- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atidzsiforc #3084 üzenetére
Akkor nem bug.
-
MK VII
veterán
válasz
atidzsiforc #3067 üzenetére
Bármikor... Menüből vagy játékból... Ha tálcára teszem akkor vissza már nem tudok lépni..
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #3007 üzenetére
-
hitman77
senior tag
válasz
atidzsiforc #2975 üzenetére
Ok, köszi. Az egyjátékos módot érdemes végig vinni? 4500Ft-ot megérhet azért?
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #2964 üzenetére
Jaja, vmi hardveres gebasz is lehet, mehet neki a memtest PsycHo88 , meg nyomj egy bios resetet és full alapon próbáld indítani OC nélkül is.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2927 üzenetére
Meg az Achievements-eket letiltja (már akinek ez számít).
-
zsolti1debre
tag
válasz
atidzsiforc #2883 üzenetére
Koszonom, akkor igy mar ertem.
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #2862 üzenetére
5,3GB-ot eszik nightmare on FHD-ban, legalábbis nekem 8GB-osak a karik és mindkettőnél ennyi volt a legtöbb amit láttam.
-
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc #2862 üzenetére
Igen, pontosabban a nightmare textúra beállításokhoz, de azt, ha jól tudom nem is engedi nightmare-re állítani, ha nincs meg az 5Gb Vram
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2746 üzenetére
aha.. akkor azért van, hogy amikor Veled játszom, kifogyhatatlan a BFG-d
szerk.: természetesen vicceltem, még mielőtt valaki report-ol id-nek
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
atidzsiforc #2728 üzenetére
Most feltelepítve másik meghajtóra nekem is annyi, de gondolom az még hízni fog mint előzőleg.
-
Grave Digger
csendes tag
válasz
atidzsiforc #2738 üzenetére
engedelyezve van gsync
iditasi parameter ? -
Grave Digger
csendes tag
válasz
atidzsiforc #2736 üzenetére
Acer Predator XB271HU
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #2706 üzenetére
Akkor máris reálisabb a dolog.
-
MK VII
veterán
válasz
atidzsiforc #2696 üzenetére
16.10.1-es Crimson van fent.
Vga topikban ajánlották, hogy tegyen fel a legfrissebb Vulkan-t. Feltettem, de azóta még nem volt alkalmam kipróbálni. -
Beretvás
veterán
válasz
atidzsiforc #2681 üzenetére
adatlapja szerint ez van neki "GTX 1070 MSI Gaming X 8G"
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2679 üzenetére
jóó.. ha ki sem lépsz, persze, hogy megy
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #2630 üzenetére
Hell yeah!!! Rip & Tear! \o/
-
Xaels
félisten
válasz
Ez nagyon jó ebben a formában. Nekem másik verzió van meg, de ez jobban tetszik. Majd behúzom valahonnan.
-
Beretvás
veterán
válasz
navégre..
-
Xaels
félisten
válasz
atidzsiforc #2547 üzenetére
Még mindig több köze van az Arena stílushoz mint a mostani MOBA vagy kasztalapú lövöldékhez.
Végére értem, vért izzadtam a végén már
Év játéka lesz ez nálam szerintem. Bár még a Shadow Warrior 2 beleszólhat, dehiába BF1 multi ez nagyon jól esett a lelkemnek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2442 üzenetére
+ weapon upgrade pontokat ad?
Végre felszálltam én is a DOOM vonatra és amennyire a DEMO nem győzött meg és nem is futott túl jól, a teljes játék vaj simán megy Ultrán (Vulkan, 55-100 FPS). Nem értem miért. Összességében nagyon pozitív csalódás, van olyan szórakoztató mint egy Wolfenstein, a pályák nagyok, jó elrendezésűek, jól átgondoltak és tényleg fejtörést okoz sokszor hogyan jutunk el az eldugott cuccokhoz. Meg vagyok vele elégedve, jó játék lett, ma zsákoltam be egy Steam kontroller társaságában.
-
Terminator17
senior tag
válasz
atidzsiforc #2442 üzenetére
aha tehát tök értelmetlen
-
Nyugis
senior tag
válasz
atidzsiforc #2325 üzenetére
Ha már ezt le kell írni akkor inkább vegyen ps2-öt!
-
Terminator17
senior tag
válasz
atidzsiforc #2325 üzenetére
akkor rossz a billem....
-
Terminator17
senior tag
válasz
atidzsiforc #2307 üzenetére
megnéztem és nem f1-f2 vel vált
-
Terminator17
senior tag
válasz
atidzsiforc #2307 üzenetére
és multiba hogy kell táncolni a végén ha dobogós vagyok? mik a kombinációk ?
-
Nyugis
senior tag
válasz
atidzsiforc #2305 üzenetére
Persze persze csak és kizárólag legális probarol lehet szó!
Ez nem is kérdéses!
Ocsmány elitelendo dolog bármi más! -
Nyugis
senior tag
válasz
atidzsiforc #2299 üzenetére
Ez jól hangzik.
Lehet egy nosztalgia erejéig kipróbalom!
A játék menet változatlanul az esztelen henteles ugye? -
30z.Samu
félisten
válasz
atidzsiforc #2287 üzenetére
Én az A8 7600-as APU-t nem merem nyaggatni ilyenekkel, örülök, hogy megy.
Tegnap a Cyberdemon-nal szívtam egy jó órát, mire sikerült leteríteni.
-
tomas9320
tag
válasz
atidzsiforc #2270 üzenetére
SSD-n van a játék. (Samsung 840EVO).
Nem tudom mit lehetne kezdeni vele. Tűzfalon is átengedtem, vírusirtó is kilőve. -
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2205 üzenetére
Az AMD tulajoknak kellene tesztelni, mert elsődlegesen azok profitálnak belőle. Ez az első normálisan működő Vulkan port, azért érdekel.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #2202 üzenetére
Aktív is vagy csak papíron? Tesztelné valaki mennyi pluszt ad?
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #2202 üzenetére
Ó de jó!
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #2199 üzenetére
Én amikor kipróbáltam a "God"-ot, akkor még nem multiztam. Mondjuk azóta sem, az nem jött be annyira...
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #2193 üzenetére
Semmi sem fut közben. Olyankor mindent kikapcsolok. Vagy játszok, vagy netezek, de a kettőt együtt még nem próbáltam.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc #2173 üzenetére
Akkor a steam megcsinálta automatikusan, mert tegnap indítottam először, a patch után, és semmi ilyesmi nem történt.
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #2169 üzenetére
Vagy Steamben jobb klikk a játékra és Tulajdonságok a Helyi tartalom fülön alul kint lesz hogy jelenlegi build.
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #2134 üzenetére
igen-igen. a sebzése nagyobb volt, ezt tudom.. csak most másodlagos tüzelésnél "szétnyílik" a fegyver.. tehát az animáció változott. nah
de elvileg most már a balance-ok is változtak.. észrevetted valamelyiknél?
-
marilllyo
veterán
válasz
atidzsiforc #2119 üzenetére
PS4-ről vagyok.
-
Rexcor
őstag
válasz
atidzsiforc #2102 üzenetére
Köszi a tippet, levettem ultra-ról high-ra és ahol eddig 40 fps volt most 70.
-
gainwardgs
veterán
válasz
atidzsiforc #1999 üzenetére
Próbáltam filter nélkül is ugyanolyan.
Remélem hamarosan javítják -
marilllyo
veterán
válasz
atidzsiforc #1999 üzenetére
Ó én előrelátó voltam. Sejtettem, hogy ez lesz úgyhogy kibackupoltam. Mondjuk annyira azért nem félek mert úgy backupoltam ki, hogy az utolsó fegyver masterezéséhez csak pár kill kell.
Elvileg egyébként a corrupt mentésekre a javítás az meg az előző patch-ben volt benn.
Te Pc-n tolod?
-
marilllyo
veterán
válasz
atidzsiforc #1996 üzenetére
Azért bízom benne, hogy az IDKFA miatt nem kell még egyszer végigfutni a game-t.
-
marilllyo
veterán
válasz
atidzsiforc #1982 üzenetére
Hanem?
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1881 üzenetére
Nem jó, egyszerűen nincs kép. Tehát az OBS-nél látnád az előnézeti képet, és nálam nincs semmi.
Oks, azt még kipróbálom, köszönöm!
-
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1875 üzenetére
Frissítettem a videokártyát, feltettem a shark codec packot, de egyik felvevővel (OBS-sel még a kezdő képkocka sincs meg, fekete a kép) sincs képem, csak hangom.
Marilllyo: Nekem nem volt bugos, meglett simán.
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #1877 üzenetére
Hát akkor köszi az infót, nekem is sokat segítettél!
-
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #1875 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ez is létezik.
-
emmm
őstag
válasz
atidzsiforc #1865 üzenetére
Ha behozzák a co-op módot, esküszöm, hogy veszek egy 1070 custom kártyát hozzá, meg egy új monitort.
(#1867) mcwolf79
Elvileg az addig a pontig megszerzett pontjaid, rúnáid, challange-id maradnak meg. Nekem legalábbis így volt, pont a Lazarus pályát kezdtem újra, és csinálhattam megint a fegyver challange-et... -
Pöttön
őstag
válasz
atidzsiforc #1863 üzenetére
Remélem, hogy ez annak a jele hogy az E3-on bejelentenek hozzá majd valami pluszt.
Co-op mod-ot, vagy esetleg story dlc-t, vagy egy önálló folytatást (Mint a Wolf: New Order-nek az Old Blood) -
sz.mich
tag
válasz
atidzsiforc #1824 üzenetére
Jaj, igen, olyan is van (bár nekem megtalálta név alapján is). Szóval akkor sorban: L1M1 (BR9RWZG9); L1M2 (9SVCEWQN); L1M3 (6VSRTPD7).
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1796 üzenetére
Akkor BF4-ben miért nem esik le 30-ra, mikor 55-re lemegy on-on?
+SoulRiever: Átlagra megvan majdnem a 75Fps, de ha húzósabb rész van és 49-55-re esne, ami még pont nem vészes, nem veszem lejjebb
. Ultrán is jól megy, de off-on meg törik a kép, pont azért mert nem 60, illetve alatta megy, hanem 70-80-100-110-el, veszett füstös tocsogás közben akár 55-el(közben beazopat a 30-al). Ez zavar kurvára.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1770 üzenetére
Tegnap összedobtuk a garázst, beizzítottam a Doom Builder 2-őt, csináltam egy mapot, úgyhogy ma ZDoom LAN várható.
-
Bile Demon
őstag
válasz
atidzsiforc #1616 üzenetére
Valóban kiírja, de pl. az én konfigomnál köze sincs a valósághoz:
16% GPU-t használatot jelez, annál több még sose volt, amikor GPU-Z-ben 50-80%, a CPU használat kijelzés is irreális. -
Bootyhunter
tag
válasz
atidzsiforc #1749 üzenetére
Igazad van, csak marhára idegesítő, hogy itt van a kedvenc hentelős game és nem tudok játszani!
Kérdés: Mire cserélnétek a 7950-es ha max. 100k a keret?? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Mi volt most ez a nyolcvanpármegás update?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Akkor még várok a vásárlással.
-
Bootyhunter
tag
válasz
atidzsiforc #1747 üzenetére
Tudom, de előtte akadás és kidobálások nélkül játszottam 7950-el is! Felraktam a 16.5.3-at de ezzel se indul
Nagyon nem akartam vga-ra költeni de lehet veszek egy 970-et vagy vmit.
Na inkább tolok egy kis hs-t, nem idegesítem magam.. -
pomorski
őstag
válasz
atidzsiforc #1743 üzenetére
Nemtom, lehet.
-
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc #1708 üzenetére
Szerintem soundtrackben is jó lett a játék. Bár részemről több zúzós metal téma is lehetett volna.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
-
Pöttön
őstag
válasz
Ez tényleg pirít rendesen!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1691 üzenetére
"pajzsos shotgunnerekre szoktam dobalni"
Chainsaw vagy Gauss Rifle, oszt jóvan.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1685 üzenetére
A gránátok meg a hologram elég useless.
-
SoulReaver
veterán
válasz
atidzsiforc #1634 üzenetére
Hát de miééé? Nincs is dvd meghajtóm
Eddig amit vettem eredeti játékok, mindent lelehetett tölteni, beírtam a kulcsot és ment..
-
válasz
atidzsiforc #1624 üzenetére
wow koszi ez mukodik !
-
mcwolf79
veterán
válasz
atidzsiforc #1611 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy mindenféle adatot ki lehet íratni default a Doom-ban. Prociterheléstől kezdve szinte minden kiíratható.
-
Maxtreme
addikt
válasz
atidzsiforc #1611 üzenetére
Tisztában vagyok vele, csak azt mondom hogy nagy átlagban a dx11-es játékok vs fraps nem igazán szeretik egymást.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1607 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc #1604 üzenetére
Ha nem akkora lenne minden betű, mint egy 5 Ft-os..
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1526 üzenetére
Nem tiszta amúgy a dolog, ez direct3D módnál van. Illetve a visual résznél pedig nincs ilyen mód. Gondolom nem neked sikerült így megoldani a 980Ti-n
, hehe
pitepeti71: Akkor működik ha van vmi más program/ablak is nyitva, amire át tud váltani. Én ezt tapasztaltam, amúgy ctr+alt+del és benyomod a feladatkezelőt, ha nincs semmi más nyitva.
-
R3laX
addikt
válasz
atidzsiforc #1524 üzenetére
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1479 üzenetére
rage motor
DraQu speedrun
legkönnyebb fokozaton, de mindenképp jár a "pacsi" -
Habugi
addikt
válasz
atidzsiforc #1476 üzenetére
Rá bizony, szerintem kategóriákat ver ZM-re..
Szerintem akkor sem lehetett egyikük sem 3napon keresztül annyira kocka, hogy annyiszor végigtolták volna a játékot hogy fejből memórizálják az összes spawnt..
Egy spawn 3-4 hullám, hullámonként belépő szinten ugyan ennyi npc, különböző helyeken.. és akkor pályánként hány spawnpont/trigger esemény..
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1467 üzenetére
"bossfightok elzart terekben zajlanak".. na igen. jogos. mert különben el lehetne "bújni"
és úgy hogy találna meg Mr. Cyber (multiban van az egyik map, nemtudom a nevét, ahol valami nagyobb "kocsi" alá be lehet guggolni.. Baroon meg nem fér hozzád (bár másodlagos tüzelésével igen)).
számomra továbbra is illúzióromboló, hogy glory kills esetében túl "sokáig" tántorognak az enemyk.. amolyan "gyere és nyomj F-t, addig várok".. Azóta már kikapcsoltam, hogy jelezze, de így is tántorognak és várnak.. Majd egy idő után semmi baj
De már megszoktam, úgyhogy inkább csak "szőrszálhasogatás"..
Meg azok a fránya kipotyogó dolgok.. Okés, hogy nagy horda közepette nem fog senki sem HP-t keresgetni és ez így jó is, hogy adja a HP-t,, de legalább fokozatváltással eltűnhetne. Arról nem is beszélve, hogy a régi doom-ban emiatt igencsak meg kellett fontolni.. Bemenj-e 50HP-val a szobába/terembe, vagy inkább még egy kis HP valahonnan, netán map restart..
Asszonyt eléültettem (hozzáteszem nem nagy FPS-s, bár néhanapján doom 2-t tolunk LAN-ban), persze legkönnyebb fokozaton. Tetszett neki, szinte meg sem halt
Aztán a 3-ik pályán, amikor érkeztek Revenant és Hell Knight-ék, feladta
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1465 üzenetére
milyen fokozaton?
vélemény? mondjuk írhatnád azt, hogy mi NEM tetszik/abból kevesebb lesz talán/
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1463 üzenetére
akkor Fight Like Hell
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #1455 üzenetére
szép lassan haladsz..
vagy multiztál eddig, mi? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atidzsiforc #1442 üzenetére
Az megvan, hogy az egy áldozati oltár, nincs minek kinyílnia?! De lépjünk túl ezen... Én egyébként simán Revenantnek néztem az első áldozatunk... Szóval... Lehet tényleg nem árt egy szemüveg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atidzsiforc #1393 üzenetére
Annyira nem zavaró, hogy nincs, lényegében nem látok tearing-et.
De Így, nightmare árnyékokkal, ez kegyetlen.. AA nem is kellene, de így is fut, lagmentesen..
-
->Raizen<-
veterán
válasz
atidzsiforc #1388 üzenetére
Igen tudom, és ez meg is látszik, mármint az hogy lefőzi a kávét a lapos, és 1-10 fps-t kapok. Viszont néztem képernyő mentéseket nightmare és ultra között, és a különbség minimális, az árnyékok sötétebbek meg pár dolog picit részletesebb, nem kockás a pókháló pl.
-
Maxtreme
addikt
válasz
atidzsiforc #1272 üzenetére
paff... tehát akkor még árnyéka sem elődjének.
-
Habugi
addikt
válasz
atidzsiforc #983 üzenetére
Köszönöm!
-
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc #938 üzenetére
Multinál persze lehet más, de 60Hzes monitor csak 60 FPSt fog tudni megjeleníteni elvileg, persze lehet, hogy feelingre jobb a több FPS. Gyakrabban updateli a mozgást stb..
-
killerjohn
addikt
válasz
atidzsiforc #931 üzenetére
köszi!
hát igen, a 980ti az dúrván jobb mint az enyém -
Ragnar_
addikt
válasz
atidzsiforc #928 üzenetére
Két fórumozóból kettő szerint jó lett, tudtam én. hogy nem rontják el
Azon a konfigon meg muszáj neki jól futni
Én kevésbé tudok huncutkodni, de a preloadot elkezdtem leszedni torrentről ..
Az a terv, hogy mire megérkezik a key letöltök valamennyit, majd elindítom a steam letöltést és bemásolom a már letöltött fileokat, verify, és annyival is kevesebbet kell steamen keresztül töltenem. Persze lehet a torrent fake is akkor sokkal nem leszek előrébb
-
killerjohn
addikt
válasz
atidzsiforc #928 üzenetére
milyen VGA ?
-
Viper26
nagyúr
válasz
atidzsiforc #894 üzenetére
Fuuu...körhinta bakkecskébe oltva...
-
.LnB
titán
válasz
atidzsiforc #894 üzenetére
Esetleg reklámothatnák többet ilyen gameplay-el a játékokat. Itt végre úgy játszik valaki, ahogy kell. Nem a fos konzolos gameplayeket kellene mutogatni amiben negyed óra míg megfordul valaki.
Tetszett ez a videó.
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #876 üzenetére
Csak ahogy látom náluk 40 font a játék.
Lényegében akkor majdnem teljesen Steam ár lenne átváltva.Áh, tudtam hogy nem bírom ki, hogy ne vegyem meg, de lehet végül kivárom a pénteket, 30 euró mégiscsak jobban ahngzik mint 40 font.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
atidzsiforc #869 üzenetére
A Doom I-II.-ben pedig ugyanazt a lőszert használta mint a chaingun és el is bírt fogyni (utána mehettél ököllel). Ez meg ugye egy reboot (lenne) az eredeti Doom alapján, de az sem sikerült ezek szerint.
-
Viper26
nagyúr
válasz
atidzsiforc #869 üzenetére
Jah, csak ez nem quake...elvileg.
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #855 üzenetére
aktuális hírmegmondónkat hallhatták
amúgy köszi az infot (megint)Elvileg már játék megjelenésekor "élni" fog a DLC (multi):balga info, ne olvassátokszerintem lehetne egy gomb, hogy doom-al kapcsolatos kérdésekért nyomj ide .. és atinak menne a PM
-
s912
aktív tag
válasz
atidzsiforc #846 üzenetére
olyan, mintha "besülne", nem?
-
laceszgamer
addikt
válasz
atidzsiforc #798 üzenetére
Tulajdonképp akkor azt az egy lemezt is minek teszik már bele? Oly mindegy az a 7-8GB már hogy le kell tölteni vagy sem.
-
Htibimor
senior tag
válasz
atidzsiforc #705 üzenetére
Elnézve a videót ugyan vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitív. Mégiscsak 2016 van, felhozták erre a szintre. Hogy milyen lesz, az majd csak a megvétel után derül majd ki. Én bizakodom!
-
Vistaboy
veterán
válasz
atidzsiforc #727 üzenetére
Nem tudom, hogy az milyen DOOM volt, amivel te játszottál, de biztos, hogy nem az eredeti, mert köszönőviszonyban sincs a kettő egymással. Az pedig igenis zavar, hogy ellenőrzőpontok vannak benne, normális mentési lehetőség kellene, ennyi az egész.
És nem értem, miért gondolod mindjárt azt, hogy IDDQD-vel játszottam végig a játékot, csak mert nem szeretek meghalni... Szó sincs róla. Igenis játszottam magasabb nehézségen is, sőt, most is végig tudom vinni bármelyik részt akármikor.
"nehogy mar problema legyen, hogy neha ki kell kerulni egy hellkinghtot, kulonben agyonut..."
Nem, nem az a probléma, hogy menekülni kell pár erősebb ellenfél elől, vagy picit taktikusabban megküzdeni vele. A probléma az, hogy állandóan futkosni és ugrálni kell körbe-körbe, mint egy kerge vakegér. Ez nem egy multis aréna shooter, hanem elméletileg egyszemélyes FPS. A kettő pedig nem ugyanaz.
"meg abba belegondoltal, hogy esetleg azert valtogat ossze-vissza fegyvert, mert ez az elso normalis sp bemutato e3 ota es baromi unalmas lenne azt nezni hogy mindenen vegigrombol raketavetovel?"
Hát, ha én bekapcsolt monitorral néztem szerinted, akkor te meg bekapcsolt hangfallal tetted ugyanezt. Elmondják a videóban, hogy a fegyverek váltogatása létfontosságú lesz a sikeres harc érdekében. Márpedig ez sohasem volt így a DOOM-ban. Igaz, magasabb nehézségen néha szűkös volt a gyógycsomag és a muníció, de azért az nem fordult elő, hogy valamelyik dögöt csak azért nem tudod lenyomni, mert a fejlesztők minél pörgősebb játékmenetet akartak, csak közben nem vették észre, hogy nem multis aréna shootert csinálnak, hanem egyszemélyes FPS-t.
Figy, ha neked tetszik, lelked rajta, vedd meg. De azt hadd döntsem el már én, hogy nekem valami tetszik, vagy nem.
(#739) tiv83us: Tudom, nem is az a baj, hogy néha menekülni kell, hanem ez a folyamatos rohangászás, ugrálás, pörgés, forgás, mintha csak egy profi Quake 3 Arena bajnokságot néznék. Nem is tudom, hogy fogalmazzak: én ki nem állhatom a multit, a multis FPS-eket különösen, mert abban továbbra sem látok értelmet, hogy egy kis pályán tucatnyian körbe-körbe rohangálva kergetik egymást, és abban versengenek, ki fordul fel többször.
Lehet, hogy kicsit kiborult a bili, emiatt picit idegesebben fogalmaztam, de azt akartam a fentiekkel kihozni, hogy számomra ez a DOOM olyan lett, mintha multis aréna FPS-t kellene játszani, ellenfelek helyett szörnyekkel. Közben meg sehol az eredeti hangulat, hogy keress kijáratot, kulcsokat, közben öld a szörnyeket. Helyette semmi keresgélés nincs, mert lineárisak a pályák, világítanak az interakciós tárgyak, nehogy valaki valamit ne találjon meg, ráadásul mindenféle hülyeséggel van tele, mint rúnák, gyűjthető cuccok, meg ilyen baromság. Ezek nem kellenének bele.
Helyette lehetne olyan, mint régen. Bemész, gyűjtesz fegyvert és muníciót, közben úgy juss el a kijáratig, hogy ne halj meg. Ennyi. Szó sem volt időre menő kihívásokról és egyéb szarságokról. Éld túl, és ennyi.
Ui.: Részemről végeztem, nem akarok trollkodni vagy flamewart indítani. Akinek tetszik, vegye csak meg, én tuti nem fogom. Persze majd ha lehetőségem lesz kipróbálni valahol, meg fogom nézni, és ha valóban megtetszik, később megveszem. De az előrendelést lemondtam.
-
cyberkind
félisten
válasz
atidzsiforc #727 üzenetére
Én Brutal Doom-ot nyomok a Realism módon, elvileg ez a legnehezebb, jó tud lenni de főleg azokon a részeken amik nem ID pályák, hihetetlen hogy mennyivel másabb ez a játék a simához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged