- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
MR007RM
üzenetére
Profizmusrol szó sincs,,,kategorikusan visszautasítom
Inkább csak korultekintesrol,és alapossagrol szerintem...Illetve munkámból (kameraman,vágó,)fakadó tapasztalatszerzés pár éve....
Ahol sokszor "muszáj" akkor is repülni,ha húzom a szám mondjuk a szél miatt,,,mert a drónos miatt az eseményt nem fogják elnapolni,,,
De a tapasztalatok gyűjtése,később pedig azok figyelembe vételével való repülés nem profizmus
Ezt csak azért,mert nem szeretnék a profik bőrében tetszelegni...Tapasztalatot mindenki gyűjt az idők folyamán,,,csak talán az nem mindegy mennyire basztatjuk vele a környezetünket...
Illetve van az a mondás ami szerintem a dronosoknal is igaz...
"Az a baj a világgal,hogy a hülyék mindenben holtbiztosak,az okosak meg tele vannak ketelyekkel"Én sem voltam mindig olyan kvára szent...alig pár repülésem után felkuldtem a 7.kerulet fölé a phantomot....és nyomtam a videót
...
Azóta tudom,hogy egy tudatlan idióta hülye voltam....
Imádom azóta is azt a vidit amit akkor kezdő dronoskent vágtam..de azóta kva sok tapasztalatot szereztem,,,
Széllel, viharral,jelvesztessel, minden szarral,utkozessel stb..
Szóval ha ezt nekem valaki durván nem fizeti ki,en magamtol ma már biztos nem emelkednék a város fölé....
Fckn idióta agyatlan galamboktol pld nagyon félek...Szóval valahol.talan még álszent is vagyok....
De tapasztaltnak érzem magam,és 7.keruletes "hibás" repulesemen kívül, azt kell mondjam mindent megtettem azért hogy felelősséggel repüljek...eleinte
manual kinyomtatva,konyvjelzozve...
Szélben ,viharos szélben mező közepén gyakorlogatva,,,
Rth tapasztalatok gyűjtése készakarva....de mindezt mezőn,, emberektől és vagyontárgyaktól messze...Én nem vagyok profi...csak szeretném,ha minél kevesebbet lennénk basztatva mi,dronosok....ha médiában nem lenne (negatív) híre sem a sportunknak,munkáknak...
Hál'isten a sajtós mellényem engem megvéd a basztatástol,talán eddig soha nem kaptam senkitől .....
De a "privát" beszelgeteseim közben rengeteg embertől hallom ,hogy a f@szuk ki van a dronosokkal....
És ez nem véletlen....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gerner1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest