- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #2199 üzenetére
Én amikor kipróbáltam a "God"-ot, akkor még nem multiztam. Mondjuk azóta sem, az nem jött be annyira...
-
Fl3x
aktív tag
Szaisztok,
letöltöttem a Demot, nagyon megtetszett így megvettem. Elkezdtem a kampányt és ilyet még nem tapasztaltam más játékoknál, de a játék elkezdett úgy laggolni, mintha valami IGPről játszanék kb. De a poén, hogy a demot kijátszottam és semmi baja nem volt, itt meg 10p után behalt. Egy 7870 2GB üzemel, tudom h AMD win10 x64 alatt, hát igen tudom hogy a support már nem a legjobb és szenny az AMD, de sajnos csak ez van jelenleg. újraindítás nem igazán segített. Valakinek ötlet javaslat?
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv.: Fl3x
-
pomorski
őstag
válasz
zsolti1debre #2185 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a console-ba beírni, hogy "God". Az is segít(het). (Azt még közben megjegyzem, hogy a végső ellenséget sem lesz nagyon könnyű elpusztítani.)
-
Ry0K3N
senior tag
Én nem értem sok helyen miért csesztetik a multit. Én kifejezetten élvezem, nem a világ legjobb multi lövöldéje de korántsem az a förmedvény ahogy sok helyen beállítják.
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #2193 üzenetére
Semmi sem fut közben. Olyankor mindent kikapcsolok. Vagy játszok, vagy netezek, de a kettőt együtt még nem próbáltam.
-
sz.mich
tag
Nekem bár jók a mentések, de fix 25-30 perc után kifagy az egész...
-
pomorski
őstag
válasz
Sikerült találni működőképes full savegame fájlokat? És azokat tudtad használni?
-
törölt tag
válasz
IDDQD a legismertebb cheat code, ez az un godmode, azaz sebezhetetlenség.
vagy IDKFA ami full fegyó arzenál -
zsolti1debre
tag
Sziasztok! Elakadtam, sajnos nem tudom leloni ot:
. Pedig mar megneztem a youtube-on is, de nem megy. Szerintetek hogyan lehetne atlepni ot? Pl. egy doom full savegame segitene? Egyaltalan van ilyen ehhez a jatekhoz? Vagy csalokoddal? Segitsetek plz!
-
gyugyo79
addikt
válasz
Ragnar_ #2183 üzenetére
Nekem elment a kedvem a játéktól . Iszonyatosan felbosszantott, szerintem még jó időnek el kell telni, hogy újra nekiálljak játszani vele ...
A legszebb, hogy a mentések ott vannak csak nem tudja valamiért az új verzióhoz átalakítani mert a javítás előtt a savedgame mappában voltak tartva a javító patch után meg az első indításkor ezt generálná át a savedgame.user/azonosítószám mappába. Nálam (meg akinél még rossz) ez hibára futhat valamiért így megszívtuk. -
Rexcor
őstag
Nem a játékkal volt a gond, hanem a kártyám ment tönkre
Szóval frissítsen mindenki nyugodtan.
-
pomorski
őstag
Olvasgatva a sok "frissítés után elromlott valami" jellegű hozzászólásaitokat én azóta a biztonság kedvéért egy ideig offline módon indítom a steam klienset és a doom-ot (netkapcsolat nélkül). Majd ha megunom a játékot, akkor majd megfrissítem, akkor már nem lesz "vesztenivalóm". Most még van...
-
Viper26
nagyúr
válasz
laceszgamer #2177 üzenetére
Akkor jól lemaradtam róla.
-
Rexcor
őstag
Hihetetlen... A frissítés óta nem tudok játszani a játékkal mert kb 5 perc után mindig kifagy az egész és újraindul a gép.
Érdemes volt megvenni ezt a szart... Csak nálam van ez a probléma?
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #2173 üzenetére
Akkor a steam megcsinálta automatikusan, mert tegnap indítottam először, a patch után, és semmi ilyesmi nem történt.
-
Viper26
nagyúr
Mentések ugyan megvannak, de valamit elb@szhattak, nálam is crash-el a játék.
-
Viper26
nagyúr
Melyik pályán lesz a super shotgun?
Negyedik pályán vagyok, remélem még nem mentem el mellette. -
törölt tag
válasz
laceszgamer #2170 üzenetére
-
atidzsiforc
őstag
válasz
laceszgamer #2170 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #2169 üzenetére
Vagy Steamben jobb klikk a játékra és Tulajdonságok a Helyi tartalom fülön alul kint lesz hogy jelenlegi build.
-
törölt tag
Én tegnap este indítottam el, és nekem semmit nem frissített. Ma akartam utánanézni, de ha ennyire rossz a patch, nem lehet, hogy le is tiltották?
Hol tudok verziószámot nézni? -
Rexcor
őstag
A frissítés óta állandóan kifagy a játék...
-
Ry0K3N
senior tag
Ellövöm a BFG-t és lefagy a játék. id nerf please
-
pomorski
őstag
A mentések eltűnése kapcsán egy gyors kérdés: Amikor belépek majd a steam fiókomba (ugyanis most nyaralni vagyunk) és/vagy indítom majd a Doom-ot, akkor az automatikusan, az én megkérdezésem nélkül elkezdi feltenni a javítást? Vagy meggátolhatom ezen javítás felrakását valahogy, pl. az internetkapcsolat megszüntetésével? (Hiszen egy-két játék fut offline módban is.)
-
marilllyo
veterán
-
viktor82
őstag
Üdv,nálam is eltűntek a mentések
van rá valami megoldás?
-
-
Ry0K3N
senior tag
Elindítás után csak nekem feketeképernyőzik sokáig míg behozná a menüt vagy másnál is így megy?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #2138 üzenetére
Hát, ez egy jó kérdés.
Ezért is lepődtem meg, hogy van ilyen, mert nem találkoztam vele.
-
laceszgamer
addikt
-
s912
aktív tag
válasz
laceszgamer #2138 üzenetére
van BFG a multiban (asszem' 4 lövésre való ammo van benne).. lightning gun inkább Quake, mint Doom (szerintem)
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2134 üzenetére
igen-igen. a sebzése nagyobb volt, ezt tudom.. csak most másodlagos tüzelésnél "szétnyílik" a fegyver.. tehát az animáció változott. nah
de elvileg most már a balance-ok is változtak.. észrevetted valamelyiknél?
-
s912
aktív tag
classic view model-ben a sima shotgun "újratöltése" nagyon jó (bár brutal doom-os).. illetve multiban a lighting gun másodlagos tüzelését "javították", mert eddig (legalábbis nálam), ugyanazt "csinálta", mint az elsődleges tüzelésnél.. azaz semmit
és akkor most id átveszi a multit is?
-
sz.mich
tag
Én meg valamit félreolvashattam... nem úgy volt, hogy kapunk kültéri blokkokat a szerkesztőbe?
A mentések nálam mind megvannak.
-
gyugyo79
addikt
Elszállt a játék letöltött egy frissítést és utána eltűnt minden mentésem ez most komoly ? Van rá valami megoldás ?
-
sz.mich
tag
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy mikor jön az új peccs'... remélem éjfél előtt 5 perccel!
-
marilllyo
veterán
válasz
atidzsiforc #2119 üzenetére
PS4-ről vagyok.
-
Reaper
őstag
Engem inkább az érdekelne, hogy a Classic Deathmatch mikor lesz végre multiban, ezek a teames b@romságok nem érdekelnek annyira, amik most vannak. Ritka nagy csalódás volt, amikor rájöttem, hogy nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laceszgamer #2113 üzenetére
Javítanak jó pár dolgot azért. Csak pont az nem jön, ami mondhatni a legjobban várt (szerintem).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg holnap jön a patch, de a vulkan api-ról semmi hír.
-
sz.mich
tag
válasz
#48613632 #2110 üzenetére
Más: elkezdték magyarul is okítani a snapmap-et... vannak benne jópofa dolgok.
-
törölt tag
Holnap Update
-
pomorski
őstag
Nemtom, hogy kérdezték-e már korábban mások ezt, vagy sem..., de ha igen, akkor bocs. Tegnap kipróbáltam a Doom multis részét. Nem tetszett, de nem ez a lényeg. Elindítottam és láttam, hogy a multis rész "örökölte" a kampány mód grafikai és egyéb beállításait, de a billentyűzet-kombináció beállításokat nem. Gondoltam semmi gond, kipróbálom a multit WASD-vel. Kipróbáltam. Ezután visszaléptem a kampány módba és szomorúan vettem észre, hogy a kampány módbeli billentyűzetkiosztás megváltozott, visszatért az alapértelmezettre. Tapasztalt már más is ilyet, vagy a hiba az én készülékben keresendő?
-
Rexcor
őstag
válasz
atidzsiforc #2102 üzenetére
Köszi a tippet, levettem ultra-ról high-ra és ahol eddig 40 fps volt most 70.
-
Dilikutya
félisten
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Ígértek egy hóvégi peccset. Arról nincs infó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest