Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zhagyma
őstag
válasz Kwisatzh #4602 üzenetére
DIGI box a probához és egy spektrum analizártor a digitális méréshez.
cigam Erről fogalmam sincs. Nincs STB-m. Valami ilyan opciónak kéne lennie: "Csatornák aktualizálása NIT tábla alapján" esetleg ehhez kapcsolódva opcióként: csak új csatornák felvétele, csatorna nevek aktualizálása, nem létrező csatorna nevek törlése, stb ...
[ Szerkesztve ]
-
Miért lehet a cseheknek magyar hangsávjuk, nekünk meg nem?! Van erre logikus magyarázat?
Jelenleg az Eurosport HD, a History Channel HD, a Travel Channel HD és a Filmbox HD Czechia vehető magyar hanggal a nagyfelbontású csatornák közül, de várhatóan érkezik a Discovery HD magyar hangja is, hogy a SpektrumHD-ről ne is beszéljünk.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Miért lenne keverés, mikor pont az a kérdés, hogy amikor a lehetőség adott, miért nem élnek vele? Hiába van benn a natego+wild HD-ben ha nem értem mit hablatyolnak, ergó nem is nézem. Csak azért van, hogy legyen?
Ugyanakkor elérhető lenne más műsorszolgáltató HD csatornája, ami magyarul is tud. Sztem tök jogos a kérdés, hogy miért nem azokat teszik be a kínálatba.
Eurosport,Travel,Spektrum,Discovery miért nem fogható digikábelen?[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy pár éves LCD TV-nk (Sony HD-Ready) digitális tuner van benne, de sajnos csak MPEG2-es. Érdemes ehhez STB-ot venni? Meg tudják oldani, hogy a FullHD tartalmat nekem 720p-ben továbbítsák a TV-mre?
Illetve érdemes lenne beruházni egy ilyenre, úgy hogy egy darabig még biztos nem élvezhetem a FullHD tartalmakat? Ha igen tudna valaki ajánlani egy fapados (olcsó ) STB-ot? Semmi mást nem kell tudnia (USB médialejátszó és társai)
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
MZ/X
-
-
ubbconfig
aktív tag
válasz DopeBob #4609 üzenetére
szia
nekem is egy 2 éves LG-m van, ami csak HD ready és nincs benne dvb-c. Mindenképpen érdemes bérelni egy box-ot a DIGI-től, mert a sima analóg adásokhoz képest a digitális és pláne a HD adások minősége kiugró
A következő TV-m majd fullHD lesz dvb-c tunerrel, de az még jópár év -
Kwisatzh
senior tag
válasz DopeBob #4612 üzenetére
Én pont öt hónapja igényeltem.... Budapest VI ker.
Elúntam, és vettem, az meg nem müxik, mert most már biztos vagyok benne, hogy kevés a jel. 50% alatti a jelerősség, A digis kábelbarát (remélem) jön a jövő héten.
Ma "kisérleteztem". Eszembe jutott, hogy van egy ősrégi igaz erősítős szobaantennám. 4 km-re van a Sváb hegyi adó, de közben van két fal egy 80 centis, és egy 10 centis.
Gonndoltam azért megpróbálom befogni a szobaantennával a dvb-t adókat.Sikerült. A minőség alig haladja meg a digis analóg adásét (LG HRX570, LG 60PG7000) tulajdonképpen nem is "szép" olyan "mű" az egész, mint anno a t kábeles internetes "adás", de annál persze jobb.
Mindent megtalált, persze a kódolt adások feketék..Gondolom a digikábelen sem lesz jobb. De nekem mint ahogy mondtam nem is a minőség, hanem a rögzítés miatt kell.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
nfsu17
veterán
válasz Kwisatzh #4614 üzenetére
Mindigtv-ről beszélsz?
1. A Duna II Autonómia az nem HD.
2. HD az, de ez a minőségen csak akkor fog meglátszani, ha a HD logó is kint van, az az igazi HD műsor. Ha nincs kint (Híradó, stb), akkor az valóban felkomvertált SD, viszont az túlzás hogy rosszul, mert picivel jobb a minősége, mint a sima sd-nek.RTL, TV2....mégis minek konvertálnák fel az sd adást hd-re, ha attól még lesz hd?
[ Szerkesztve ]
-
Kwisatzh
senior tag
Igen arról, unalmamban kísérleteztem vele, mint ahogy írtam is lejjebb, amíg a digi hajlandó megcsinálni a kábeldigit.. tudom off.. De ennyit talán el lehetett viselni.
A csecsemőnek minden vicc új. Én most láttam először a sugárzott dvb-t-t...
Elnézést ha valakit untattam
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kwisatzh #4613 üzenetére
DVB-T 1,5Mbit körüli, az a minimum amit kerhetnek az adok. Mosott xar, néha jobb. M1HD/M2HD/DunaHD/Autonomia 5-8Mbit között ad. Hiaba mpeg4 nem jobb mint a digis digitalis adas.
Az viszont nagysagrendekkel jobban nez ki mint az analóg, ugyanazon a kábelen.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
superg
senior tag
Sziasztok!
Vhol azt olvastam hogy a digitális adás 2-3 mp-et késik az analóghoz képest.
Ez még mindig így van?Van vkinek ezirányú tapasztalata?Vagy meg tudná nézni?
Hozzátenném hogy a digitálist számítógép tunerén keresztül nézném de nagyon fontos lenne a gyorsaság.
Válaszokat előre is köszönöm! -
superg
senior tag
Köszi a válaszokat,mindenkinek
És arra van vmilyen gyors érthető válasz hogy miért? Vajon ez változik majd? -
RZozo
aktív tag
a digitális kábeltv adás Pécs kertvárosában kimaradozik, éppen negyed órára megint megszűnt
ráadásul HBO ma kódolatlanul sugározna egy új sorozatot, de a diginél ez is maradt kódolt , marad a letöltős megoldás...az legalább biztosan működik -
-
Manka76
senior tag
Ez téged egy kicsit sem fog zavarni sem fevételkor sem semmikor.
Ugyan is észre sem veszed a késést ha van.
Petsze ha folyamatosan váltogatsz az analóg és a digitális között akkor esetleg.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
superg
senior tag
Azt valahol sejtettem hogy az időugrást még nem találták fel a kérdés hogy analógon miért van itt hamarabb mint digitálisan azt hittem fejlődés van ,de mindegy is.
Amúgy tényleg foci van a dologban.Szeretek élőben fogadni ,közben meg nézni a meccset 2-3 mp késéssel már szívás az egész.Ennyi az oka. -
zhagyma
őstag
" ... kérdés hogy analógon miért van itt hamarabb mint digitálisan ..."
A digitális sugárzásnál van MPEG4 H.264 videó tömörítés (sávszélesség hatékonyság) amit meg kell csinálni, mivel a felvett / élő anyagok (nevezzük műsorcsere formátumnak) meg nem így vannak tömörítve (minőség).
[ Szerkesztve ]
-
-
ltnt70
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Synaps CHD-3000 amivel külső HDD-re szoktam felvenni a DVB-C adásokat. Az a problémám, hogy az időzített felvétel nem mindig indul el. Eddig teljesen véletlenszerűnek tűnik, hogy mikor vesz fel, és mikor nem. A kérdésem, hogy valaki tapasztalt már ilyet, és ha igen valami megoldás van-e rá. -
dh66e
veterán
Kódolatlanok az HBO-k+Cinemax!!!
Egy a gond hogy csak angolul szólal meg nálam. -
vlevi
nagyúr
"Azt valahol sejtettem hogy az időugrást még nem találták fel a kérdés hogy analógon miért van itt hamarabb mint digitálisan azt hittem fejlődés van ,de mindegy is."
Azt nem tudom, de vasárnap figyeltem fel arra, hogy a Formula1.com oldalon lévő live timing jóval a retekklub előtt jár. Durván 5-10mp-el hamarabb kiírták a köridőket, minthogy a tévéadásban a versenyző áthaladt volna a célvonalon. -
JaniACE
tag
Minden csoda 3 napig tart. Diginél ez 1 nap volt... Egyébként hatalmasat csalódtam a képminőségben, a hbo2-ről (epg-s időzítéssel a tévém pvr funkciójával) felvett két órás két hangsávos Terminator4 kevesebb mint 3 gigabyte tárhelyet foglal, míg a kb 1 órás retekklubos vv-összefoglalók átlagban 3 fölött vannak.
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
zhagyma
őstag
vlevi Talán egy éve növelték meg az HBO-k bitsream sebességét egy csatorna átrendezés után. Azelőtt ezt a műholdas vezríót tolták. Ha visszaolvasol, akkoriban többször dohogtam itt topicban emiatt. Úgy tűnik Május 08-i AFSZ-l lesz vége a mostani tili-tolinak. Reméljük akkor ez is visszabillen ...
Kwisatzh Lehet nálad is konkurencia fog maszekban kábelezni a DIGI meg beköt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 7.1-ES FÜLESEK /ASUS - COOLER MASTER - REDRAGON/ DOBOZOSAK - HIBÁS / ESZTÉTIKAI HIBÁSAK !
- PlayStation 5 (PS5.) 825GB. SSD. Digital Edition (CFI-1016B.) Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- Aktiválatlan könnyen megjegyezhető telefonszámok.
- Nintendo Switch Joy-Con pair, kontroller
- Xbox one kontroller, joystick
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest