- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Nem így használom csak 1x kipróbáltam valamit kíváncsiságból. Akkor jött meg a madár pár napja. És igen van már tapasztalatom hogyan, akkor még nem volt. Szinte alig van hangja, ott ahol voltam senki sem hallotta, főleg mert kicsit felvittem.
Nem lakótelepen futtatom, mert pl hangos, feljelenthetnek, engedély sincs......egyszer akartam egy éjszakai felvételt a városról ami meg is volt.
Egyébként nekem elég drága volt a drónom ahhoz hogy feleslegesen kockáztassak. Szerencsére már tudom irányítani.....nyugodtan lehet visítani. Rengeteg olyan hely van ahol senkit sem zavarok és tudom használni, amit ha lehet nem reklámozok hosszútávon.
Ezt csak azért írtam le hogy más okuljon belőle, aki ugyanúgy kezdő, mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fallout 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest