Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz Geller72 #1188 üzenetére

Fotózni azért még így félbéna vezetési képességekkel is megy, nem nagy kunszt odaállni és lőni különböző állásból képeket. Ja, nem mozgó célpontra persze, az nem biztos, hogy megvárja, míg sikerül lőhelyzetbe rakni a madarat;]

A videó viszont totál más állatfaj, ott ugye a röppálya minden pontján a topon kéne lennem, finommozgással precízen követve a célt. Ettől pedig borzasztó messze vagyok. Jelenleg full manuálban nyomom a mozgásokat, főleg tanulási célból, azaz semmi Litchi-ben előreprogramozott csodavideó, kézzel akarom megtanulni, hogy forgassam a gépet, döntsem finoman a gimbalt egy-egy jó épületvideóhoz pl. Egyelőre sajna rángatósak a videóim (azaz rengeteget kéne vágni), és még az esetek kb felében nem úgy közelítem a célpontot, ahogy elterveztem (v nincs is terv), a gimbalt rossz irányba rántom v túl erősen rántom meg, túl gyorsan fordulok egy szép "cinematikus" ív helyett, stb-stb. Szval pilótaként még a "juhékaptamegydrónt, jéé tleg repül!" stádumban vagyok, most kezdem észrevenni, hogy az akksi% mellett van még térkép a kijelzőn, mindenféle figyelmeztetések, jelerősség és hasonlók;]

Sztem fogok szimulátorozni is, mert egy valós repülést nekem kb 1 óra extra megszervezni és ki+visszatelepülni (NFZ-ben lakunk).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés