit fegyver szinte mindenhova a duplacsövű, eszméletlen brutál cucc, minden ellen jó ha kellőképp közel van, 6 lövés egy baron of hell, a mancubus meg 4, nem is értem hogy maradt ez ki a 3-ból.

-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo
üzenetére
Én csak a végefelé kezdtem el gránátozni de ott aztán sűrűn, főleg a főboss-nál amikor minden értelmes cuccból kifogyott a kakaó, egy élmény volt, viszont nagyon sokszor csak a sok nagy és nehéz szörnyhullám után jut eszembe hogy van itt BFG, vagy rakétavető vagy más nagy cucc amit elfelejtek használni.

-
cyberkind
félisten
Kitoltam én is végre, azért normalon a vége eléggé nehézre sikerült, oké, a pokolban voltak nehezebben pillanatok de ez messze a legnehezebb volt de sikerült végre.

Ami pedig a játékot illeti, a multija tökéletesen nem érdekel, a single része ki****ott jó volt, kb mint egy új Brutal Doom, imádtam minden percét és pont ez a baj vele hogy szerintem rövid lett, pedig annyiszor mentem vissza a pályákon vagy erre vagy arra és végül amerre a küldetés volt és még így is csak 13-14 óra volt, az biztos hogy többször előfogom még venni, egyébként ezenkívül 10/10 Doom játék, remélem lesz folytatása illetve valami single DLC mert annyira jó volt, ez meg a Wolfenstein kombója így 2 évente kb tökéletes, nagyon várom az E3-at hogy mit hoz a Bethesda ami ehhez hasonló. -
cyberkind
félisten
válasz
Bootyhunter
üzenetére
970 vagy 390 8GB.
De én megvárnám a helyedben az új szériát mert az árak változni fognak az tuti. -
cyberkind
félisten
Ha már gránát és társai, hogy lehet váltani a gránát és a hologramos csávó között?

(#1693) atidzsiforc

Sokszor ezért szopom be mert dobnám a gránátot ami nem az és szart se ér.
-
cyberkind
félisten
Karcsú és csak félig igaz, mert pl itt a 970, hiába bírná szerintem simán a Nightmare-t de nincs vram, ugyanez van a 780-nál is ha valami kéri a többet sajnos nem fog menni mert kevés a vram, de hogy teljes legyen a dolog akkor 290X vagy 970 más nem jöhet szóba minimumra.
-
-
cyberkind
félisten
Lehet én vagyok a béna, sőt biztos de az durva hogy csak a pokol után találtam meg az első régi pályát hiába mentem el mindenfelé és néztem át mindent.

Egyre jobb ez a játék ahogy haladok benne, viszont rohadt nehéz, a pokolban vért izzadtam normal-on, nem tudom hogy játszom ki nehezebben.
-
cyberkind
félisten
válasz
Keeperv85
üzenetére
Azért ha az ember eltekint attól hogy ez egy Doom 1-2 remake, ami még jó is, és hű a gyökerekhez, akkor nagyon is jó játékot kaptunk, én is mást vártam, sőt jobban örültem volna valami horrornak vagy valami komolyabbnak, de nem az lett, mégis nagyon jó a játék, én imádtam a régieket, a 3-at is, sőt nekem a 3 a legjobb a mai napig, de nem ahhoz hasonlót kaptunk, ami nembaj mert jól nyúlt hozzá a Bethesda.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én alapon ami talán 100.
-
cyberkind
félisten
Huh, nem gondoltam volna mert teljesen mást vártam de ez rohadt jó, nevezhetnék Doom 1 remake-nek is, de ez nem akkora baj mert legalább nagyon de nagyon jól csinálták, szinte mindent átemeltek az első Doom-ból, még a kártyákat is, nagyon jó ez a játék, jól is van szerintem optimalizálva, nálam a 60fps gond nélkül megvan amit a 970-ből kilehet fullon hozni, de mivel kevés a 4GB vram már most így egy-két dolgot nem enged maxra hajtani mindezt Full HD-n, érdekes lesz a jövő de főleg magasabb felbontáson, a játék szép, de nem annyira hogy indokolná ezt a vram mennyiséget, én először a 3. fokozaton mentem neki a játéknak de gyorsan rá kellett jönnöm hogy nem úgy van az, úgyhogy vissza eggyel, a pályák nagyok, nyitottak és hosszúak, el is lehet tévedni néhol, én visszavonok minden rosszat amit írtam mert rohadt jó lett még ha mást is vártam, ez nagyon Doom 1, aki meg a régieket(1-2) szerette ezt imádni fogja.
-
cyberkind
félisten
Ha jól gondolom hajnali 1-kor már lehet is tolni Steam-en a játékot?
-
cyberkind
félisten
A titkos pályákra csak úgy véletlenül fogunk rájönni vagy van ennek valami ismertetőjele?
-
cyberkind
félisten
Ez a DLC amit kap az ember a játék mellé külön kódos vagy hogy van?
-
-
cyberkind
félisten
Attól mert akció nyugodtan lehetne frászt hozó külseje a szörnynek, mert ez érdekes inkább.

-----------------------------
Egyébkén mikorra várható sokkal több, kb minden infó a játékból?
Ha már nem rendeltem be előre, de ha mégis érdekelne a MM-ból beakarnám rendelni a poszter miatt. -
cyberkind
félisten
Ez a fémtok csak a CD Galaxisban található meg, sehol máshol?
-
cyberkind
félisten
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Én Brutal Doom-ot nyomok a Realism módon, elvileg ez a legnehezebb, jó tud lenni de főleg azokon a részeken amik nem ID pályák, hihetetlen hogy mennyivel másabb ez a játék a simához képest.
-
cyberkind
félisten
válasz
Aron1988
üzenetére
Bocs de 22 vagyok, már 3-4 évesen toltam a régieket amik nagy kedvencek is, a 3 is kedvenc bár jobbak a régiek, ez meg nekem nem Doom, teljesen mást vártam ahogy leírtam, valami olyasmit mint az E3-as gameplay-ben volt, de akkor ezek szerint az csak egy jobb 10 perc volt, de ha kipróbálom lehet megváltozik a véleményem, de most így látom, ezt előrendelni és egy vagyonért nem fogom megvenni.
-
cyberkind
félisten
Igen, mindezt, amikor a 3-nál kijött bármi oda meg vissza voltam és az nem is érdemi gameplay volt.
A térképpel az hogy ez a 3D-s valami annyira nem való ide, ebbe a játékba ehhez a játékmenethez.Na de hogy mi a baj, az hogy ez nyomokban se Doom ahogy leírtam?
A nevén kívül nem sok ami hasonlít a régiekre, pedig a 3-nak is sikerül anno a régiekre nagyon hasonlítani, sőt megtartani azt amiért megszerettük, a szörnyek amik itt jöttek eléggé furán néztek ki az effekten kívül is, de ezen még átlehetne menni, a pályaszerkesztés se tetszik, a grafika szép és jó, de ez a felmelegedős téma a fegyvereknél hülyeség ide, ja meg nekem mindig túl világos volt, kihívás ez alapján nem nagyon volt benne, jó ez lehet meglesz nightmare-en de majd kiderül, van még sok gondom de nem akarom leírni inkább megtartom magamnak, az viszont tény hogy ez nem az a régiek folytatása csak címben, teljesen mást vártam, a Doom 3 pont azt adta amit vártam és várok, max pörgősebb sztori kellett volna oda és még jobb lehetne az. -
cyberkind
félisten
Az a baj az egésszel hogy ez a címen kívül nyomokban se Doom, még ma is rongyosra játszom az 1-2-t, a 3-at is tolom és imádom mindet, de amióta Carmack lelépett sőt az egész ID lelépett aki számított nem azt kapom amiért megszerettem őket, szerencse hogy a Wolfenstein jó kezekbe került, de az is csak azért mert akik ott vannak nem kezdő bénák és tudják mi kell a népnek Wolfenstein alatt, úgyhogy rohadjon meg a Bethesda, ez nem Doom, csak sajnos máshoz meg kevés lenne így eladják a névvel.
Meg miért lett volna nehéz, csináljanak egy rohadt jó túlélő horrort ami hosszú, durva, brutális de nem ilyen valami.
-
cyberkind
félisten
Amennyire vártam ezt a játékot, úgy szállt el a kedvem a tegnapi gameplay után, szavakat nem találok hogy ez miért vagy hol Doom, amíg a régiek tökéletesek, addig a 3 is nagyon jó, de ez valamiért nagyon nincs a közelükbe se, én mást vártam főleg a tavalyi E3 után, arról nem is beszélve hogy a szörnyek furán néznek ki és olyan fényes a felületük mintha babaolajat izzadnának, a map is egy vicc egyáltalán minek ilyen játékba ami horror és hentelés lenne nem valami komolyabb dolog, nem gondoltam volna hogy ennyit számít Carmack és/vagy Romero is, szomorú vagyok.
-
-
cyberkind
félisten
Én 10 percet játszottam a menüben, ennyi idő alatt nem talált elég embert így le is töröltem, most hogy nálam vagy másnál volt a baj azt nem tudom
, de eddig se a multi miatt akartam a játékot megvenni hanem a kampányért, tehát én hozzá se fogok a multihoz nyúlni, és nagyon örülök hogy a Season Pass-ben csak multis cuccok vannak, így ez a lehúzás teljesen kimarad. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)