Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
Statikus
üzenetére
"Ha én megtanulok egy iskolában, vagy autodidakta módon az interneten ingyenesen elérhető anyagokból valamit, a tudásomat én miért is nem adhatom tovább bárkinek pénzért?"
A tudást tovább adhatod. Még pénzt is kérhetsz érte. De próbáld meg az iskolából elhozott jegyzetet, mint tananyagot használni a tudásod átadása során és ha ez eljut a jegyzet szerzőjéig máris kezedbe foghatot az ügyvédje felszólítását.
".... mindenki, aki fordítóprogrammal vizsgázik egy osztrák oldalon, az nem tudná önerőből megcsinálni, mivel nem tud németül - ez azt hiszem csalás."
Nem! Nem csalás, mert nincs kikötve, hogy csakis németül végezhető a vizsga. A fordító program pedig nem a témában, hanem a nyelvben (kódolásban/dekódolásban) segít. Ha például a tananyagot használod a vizsga alatt az csalás, de ha értelmező szótárt használsz mert más nyelvi közösségből származol akkor az nem.
Ha német nyelvvizsgáról lenne szó, akkor pedig értelem szerűen a fordító használata lenne a csalás.
"A tanár (ahogy egyik fórumtárs írta) tanít, ez a hivatása. Egy vállalkozónak az a dolga, hogy pénzt keressen."
Lehet, hogy most egy Világ dől össze benned, de elárulhatom, hogy a tanár is pénzért tanít. Tudom, hogy hihetetlen, de a tanári hivatás nem szinonimája az ingyen munkának. A fentiek nem arról szólnak, hogy nekem ingyen kell tennem a dolgomat a vállalkozónak meg pénzért hanem arról, hogy miért kérhetek és miért nem kérhetek pénzt legyek akár
vállalkozó vagy tanár vagy akárki más.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BestBuy topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest