Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Mondjuk nálam már köröztek a Mavic körül a madarak.., és elég érdekesen néztek a tesóra

Én megértem, hogy a környezetre vigyázni kell, és bár szép lenne a Gemencben röpködni, és vaddisznót, őzeket videózni, de a jelenlegi 3000+18000 Ft-os díjat tuti nem fogom nekik kifizetni.
Abban igazad van, hogy nem csak a drónosokat kell szívatni a környezetvédelemmel, hanem a többit is.
Szerintem M.o.-n is lesz valami díj, mert éhes a király, és éhes a királyi udvar.
Ausztria szerintem csak olyanoknak éri meg akik nagyon sokat túráznak kirándulnak ott, vagy ott élnek. Én is csak ezért kérvényeztem, bár hogy rohadjanak meg első körben visszadobták, mert a német biztosító a fedezet et EUR-ban adta meg és azt nem fogadják el csak az <750000 SZR-t.
Abban is biztos vagyok, hogy ez a sok lihegés hamar lecseng majd, mert ez ugyanolyan mint minden mással kezdet kezdetén. Az elején korlátozzák, így-úgy, de ahogy általánossá válik más lesz a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest