Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
Statikus #8114 üzenetére
"Hála istennek nagyon másképp látjuk a világot". Ennek én is örülök
"Vizsgafelkészítő: hol, hogyan tudsz levizsgázni német nyelven úgy, hogy nem tudsz németül." Nem tudok németül. Kicsit sem. DE ismerem a Google és egyéb fordítókat. Szerintem, 2021-ben ez azért nem olyan nagy dolog. A fordító segítségével elolvastam a tananyagot és lettem a vizsgát elsőre (jelzem, elég jó %-al), pedig nem vagyok Mensa HungarIQa tag.
Egyébként, akinek nem megy a Német (és nem tudja, hogy kell fordítani) a vizsgát se tudja letenni, mert kétlem, hogy a cég online vele lesz és fordítja, amit lát a vizsgázó képernyőn. HA pedig az összes vizsgakérdést és választ lefordították Magyarra, amit a jelentkező megkap, akkor tényleg csalás/kiskapu/ügyeskedés... amik ellen te nagyon felléptél ha jól emlékszem. Akkor most hogy van ez? Mert azt kétlem, hogy 15e ellenében megtanítanak Németül. De ha igen, már fizetem is.Viszont az érveidből a légtér és hasonló kimaradt, ahogy a "tanfolyamból" is.
Tehát, továbbra is ott tartunk, hogy valaki pénzt kér valamiért, ami ingyen van.u.i.1.: Részemről a téma OFF, hiszen ez csak az én véleményem és se téged, se mást nem akarok meggyőzni semmiről.
u.i.2.: Viszont ne aggódj, lesz bevételük, mert sokan másképpen látják a világot.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Külpolitika
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest