Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Statikus
üzenetére
Maga a vizsga teljesen 'hülyebiztos. Zéró előzetes ismeretekkel is sima liba abszolválni. Ráadásul végtelen számú retorziómentes próbálkozásokat biztosit. Ha a biztonságos drónozás közérdek, akkor a regulákat előiró állam is nyúljon a zsebébe leglább ingyenes online tanfolyam, vizsga formájában. Igy is adó és közteher hegyeket fizet a lakosság minden szarra. Tessék valamit visszacsorgatni belőle a társadalomnak. Értem én, hogy a gerilla , neoliberalista kapitalizmusba szerelmesek sokan, de én spec tényleg hányok tőle. A légtér használathoz: Ausztriában az ÖAMTC ingyen tolt a felhasználók alá alkalmazást, csak beirja az user a helyszint vagy rábök a térképre hol szeretne repülni és máris tolja a program a helyszinspecifikus szabályozást. [link] Chrome forditója pedig már van olyan szinten, hogy nem kell nyelvtudás a vizsgához.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest