Hirdetés
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Ha megvan a drón vizsga (nekem is osztrák), akkor azt kell/lehet már jelenteni/regisztrálni valahol?
Illetve a drón regisztrációval most mi a helyzet, meg tudom tenni azt valahol?
Bocsi, de elvesztettem a fonalat, visszaolvasa sem találtam ezekről semmi érdemlegeset.
Gondolom azért még nem késtem le semmiről. -
Tomdriver
őstag
-
Statikus
senior tag
válasz
ArthurShelby #8144 üzenetére
Mindenki azt vesz, amit akar és úgy, ahogy akar. Én adtam egy tanácsot, ha tetszik megfogadja, ha nem nem.
Szerintem a Te elméleted csak akkor állja meg a helyét, ha valaki nagyon sűrűn használja, például munkára. Aki csak hobbidrónos, heti 1x repül 1 órát, annak szerintem még 3 év múlva is hibátlan lesz a kártája, tehát jöhet rá a 8K-s készülék.
-
Statikus
senior tag
Mint minden normális dolog szabályozva van, a kártyák sebességét is szabványos rendszer szerint adják meg.
Ismerni kell az igényedet és az alapján választani a szabványos jelölések alapján egy megfelelő kategóriát.
Ha tudod, hogy 4K videot akarsz rögzíteni, akkor a V60 kategóriát választanám, de ha van rá kereted, a jövőre való tekintettel választhatod a V90 kategóriát is.
Ja megvan a szabványos jelölés, akkor Rád van bízva, hogy milyen márkájú kártyát veszel, csak feleljen meg annak, amit választottál. -
bacus
őstag
A kártyákon ma már jelölik, hogy milyen videóhoz valók, pl. fullHD, vagy 4K. Ha biztosra akarsz menni, akkor olyat veszel, amin a 4K jelölés szerepel, azzal nem lehet gond.
A beüzemeléskor (szintén mini2), nekem csak fullHD minősítésű kártyáim voltak itthon, beletettem, csináltam pár videót, nem akadozott, nem volt probléma, azaz el lehet térni mindenféle ajánlástól, adott kártyával működhet tökéletesen, de nincs rá garancia, hogy mindig fog menni.
-
DIEGO15
őstag
Recommended microSD Cards
16 GB: SanDisk Extreme
32 GB: Samsung Pro Endurance, Samsung Evo Plus, SanDisk Industrial, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, SanDisk Extreme Pro V30 A1, SanDisk Extreme Pro V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x
64 GB: Samsung Pro Endurance, Samsung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Lexar High Endurance, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
128 GB: Samsung Pro Plus, Samsung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, SanDisk Extreme Plus V30 A1, SanDisk Extreme Plus V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Lexar High Endurance, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
256 GB: SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2 -
blu79
addikt
Sziasztok, Mini 2 be szeretnék sd kártyát venni , tudtok ajánlani mit érdemes venni 4k -hoz ? 64 vagy 128-at is lehet , elsősorban ezt neztem ki : Samsung MicroSDXC EVO+ Plusz 128Gb (UHS3,100Mb/s, 60Mb/s)
-
Statikus
senior tag
Pld. itt kutassatok:
-
oszy
veterán
Hol van leírva a idei szabályozás érthető módon?
Egy ismerősömnek küldeném el, de nem találok megfelelőt.
(#8132) blu79: Valószínű: Air2, ahogy az előbbi képe is.
-
válasz
#16729600 #8126 üzenetére
Azt nem tudom, hányan drónoznak, de van köztük sárkány pilóta is, az biztos... Csak annyit akartam szemléltetni a példával, hogy ebben a társadalomban életkortól függetlenül nagyjából mindenki hülye mindenhez, amiben processzor van, a kevés kivétel a PH! topikokban tobzódik. A drón felhasználó ennél jóval több, abban biztos vagyok, elég benézni FB topikokba, milyen kérdések mennek náha... Egy kis szakmai alázat az új téma iránt, vagy némi olvasgatás mielőtt felszáll a paraszt...ugyanmá'. Szabályokig el sem jut a legtöbb.
-
El Joe
tag
Találkozott már valaki olyannal hogy M2P aksi ripsz-ropsz 0-ra lemerül (pont rájuk néztem, a másik 60%-on volt), töltésre reagál, feltöltődik, majd se kép, se hang...
-
válasz
#16729600 #8126 üzenetére
Anno leírtam a sztorit....
"
Én támogatom, hogy legyen egy felmérés, hogy reptethess drónt.
Egy rövid sztori felvezetésképpen: Tegnap berepültem egy ingatlant aminek az értékesítéséhez kértek fotókat fentről. Nem igazán küldtem messzire a gépet, de kirepült a látómezőmből, tehát a közvetített képpel repültem. Éppen tripod üzemmődban álltam amikor egyszercsak berepült valami a képbe baromi gyorsan és már jött is a propulsion overdrive hibaüzenet, a kép elkezdett remegni. Túrtam is neki az RTH-t mert gyanítottam, hogy megtámadta egy szerencsétlen madár a gépet. Mikor jött felém már messziről láttam, hogy elég kajlán repül, de szép egyenes vonalban, borzasztó hanggal. Szépen leszállt és láttam, hogy odalett az egyik prop:
Elkezdtem hátra bepakolni a gépet a kocsiba és néztem a tabletet, hogy hol jártam, mikor történt az esemény, hogy megkeressem a szerencsétlen madarat, hátha lehet rajta segíteni.
Ekkor megjelent egy figura a kezében fogott egy rommá tört Mavic-et és mondta; "úgy gondolom vesztettem" és magasra tartotta a roncsot. Először nem is értettem, aztán mondta, hogy látta az Inspire-t és "meg akarta nézni" az ő gépével, de nem tudja mi történt mert egyszercsak nekiment az övé!Dühös voltam, de nagyon sajnáltam is mert baromira összetört a Mavic; lógott mindene, ami gondolom azért történt mert leesett magasról miközben összeakadhatott az Inspire-el. Egyébként a tag nagyon korrekt volt, megadta az elérhetőségét és mondta, hogy nézzem át a gépemet és mindent fizet ami kár keletkezett benne, de szerencsére csak a prop sérült és lett rajta pár párhuzamos karcolás amit a kis gép propja ejthetett rajta.
Sokan nincsenek tisztában a forgószárnyas gépek fizikájával; azzal, hogy hogyan generálódik a felhajtóerő, miképpen mozog a levegő körülötte és milyen hatással vannak rá a körülötte lévő tárgyak. Emberünk ha tudta volna mi a helyzet akkor eleve meg sem közelíti a sokkal nagyobb és nehezebb gépet vagy ha már mindenképpen ilyenre vetemedik, akkor messzíről és szemből, hogy én is észrevegyem és tudjak reagálni ha valami gubanc van.
Szóval kell az a vizsga, mert tényleg nem lehet emberek felett reptetni gépet, mert még egy kis drón is tud komoly sérülést okozni, ha magasról jön.
" -
törölt tag
Már csak az a kérdés, hogy a 450 ből hányan drónoznak ?
Akiket láttam eddig a környezetemben, ott a nyugger dróntulajok is vérszakik a drón/telemetria/app/graded tematikában.Azt elismerem, hogy sok amúgy első blikkre kvalifikáltnak látszó emberke számára megugorhatatlan dolog sok számtech alaprész. De szerintem Ők nem is igazán repkednek. ( vagy, ha mégis: akkor tévedek ) .
-
válasz
#16729600 #8121 üzenetére
" Két dolgot tudok nehezen elképzelni... Lenne olyan drónos, aki analfabéta az alapszámtechben..."
Na, erre ne vegyél mérget. Jóval több a funkcionális analfabéta ebben a világban, mint gondolod. És nem, nem csak a középkorú nőkről beszélek. 450 userrel dolgozom napi szinten, egyik hülyébb a géphez, mint a másik, köztük túlfizetett mérnökök, vezetők. Kivétel kevés, az is részleges tudással. Egy parancsikon / mappa / fájl közötti különbség megértése feldobja a leckét. Ezeknek Pisti, a szomszéd kölök felrakja az appot, és táádááá', repülnek.
-
Statikus
senior tag
Igazatok van, részemről lezárva a téma.
Legyen az a jelszó, hogy "Mindent ingyen".
Jó repülést! - ja, mos nem.
-
El Joe
tag
válasz
Statikus #8120 üzenetére
"4. pontra - nem csodálkoznék, mert mindenki, aki fordítóprogrammal vizsgázik egy osztrák oldalon, az nem tudná önerőből megcsinálni, mivel nem tud németül - ez azt hiszem csalás."
Már ne haragudj, hogy ismételten belebotlok magasságos tudásodba és erkölcsi érzékedbe, és ne is vedd személyeskedésnek, de
Te egyedül találod ki ezeket a baromságokat, vagy erre is van valami online tanfolyam mondjuk 15-ért?
-
Fuhur
kezdő
válasz
Statikus #8120 üzenetére
"Ha én megtanulok egy iskolában, vagy autodidakta módon az interneten ingyenesen elérhető anyagokból valamit, a tudásomat én miért is nem adhatom tovább bárkinek pénzért?"
A tudást tovább adhatod. Még pénzt is kérhetsz érte. De próbáld meg az iskolából elhozott jegyzetet, mint tananyagot használni a tudásod átadása során és ha ez eljut a jegyzet szerzőjéig máris kezedbe foghatot az ügyvédje felszólítását.
".... mindenki, aki fordítóprogrammal vizsgázik egy osztrák oldalon, az nem tudná önerőből megcsinálni, mivel nem tud németül - ez azt hiszem csalás."
Nem! Nem csalás, mert nincs kikötve, hogy csakis németül végezhető a vizsga. A fordító program pedig nem a témában, hanem a nyelvben (kódolásban/dekódolásban) segít. Ha például a tananyagot használod a vizsga alatt az csalás, de ha értelmező szótárt használsz mert más nyelvi közösségből származol akkor az nem.
Ha német nyelvvizsgáról lenne szó, akkor pedig értelem szerűen a fordító használata lenne a csalás.
"A tanár (ahogy egyik fórumtárs írta) tanít, ez a hivatása. Egy vállalkozónak az a dolga, hogy pénzt keressen."
Lehet, hogy most egy Világ dől össze benned, de elárulhatom, hogy a tanár is pénzért tanít. Tudom, hogy hihetetlen, de a tanári hivatás nem szinonimája az ingyen munkának. A fentiek nem arról szólnak, hogy nekem ingyen kell tennem a dolgomat a vállalkozónak meg pénzért hanem arról, hogy miért kérhetek és miért nem kérhetek pénzt legyek akár
vállalkozó vagy tanár vagy akárki más. -
törölt tag
válasz
Statikus #8119 üzenetére
Két dolgot tudok nehezen elképzelni, pedig jó a fantáziám:
1. Hogy Itt lenne olyan súlyosan szellemi fogyatékos, aki beszámolna a lehúzós 'tanfolyamról miután befizette a 15 ropi sarcot.
2. Lenne olyan drónos, aki analfabéta az alapszámtechben. ( ha igen , eleve kiesne, mert a telóján se tudná elinditani a fly appot és stb. Szerintem a védhetetlen mellé állni minimum furcsa attitüd, védőügyvédkedni mellette meg főleg.... -
Statikus
senior tag
4. pontra - nem csodálkoznék, mert mindenki, aki fordítóprogrammal vizsgázik egy osztrák oldalon, az nem tudná önerőből megcsinálni, mivel nem tud németül - ez azt hiszem csalás.
Most, hogy elmondtam a véleményemet, gondolataimat, ismét elcsendesedek, nehogy megharagudjatok rám.
-
Statikus
senior tag
Ez egy vállalkozás, ami átsegít a vizsgán valamilyen módszerrel. Ha tudást ad, azért fizetni kell.
Ha csalás, ügyeskedés, trükközés, ha plágium, akkor büntetni kell. - nem én fogom feljelenteni őket, tegye meg valamelyik házmester.
A részleteket nem ismerem, mert nem fizettem be a 2 órás kurzusra, de ha valaki már átesett rajta, mindenki örülne, ha elmondaná hogy zajlik.Ha én megtanulok egy iskolában, vagy autodidakta módon az interneten ingyenesen elérhető anyagokból valamit, a tudásomat én miért is nem adhatom tovább bárkinek pénzért? Nem a tankönyvet, vagy a neten elérhető anyagot adom át, hanem az abból megszerzett tudást tanítom saját szavaimmal, saját vázlataimmal.
Le van írva bárhova is, hogy ők az ingyenes osztrák anyagot tanítják?
El sem tudjátok képzelni, hogy vannak emberek, akik nem értenek az internethez, számítógéphez és segítségre szorulnak? És ez a segítség nem ingyenes, hanem, pénzért van? Nem kell ahhoz 70 évesnek lenni, hogy ne tudd mi az a számítógép. Nézzetek szét kicsit művészi környezetben. Teljesen más világban élnek, a könyv az egyetlen dolog, amit használnak, se tv, se számítógép, se telefon, se internet. Rájön, hogy neki kell egy drón, mert azzal fog művészkedni. Neki is ingyen kell segíteni levizsgázni az osztrák oldalon? -
sunone
aktív tag
Ír, angol nyelvű vizsgához:
1. IAA.MySRS oldalon lehet regisztrálni, hivatalos okmány másolatát kell beszkenneleni.
2. A regisztráció elbírálása 5 Eur
3. A tanfolyam és vizsga 30 EurJelen állás szerint nem biztos, hogy elfogadják a külföldi jogsikat, tehát lehet, kidobott pénz.
(Az osztrákot megcsináltam telefonos fordítóval, és a módszerért nem kértem pénzt, amikor leírtam a fórumba - lehet hiba volt)
-
Fuhur
kezdő
válasz
Statikus #8110 üzenetére
Megpróbálom tényszerűen leírni, hogy mi itt a gond bár előttem ezt már páran igyekeztek megtenni szerintem érthető módon.
- Egyértelműen az Osztrák vizsgára "készít fel" ami ügye ingyenes és korlátozás nélkül ismételhető mígnem egyszer csak sikerül.
- Ehhez az Osztrák oldal tananyagot! és gyakorlási lehetőséget is biztosít szintén ingyen.
- nyelvtudás hiányában szintén ingyenesen elérhető és használható Google szolgáltatással fordítható az oldal.És akkor jön egy csapat (elég gáz, mert párakat ismerek közülük ahogy megnéztem a linkelt oldalt
) és azt mondja, hogy ha fizetsz, akkor elmagyarázom neked az ingyen anyagot és elmondom, hogyan kattints az ingyen vizsgán.
Mi ezzel a baj?
- Például a szellemi tulajdon lopása. Merthogy hiába teszek én fel milliónyi tananyagot a netre azt más, saját vagyonszerzésre nem használhatja fel (a szellemi tulajdon birtokosa kifejezett engedélye nélkül).
- Aztán meg erősen etikátlan, hiszen nem a tudásból hanem más naivitásából, tudatlanságából, nyugodtan mondhatjuk megtévesztéséből származó jövedelemhez jut.Mindkét fenti eset Btk!
Szóval ne keverjük ide azt, hogy van egy tanfolyam amihez készített a cég egy jó online anyagot és ha arra befizetsz, akkor birtokába kerülsz a tudásnak és akár itthon, akár Ausztriában vagy ez EU-n belül bárhol le fogsz tudni vizsgázni, mert jelen felállás nem erről szól!
Számos ilyen jellegű fizetős kurzus létezik. Például a nyelvvizsga felkészítők. Saját tananyaggal, tanárokkal tanítanak és a megszerzett tudással bejelentkezhetsz bármely nyelvvizsgára. Ez OK, de újra hangsúlyozom ez az eset nem ez! -
BEndre34
tag
válasz
Statikus #8114 üzenetére
"Hála istennek nagyon másképp látjuk a világot". Ennek én is örülök
"Vizsgafelkészítő: hol, hogyan tudsz levizsgázni német nyelven úgy, hogy nem tudsz németül." Nem tudok németül. Kicsit sem. DE ismerem a Google és egyéb fordítókat. Szerintem, 2021-ben ez azért nem olyan nagy dolog. A fordító segítségével elolvastam a tananyagot és lettem a vizsgát elsőre (jelzem, elég jó %-al), pedig nem vagyok Mensa HungarIQa tag.
Egyébként, akinek nem megy a Német (és nem tudja, hogy kell fordítani) a vizsgát se tudja letenni, mert kétlem, hogy a cég online vele lesz és fordítja, amit lát a vizsgázó képernyőn. HA pedig az összes vizsgakérdést és választ lefordították Magyarra, amit a jelentkező megkap, akkor tényleg csalás/kiskapu/ügyeskedés... amik ellen te nagyon felléptél ha jól emlékszem. Akkor most hogy van ez? Mert azt kétlem, hogy 15e ellenében megtanítanak Németül. De ha igen, már fizetem is.Viszont az érveidből a légtér és hasonló kimaradt, ahogy a "tanfolyamból" is.
Tehát, továbbra is ott tartunk, hogy valaki pénzt kér valamiért, ami ingyen van.u.i.1.: Részemről a téma OFF, hiszen ez csak az én véleményem és se téged, se mást nem akarok meggyőzni semmiről.
u.i.2.: Viszont ne aggódj, lesz bevételük, mert sokan másképpen látják a világot. -
törölt tag
válasz
Statikus #8113 üzenetére
Maga a vizsga teljesen 'hülyebiztos. Zéró előzetes ismeretekkel is sima liba abszolválni. Ráadásul végtelen számú retorziómentes próbálkozásokat biztosit. Ha a biztonságos drónozás közérdek, akkor a regulákat előiró állam is nyúljon a zsebébe leglább ingyenes online tanfolyam, vizsga formájában. Igy is adó és közteher hegyeket fizet a lakosság minden szarra. Tessék valamit visszacsorgatni belőle a társadalomnak. Értem én, hogy a gerilla , neoliberalista kapitalizmusba szerelmesek sokan, de én spec tényleg hányok tőle. A légtér használathoz: Ausztriában az ÖAMTC ingyen tolt a felhasználók alá alkalmazást, csak beirja az user a helyszint vagy rábök a térképre hol szeretne repülni és máris tolja a program a helyszinspecifikus szabályozást. [link] Chrome forditója pedig már van olyan szinten, hogy nem kell nyelvtudás a vizsgához.
-
Statikus
senior tag
válasz
BEndre34 #8112 üzenetére
Hála istennek nagyon másképp látjuk a világot.
Vizsgafelkészítő: hol, hogyan tudsz levizsgázni német nyelven úgy, hogy nem tudsz németül.
Értelmes érveléssel meg lehet győzni, mert én sem vagyok mindentudó, de az nekem nem érv, hogy ingyen van a német vizsga, a magyar válallkozó pedig pénzt kér a magyar vizsgázni kívánótól azért, hogy felkészítse a vizsgára.És most jöhet az, hogy lehet le is vizsgáznak a megbízó helyett, csak az emailcímet és az adatokat kell megadni hozzá. Na ez már szolgáltatás lenne, vagy ez csalásnak minősül? 15 ezerért.
-
BEndre34
tag
válasz
Statikus #8110 üzenetére
(nincs aranyosan néző smile, úgyhogy bocsi)
Szerintem - okulva a korábbi, biztosítós témából - senki nem akar majd meggyőzni.A problémánk a fent nevezett "szolgáltatással" az - és ezt is írtuk -, hogy valamit pénzért adni, ami ingyen van nem túl korrekt dolog. Ha megnézted a weblapot, azon egyértelműen ott van, hogy ez a "tanfolyam" (ONLINE VIZSGAFELKÉSZÍTŐ osztrák vizsga) kifejezetten az ott is megtalálható anyagra és vizsgára szól, ami ugyebár ingyenes. NINCS szó benne itthoni regisztrációról, légtér engedélyről, biztosításról, .....
Szerintem nem nehéz belátni, hogy egy ingyenes szolgáltatást pénzért "továbbadni" nem túl etikus dolog. Hiszen itt nem az ő tudásukról, tapasztalatukról van szó. De mondom, tanultam és nem meggyőzésnek írtam, csak úgy, mert volt szabad 1 percem.
A "szolgáltatás" hozzáadott értékben kb az én új cégemhez hasonlót kínál. Alapítottam egy vállalkozást és aki Magyarországon parkolni szeretne közterületen (kivéve Budai Vár és hasonló, apróbetűs rész) visszavonásig megteheti 100 Ft/óra parkolási díj ellenében.
u.i.: Az "osztrák" azért kis "o", mert a fent nevezett weblapról másoltam.
-
Statikus
senior tag
Megint fel kell szólaljak, ti meg majd nyugodtan elküldhettek a francba.
Nem tudom kinek mekkora ismeretségi köre van, mekkora tapasztalata van emberekkel, kollégákkal, laikusokkal, idegenekkel, stb.
Az emberek 99%-a egy dologhoz ért, minden másról fogalma nincs, csak éli az életét. A nagy többség nem tud jogszabályt értelmezni, nem tudja mit, hol kell elintézni, hol kell segítséget kérni, nem ismeri a fórumokat. Viszont mi van, ha karácsonyra vesz egy drónt, mert az milyen menő? És a kollégáktól, meg a tévében azt hallja, hogy irgumburgum nem repülhet itt-meg ott, de jön vele szemben egy hirdetés. Segítünk, elmondjuk, levizsgázol és még el is fogadják MO-on, csak 15e Ft. Kap érte egy minimális 2 óra alatt elmondható tudást (mi az a légtér, hol repülhet, hogyan repülhet, kinél, mit kell igényelni, milyen applikáció, mit fotózhatsz, mit nem, mit illik, mit nem, stb...).A tanár (ahogy egyik fórumtárs írta) tanít, ez a hivatása. Egy vállalkozónak az a dolga, hogy pénzt keressen.
Mint mérnök szakértő, vajon nekem is ingyen kellene eladnom a tudásomat, amit 25 év alatt megtanultam és nem kevés millió forintot belefektettem a szakmámba? Nem gondolom, hogy ez lenne a normális.
Győzzetek meg, szerintetek miért okádós szmájli az, hogy egy vállalkozó eladja a tudását valakinek, akinek nincs tudása és szüksége van rá.
-
BEndre34
tag
Remélem (még nem futottam bele a hirdetésbe), hogy sok komment van már hozzá, hogy "NE!!". Azért ahhoz, hogy ezt meglépje valaki, elég komoly vastagságú arcbőr kell.
Sajnos biztos vagyok benne, hogy a kevésbé ... (nincs meg a jó, de nem bántó szó) ... embereket sikerül is beszervezni. Az egész ország viszonylatában napi 1hülye(bocsánat) biztosan akad, amiből egy hónap alatt meg is van a "szervező" új AIR 2 gépe (persze FMC) és mindez 0 befektetéssel. Ügyes (okádós szmájli)
Apropó, a topic idei évi tagdíját még nem fizettem be. Hova utaljam? -
blu79
addikt
Köszi az infokat
és a többieknek is
A telloval már körberepültem itt mindent semmi gond nem volt, ezzel viszont legalisan szeretnek repülni, addig valahol kipróbálom h minden rendben van e a drónnal
Igazaból csak kirandulasra szeretnem használni , lőni pár fotót pl Bélapatfalva - belkő ez csak egy peldagyőri vok amugy
-
El Joe
tag
"Drón vizsgafelkészítő (Online)
Felkészítünk hogyan tudsz 2021-ben szabályosan drónozni. Regisztráció, biztosítás, légtér, mydronespace, magántulajdon védelme stb.+ Szerezd meg velünk az osztrák
drónjogsit! Segítünk letenni az osztrák online vizsgát, amivel repülhetsz az EU
egész területén. (német tudást nem igényel)Fontos: A drón online vizsga és a tananyag ingyenesen elérhető.
Képzés ára: 15 000 Ft"
Hogy ne csak a levegőbe pufogtassak...
-
Fuhur
kezdő
Tényleg! Összeszedhetnénk az itteni infókat, feltesszük a topic leírásba és pénzért letölthetővé tesszük. A pénzt meg szétosztjuk a topiclakók között.
A mi itthon megy az hihetetlen. Az Osztráknak megéri ingyen adni a tananyagot és biztosítani a vizsgát, idehaza meg már azt sem tudják miért kérjenek még pénzt az egyszerűen, békésen játszadozó emberektől.
Miért is nincs a fórum motorban "okádós smile" ?
Én tanításból élek, de még egyszer sem jutott eszembe, hogy ha a hallgatóim konzultációt kérnek (ma is tartottam két és fél órát és örömmel tettem) azért bármit is kérni kéne.
-
duni84
aktív tag
pont ugyanannyiba, mint egy 4 kilósra
a groupama és az allianz árul kgfb-t drónra, évi 20-25e huf környékén, de mindegyikben komoly önrészt kell fizetned, ha mégis történik valami. próbáltam sugallni, ahogy a többiek is, hogy esélyed nincs legálisan reptetni, szóval irány a rét, mert ez úgysem lesz jobb egyik napról a másikra, addig meg nem árt kipróbálni. idén már párszor én is videóztam és fotóztam a világ végén és még mindig nem rúgták rám az ajtót a tekesek. aztán ha felszállsz és mégis lecsapnak rád, akkor legalább kiderül, hogy valamelyik ner lovag ott lakik a szomszédságban
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest