- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyíkac
aktív tag
hát a google megmondja.
Tömören: 6-ot össze kell gyűjteni: 4,8,15,16,23,42sorba kell őket rendezni a sorrend úgy van mint a LOST című filmben. (ha jól rémlik növekvő).
A treasura hibbitot nem szabad megölni és elvileg utána tudsz menni a portálon. Sajnos többet nem tudok még ekem sincs meg mind de talán a 42-őből 2-ő van.. -
czpitti
senior tag
Nemtom.Majd beárazom és jól ráteszek hétvégén hátha elmegy mindkettő.
-
Hollerith
csendes tag
Erre járok kb 2 óránként és azért gondoltam ennyinek az árat mert :
1 - Nem árulni szeretném hanem eladni
2 - Ez a második legnagyobb avarge dmg-s hc-n jelenleg
3 - mivel a 2b-t irreálisan soknak tartom azért amin vita sincs
4 - Ezen igen van vita de 2vel kissebb avarge dmg ... Mintha számítana
5 - Szerintem ez reálisabb ár mint 1b vagy akár 700 milla ..
6 - Ha énis békáznék (wd-vel tolom) akkor vitatkozás sem lenne hogy mennyi mert valószínűleg megtartanám de nekem 8k-dps .. Mivel Serpentem van dmg.-re mentem rá ..
7 - Nagyobb AH guru is ennyire mondta az árat ..
8 - További szép napot mindenkinek
-
Chiller
őstag
A trium ami rajtam van az kölcsön például. Én vissza szoktam adni a cuccokat, bár a chantodo-d az pont nem érint (nem vagyok cmww), a bucsi fegyver meg egyrészt közelhozza a mobokat/eliteket (ami nekem nem jó
), másrészt dps-ben szintén gyengébb, mint ami van.Amúgy nekem is vannak "eladhatatlan" cuccaim, van egy 215int, 69vit, 2socketes depth diggersem és egy 260int, 70vit, 9.5chc, 25chd-s kesztyűm...
killerjohn: szerintem 200M felett, de hogy pontosabban, na azt én se tudom
Talán 500M lehet a max. értéke, de a tévedés jogát fenntartom. -
sith7
félisten
Felesleges wizard - os cuccokat szívesen elfogadok ajándékba

-
Bird
addikt
ÖÖ az az egy kivétel egy fury húskloffoló volt igaz?

-
czpitti
senior tag
Annyiért is ment el.Slym : jah mert sokan a karterlapon látható dps-t nézik,míg kevesek inkább hentelnek anélkül hogy mit mutat a dps. ( van kevés kivétel aki vagy lusta utánanézni,vagy nagyon kezdő a témában és eleve figyelmen kívül hagyja a WKL-eket az alacsony dps miatt.)
-
davidsito
aktív tag
- a héten 100-as leszek
- 1-2 héten belül az első babánk jön a világra
- kicsit unom is a monoton farmolást
- valószínű odaadom valakinek a geart
- talán egyszer építek másikatnincs miért bannolni engem

-
SLYM
veterán
kevesebb volt, 1.5 körül
-
Szatesz.
aktív tag
Igen, csak abbol a 2mrd böl 1,7 et kaptak...... Itt meg tiszta 2,5.
-
szallasi007
őstag
és megint nem tudtam leírni.

tehát más kérdés, hogy én ötről indítottam és folyamatosan vettem vissza az árát.... -
Rankerz
senior tag
Hogy jövök én ide?

Egyébként meg ezt az amut csak valami hülyére tudod rásózni nagy pénzért szerintem, normális ember nem vesz main stat nélküli amut drága pénzért, főleg hogy craftolni is lehet. Én azt mondom 200-250 milla a reális ára, 400-500 ha valami hozzá nem értő rákattint.
-
czpitti
senior tag
Aztarohadt.Azért az odabaxx.Nem annyira végtelen az csak én nemtudom beárazni

-
persil
nagyúr
Megvetted az 1300 dps fury-t helyette, amit korábban linkeltek?

Pedig azt mondtad, hogy egy tárgyra többet nem adsz ki 5 ezer euro-nál...

-
GiP23
csendes tag
Nagyon cseles vagy mert a kérdésed valójában már hirdetés is, ami tiltott.
Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
Számítógépes játékok accountja (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) és az azokhoz kapcsolódó játékok, melyek nem használhatóak a fiók nélkül a vásárlást igazoló számla és adathordozó nélkül, illetve tipikusan az ún. MMORPG játékban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb). -
F-ECT$
titán
900m-ért vitték el innen a PH-ról. (1.2B-re volt kitéve, abból is "csak" 1020 milliót kaptam volna, így benne volt ennyi alkulehetőség a PH-soknak.)
-
F-ECT$
titán
Írom a diplomám, közben megy a D3 a háttérben. Amikor épp unatkozok/pihenek, akkor ránézek 10-12 termékre (pox, unity, tal chest, chantodo, stb), és ha épp van benn jó, akkor megveszem.
-
Ifju
aktív tag
kacc kacc. 600-700m-tól indul egy ilyen.
-
F-ECT$
titán
A chantodo wandon 5 dolog számít:
-a random az socket vagy 80+ chd legyen - ez ok
-legyen sok a dmg rajta - ez is ok
-a 170-200 int range-ből a 200-hoz közelebbit kapja - ennek kicsi a súlya
-10 apoc legyen rajta - a tiéden ez "csak" 9
-+0.25 legyan az AS - a tiéden ez "csak" 0.23Így a hasonló dps-sel rendelkezők közül a tiédet az olcsóbbak köré kell belőni, én 150-180m körüli BO-ra tenném, de persze ha van időd, akkor kezdheted magasabban is, hátha elmegy 200 körül is.
-
persil
nagyúr
Kurva boldog lennék, ha be tudnék lépni, de sajnos nekem nem a játékból van pénzem, így kénytelen vagyok dolgozni

Viszont este belépek, oszt így egyúttal lesz is egy jó kis üzleti ajánlatom.
-
persil
nagyúr
Buzi

Nem látom a privátot, ahol felajánlod a részemre
(ismerjük egymást, kedves moderátorok)Amúgy, ha megnézed a saját képedet, akkor látszik, hogy tök ugyanilyenek is bent rohadnak órák óta 200-215 körül, szóval - szerintem - picit sok a 235. Más kérdés, hogy nem iszonytatóan túlárazott, szóval akár el is vihetik, ha ráérsz.
Bár túl sokat ma már nem mernék várni ilyesmivel, csak meg kell nézni, hogy jártam az amulettemmel is.(120 körül volt az értéke, amikor bemákoltam 60-ért, most meg szerintem csoda, ha el tudom 30-40 körül adni) -
Bird
addikt
Értettem Elnök Úr!
Egyébként most/ per pill 500m-ért van rosszabb kint ahban.... Inkább rád hallgatok! 
-
Sárpac
nagyúr
De miért vennék meg 200Euróért mikor 50-ért is van?

De goldosba is 250M egy jobb ennél, és a legjobbra sem adták még meg a kezdő 200M bidet!
Én goldosba 100M kezdőre tenném ki, és mindenki aki kicsit is gondolkodott a többin ezt fogja biddelni!
-
F-ECT$
titán
A Surcoat olyan 500-600k, a ring meg 400-500k.
-
mar_tin
tag
AH -ban kettő ilyen van (dex, LS, CHD). Egyik 3M buyout -al, a másik 10m kezdő bid -el.
-
Madn!ght
addikt
Köszi, közben néztem, a jelenlegi jobb.

-
miko_
tag
128 milláért tették vissza tehát olyan nagyon sokkal többet sztem nem ér pár nap múlva a meg a felét se fogja.
-
Agro
senior tag
9% chc miatt lehet ha arra kerestél, az elég magas (10 a max), de 8,5 vagy 9 teljesen mind1 és a 2 között számomra érthetetlen okból több 10 millás differencia van. Nem is viszik azokat az itemeket ha alacsony mellettük a dex. Ettől függetlenül szerencséd még lehet
Én mindig magasról indítom a cuccok árát. Aztán 24 óránként kiveszem és 10%-ot csökkentek. Ha 50k alatt járok inkább belépek publicba hellen és kibaszom a földre a sáskáknak 
-
Mr.Csizmás
titán
tuti, a hétvégén ~3 milliós calamityt leütöttem 7m-ért, egy óra múlva visszaraktam ugyanannyiért+áfa, és el is vitték még aznap.
btw. g*ci dolog trade channelen olyan aukciós cuccot linkelni, amire félrebideltünk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Pötylit túláraztad...
1M alatt mennek ezek bőven
-
Mr.Csizmás
titán
allres nélkül sok pénz érte, nem?
olyan max 7-10m, legalábbis 2 napja még annyiért találtam chd+dex+jóság kesztyűket. -
F-ECT$
titán
Szerintem ez nem az ő cucca, csak belinkelte az árazáshoz

-
Sirandrish
legenda
Ez nem az én cuccom csak bent van AH-ba...
3M BID-re van kitéve szóval kis szerencsével megcsípheted 5M-ért
-
schwartz
addikt
Grat az uzlethez, de az eszem megall mennyi idiota van...
Aki egy kicsit is ert a barbarhoz az nem vesz draga penzen hulladekot... Mennyit rohogok a sok feloltoztetett Immortalos Stormshieldes barbaron, akik kemenyen csapolnak de semmi hasznuk mar egy partyban... Ha az EHP-t nezzuk, mar egy 16%-os String of Ears vagy Thunder God's Vigor (amit 100STR-el megkapsz 1milla alatt) tobbet er mint barmelyik Immortal belt. -
McNamara
Ármester
Gratulálok!
Eskü ha nekem dob valami 100-150 euros cuccot számomra vége a játéknak. Már hányingerem van a farmolásatól. Várok a nagy pillanatra, de nem nagyon akarja a játék, hogy abbahadjam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Az nice...

Ha dropolnék egy olyat szerintem elvégeznék valami rituálét hogy felvegyem-e vagy eladjam
-
Bencus88
nagyúr
Jobbat vittek tőlem 125 euróért.sztem 100-at kapni fogsz érte
-
Vole
aktív tag
Kar hogy vita helyett int van rajta. Tudom hogy egy kis plusz @res, de akkor is jobban eladhato lenne vitaval. Amugy goldosban van par 230+ str -el.
-
Bahama
aktív tag
Ja értem. Sok sikert hozzá.
Nekem elvitték 250 euroért a vile wardot.
-
Bahama
aktív tag
Én olyan 100-120 millára raknám.
Nem tudom hogy nézted, de van nála nagyobb str bőven.Ez mondjuk 250M:

Amin "csak" 240 str van az 125M.
-
WayneGace
őstag
A kérdés inkább az, miért kérdezted meg ma, hogy mennyit ér? Ha már tegnap felraktad ah-ba?

Egyébként a 22-43 dam emeli ki a tömegből. Szép gyűrű.
(#3034) marcyman: Annyit azért messze nem ér, egy attack speedes skull grasp se kerül már annyiba, pedig az nagyon ritka.
-
Tomics
addikt
Nem értem miért ad valaki érte ennyit. Semmi kiemelkedő, csak együtt van a chd chc...
Persze grat hogy elmegy sokért, csak nem értem
-
F-ECT$
titán
Keress csak úgy, hogy 80 int, 3/3.5 chc, 25 chd. A loh nem számottevő benne. Milliósnak mondanám, de biztosan nem több tíz milliós.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Babszem kamerarendszer kerül az iPhone 18 Pro előlapjára
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motoros topic
- Lightyear - befektetési app
- Gép az emberben: Replaced teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nintendo WII/WII játékok EGYBEN
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram 512 Gb NVMe Érintőkijelző Boltból Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), másrészt dps-ben szintén gyengébb, mint ami van.
Talán 500M lehet a max. értéke, de a tévedés jogát fenntartom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)