Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát, ez egy jó kérdés.
Ezért is lepődtem meg, hogy van ilyen, mert nem találkoztam vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
laceszgamer
üzenetére
Javítanak jó pár dolgot azért. Csak pont az nem jön, ami mondhatni a legjobban várt (szerintem).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg holnap jön a patch, de a vulkan api-ról semmi hír.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Van valami hír a Vulkan támogatást hozó patch-ről?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na jah..
Csak alapból vannak kósza anomáliák a régebbi OpenGL használat miatt..Őszintén szólva számomra is meglepő, hogy 390-nel WQHD-ban vígan beesik 30-40 fps-re. Arról nem beszélve, hogy használhatlan ugye a Vsync, szintén a radeon-oknál.

Csak ez is vicces, hogy úgy volt ígérve, hogy a megjelenés után nemsokkal jön, ehhez képest, még mindig semmi.
Azért low-on már van különbség, szörnyeken főként észrevehető.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az normális, hogy Ultra-hoz képest full Low-on nagyjából 15-20%-ot gyorsul csak a játék? Kipróbáltam már, kíváncsiságból.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Volt lehetősége kipróbálni, így került hozzá 2db 2GB-s 960.

Többre számított, és őszinte leszek Én is. Én azt hittem, hogy 1080, 1200-re azért elég egy 2GB-s 960, hát úgy néz ki nem feltétlen. Az SLI meg, hát, vicc kategória.

emmm: Elvileg legfrissebb driver, lehet, hogy akkor az 1200p kavarja meg az 1080p-hez képest, nem tudom. De stabil 60 fps-t nem sikerült belőle kihozni high-on, low árnyékokkal, és DoF nélkül sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
proci985
üzenetére
Tapasztalható volt.
1 kártyával pedig 1920*1200-ban, hát.. Nem erőltetném a kérdést. Mármint, 960-nal. Oké, jobb a helyzet az 560Ti-hez képest, van közöttük pár generáció, de közel sincs akkora ugrás, mint amennyit várna az ember az "instant get" jelzővel elhintett kártyával.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hát, havernál GTX960 2GB-vel 1920*1200-ban high 30-50 fps között ingázik, medium-on ki lehet belőle hozni 60-at, de ott is néha beesik, AA nélkül is.. Viszont ami szép, 960 SLI-vel sem sokkal jobb a helyzet.
A saját kártyája egy 560Ti 448sp, azzal lowon 30 fps körül van..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én próbálgattam Dolby Live-al 5.1-en.. Előjött pár hang, ami Stereo-ban nem volt.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Úgy néz ki, nem megy a Dolby Live a játékban.Storno, működik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Annyira nem zavaró, hogy nincs, lényegében nem látok tearing-et.
De Így, nightmare árnyékokkal, ez kegyetlen.. AA nem is kellene, de így is fut, lagmentesen..

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
üzenetére
A DDL csak akkor működik, ha engedélyezve van külön a hangkártya szoftverében.
Ő, ez egy jó kérdés, soha nem próbáltam.
Amikor Nekem játék alatt kellett, akkor bekapcsoltam a DDL-t, majd kikapcsoltam, ha nem használtam.
A Doom-nál elvileg virít a Dolby Digital felirat, így szerintem DDL-lel 5.1 lesz a hang. De nem állítom biztosra.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mildwood
üzenetére
Én az utóbbi időben szinte mindent konzolon toltam, de ez megérdemelte a PC-t, és nem is bántam meg..
A PC előnye az olcsóbb HW a konzollal szemben?
Mondjuk, a gond az, hogyha azt nézzük, hogy 720p-ben, vagy 900p-ben futtassuk a játékokat, ahhoz elég lehet egy kisebb pc, de nem ez a cél. Így, innentől jön meg az értelme a komolyabb konfigoknak.
Plusz, azzal nincs összefüggés, hogy az első naptól élvezd a játékot, mert ugyan úgy lehet konzolon is, sőt, ott még korábban is játszhatod, mint ahogy pl. itthon megjelenik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hm, QHD-ban elég sokat dob. Hazaérek feldobom, megnézem. Nem is figyeltem, hogy jött új driver. Köszi! Megnézem majd, hogy mennyit javul a helyzet. De ha %-osan ennyivel jobb lesz, mondjuk árnyékok bekapcsolásával, akár medium-on, akkor az már tökéletes. Bár, még ha nem is lesz árnyék, ha csak az FPS beesések megszűnnek, akkor is jó lesz.

@darky@: Akkor az érkezni fog? Szuper. Láttam a videót, az alapján döntöttem úgy, hogy inkább ez, mint az Overwatch.
Nem próbáltam még a multit, majd a single után. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az Nálam nincs, Én 390-nel nyomom. Mondjuk direkt feltoltam a 16.5.2-es béta crimson-t, mert ugye az az ajánlott hozzá.
Nem nagyon van kedvem cserélgetni, de innentől, hogy nVIDIA-nál is ilyen gond lehet, sanszos, hogy itt is hasonló gond lehet.
Más, ha már itt vagyok, csak OpenGL-ben tud futni a játék, vagy valahol át lehet rakni DX-re is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pc-s változat..
Tegnap érdekes volt, játszok-játszok, egyszercsak kilépett a játék, és kidobott asztalr, kb. félóra játék után.. Semmi hibaüzenet, semmi, elindítottam, játszottam tovább még vagy 1 órát hiba nélkül.
Nem nagyon tudtam hová tenni a dolgot., hogy vajon mitől lehetett.
Maga a játék nagyon bejön, bő 3 órám van benne eddig. Multit még nem próbáltam a véglegesben, csak a single részt tolom.
Én Overwatch helyett vettem meg, mert ismerősök közül senki sem veszi meg, és ott eléggé fontos a csapatjáték, és az ismerősökkel lenne az igazi. Így maradt a Doom.
Ultra beállítások mellett mint a videókon.
Az árnyékokat levettem Low-ra, DoF és Blur off, így már minden oké, szépen fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest