- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
Azert mert az a holy damagehez adodik hozza, vagyis pluszba ad "tisztan" majdnem 10% dpst. Es van rajta life %, vit stb. Gyakorlatilag egy 10 millas inna ov egyenerteku egy 100 milla koruli whval.
Agro: nalam 220k dpsnel meg boven tobbet ad az inna ov mint amennyit egy megfizetheto wh adna. Es effektive a 2 gyurubol es a naty bonuszbol ossze tudtam szedni 17% chct, ha ezt natyval csinalom, max 11% sikerult volna
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
eladó cuccok, érdeklődni priviben

-
Kobe
veterán
azért a 7 disc elég gyenge,a hungering arrowra meg nem tudom ki gyúr, amikor jobb skillek extra damage is lehet rajta, és a DH az elsődleges támadását max gyors hatred visszatöltésre használja másra nem, így a másodlagosra ad plusz damaget akkor az szerintem többet kell(ene) érjen.
De biztos nem 200 millás cucc, nekem vagy egy max 10 disciplines, 13% elemental arrowos tegezem, de az is ér kb 130 millát, nem többet....már amikor felbukkan AH ban, mert elvétve akad belőle 1-2.
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
En eppenseggel dh vagyok igy van nemi lovesem mi noveli egy dead mans erteket. Elarulom azok kozul egy sincs rajta - plusz discipline, magasabb hatred regen, es max kozeli plusz damage valamelyik gyakran hasznalt skillbol. A rapid fire meg nem az, mert egy hot szaf skill
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
van 1-2 eladó cuccom. Sorry hogy nem linkelgetek képeket, de nincs kedvem painttel jáccani msot
Minden statot leírtam inkábbAndariels visage sapi
200 dex
49 poison res
59 vit
9% a. speed
4,5 CHC
206 Life per sec
22% fire damage taken
26% poison nova chanceNatalyas embrace chest armor
93 dex
10 discipline
56 arcane res
12% life
2% CHC of Strafe
3 socketMaimin focus amulet
50 cold res
125 int
CHC 6,5%
CHD 60%
256 armorCindercoat chest armor
101 fire res
49 allres
118 dex
5% life
19% extra gold
192 life per sec
no socketInnas radiance monk sapi
144 dex
71 vit
26 phys res
6% CHC
15,6 Life per Spirit
1 socketStrongarm bracers
78 str
160 dex
88 vit
8% life
+219 armor
4,5 CHC
1,3% knockback chanceTwisted brace kesztyű
68 dex
133 int
44 lightning res
9% CHC
26% CHDHand secret kesztyű
150 dex
126 int
50 coldres
10% CHC
31% CHD
18% extra goldha vmelyik érdekel, dobj egy privit
-
Kobe
veterán
istenem bazzze....a legszebb amikor a tudás hiánya végtelen önbizalommal párosul.....nézzél már meg bármilyen hivatalos blizzard közleményt és leírást az MFről és a paragon szintről. Mindegyikben nagybetűkkel kiemelik hogy a 375% max cap megmaradt, az afeletti részt nem veszi figyelembe a rendszer, hiába mutat neked a karakter adatlapján 6-700%-ot.
A paragon szinteket direkt azért találták ki hogy ne kelljen magic findos geareket cserélgetni csata közben, és hogy a user eldönthesse, hogy a gearjéről hiányzó magic findot paragon szintezéssel, vagy az MP level növelésével akarja kompenzálni. Szó sem volt arról, hogy megemelik a capet, csupán alternatívát adtak annak másfajta elérésére.
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
full monk szettem eladó, kavicsok nélkül. Így 33K dpse van, sima star emeraldokkal 56 ezer (az armory még nem frissült, és ezt mutatja).
700 allres, arcanera és magic findra kihegyezve, mp 2-3 ig ideális farmolgatós gear.
csere is érdekel, mondjuk az egész gear vihető valami korrektebb DH cuccért
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
szerintem az elementalt több DH használja második egérbillen állandó jelleggel, mint a hungering arrowot elsődlegesnek...legalábbis 5-6x difit biztos nem ér árban, én pl nem látom ki az a bolond aki 400 millát költene a legalapabb skill nem max rollos tápolására, mellé közepes disciplinnel. A DH-k 99%-a nem hungering arrowal fog végigrombolni a pályán, max ha elfogyott a manna, használja kicsit hogy újratermelődjön, aztán újra átvált vmi értelmesebbre
-
Kobe
veterán
Akkor nagyon bemakoltad es kifogtal egy palimadarat mert en akarhogy neztem a sajat tegezem - 200 koruli dex 190 vita 16 AS 9,5 Chc 10 max discipline es 13% plusz elemental arrow damage max 50-70 milla kozott megy AH ban
Ha tenyleg igy lenne a maxos discipline es brutal elemental sebzes miatt mar goldmilliardos lennek....
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
esett egy ilyen amulet:
+20 minimum damage
+133 strenght
+129 vitality
+53 fire resistance
+46% Critical hit damage
+780 Life on Hithasonlót, resist nélkül találtam 1 db ot, de main statokban az is gyengébb volt és 11M ért volt bent. Szerintetek ?
-
Kobe
veterán
40M-ért vihető

-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
demon huntereknek nékülözhetetlen

priviben lehet érdeklődni, occsóért van

-
Kobe
veterán
ha vkit érdekel, privi

-
Kobe
veterán
mai felhozatal

sztetek bármelyik érhet valamit, vagy inkább mehetnek brimstonenak ?
-
Kobe
veterán
nyugodtan meg lehet szorozni10-el. Hasonlót, csak dexterityset vettem pár napja DHmnak 3,6 milláért és akkor az volt a legolcsóbb. Az egy dolog, hogy létezik socketes fajta is, de az már nagyon sok nullával végződő kategória, ezeket is simán el lehet passzolni pár milkáért
-
Kobe
veterán
újabb szerzemény.

