Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

válasz DIEGO15 #7200 üzenetére

Az adatok alapján az első verziójához képest nagyon nem. Valszeg, a 3 tengelyes gimballal szerelt 4K-s kamera mindenképpen jobb lesz, mint az elődje. Az erősebb motorok amúgy is kellettek. Nincs active track, de most komolyan, minek is?. :D. Ha úgy is szar. Ami nekem viszont hihetetlennek tűnik, az az Occusync 2.0 és a 10km VT. De ha mégis tudja, akkor ez gyakorlatilag egy Air 2 249 grammban. Az is számomra hihetetlen, hogy ha ennyi plusz dolgot sikerült belerakni, ráadásul erősebb mocikkal, akkor hogyan tudtak a 249g -n belül maradni, amikor a Mini 1 is egy papír volt. Lehet, hogy egy kicsit térhálósítottak a vázon, mert az nagyon ráfért. :D. Szal ha a fenti dolgok igazak, akkor az egy nagyon jó hír. Mert mit is akartunk?
    -Kicsi méret - pipa
    -4k kamera, vagy ha nem is annyi, legalább normálisabb, mint az egynek - pipa (?)
    -Nagy üzemidő - 31 min - pipa, bár az első verzió is már ok volt szerintem ebben.
    -Nagy hatótáv - ha nem csak a VT lesz jó (video transmisson) ilyen messziről, hanem az irányítás is korrekt lesz, akkor ez hatalmas - pipa.
    -Erősebb motorok, mert egy komolyabb lepke fing már elvitte - ha minden igaz - pipa.

Akkor hol itt a hatalmas csalódás? Max akkor, ha ez az egész egy kamu, mivel hivatalosan a Dji nem erősítette meg. És vagy létezik, de a papírforma egy bullshit, a valóság meg szintén.
    Ha a papírforma megáll és a fenti felsorolás is ok, akkor engem megvettek, mert nekem (is) pont ezek a dolgok hiányoztak. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés