Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én próbálgattam Dolby Live-al 5.1-en.. Előjött pár hang, ami Stereo-ban nem volt.

-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor BF4-ben miért nem esik le 30-ra, mikor 55-re lemegy on-on?
+SoulRiever: Átlagra megvan majdnem a 75Fps, de ha húzósabb rész van és 49-55-re esne, ami még pont nem vészes, nem veszem lejjebb
. Ultrán is jól megy, de off-on meg törik a kép, pont azért mert nem 60, illetve alatta megy, hanem 70-80-100-110-el, veszett füstös tocsogás közben akár 55-el(közben beazopat a 30-al). Ez zavar kurvára. -
SoulReaver
veterán
60FPS lenne a plafon, ha 60hz-es a monitorod nem? Vagy az amd ennyit tud? Vedd lentebb a grafot és meglesz a 60

Más:
Játszottam ma 3 órát, full hangerőn...
Nagy hangfalakból van 5.0 rendszerem és nagyon nagyon durvák a hangok... Amikor kivégzem a dögöket, hörögnek, nyögnek, csontok törnek, elég élvezetes 
GTX 970-em van, egyedül az árnyékot nem tudtam a legmagasabbra állítani, meg még valami másikat, annak most nem jut eszembe a neve. Ezekhez már 5gb vram kell minimum. De így is meg van a stabil 60fps, mivel FHD Tv-n tolom, de bőven elég azt hiszem. Vsync nélkül nem próbáltam, de feleslegesnek tartom, mert nem sok különbség lenne 60hz-es képfrissítés mellett 60 és 80 fps között.
Már meg van a rákitláncser is, megpróbáltam vele azt amit a Quake 3 Arena-ban, hogy a lába elé lövök, így splash-ből is elég jót ad nekik...

Nekem nagyon adja az új DOOM, jók a pályán elrejtett secretek is, gondosan megkeresem őket, nem sietem el a végig tolást, mert egy időre meg akarok szabadulni a wot "világától".
Multi-t még nem néztem, de ha lehet csapatban lövöldözni és van PH-s csapat, szívesen csatlakoznék.
-
R3laX
addikt
Hali!
Most volt vmi patch a game-hez? Vsync Amd-n még mindig ugyanaz. On beáll 30-ra, off szokásos lapoz a kép, receg, mivel 60Hz a monitorom.
-
ToXeN
tag
válasz
Aron1988
üzenetére
Szívemből szóltál, még két pályám lenne hátra a játékból, de már nem lelkesen indítom el, azért fogok rajta csak végigmenni, hogy vége legyen végre. És amikor csak arra vársz, hogy mikor lesz már vége, de meghalsz egy ilyen arénában újra meg újra, uhh, még inkább elmegy a kedvem. Van akinek a Doom3 az etalon (nekem), van akinek pedig ez a grindolós eszetlen Doom-1-2-2016.
-
Aron1988
tag
Két bajom volt a játékkal.
1., Túl sok volt az ilyen "pályaszerkesztő" szagú rész. Nem volt meg a pályadizájnban a DooM2 zsenialitását adó kézműves hatás. Rengeteg helyen éreztem hogy adott szakasz csak pályaszerkesztő által generált, elnagyolt, és nem volt semmivel se feldobva. Voltak kivételek (pl. a toronymegmászós rész, BFG körüli labor), de oroszlánrészt csak párhuzamos, merőleges folyosókon megyünk, majd 2 tengely mentén is szimetrikus arénákban harcolunk. A pokolban, meg abban a démoni tömlőc helyen kifejezetten zavaró volt, hogy még a pályaszéli sziklák is csont egyenesek, és derékszögben törnek mindenhol. Komolyan mondom, néha úgy éreztem magam, mintha egy Dungeon Keeper 2 motorjával generáltak volna amatőrök mapokat. Azért cink, hogy egy Quake1nél már tökéletes példát mutattak, hogy lehet a 3D teret kihasználni egy ilyen játékmenethez.
2., Ezt a "bezárlak az Arénába, és folyamatosan az arcodba spawnolok 3 percig szörnyeket" részt borzalmasan túltolták. Van 1 powerup középen, páncélok oldalt valami konzolon/ dobozon, kb 20 másodperc után jön 2 Hell Knight ... mindig ugyanaz! Baromira tetszett a játék, de hogy 12 órából 10 azzal ment el, hogy egy ilyen Legóbol összetákolt szögletes terepen szól a selyemrobot csávó, hogy bezár a bazár, meg démoninvázió van, majd ugyanabban a sorrendben spawnol 40 ellenfelet az elég gáz. Nagyon imádtam a DooM2 Dead Simple pályáját, de azért 50szer ugyanez kicsit "too much".
-
pomorski
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát biztos lesz benne majd sok örömöd...

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SoulReaver
veterán
Nekem ma jön a játék. Alig várom, hogy daráljam a sok démont
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xian55
csendes tag
Üdv.
Olyan illetőt keresek, aki megvásárolta az új DOOM játékot és hajlandó lenne, megosztani Steames Fiókját, Family Sharing-en keresztül, cserébe én is hajlandó lennék ugyan ezt tenni.
Kérlek PM-ben üzenj.
Köszönöm
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tegnap összedobtuk a garázst, beizzítottam a Doom Builder 2-őt, csináltam egy mapot, úgyhogy ma ZDoom LAN várható.

-
Ragnar_
addikt
válasz
sz.mich
üzenetére
Hát vannak azért használható snapmapban gyártott mapok is, de vannak idiótaságok is, meg azért az nagyrészt a multimódokra készült, már csak a loadout rendszer miatt is, max 2 fegyver lehet a playernél. Bár ilyen kulcskeresgélős ajtónyitogatós klasszikus doom pályákat azért össze lehet dobni benne, játszottam már vagy 2 olyan pályával ami egész szórakoztató lett.
-
proci985
MODERÁTOR
multimonitorral hasznalja valaki mas is?
flawless widescreen valamennyire mukodik, de PDAnal bezoomol es kicsit nehezze valik vele az UI.
viszont ugy nezem 16.5.3al megy a CF, 1080p/ultran jellemzoen 100+fpsem van. de lattam 60-80at is a kijelzon, de mivel eleg, nem nagyon mentem utanna,
-
sz.mich
tag
Majd a SnapMap-en folytatják a sztorit!

-
Htibimor
senior tag
Na most végeztem vele! 25 óra alatt, pedig már az elején megvettem. Nem siettem, de jó volt így! Minden percét élveztem! Jöhet egy(vagy több) jó hosszú dlc!!
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Masik dimenzioban laksz

-
Bile Demon
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Valóban kiírja, de pl. az én konfigomnál köze sincs a valósághoz:
16% GPU-t használatot jelez, annál több még sose volt, amikor GPU-Z-ben 50-80%, a CPU használat kijelzés is irreális. -
Pala
veterán
válasz
Bootyhunter
üzenetére
Dobd fel rá a Sikkmodot + Wulfen texture packot, és akkor tombolhatsz (szinte) mai látvány mellett!

-
cyberkind
félisten
válasz
Bootyhunter
üzenetére
970 vagy 390 8GB.
De én megvárnám a helyedben az új szériát mert az árak változni fognak az tuti. -
pomorski
őstag
válasz
Bootyhunter
üzenetére
GTX970 4GB, -vagy nem.
-
Bootyhunter
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Igazad van, csak marhára idegesítő, hogy itt van a kedvenc hentelős game és nem tudok játszani!

Kérdés: Mire cserélnétek a 7950-es ha max. 100k a keret?? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Mi volt most ez a nyolcvanpármegás update?
-
Viper26
nagyúr
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Akkor még várok a vásárlással.

-
atidzsiforc
őstag
válasz
Bootyhunter
üzenetére
van panasz a patchre mashonnan is, nem hinnem h a driver a ludas. foleg nem azzal a hibauzenettel, hogy server is not reachable....

-
Bootyhunter
tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Tudom, de előtte akadás és kidobálások nélkül játszottam 7950-el is! Felraktam a 16.5.3-at de ezzel se indul

Nagyon nem akartam vga-ra költeni de lehet veszek egy 970-et vagy vmit.
Na inkább tolok egy kis hs-t, nem idegesítem magam.. -
atidzsiforc
őstag
válasz
Bootyhunter
üzenetére
annak koze nincs a vga driverhez
-
Bootyhunter
tag
Sziasztok!
Épp most frissített a doom steamen és megint nem indul el (server is not reachable ) a 16.5.2.1-el sem, de jó! Most rakjam vissza a régebbi drivert? Na ne már...
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nemtom, lehet.
-
pomorski
őstag
Az eredeti verzióhoz képest. (Bizonyára hülyeség, de ezt úgy értem, hogy amikor pl. egy régi játékot futtatok manapság DOSBOX alól, hogy mutassam a gyereknek, hogy apa ilyennel játszott x évvel ezelőtt, akkor szoktam tapasztalni, hogy az így DOSBOX alatt sokkal gyorsabb, mint anno volt az adott játék a 386DX-en. És ekkor lassítom a megfelelő billentyűkombinációval...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Habugi
veterán
Ez mennyire beteg..

-
Habugi
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
"Akkor te miért az utóbbit linkelted egy tökéletes műgonddal croppolt pillanatkép helyett?
"Na basszus, most leltem meg a postjaid mögött álló fanyar humort, nagyon kellett oda az a smiley!

Nem tudtam eldönteni hogy szefós vagy esetleg becsípődéses.., egyik sem! Szépen bevittél az erdőbe.
Innentől a többire már kár is reagálnom, najó, egyet kivéve.."Ez a szájbarágás.."
Ö-öööö
, ez kérlek sz@rrágás! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
törölt tag
Hűűű, el tudtok ám veszni a részletekbe

más:
Ez az fps ugra-bugra, korábban lett említve, ez nekem is van. De főleg wows-ban. Valaki mondta, egy másik tyopikban, talán a hangkarisban, hogy win10 produkál ilyesmit, 7-8-8.1 nem csinálja.
Ezt cáfolni/alátámasztani tudja valaki? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ugye így nem tudja hol van, a te szavaiddal élve neki kell megtalálni, ezt kérte."
Így van, ezt kérte, nem egy full walkthrough video channelt. Akkor te miért az utóbbit linkelted egy tökéletes műgonddal croppolt pillanatkép helyett?
A 13 kar egyikéről kapott egy darab, teljesen egyértelmű screenshotot. A konkrét secretnek számító classic map bejáratot neki kell megtalálnia.
Lehet ezen lovagolni, csak értelme nincs.
"Ismét szép szájbarágósan mint a gránát kontra fogkefe esetében"
Milyen szájbarágósan? Olvasd vissza azt a pár posztot. Én is mindig így teszek.
A játékban szerintem egy hulladék a gránát (még TE IS elismerted, hogy lassú, meg tl;dr maximum annak jöhet jól, akinek nincs teljes bizodalma a saját combat skilljében).
"Célszerszám" (mint eszköz a pusztításra), csak ratyi, megfelelő szem-kézkoordinációs készség birtokában az égvilágon semmilyen hátrányod nem származik belőle, ha nem használod.
Neked kell, hasznosnak tartod, szereted, nekem fel sem tűnik, hogy az inventoryban van, annyira nem kalkulálok vele, annyira nincs rá szükségem, teljes mértékben csak egy szinesítő opció - semmiben nem befolyásolja a végkimenetelt (kivéve talán abban, hogy tovább tart vele megtisztítani egy termet, mint nélküle).A fogkefe is egy célszerszám, ellenben ha nem használod, előbb-utóbb (a genetika és a fogak igénybevételének függvényében) komoly gond lesz belőle. Meg aztán nem mintha túl sok fogtisztításra alkalmasabb eszköz létezne a kommersz felhasználói piacon - míg gránát helyett vagy 10 jobb ketyere van az UAC komplexumban, ha egy kis zsigerelés a cél.
Ennél fogva rossz a gránát-fogkefe analógia. Ha mondjuk pl. arcvízhez vagy egy fésűhöz hasonlítod, hellyel-közzel helytálló lenne.
Ez a szájbarágás.

Nem keresek semmit és senkit. Inkább te keresd meg az #1729-et és aztán az arra válaszul érkező #1730-at, annak is leginkább az első mondatát.

-
Habugi
veterán
Nem vitázunk, szerintem a fórumtárssal mi rettentően kevés dologról tudnánk vitatkozni.
(#1729) [oWn]f4te:
Szemmel láthatóan nem csináltál belőle morális kérdést hogy a teljes képet szúrd be, abból csináltál hogy videót/csatornát linkeltem, ahol a másik egy tucat is megtalálható.

Pusztán arra kívántam rámutatni, amennyiben hű szerettél volna maradni ahhoz aminek esetemben hangsúlyt adtál akkor ilyen formán tálaltad volna:

Ugye így nem tudja hol van, a te szavaiddal élve neki kell megtalálni, ezt kérte.

Ismét szép szájbarágósan mint a gránát kontra fogkefe esetében.

Nem ismerjük még egymást más topicból de bátran állíthatom hogy Te fogod előbb megunni és/vagy ránk szólnak, egyszerűen csak nem az a robot vagyok akit keresel.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
pomorski
üzenetére
Nem eszik olyan forrón a kását; fel kell fejleszteni a Praetor Suit szenzoros részét, aztán sípolni fog, ha titkos akármi közvetlen közelében vagy. A térképre is felkerülnek a dolgok, onnantól kezdve meg már maximum csak favágás. Ha megtalálod az adott mapon lévő auto-térkép konzolt és letöltöd a tartalmát, az is segít; azok a helyek, ahol még nem jártál, szürkével lesznek jelölve.
A szinteket bármikor és bármennyiszer újra lehet játszani, végigjátszás után is - ott ráadásul nem csak az egyes pályákon megtalált / legyőzött micsodákat mutatja már, hanem a specifikus challange-ek állapotát is, ill. a fegyver- és armor fejlesztések is megmaradnak.
-
pomorski
őstag
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen, pontosan így van! Azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy mit kell keresni. De a küldött kép alapján megtudtam! És köszönöm/köszöntem is! Tehát ténylegesen erre voltam kíváncsi. Meglett a "megoldás" youtube videó segítségével is. Ezt nem feltétlen fogom megnézni. Esetleg csak akkor ha továbbra is olyan béna leszek, hogy a képen látottak alapján továbbra sem találom...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na mégegyszer;
#1720: "Na még ennek alapján sem találom olyan jól el vannak bújtatva. Egy screen-shootot nem küldenél valamelyikről?"
Az egyikről kér egy screenshotot, hogy tudja, mit keressen. Nem tudom, ezt hova lehet még ragozni. : /
"Hasonló ahhoz, mint amilyennel te szembesültél akkor, mikor arról kellett döntened kivágod-e a kart a képről és csak azt linkeled hogy maga találhassa meg adott pályán, vagy úgy ahogy van linkeled az egészet"
Nem csináltam belőle morális kérdést vagy Paint szeánszt, mert dolgozom. Beírtam Google-be, hogy "doom classic map secret" -> images -> size: large, és az első jónak látszó shotot belinkeltem, oszt annyi. A magam részét 15 másodperc alatt letudtam, innentől kezdve már rajta múlik, hogy mennyi classic mapot talál meg.
-
286
tag
Nehogy vitázzatok már ezen

Amúgy szerintem is elveszíti értelmét a keresgélés ha tudjuk hol van ez amolyan IDDQD

-
Habugi
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Könnyű lehet a környezetednek basszus.., felnevedd, csak egy megérzés..

Tehát amikor egy fullscreenshotot mutatsz neki, amin be van karikázva amit keres akkor azt ő igazából saját maga találja meg? Ééééértem!

Súgok, a videó alapján igen valószínűnek tartom hogy látva mennyi "spoilert" tartalmaz, maga is el tudja majd dönteni hogy az alapján csinálja-e vagy keresgél, tehát egy választás.
Hasonló ahhoz, mint amilyennel te szembesültél akkor, mikor arról kellett döntened kivágod-e a kart a képről és csak azt linkeled hogy maga találhassa meg adott pályán, vagy úgy ahogy van linkeled az egészet..
-
Habugi
veterán
Van köztünk valaki, aki 16.5.2.1-es driverrel és VSR-el játsza a játékot, kvázi magasabb felbontáson mint a kijelzőjének natív felbontása?!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy földön lévő kart kell keresni, ami általában elég jól belolvad a környezetébe. Legtöbbször még sutyerák helyen is van.
Ha meghúzod, felcsendül egy régi DOOM-dallam és valahol a közelben megnyílik egy fal / ajtó; ott lehet bemenni a 23 éves bitmapek közé. Amikor belépsz, akkor regisztrálja a secretet (innentől számít megtaláltnak) és a profilmenüdből a Custom Maps-ot kiválasztva válik játszhatóvá.
-
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Szerintem soundtrackben is jó lett a játék. Bár részemről több zúzós metal téma is lehetett volna.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
-
286
tag
Tudja valaki ,hogy hány Doom classic map van elrejtve ?

-
Pöttön
őstag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Milyen beállításokkal tolod?
Ha High körülin, akkor könnyen lehet hogy elfogy a vram. -
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!LEhet már volt fentebb téma,de most nincs időm olvasgatni, bocsánat.
Nálatok nincsenek elég meredek FPS drop-ok? van hogy 1-2-3 FPSel megy és nem bírok semmit csinálni. Volt már párszor hogy csak az oldotta meg hogy gém restart.Van erre megoldás? (Nvidia karim van és a legujabb driver) (760as 2 giga memó (esetleg a 4 gb hiánya?)
-
Pöttön
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Ez tényleg pirít rendesen!

-
atidzsiforc
őstag
válasz
Ragnar_
üzenetére
nekem a bfg division

-
Pöttön
őstag
Egy HD7750-en is el fut (épphogy) szóval elindulni biztos elindulna rajta.
FHD alatt, low-on valószínűleg szépen elfutna rajta. FHD közeli felbontáshoz már HD 7870 2GB kell neki. -
Blizz
őstag
Egy 5870en még elfutna szerintetek?
-
R3laX
addikt
-
Habugi
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Lassú sajnos, ez bizony így van.

Próbálgattam az upgradelt Equipment rúnával a használatát, nem lett jobb annyival hogy egy slotot rááldozzak, kizárva ezzel egy ammos/2nd chance/glory/armor rúnát.
Te beveted magad mert valószínüleg sokkal jobban játszol nálam, ultravion még csak-csak bevállaltam az esetleírásodhoz hasonlítható hentes munkákat de nightmaren ha megpróbálom úgy esek szét ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.

Ezen a síkon, a saját példámnál maradva talán ráhúzható a gránát témára, hogy minél magasabb fokozaton játszik az ember vagy minél kevésbé ügyes, annál hatékonyabb/hasznosabb lehet a használata az új DOOM-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagy hangfalakból van 5.0 rendszerem és nagyon nagyon durvák a hangok... Amikor kivégzem a dögöket, hörögnek, nyögnek, csontok törnek, elég élvezetes
nemhogy kikapcsolnad a fenebe xd
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)