- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Unid echoing fury és nat ring mennyit ér?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. -
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Eladók:
10m

4m
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. -
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Itt leírtam a kis "történetet":#10741
Igazából annyira nem tud hanyatt vágni, valaki biztos örül neki

Eddig még nem sikerült komolyabb cuccot alulárazni (mivel nem is esett csak 1db
), jó kis lecke volt.
Örülök ennek a kis goldnak, végre lesz miből kraftolni.
Meg mostanában annyira nem is köt le a játék, régebben sztem jobban felkaptam volna a vizet.
Am érdekesség hogy 2napig be sem léptem majd tegnap az első elitpakk dobta 0 valoral.
(#10745) SLYM: mindegy, legközelebb majd jobban figyelek... csak tényleg nem hittem hogy 1 disc ennyire megdobja az árát. Meg (bal)szerencsémre sikerült egy másik alulárazott cucc alapján beáraznom
xavix13
őstag
Igazából a franc se gondolta hogy ennyit ér a max disc rajta. Meglátszik nem értek a dhhoz.
Volt bent egy 9 disc 73 all res 8% spike trapes 11% lifeos is 39mért 1d8h-val. Ahhoz lőttem be kb. 50m-re. De ezek szerint az is alul volt árazva mert már az sincs bent. Vagy ekkora a különbség árban a 9 és 10 disces darabok közt?
(#10743) SLYM: beírtam, csak nem gondoltam volna hogy a dh-k képesek +1 discért 50m+ fizetni
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Mint ahogy előttem is írták, nem a cold res dobja meg igazán az árát, hanem a + mov speed, mivel az random roll ezen a cipőn.
Ezen felül mivel dexes darab, sztem a +cold res is dob még az árán, mert az egy cold reses monknak + 43 all res-t jelent. Jó kis cucc grat
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Thx
Érdekesség hogy a 10000. Elit killemre esett ez és az act3-as keywarden dobta mp5-n, mert éppen kulcsoztam. (Igazából 10000 +- 100 kill volt) Azóta minden run végén meglátogatom mp függetlenül. 
Nem bánnám ha minden 10000. Elit kill után járna egy ilyen.
xavix13
őstag
150m-ért rá sem néztek. 4 órával ezelőtt levettem, mert valaki 140m-ért berakott egy 40 all resest.
Így én kiraktam 125m-ért. És lám 4 óra múlva el is vitték
Majd kiestem a székből örömömben
(Az eddigi legértékesebb droppom egy 6,5m-ás Ice Climbers volt, így elég nagy ugrás ez
)One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. -
xavix13
őstag
A chest az elég alap azzal a 39 vittel úgyhogy az nem sokat ér. (2-2,5m)
Viszont a cipő legalább 30-35m a 60 all res miatt.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. -
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Végre megszánt a jóisten, és megvan az eddig legjobb és legértékesebb droppom

Kérdés hogy mennyit érhet?
Mert 60 str 4chc-ra rákeresve 30m-tól indul, de azokon nincs all res, és csak 8 as van rajtuk.
Az enyémen 9 as (erre ugye nem lehet rákeresni) és 25 all res van.
Érték nélküli all resel rákeresve 180m a legolcsóbb.. De annyit szerintem nem ér... Valaki segítene belőni?
A drágaszág

xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Esett egy ilyen Ice Climbers. Mit érhet? A pickup gondolom megdobja az árát, mov speed sajna nincs rajta

Az a kis vit mennyire számít bele az árba?
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
És ez az ehp mit is mutat meg pontosan? Nekem van pl. 657,267 ehpm.
Ekkora sebzést bírok ki mielőtt meghalok? Pl. egy 700k sebzésű ütéstől rögtön fekszem? Vagy ez mit jelent?
Am ha jól számolom nekem 100 all res 695 armornak felel meg. Nem tudom jól számoltam-e. (+1 allres: 633 ehp --> x100= 63300 ehp, +1 armor : 91 ehp, 63300/91= kb. 695 armor.)Bocs hogy ilyen értetlen vagyok, de nem egészen tiszta a dolog.
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Esett egy 2hxbow, mennyit érhet? Bár lehet megtartom a dh-mnak.

1.10 as
1204 dps
281 dex
100 vit
48% weapon dmg
socketOne thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all. -
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
-
xavix13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), jó kis lecke volt.

Grat hozzá.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)