Ha jól láttam, picivel jobbak vannak ilyen 17-20M-ért benn AH-ban, szerintetek 13 kezdő, 17 BO reális érte ?
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
esett egy újabb legendary - Tasker and theo kesztyű
ilyen statokkal:
596 armor
41 str
44 dex
117 int
40 vit
8% attack speed
+257 armor
21% critical hit damage+socket
szerintetek mennyit érhet ?
-
Kobe
veterán
találtam ma egy ilyet
Triumvirate - legendary wizard source
30-240 damage
6% fire, lightning damage
5% arcane damage
165 intelligence
15 max Arcane power
8% critical hit chanceés van rajta 1 socket is
kb ilyen statokkal mit érhet ?
-
Kobe
veterán
csak én nem látom, hogy ez DH nak és monknak miért jó ?
az elsőn a resik okésak, de semmi dexterity rajta, monknak kilőve, DH nak úgyszintén. Az alsón meg irdatlan kevés a dex, minimum 2x, de inkább 3x ennyi kellene, az meg már akad pár 100K-ért AH-ban. Szvsz mindkettő vendornak kukázós cucc -
Kobe
veterán
Szerintetek ezek mennyit érhetnek ?

és akkor a múltheti Sormshield, hátha érdekel valakit

A cuccok amúgy eladóak, cserélhetőek - érdekel cserébe DH-nak normális íj, vagy dead man's quiver, esetleg olcsóbb fajta nem legacy's natalya vagy inna's glory cucc, vagy monknak 800 körli dpses LoH-s socketes mace
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
akit érdekel, vihet. Mondjuk 1,7M-1,8M körül

-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
gondolkozom, hogy megválok a natalya gyűrűmtől. Egyrészt kvakevés goldom van, és nem tudom tovább fejleszteni a karaktert pedig lenne hova, semmit nem tudok eladni, a legendaryk is bent állnak eladatlanul hetekig, másrészt ez a cucc olyan egyedi, hogy még 1x biztos nem fogok még csak hasonlóhoz sem jutni.
Szerintetek mennyit lehetne érte kapni ? Ha az összeg elegendő lenne egy DH becsületes felgearelésére, elgondolkoznék rajta hogy beáldozom, de ha csak 1-2 holmit lehetne igazán jóra lecserélni belőle, inkább megtartom, főleg mivel most is adja a set bónuszokat a többi cuccal

-
Kobe
veterán
erre kérhetnék egy árazást ? illetve ajánlatokat priviben is leadhattok

-
Kobe
veterán

ezekre egy árazást kérhetnék, van közte amelyik érhet vmi normálisabb összeget ? vagy ha érdekel valakit valamelyik, privibe
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
eladó, cserélhető:

igény szerint 2db 42 intes kaviccsal, vagy 1 int 1 vit kaviccsal tudom kiegészíteni
Legyen mondjuk 5M gold.
De cserébe érdekel, arcane resistes monknak cucc, vagy valami normáliabb LoH-s egykezes fegyver
-
Kobe
veterán
általában a jó cuccok eladására ti mennyit szoktatok várni ?
[ez] a chest már másodszor jön vissza (2 42 intelles kavics lett még belerakva), először 10M indulóról, most meg 7ről, és ment is vissza 7tel, még1x, hátha
Vagy én árazom ennyire túl ? nyílván nem szeretném levinni párszáz ezerig ezt a cuccot, csak hogy elvigyék, mert gyakorlatilag ezen kívül nincs másik benn ilyen statokkal...
-
Kobe
veterán
mai termésre kérhetnék egy árat ? szerintetek érdemes berakni vmelyiket ?

-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
Nem is a cipo erdekel legjobban hanem achest
en nem nagyon lattam meg ilyen magas alap attributummal es 2 sockettel - 2 istenes kaviccsal 250 koruli inttel, pluszba meg allressel -
Kobe
veterán
urak
jól sejtem hogy ez a chest megér pár milliót ? tudnátok javaslatot adni mennyiért rakjam be Ah-ba ?

illetve egy árazást kérhetek erre a 2-re, reálisan mennyiért menne el ?

-
Kobe
veterán
engem is érdekelne kicsit, Kobe#2932
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
ez érhet bármit is, vagy irány zúzda ?

-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az elsőn a resik okésak, de semmi dexterity rajta, monknak kilőve, DH nak úgyszintén. Az alsón meg irdatlan kevés a dex, minimum 2x, de inkább 3x ennyi kellene, az meg már akad pár 100K-ért AH-ban. Szvsz mindkettő vendornak kukázós cucc
en nem nagyon lattam meg ilyen magas alap attributummal es 2 sockettel - 2 istenes kaviccsal 250 koruli inttel, pluszba meg allressel