- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Geller72
üzenetére
Fotózni azért még így félbéna vezetési képességekkel is megy, nem nagy kunszt odaállni és lőni különböző állásból képeket. Ja, nem mozgó célpontra persze, az nem biztos, hogy megvárja, míg sikerül lőhelyzetbe rakni a madarat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A videó viszont totál más állatfaj, ott ugye a röppálya minden pontján a topon kéne lennem, finommozgással precízen követve a célt. Ettől pedig borzasztó messze vagyok. Jelenleg full manuálban nyomom a mozgásokat, főleg tanulási célból, azaz semmi Litchi-ben előreprogramozott csodavideó, kézzel akarom megtanulni, hogy forgassam a gépet, döntsem finoman a gimbalt egy-egy jó épületvideóhoz pl. Egyelőre sajna rángatósak a videóim (azaz rengeteget kéne vágni), és még az esetek kb felében nem úgy közelítem a célpontot, ahogy elterveztem (v nincs is terv), a gimbalt rossz irányba rántom v túl erősen rántom meg, túl gyorsan fordulok egy szép "cinematikus" ív helyett, stb-stb. Szval pilótaként még a "juhékaptamegydrónt, jéé tleg repül!" stádumban vagyok, most kezdem észrevenni, hogy az akksi% mellett van még térkép a kijelzőn, mindenféle figyelmeztetések, jelerősség és hasonlók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sztem fogok szimulátorozni is, mert egy valós repülést nekem kb 1 óra extra megszervezni és ki+visszatelepülni (NFZ-ben lakunk).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Starlink
- Wuthering Waves
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)