Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Amerigo57
őstag
-
hatnor
tag
Progsm.hu a számlán memory factory group kft
Előző ulefonom a tiptoplaptopnál vettem, de itt 3év garancia volt rá, már tudom miért
Az az érdekes, hogy út közben elég jó, néha átvált Ere de utána vissza. Ahogy bemegyek épületbe 4g max 1vonal, vagy E akkor 1-3 vonal, de ezzel lehetetlen internetezni. Jó hogy megszüntették a 3gt...
Egyébként erre nem gondoltam volna, volt már többször vízben, leesett mindenhonnan, vertem a földhöz, azt hittem majd a kijelző törik majd be, de kiszáradt és szólt tovább.
Előző ulefone is 2 év után már csak fél napot bírt azért lett lecserélve,de ez mai napig reggeltől estig tud zenélni.
Majd megkérdezem az ulefone szervizet javítható-e de 80kért már van új, újra garival, de még használom egy darabig hátha megjavul. -
-
hatnor
tag
Sziasztok!
Ulefone armor 21 telefonomon hétfő óta nagyon gyenge a térerő és ugrál össze vissza egyik pillanatban 4g 1vonal, aztán E egy vonal majd felmegy 3ra stb.
Ahová a munkahelyen rakom, illetve itthon a konyhában általában nincs jel, nincs szolgáltatás.
Eddig nem volt ilyen gondom, mindenhol 4g volt.
Másik sim kártyát is kipróbáltam ott is ugyan ez a helyzet.
Mi lehet ennek az oka, elmozdult volna az antenna?
Lehet benne antennát cserélni, vagy egyáltalán kapni hozzá?
Nagyon idegesítő mert 4g nélkül lehetetlen netezni rajta.
Még lenne rá 2 év gari, csak hát a cég megszűnt közben...
-
pengwin
addikt
Szervusztok!
Ulefone-nak ki a hazai hivatalos szervíze? Már ha egyáltalán van ilyen...
Ha vannak jó tapasztalatok nem hivatalos szervízekkel akkor azokat is szívesen meghallgatnám.Egy Armor X13-ban kéne kijelzőt cserélni.
Előre is köszi a segítséget! -
Jáj [link]
-
Lokii
aktív tag
Power Armor 13hoz kinéztem pár mostani akksit , még mindig nincs utódja sajnos : (. De proci és GPU benne eléggé jó
Idei 2025os akksi :https://a.aliexpress.com/_EQXsiWO
Másik: https://a.aliexpress.com/_Exjs7km
Hasonló de más :https://a.aliexpress.com/_EIdtwem
Ez 15600as elvileg , nem tudom hogy legit e de valahol 11500 van , gondolom ez kicsit több súlyú másik kicsit könnyebb
https://a.aliexpress.com/_EJfQLBU
És még van pár
-
-
-
Lokii
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi ,Hmmm ha lesz ilyesmi power armorban valamennyi felárral akkor nem lenne rossz. Vagy egy PA13 refresh , új proci és GPU, bár így is erős
-
Alzánál most Ulefone Armor 23 Ultra 120E, ha érdekel valakit. [link]
-
-
Amerigo57
őstag
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen igen, ez a kettő mindenképp előny, amit felsoroltál
. Hát, a hőkamerások jóval drágábbak nem? -
válasz
Meggyi001
üzenetére
Köszönöm , hogy válaszoltál!
120 wattos gyorstöltés lehetősége kompenzálja a nagy akkumulátor hiányát , na meg hogy " nem úgy néz ki mint a többi strapabíró telefon" picit visszafogott dizájnt kapott.
Teljesítménye is rendben.
Bár egy hőkamera lehet jobb választás lett volna számára ( villanyszerelő) . De vannak prioritások ami fontosabbak.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jó teló
. Bár az ulefontól elvártam volna egy nagyobb akksit bele (6000-8000).Kétlem, hogy itt lenne valakinek, mert azért ez felsőkategória sztem már. De várjuk meg, hogy mit írnak a tagok.
(Bár, kijavítom magam, sok tagnak van itt felsőkategóriás ulefonja)
-
Sziasztok!
Tudom, hogy van már egy külön topik a témának, de mivel az most eléggé kihalt, bátorkodom itt feltenni a kérdést, hátha valaki tud segíteni.
Az Ulefone 23 Ultra-ról olvastam, és szeretném megtudni a ti véleményeteket is. Egy hiperaktív családtagnak szánnám, így különösen érdekelnének a tapasztalatok.
-
Amerigo57
őstag
-
Fasza lett: [link]
-
Lokii
aktív tag
Ja jó nekem valami értesítés központ alkalmazás kéne F droidon láttam , mert pár alkalmazást engedélyeztem., tarcsazot Duolingot steamet háttérben futni
SanDisk canvast 512 GB őt tervezek rendelni 23.000 forintost, kép játék megy rá onnan kép valamennyire mappaba rendezve merevlemezre, akár ssdre
-
AKG
tag
Még egy kérdés:
Lehet létrehozni rutinokat?
Az előző Samsung telefonon a hangbeállításokat földrajzi helyhez lehetett kötni:
Ha hazaértem,néma üzemmódba kapcsolt,ha munkahelyre,akkor még normálba.
Ezen a készüléken megoldható ez? -
Samsung ....fjúúújjj
A bluetooth-t nem lehet "ki akkumulátorozni"?
Van neki topicja? -
AKG
tag
-
AKG
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Szia!
Igen,ha a csatlakozás új telefonhoz lehetőséget választod,az óra automatikusan alaphelyzetbe kerül.
Update, már sikerült telepítenem minden alkalmazást,az óra is csatlakozik a telefonhoz,de ha lezárom a telefont,kb 10 másodperc múlva megszakad a kapcsolat az órával.
Gyanítom valami akku kímélő program kilövi a wearable programot. -
Lokii
aktív tag
Fentiben sajnos nem bírok segíteni
Ulefone Power Armor 13hoz flip tok eléggé jó, fóliát még nem raktam telefonra meg porvédő dugót se, de majd felrakom.
-
AKG
tag
Sziasztok!
Adott egy Ulefonae 26 telefon,és egy Galaxy watch óra. Sehogy sem sikerül összekötnöm a kettőt. A wearable programot letöltöttem, látja is az órát a telefon,de nem sikerül a csatlakozás. Tudnátok tanácsot,ötletet adni,hogyan tudnám megoldani?
-
fundaluk
tag
[link]
https://www.ulefone.com/products/armor-27-proMit szóltok a legújabb Ulefonehoz. Szerintem nagyon ütős lett. Fagyálló akksi, nagy kameraszenzor, Android 14, minden van benne ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Építő/felújító topik
- Assetto Corsa EVO
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (419)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest