- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyasmit is bele lehet látni ebbe, hogy egyre több és több ember engedhette meg magának, hogy drónt vegyen. Talán a feltételekkel akarják visszaszorítani a további terjedését a drónozásnak.
Én idén ősszel már két faxxfejjel is találkoztam, akiknek legszívesebben földhöz baxtam volna a drónjukat!
Az egyik egy kb. 16nm-es szikla kilátópontról akart felszállni, hogy közben volt körülöttük ott még vagy 4-5 ember. Hála égnek valami lett a xarjával, mert nem indultak be a motorok...
A másik meg konkrétan a turistaúton tette le a földre, onnan szállt fel, repkedett oda-vissza az emberek közelében.
Nem nagyon nézegettem őket, de kb. mindkettő Mini volt.Én, amit elfogadnék azonnal: kötelező regisztráció, de online kvázi azonnali engedély, mondjuk óránként x F-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest