Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ezzel elbeszéltünk egymás mellett.
Én olyan funkciót hiányolok ami úgy működik, hogy a térképen bepöttyintek pár tetszőleges pontot és ezen pontokat végigrepüli. Ahogy nézem a waypont csak a "megfigyeli" a pontokat de nem repüli be. A kis kínai csodámon ha három utcát végigjelölgetek a térkéoen vagy akár csak folytonos vonalat húzok, akkor ezen úton szépen végigvonul én meg közben kamerázgathatok. Imádom. Na ezt hogyan tudnám megoldani pl egy air 2 vel?
Köszönöm szépen! -
-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szuper, köszi a válaszod!
Mini 2 és Air 2 közül melyiket preferálod / preferáljátok?
Air 2-ben az a visszatetsző számomra, hogy szinte dupla annyiba kerül egy akku hozzá. Biztosítás kellene az air2 sulya miatt lakott területen kívülre is? A szélállóbbsága azért csábít.. -
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Egy ,illetve kettő funkció meglétéről szeretnék kérdezni. Dji mini2 és air2 között vacilálok, de lehet egyik sem lesz ha nem tudják ezeket:
-Tervezz repülést több ponttal az útvonalon: a repülőgép autonóm módon repül a beállított útvonal szerint, a játékos pedig a fényképezésre koncentrálhat.
illusztráció:
-Útvonal repülési mód, csak rajzoljon egy útvonalat a képernyőn, a drón a megadott útvonalat követi.
Ez egy kínai csoda leírása, hibátlanul működnek a funkciók, nagyon hiányoznának.
Dji Fly appban van ilyen?Köszönöm szépen a segítségeteket!

-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Én ezt tenném.
-
Kis Tigris
tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
De iktatószám csak azután van, hogy hiánypótlásra szólítanak fel. Akkor küldjem el az üzembentartóit is simán, várjam meg míg hiánypótlásra szólítanak fel, s azzal az iktatóval fizessem be a pénzt?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Én a közleménybe az iktatószámot írtam, (x KÖFHÁT....... /LFH), és kész. OTP Bank appon át, azonnali átutalással.
-
Kis Tigris
tag
válasz
farkas26
üzenetére
Sziasztok. A 2x 2.000ft-ot hogy, milyen formában és hová fizetted be? Nem találtam idáig infót róla, hiánypótlásra szólítottak fel a lajstromszám kérelmekor.
"Tájékoztatom az Ügyfelet, hogy az eljárási díjat az Építési és Közlekedési Minisztérium Magyar
Államkincstárnál vezetett MÁK 10032000-00003582-06020015 számú számlájára kell befizetni."De hogy pontosan mit kell még írni s hová, gőzöm sincs :/ Mert ha simán ide küldöm a pénzt, abból nekik gőzük sem lesz hogy miért küldtem /
Üzembetartói 2.000ft-ot is ide kell küldeni vajon?
-
-
gatesz
tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Az szuper, remélem nálam is így lesz, bár nyár van, szabadságok stb....
-
Sztyepadzso
őstag
Én itt rettegtem, hogy majd jól beszívom, és hónapokig fog tartani(ahogy több helyütt írják), de max kb 2 hét volt, pedig annak rendje és módja szerint el is csesztem a regisztrációt a formanyomtatvány béna kitöltésével(hülye helyen van a drón szériaszáma-mező). Csodálkoztam is, hogy milyen drónregisztráció az, amiben nem kérik a szériaszámot....
-
gatesz
tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Szia, köszönöm! Időben mennyi idő volt amíg megkaptad?
-
gatesz
tag
Sziasztok, meglett a drón, köszönöm mindenkinek aki segített. Elakadtam a regisztrációban. El tudnátok küldeni a jelenleg érvényes regisztrációs űrlapokat, üzembentartó és dron regisztráció. Plusz amit végképp nem találok, hogy hova kell átutalni a 2-2 ezer forintot, és hogyan. Aki az éven regisztrált drónt, tudna segíteni? Írtam nekik emilt, hívtam őket telefonon, de nincs válasz. A web oldalon nincs semmilyen infó.
-
Kis Tigris
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én inkább a 60fps-t eröltetem. 30fps mellett még a 4k is darabos picit ha mozog a drón, vagy valami mozgás van a képen. A Mini 2-m tud 4k/30fps-t, de az inkább hanyagolós, zavarja a szemet z alig látható de érzékelhető 30fps. Ezért inkább arany középútnak 2.7k/60fps-en videózom, az már elfogadható minőség még az 55 colos 4K tv-n is

Amúgy a moncsim egy 24"-os 2.7K felbontású darab, ott native jön a felbontás, 60fps mellett nagyon szép a kép. -
-
gatesz
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia, de lehet. Igaz ha telefonon is készítek videókat azokat főleg FHD-ban teszem. Írtam a dron topicban, jelenleg az utolsó hozzászólás. Abban tudnál segíteni?
-
-
gatesz
tag
válasz
rebugra
üzenetére
Szia, köszönöm, hogy válaszoltál. Érdekes dolog ez amúgy. Ha az ár nem számítana nyilván valamelyik pro verziót venném. 4k nekem nem fontos, szerintem 90%-ban FHD 60fps lesz. A szenzoron, meg a távirányítón gondolkozom. De ott is megoszlanak a vélemények. Sokan dicsérik a régi távirányítót.
-
rebugra
aktív tag
Szia, én 2 hónapja Mini 3 Fly More Combot vettem, RC távirányítóval. Egyenlőre nagyon meg vagyok elégedve vele, szép képet, és videót csinál, jó vele repülni, (elég messzire is)
a RC nagyon jól bírja egy töltéssel, fényerő állítható, de igaz tűző napon érdemes árnyékba fordulni vele.
-
-
gatesz
tag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Köszönöm, mini 2-t már nem nagyon lehet kapni, meg most már a távirányító irányába hajolgatok, kényelmesebb mint a telefon szerintem. Értem hogy lehet másik telót használni, de az már megint egy plusz eszköz.
-
Kis Tigris
tag
Írtam választ a drón topicba, de bemásolom neked ide

"Nekem is ez volt a nagy dilemma, hogy Mini 2 (NEM SE!!!) Fly More Combó, vagy Mini 3 Rc vagy sima távirányítóval.
Aztán kicsit utána olvastam itt-ott, reddit, stb. Az új távirányító faja, csak a fényereje elég kicsi, ami miatt napfényben nehezen látható, erre panaszkodnak. A sima meg még így is drágább mint a Mini 2 FMC, de egy akksival meg nevetséges kimenni reptetni (mindenki írta aki 1-el vette, hogy egyből megbánta, később meg beszerezni hozzá jóval drágább volt).
S én úgy látom, hogy a sima Mini 3 nem tud annyival többet, hogy a nem kicsi árkülönbözetet megérje. Szóval így első drónnak a Mini 2 FMC-t vettem meg OUTLET, épp a futárt várom, dél körül hozza
"Szóval ha teheted inkább a sima Mini 3 helyett egy Mini 2 Fly More Combo, mert egyből lesz hozzá sok extrád, amit később amúgy is meg kéne venned, csak akkor már drágábban. Amúgy Youtube-on nézz meg pár 4k 30fps videót, de inkább 2.7k/60fps, nagyon látványosak, a Mini 2-vel. Hobbi célokra bőven elég

Azóta meg is jött, a 3 akksit már fel töltöttem, holnap délelőtt képezem magam elméletben a kezelésre, délután meg ki a mezőre, gyakorolni az alapokat

-
gatesz
tag
Sziasztok, még mindig agyalok. Továbbra is Mini 2 Se és Mini 3 között vacillálok. Nézegettem videókat, és volt ahol nagyon dicsérték a távirányítót aminek saját kijelzője van és hogy a videónak szebb a minősége a Mini 3-nak. Ugyanakkor az egyik videós elmondta hogy repülni jobban szeret a Mini 2 SE-vel, szerinte sokkal jobb vele repülni. Úgy nézem a Mini 2 SE FMC és a Mini 3 nagyjából egy ár. Mit gondoltok a korszerűbb távirányító és a picit jobb kamera megéri az ár különbözetet?
-
Kis Tigris
tag
sziasztok. Ma jött meg a Mini 2-m. Első körben megcsináltam az osztrák vizsgát. Majd regisztrálni akartam a Mydronespace alkalmazásba, de itt tortúra kezdődött, ami sajna nem oldódott meg
A GoodID-t gond nélkül megcsináltam, de mikor a Mydronespace alkalmazásban fiókot akarok csinálni, bekéri az GoodID-t, lefuttatja, dolgozik-gondolkozik, majd bedobja ezt a képernyőt:
1: nem is találhattak adatokat vele, mivel még most akarok fiókot regisztrálni...
2:másik eszközről hogy regisztráltam volna vele, mikor még ID-t is közvetlen előtte csináltam :/
3: nincs is webws felület ahol regisztrációt létre tudnék hozni
Szóval ez fogyatékos
Valami megoldás?
-
Felpuposodott a phantom2-ben az aksi a legutóbbi repülésnél, és kerestem rá megoldást, de mér nem nagyon vanncsere cella hozzá, így rendeltem ali-rol.
Elég jónak néz ki, hétvégén kiprobálom
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
V30-asok voltak?
Azon gondolkodok, hogy le kéne cserélnem a csak drónozásra használt, de lassan már 6 éves Extreme-t.
Mások cserélik csak idő(kor) miatt a kártyákat? -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
+1 a sandisk extreme-re, bármibe teszem, jó vele.
-
válasz
Kis Tigris
üzenetére
miért nem veszel egy SanDiks Extreme-t? Akár használtan is. Nekem a kingstonok lassúak voltak FPV-ben és AVATA-ban, le is szoktam róluk. persze nem mindegy a sebesség sem...
-
pumuklis1
csendes tag
Én is ezt a típust használom DJI mini 3-ba, és tökéletesen működik.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. DJI Mini 2-be 4K30 vagy 2.7K/60 felvételhez ez a kártya jó lehet vajon?
Maximum írási sebesség: 70 MB/s
Maximum olvasási sebesség: 170 MB/s
-
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Ha bindelve van, akkor ne vedd meg. Ott a boltban kapcsold be és ellenőrizd. Unbindelni az eredeti tulaj tudja, a DJI fiókjából
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, de akkut tudsz utólag venni, beépített szenzort nem. És egyáltalán nem biztos, hogy neki minden kelleni fog az FMC-ből.
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Most tervezek egy Mini 2-t veni. 14 napos elállással vitték vissza, ezért kedvezményesen adják. A kérdés az, hogy mi van akkor, ha a 14 nap alatt az első tulaj beregisztrálta, nekem akkor milyen hátrányom lehet, valamint van e erre megoldás? Vagy a bolt kötelessége volt ennek utána menni s megoldani a dolgot újra eladás előtt?
-
Ha egyben veszed a szettet, mindig olcsóbban jössz ki, mint külön-külön. Nem is kevéssel, általában komoly az árkülönbség.
Az első FPV-mel ezen én is átestem, megvettem a legolcsóbb szettet 1 akksival, aztán vettem hozzá mindent külön. Jóval többe került így, mint amikor egyben volt minden.
-
Nem ismerem a két típust saját kézből. Én a Minik kapcsán már egy akkuval is ellennék szerintem, viszont egy jó kontroller aranyat érhet. Akkumulátort meg vehetsz hozzá később is. Táska érték lehet ugyan, de szintén beszerezhető más forrásból, ahogyan a propeller is. Tudtommal a Mini 3-on több a szenzor, ami kezdő drónosként nagyon nem lényegtelen szempont. De várj itt tulajokat, hátha érdemben tudnak mondani valamit a gépekről.
-
Természetvédelmi zónában nem repülhetsz halandóként engedély nélkül, lakott területen kívül viszont nem kell eseti légtér. 120 fölé ne repülj, a mydronespace pedig mutatja, ha olyan területen vagy, ahol nem kellene repülni. A1/A3 kötelező, ha felelősségteljesen szeretnél repülni, de szerintem az A2-nek is érdemes nekifutni, a tananyag miatt.
-
"Maga a DJI alkalmazás naplózza, hogy hol szállt fel a drón? "
Igen, ráadásul a Mydronespace-ben is le kell adni a repülés kezdetét, nyilván ott is meglesz. Persze, ha azt elfelejted használni, az jó kérdés, hogy a DJI-től közvetlenül megkapnak-e bármit a helyi szervek kérésre.
Egyébként ajánlom az airdataview szolgáltatást összekötni a drónoddal, elég sok egyébként rejtett infót láthatsz a repülésedről utólag, tök jó megoldás szerintem, és az alapcsomag ingen van.
-
gatesz
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Drón vásárlás előtt állok, és még csak most nézegetem, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni, és hogyan lehet legálisan drónozni.
Egy DJI mini 2 SE a kiszemelt egyelőre FMC nélkül, mivel nem szeretnék nagyon sokat költeni. Véleményt szeretnék kérni erről a drónról is.
Ami eddig világos, hogy nem kötelező az A1/A3 vizsga max ajánlott és jó az Osztrák kattingatós. Regisztrálni kell a drónt és az üzembentartót, és a visszakapott számokat fel kel helyezni a drónra. Applikációval kell hivatalosan repülni, és bejelölöm, hogy hol és milyen időtartamban repülök. De itt jönnek a kérdések. Hol van légtér szempontjából a lakott terület határa? Megegyezik a lakott terület végét jelölő táblával?
Én Sárospatak környékén élek van itt egy Kosice TMA2 Közelkörzeti irányító körzet, de gondolom az alsó határ 1000láb így ebbe bőven beleférek a max 120 méterrel. Látok itt katonai műveleteket is de azoknak az alsó határa 9500 láb.
Amit nem tudtam, de megértek, hogy az egész zempléni hegység környezetvédelmi szempontból korlátozott légtér. Itt akkor ez a terület már nem jöhet számításba.
Minél többet nézem a térképet, annál kevesebb helyet találok ahol lehet repülni
.Azt tudom, hogy ezek a drónok nem sugároznak ID-t kivéve, ha C1 kategóriába soroltatom őket. Maga a DJI alkalmazás naplózza, hogy hol szállt fel a drón? Ebből később lehet probléma, nézi ezt valaki?
Tudnátok segíteni, hogy ti hogy döntitek el, hogy hol lehet repülni, és hogy hol nem? Hasznos tanácsok is érdekelnének.
Kérném a Google a barátod és egyéb okosságokat hanyagoljátok, azért kerestem fel a fórumot, hogy segítséget kérjek, és nem igazán van időm minden hozzászólást végig olvasni.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki segít!
-
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Celluxot ragasztottam a drónra, arra írtam alkoholos filccel, majd lecelluxoztam megint.
szép lehet
azért ettől van elegánsabb megoldás isfejlettebb országokban pl. kis gravírozott plakettet tesznek a gépre
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
pumuklis1
üzenetére
4 számod lehet:
-A drón nyilvántartási száma(ha abban az országban ilyen kell regisztrálni)
-A te drónpilóta-számod(Ez az EUn belül egy helyen kell)
-A jogosítványod száma(szintén egy helyen kell)
-A Felelősségbiztosításod száma(ha kell)
Én amim van, felírnám rá.
Nekem mind fent van. Celluxot ragasztottam a drónra, arra írtam alkoholos filccel, majd lecelluxoztam megint. -
pumuklis1
csendes tag
Hivatalosan a drónra ( DJI Mini 3 ) milyen jelzéseket kell elhejezni?
Gondolom a nyilvántartási jelet, és még kell valamit? -
válasz
Zimerion
üzenetére
A mini4pro-val tudsz úgy repülni, hogy nem kell rá biztosítás, stb, egyszerűbb az életed ha legálban nyomod.
Az Air3 C1-es, ezzel kicsit több a macera. Van viszont két kamerája, és 46 perces akkuideje, ami nagyszerű. 1km a max. magassága, a mininek A0-ban csak 120 méter.
Az Air3 nagyon jó gép lett, mondjuk a Mini 4 pro is, de más kategória a kettő. Nekem van mindkettőből, és megmondom őszintén, ha választani kellene, nem tudom melyiket tartanám meg inkább..
-
Zimerion
csendes tag
Sziasztok!
Első drónnak melyiket ajánlanátok ezek közül? Air 3 vagy Mini 4 Pro?
Köszi előre is a helpet!
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi. Ahogy látom kisebb a pov, így már ki is esett

-
-
SeniorTilla: azt hiszem veled értekeztem, hogy a dji goggles nem jó, csak a v2. Az integrával van tapasztalatod? Egyre többet látok olyan szemcsit.
-
Megy a teszt felhők timelapse 4k 2sec. Ace Pro, Hero 11 és Action 4

-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Mavic 2 akkura van valami megoldás arra, ha teljesen lemerült? 25 ciklus van benne, de 1 éve nem használtam és sajnos már nem is veszi a töltést.
-
Más: vettem még egy Mini 4 pro drónt. Az elsőt többek között a rossz jpg fényképei miatt adtam el. Egy Air 2s-sel vagy Mavic 3-mal összehasonlítva borzasztóak voltak a jpg fényképek. Rázoomolva, de részletesebb képeknél zoom nélkül is, mintha ecsetpacákkal lett volna festve a fénykép. Tettem is fel ide korábban példát. A világos részeknél kiégve a fehérek, a részletek eltűnve, összemosódva. DNG-ből konvertálva rendben volt, de azért egy közel fél millióba kerülő, jelenleg a legújabb, az egekig dicsért dróntól elvárható, hogy normális képeket dobjon ki magából utómunka nélkül is.
Múlt héten vettem egy másikat. Ez már a legújabb firmware-es, a másikat nem akartam frissíteni az 500m vs. 120m miatt. És láss csodát, ez a mini 4pro teljesen más képeket készít, mint az előző. Ezek rendben vannak. Gondolom a FW frissítésekkel jött a rendes minőségű jpg készítés is

-
Ha valakinek hasznos:
Teszteltem a DJI Action 2-t FPV drónon. Magam is csodálkozok, milyen szép képe van. Szépek a színek, rendben vannak a részletek a kép szélein is, és ami még fontos: nincs túltolva a kontraszt (ami egyébként nem állítható itt sem, mint az Action 3-nál sem).
Szerintem szebb felvételt csinál, mint az Action 3. Hétvégén lesz megint Action 4-em, összehasonlítom azzal is egyforma körülmények között.
Mivel kicsi és könnyű a kamera, nem terheli meg úgy a drónt mint egy Hero 11 vagy Action 4.2x7 perces repülési időt (kb. ennyit megy az FPV 1-1 akksival) simán rögzített 1 töltéssel és még maradt benne 25-30%. Lehet, hogy még egy kört kibírt volna. Ha ráteszem a második kijelzőmodulra, az feltölti elég hamar és mehet tovább. A kijelzőmodul többször is fel tudja tölteni a kamerát.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elvileg 49€ egy komplett csere itt. Legalább is azt írja a care leírásban. Minden esetre holnap fog kiderülni, hogy megy-e még a kicsike. Addig szárítom.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A régzítés megvolt, meg tudtam is, hogy konkrétan melyik sziklába mentem bele, mert csak egy volt a híd alatt
Ezt a find my drone opciót viszont nem ismertem, ki fogom próbálni.
A problémám inkább ott volt, hogy nem gondoltam volna, hogy akkorát pattan a drón a szikláról, hogy méterekre a helyszíntől landol.Care refresh-em van. Egyelőre bele raktam rizsbe a gépet és az akkut (amit azonnal kivettem belőle, amikor megtaláltam, habár még világítótt a zöld LED az akkun). Ha hazaérek, akkor megfordítom a rizsben és várok még 24 órát.
Utána lesz egy kis hajszárítózás... majd a bekapcsolás teszt.
Ha nem megy, akkor a refresh miatt nem is próbálom szátszedni. Kicseréltetem és kész.Minden esetre ez egy jel volt, hogy még nem vagyok azon a szinten, hogy ilyen repüléseket csináljak
-
válasz
total90
üzenetére
Ilyenkor szokott segíteni az a felvétel, ami az utolsó percet rögzíti. A goggles tárolja, simán visszanézed és látni fogod, mi történt addig amíg volt videojeled. A következő pedig a find my drone, ehhez össze kell kötni a telóddal a gogglest és meg fogja mutatni az utolsó ismert pozíciót, vagy ha még megy az akksi és él a gép, akkor az aktuális helyét a gépnek.
Próbáld ki először nem éles helyzetben, úgy sokkal könnyebb, nincs annyi adrenalin

Ha nincs care refresh-ed, akkor a garid sztem ugrott, úgyhogy nyugodtan lehet már kísérletezni a drónnal. Szedd le a propokat és (gondolom az akkut rögtön kivetted) rázd ki belőle a vizet, kompresszorral fújd ki és szárítsd meg amennyire lehet. Pl. hajszárítóval. Ha már rázásra, fújásra nem jön ki belőle víz, megpróbálhatod bekapcsolni. Van már szétszerelős videó a neten az avata2-ről? Jól jöhet.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
Az app azért van, hogy te lásd, mi van körülötted és lássák, hogyan szeretnél repülni(más drónos, és a hatóság).
Lakott területen kívül olyan helyen, ahol szabad, azaz nem katonai terület, büntetésvégrehelytás, atomerőmű, nemzeti park stb, ott a mydronespace-be bevezeted, és kész.
Ha lakott területen belül, vagy valahol, engedélyköteles helyen repülnél, akkor is kell az appon jelezni, és természetesen engedélyt is kérni(eseti légtér). -
Aki vett már utólag a gépéhez propellereket, csak a neves drónos boltokból szabad venni, vagy akár mehet pl. emag-ról? Én őszintén nem hinném, hogy egy Mini kategóriás gépek propjai speckó anyagból készülnének, főleg az ócska leváló gumibetéttel a végükön.
A gépem én a hobbycity-től vettem, azok megbízhatóak kiegészítőkben? -
Hali
Voltam ma túrázni a hegyekbe és úgy gondoltam, hogy már eléggé merész vagyok egy patak felett és a híd alatt átrepülni az Avata 2-vel.
Párszor meg is próbáltam, de nem teljes sebességgel és elég jól ment.
Na gondoltam, most már mehet gyorsabban is
Egy a vízből kiálló sziklában fennakadtam és elment a jel. Rohantam a helyre és a kb 0 fok közeli kb 70 centis vízben kezdtem el keresni a drónt. A híd közelében kb mindent felkutattam, de nem találtam és már annyira hideg volt a víz, hogy nem bírtam benne állni.
Úgy voltam vele, hogy a víz valószínűleg elsodorta valami szikla alá, amit nem látok. Kimentem a vízből és parton kezdem el sétálni… egyszer csak megláttam a vízben kb 5-7 méterre a hídtól. Az még mindig kérdés, hogy miként pattanhatott el olyan messze a sziklától a drón, de a lényeg, hogy megvan.
A kérdés, meddig érdemes rizsbe rakni a gépet, hogy kiszáradjon?
Mellesleg a vázon alig lett karc, ami ezért szintén hihetetlen. -
Laszlo733
aktív tag
A tisztánlátás kedvéért kérdezném: Ha a MyDronSpace app azt írja, hogy "Lakott területet nem érintve vagy eseti légtérben", akkor ezt azt jelenti, hogy elegendő egy DJI MINI 4 Pro-val a MyDroneSpace appot használni a legális repülés érdekében?
-
pumuklis1
csendes tag
Végül is megkötöttem a DJI CARE REFRESH-t.
Viszont ezt nem értem.
Baleseti kár 45EUR; Flyaway 179EUR
Melyik mit jelent? -
pumuklis1
csendes tag
Köszönöm a segítséget, sikerült beküldenem mindent. (Elvileg.)
Erre a kérdésre még tud valaki válaszolni:
A DJI CARE REFRESH-t hol érdemes megvásárolni?
A DJI saját oldalán, vagy Pl. a myactioncam.hu-nál?
Van különbség a kárrendezésnél? -
Laszlo733
aktív tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Védett területből, azért még így is sok van, így lehet legózni, hogy hol lehet legálisan repülni.
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Köszönöm a választ. Szerencsére azokon már túl vagyok. Viszont ez jó hír, mert így legálisan tud az ember repülni...
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Mennyire tekinthető a csatolt link aktuálisnak? [link] A cikk állítása szerint mondjuk egy DJI MINI 4 Pro -val lakott területen kívül, csak a Mydronespace alkalmazást szükséges használni és esti légtér kérelmi engedélyt nem szükséges igényelni. Illetve a cikkben az is szerepel erre a kategóriára, hogy az engedélykérés lakott területre ugyan megmaradt, de az díjmentessé vált.
-
pumuklis1
csendes tag
A regisztrációt megcsináltam, de hol kell kifizetni a regisztrációs díjat, és most mennyi?
-
-
pumuklis1
csendes tag
A DJI CARE REFRESH-t hol érdemes megvásárolni?
A DJI saját oldalán, vagy Pl. a myactioncam.hu-nál?
Van különbség a kárrendezésnél? -
pumuklis1
csendes tag
Ha regisztrálom az új Mini 3 drónomat, hol ( milyen felületen ) kell a regisztrációs díjat befizetni? Illetve van valami leírás a regisztráció jelenlegi folyamatáról?
-
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok 2 dolgon vacillálok:
Szerintetek:
- DJI Mini 3 Pro + DJI RC Smart Controller
vagy
- DJI Mini 3 Fly More Combo & DJI RCKezdőnek nem mondanám magam, volt egy DJI Mini SE azzal repkedtem elég sokat.
Melyiket lenne érdemes venni?

-
-
Zolee.Ha
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem is Air 2s volt az előd, most Air 3 mal repülök. Valóban jobb volt a 2s képminősége, nehezen barátkoztam meg ezzel a ténnyel. De annyit tudsz tenni hogy nem jpeg ben fotózol, mert a saját tömörítése ront rajta rengeteget! Már kibékültem vele, és sokkal jobb mint az Air 2s szinte minden téren!
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én is vacilláltam, hogy mire cseréljem az Air2-t, aztán a méret miatt mentem a Mini szériára, nem bántam meg.
-
válasz
forceberg
üzenetére
Így vettem az enyémet... a tag újonnan vette, vett hozzá 18 darabos szűrőkészletet, táskát, 1 év Care-t, és pár hónap múlva eladta. Visszatért a Mavic 3pro-hoz. De már én is eladtam a minit, nem pont emiatt, de ez is benne volt. Majd összehasonlítom az Air 2s DNG-jével a miniét, mi jön ki

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest