Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Azért a régi Doom-okhoz képest ez kb sehol sincs, mivel mindig bezár egy-egy arénába. Inkább a Q3-as stratégiákat kell feleleveníteni.
Ettől függetlenül jó játék, csak pl ezzel azt a lehetőséget is elveszi tőled, hogy elcsalogasd a monstereket.
A stratégia...., párszor próbáltam okoskodni, de igazából célravezetőbb lett,ha berongyoltam a tömeg közepébe, és kaszaboltam.
-
Ghoula
senior tag
Ha valaki lecsúszott a Collectors kiadásról,de mégis szeretne venni, küldjön privátot.
Van egy példányom elővásárlásban az 576-nál, Árkád-os személyes átvétellel, de szerintem skip-elni fogom.
Na nem a játékot,de elég lesz a sima is. -
Ghoula
senior tag
Azért nem csak trend miatt kell, a Doom mindamellett, hogy single játék, az hozta be a multiplayert,mint fogalmat.
A grafika szerintem jó, a performanciára nincs panaszom, ha a nem a multira fókuszálnak, hanem a single is hozza az elvárt szintet, akkor ez jó játék lesz. És itt azt értem, hogy nem cső-shooter lesz,hanem lehet bolyongani, kulcsot keresni, esetleg gondolkodni, hogy hogyan juss tovább ( pl olyan klasszikusok mint a Trick and traps
), akkor nem lesz baj. Szörnyek összeugrasztását sem kéne kihagyni, ebben nem értek velük feltétlen egyet, hogy forward combat játék a Doom, inkább mondanám, hogy lehet úgy is játszani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Memóriakártya topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ettől függetlenül jó játék, csak pl ezzel azt a lehetőséget is elveszi tőled, hogy elcsalogasd a monstereket.