- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neró
őstag
Kő kraft! Eddig volt 2 elégedett vevőm.
Árak:
Perfect Star Emerald - 1 db - 7.100.000. (AH ár: 8.120.000)
Perfect Star Ruby - 1 db - 5.509.000. (AH ár: 6.509.000)
Perfect Star Topaz - 1 db - 5.450.000. (AH ár: 6.300.000)
Perfect Star Amethyst - 1 db - 5.450.000. (AH ár: 6.272.000)Flawless Star Emerald - 1 db - 2.350.000. (AH ár: 2.608.000)
Flawless Star Ruby - 1 db - 1.850.000. (AH ár: 2.050.000)
Flawless Star Topaz - 1 db - 1.800.000. (AH ár: 2.008.000)
Flawless Star Amethyst - 1 db - 1.750.000. (AH ár: 1.979.000)Lehet kraftoltatni még Start, Radiant Square és Perfect Square -t is minden színben. Továbbá hamarosan (vagy akár most is darabonként) lehet kraftoltatni a legnagyobb köveket is minden színből azaz Radiant Start.
Battletag: Morzan#2857 - ha lehet előtte keress meg privátban, de igazából mindegy mert játszani is szoktam néha.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Pho3bus
tag
Sziasztok.
Esetleg van valakinek ötlete, hogy ez mennyit érhet? Ha esetleg valakinek kell, az szóljon. AH-t néztem, volt is benn, de egyáltalán nem tudom mennyiért rakjam be AH-ba, hogy el is keljen. Előre is köszi.
-
scukp78
csendes tag
Te jo eg, ennyire nem tudok irni ?
scu
-
scukp78
csendes tag
Sziasztok. Talaltam ezt az amulet-et, es rogotn meg is fogott a 300 feletti int + a 10% crit chance. Viszont a tobbi erteke kuka. Vannak 280 koruli intes amuk bent, de nagy a szoras, es persze azok hasznalhatobbak szítem. Kerdes mit erhet a 300 feletti ertek ?
[ Szerkesztve ]
scu
-
Sirandrish
legenda
LS nélkül ez a DPS nagyon hurka..az STR is az alja sajnos..
Egyedül a 197%CHD ami kimagasló..
Szerintem néhány M-nél többet tuti nem ér..
1M kezdőbid-re raknám..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
modern
aktív tag
-
modern
aktív tag
Eladó: 3-3 milla hátha kell valakinek
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
F-ECT$
titán
válasz szallasi007 #8774 üzenetére
A Surcoat olyan 500-600k, a ring meg 400-500k.
Dive ever, work never.
-
P00By
nagyúr
Fogalmam sincsen ezekről. Mennyiért rakjam be?
-
zombie82
csendes tag
ahban néztem a többi hasonlót,és még ez a legolcsóbb,olyan h 10mért tuti nem fox találni.amugy nem blamálást vártam,hanem ajánlatot.
Battletag Karakhul #2389
-
Lokids
addikt
válasz zombie82 #8771 üzenetére
Szerintem ez közel sem éri meg még a 10m-t se.
Nincs benne resist. Oké, hogy 100 dex, meg van benne vita, de csak 8% IAS.
Str helyett valamilyen resistet kapott volna nagyon pöpec lenne.Ha tévednék, akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Gothmog
senior tag
Igen, észrevettem, hogy rendszerint határozottan olcsóbbak a többi fegyverkategóriánál, de szerintem monknak mindegy, hogy buzogány/pöröly vagy spear az 1.20-as sebességi kategóriában (ez pedig egyértelműen monknak való darab), inkább talán a barbároknál van az, hogy a megfelelő passzívval jobban profitálnak a fejsze/pöröly kategóriás fegyverekből, míg a lándzsa bónusz a béna, és ezért nem igazán keresik.
Endure. In enduring, grow strong.
-
kisho
senior tag
Ez mennyit ér vajh?
-
Gothmog
senior tag
válasz Gothmog #8766 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből...
Egyébként iszonyat felcseszte az agyamat, amikor beazonosítottam, ugyanis kb. 13k-t dobna a monkom sebzésén, totál ideális lenne balkezes fegyvernek, tiszta főnyeremény, csak éppenséggel off-handben hordom az LoH-t (illetve oda tervezek LS-t a jövőben), és így sajnos szóba sem jöhet... Igazán mehetett volna még rá egy kis LS is...
[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
Ez mennyit érhet? (AH-t megkukkantottam, de inkább kikérném tapasztaltabb játékosok tanácsát is)
Illetve, ha van rá érdeklődő, akkor természetesen eladó (holnap - vasárnap - este nyolcig lehet érdeklődni)
-
fgo
tag
válasz Sirandrish #8723 üzenetére
Kösz a segítséget pont 100m ment el
-
persil
nagyúr
Baromi über rajta minden...
80 dex szar, 60 allres átlag, 100 lifereg szintén nulla...
A 280 str az über? Amiből pont vállason lehet a legtöbb?Kár, hogy mf nincs...
Szerintem tedd be ah-ba olyan 100-120mill kezdőbiddel...Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Zan
aktív tag
Kuka..! Tényleg a Vile Ward sajnos oda-vissza veri, szóval eladhatatlan..! Rare vállas csak abban az esetben eladható manapság, ha legalább 250+ main, 150-200+ vit, 70+ all res van rajta és még az armor is magas...! A % life, ha még az is van...na akkor beszélünk nagyon nagy értékről..! De még akkor is esélyes, hogy hiába jó a cucc, nem fog elkelni, mert mindenki csak a VW-t keresi...!
[ Szerkesztve ]
Minél jobb, annál jobb!
-
Sárpac
nagyúr
Skacok ez mennyit érhet ha egyáltalán ér vmit?
Ugye nincs rajta vita, de minden már igen űber rajta!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Szatesz.
aktív tag
80 as és 90 es emeraldot adnék el ah ár alatt 10% al... Ha valakit érdekel irjon.
-
PunkZoli
aktív tag
Megcsinálnák azt, hogy egy hónapig legalább a friendnek kellene lennie, hogy goldot tudjon adni, nem lenne botozás.
-
marcyman
aktív tag
Véletlenül nem tudja valaki, hogy hogyan lehetek láthatatlan mások számára? Lényeg, hogy ne tudjanak bejelölni barátnak, mert már nagyon felcseszi az agyam, hogy minden egyes bejelentkezéskor valami homár botos faszjankó bejelöl.
-
IcsiGin
csendes tag
Ne haragudjatok, hogy ennyit bénázok. igérem nem fárasztom többet a társaságot!
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
fgo
tag
ez ér valamit?
[ Szerkesztve ]
-
IcsiGin
csendes tag
Pacsi!
Eladók!Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
mar_tin
tag
válasz szallasi007 #8737 üzenetére
AH -ban kettő ilyen van (dex, LS, CHD). Egyik 3M buyout -al, a másik 10m kezdő bid -el.
-
persil
nagyúr
Szabikám milyen vállasról beszélsz?
A bracer viszont egyáltalán nem rossz, sőt, minden van rajta, ami egy bracer-en jó, ha van, szóval az mindenképp megér pár milliót.(mondjuk kis türelem kell hozzá, már adtam el pár hasonlót, de mindig nyögvenyelősen ment)
Mondjuk most is van egy(vagy kettő? O.o ) ilyenemEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
ezek érhetnek valamit?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Ez mennyit érhet? Ha érdekel valakit akkor ajánlatokat is elfogadok privátban.
Üdv,
Pho3bus -
IcsiGin
csendes tag
-
Sirandrish
legenda
válasz IcsiGin #8724 üzenetére
ha az avg dmg-t nem nézem akkor max 10M körül van..
Ha nézem akkor olyan 20-40 közé raknám..a kevés chc miatt..
Ha 4,5 lenne akkor fudedzsaaaang...így csak szimplán nagyon szépEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
IcsiGin
csendes tag
válasz Sirandrish #8723 üzenetére
rá tudnál nézni az én ringemre is ?
kösziJuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
fgo
tag
ez mit érhet?
-
IcsiGin
csendes tag
Ez mennyit érhet ? Mennyiért rakjam be ahba ? Valakit érdekel esetleg ?
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
Szatesz.
aktív tag
-
mar_tin
tag
válasz Szatesz. #8716 üzenetére
Valamikor ért, de szerintem manapság senki sem vesz pajzsot, főleg nem ilyen alacsony blokkal. Hiába jó a többi stat. Nekem is van a stash -ban 10% chc, 80 all res -es, 100+ mainstat, socket, 19% block, de nem tudtam eladni. Pont a MP rendszer bevezetése előtt esett, azóta meg képtelenség eladni a pajzsokat. Már fel se veszem őket a földről (kivéve, ha legend ).
Megpróbálni azért meg lehet, de sokat ne várj érte. -
Sirandrish
legenda
Magas stat+magas all resi..
Azok nélkül nem nagyon van áraEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
P00By
nagyúr
Milyen statokkal ér vmit ez a set spirit stone?
-
Sárpac
nagyúr
Most pottyant kinek mennyit érne meg?Ajánlatot püben ha lehet! THX!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
miko_
tag
Eladó ajánlatokat pü-ben
-
PunkZoli
aktív tag
eladó, privátban
-
Kether
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne eladó dió3 gold, de az amerikai szerveren játszom!
Tud valaki korrekt áron megdobni pár millával?
Priviben várom az üziket.
Előre is köszi.
-
Huha81
tag
Szerintetek ez a két aranyos mit érhet?
Előre is köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!