Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
persze, én mindent segítségnek veszek

Alapvetően nem az a legfontosabb kérdés nálam, hogy melyik eszköz legyen. Inkább még azon őrlődök, hogy belevágjak-e az egész drónozásba, vagy sem.
Fotózni nagyon szeretek és egy jó ideje birizgálja már az oldalam, hogy ki kellene próbálni a dolgot magasabbról is. Ez rögtön válasz is az egyik kérdésre: inkább fotóra használnám, mint videóra.
Eszközből erre a célra a Mavic 2 lenne persze a legjobb, de ahogy feljebb írtam egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy 500k körül kellene kezdenem a drónozásba beruházást.
Kicsit tartok tőle, hogy többet maradna a fiókban, mint amennyiszer velem jönne, de ezt persze nekem kell tudni és lejátszani magamban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest