- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
laceszgamer #2807 üzenetére
Biztos vagy te abban hogy a Doom (2018-as) 2. részében a single playerhez is kell majd a net?
Szerintem, ha nem co-op módban lesz játszahtó a story akkor ez egyjátokos campaignhoz nem kell állandó internet kapcsolat. -
melega
őstag
Samu szerint 2018-ban jelenik meg a játék 2. része meg is veszem ha nem kell hozzá állandó internetkapcsolat.
Mivel a multit csak úgy tudom játszani, hogy kiviszem a ps4-et az előtérbe lehúzom a netkábelt a set top boxról összekötöm a ps4-el meg a fönti tvt a ps 4-el anyám nem tud fönt tvt nézni, apukámnak meg bekavr az internetes távmunkájába, egész nap dolgozik estig.
Úgyhogy remélem ott a camapignhoz, és a snap maphoz nem kell álladnó internetkapcsolat, hanem offline módban is játszható lesz. A campaign remélen nem co-oip lesz a leírtak miatt.
-
melega
őstag
terveztek a 2016-os Doombnak egy második részt, én tuti előrendelő leszek, ha megjelenik playstation 4-re.
-
melega
őstag
válasz
shotika #2792 üzenetére
A Doomnak, mert az egyik tesztelő az Otherworldtől aki a Doomot bemutatta azt mondta a másodikból is gyűjtőit kér, bizony lesz olyan is.
Kiadják a folytatást a 2016-os Doom első résznek minősül majd, ezért írtam hogy az első részét.Mégvalami én is reménykedem benne, hogy ennek a Doomnak (2016-os) lesz egy folytatása pár év múlva, amit tuti megveszek, ha kiadják playstation 4-re.
-
melega
őstag
Az első részét most játszottam végig 16 óra volt legkönyebb fokozaton.
Néhány év múlva kiadják a 2. részét azt is megveszem, bizony lesz olyan is. -
melega
őstag
válasz
kriszpontaz #2788 üzenetére
Köszi a négyzettel kellett.
-
melega
őstag
Melyikre veszi elő a láncfűrészt playstation 4-en?
A Pokolban járok már a 6. pályán, de a fegyverkészletben nem látom a láncfűrész, ha pedig fel akarom venni azt írja hogy max, nem engedi a játék felvenni
-
melega
őstag
Ma vettem a játékot. jónak tünik
-
melega
őstag
Én tegnap rendeltem meg a játékot remélem majd jön playstation 4-re.
Kiváncssi leszek rá.
-
melega
őstag
A Doom visszadja a régi részek hangulatát.
-
melega
őstag
Playstatition 4-es Doomért elcserélném, a playstation 4-es a AC Syndicatet és Ac Unityt. ÉRdeklődni pirvatban.
-
melega
őstag
Megvárok a játékkal egy nagy leértékelést, ha lesz is csak jövőre.
Idén más lesz, sött jövőre is az UNcahrted 4 elsöbbséget élvez -
melega
őstag
Mennyivel nehezebb ez mint a Doom 3? Az a vonal jobban tetszett.
-
melega
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy a Doom Reboot mennyivel lett nehezebb mint a 3. része?
Tudom aki nem pörög benne meghal tehát jóval nehez3ebb gondolom mint a Duke Nukem Forever, Battlefield és CoD sorozat.
-
melega
őstag
Elnézést kérek mégis elindult a játék, meglep, hogy a Revenantnak szürke látása van, mintha farkasvakságban szenvedne.
-
melega
őstag
Nekem elszál a játé, mert nincs meg hozzá a teljesítmény, nembaj jövőre megveszem playstation 4-re azon biztos fog futni a teljes verzió.
Idén azért nem mert a Mafia 3 jön
-
melega
őstag
válasz
kriszpontaz #364 üzenetére
Hivatalosan mikor kezdődik?
-
melega
őstag
Ti nekem mikor indítom steamből a DOOM Closed Betat azt írja ki, hogy az alkalmazás nem futtatható, nem tudtok valami megoldást?
A Beta kulcsot anno a Wolfenstein New Orderhez kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest