- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyasmit is bele lehet látni ebbe, hogy egyre több és több ember engedhette meg magának, hogy drónt vegyen. Talán a feltételekkel akarják visszaszorítani a további terjedését a drónozásnak.
Én idén ősszel már két faxxfejjel is találkoztam, akiknek legszívesebben földhöz baxtam volna a drónjukat!
Az egyik egy kb. 16nm-es szikla kilátópontról akart felszállni, hogy közben volt körülöttük ott még vagy 4-5 ember. Hála égnek valami lett a xarjával, mert nem indultak be a motorok...
A másik meg konkrétan a turistaúton tette le a földre, onnan szállt fel, repkedett oda-vissza az emberek közelében.
Nem nagyon nézegettem őket, de kb. mindkettő Mini volt.Én, amit elfogadnék azonnal: kötelező regisztráció, de online kvázi azonnali engedély, mondjuk óránként x F-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest