- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
10000
Dive ever, work never.
-
Agro
senior tag
válasz sunnymarcell #9988 üzenetére
Nem lesz semilyen nerf. Egy jatekos egyszer valahol valakinek kifejtette, hogy bugos a dps szamitas a fegyvereken es hogy mindenki beszopja... Erre az osszes forum ezen kezdett el nyamnyogni. Hivatalos megerositest csak az nyert hogy tudnak a bugrol, de semilyen nerfet nem fognak kapni a fegyverek csak javitani fogjak es a patch utan mar nem fog elofordulni az ujonnan droppolt itemeken.
Amugy mar el is ment brutto 200M-ert
-
kornel76
aktív tag
válasz ProEvoFan #9997 üzenetére
Állítólag nerfelik a statokat is, meg a paraleveleket is, de a PH! Diablo 3 fórúmán tartózkodók ebből kimaradnak de ezt csak hallottam és azt is csak állítólag .
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
ProEvoFan
nagyúr
...állítólag a Blizzard szétoszt 1000000000000 aranyat azok közt, akik nem pártolnak át másik játékhoz...ezt beszélik...állítólag...
-
Bennyboy
őstag
már jött kék, h visszamenőleg nem nerfelik a fegyókat.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
jjc
aktív tag
így indulnak a pletykák.
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
DIMITRIUS
tag
válasz Robert1987 #9986 üzenetére
Segíteni akartam én ezzel mert ha bele gondolsz mindenkinek esik ilyen cucc és feleslegesen pazarlod az időd ilyesmivel az tuti! Semmi személyeskedés részben viccnek szántam...
sunnymarcell: Milyen nerf? Én nem tudok semmiről. Link vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
RockHaRD
addikt
válasz Robert1987 #9986 üzenetére
azért mert egy ember paraszt, még nem kell általánosítani... a fórum 1%-t ha kiteszik az ilyen emberek... ignoráld, oszt kész
-
Robert1987
tag
-
DIMITRIUS
tag
-
P00By
nagyúr
Segítséget kérek!
-
Robert1987
tag
Ingyen elvihetőek:
robert1987#2387
-
LLKobe
veterán
Ez szerintetek mit érhet?:
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
kornel76
aktív tag
-
RockHaRD
addikt
-
Agro
senior tag
A radiant emeraldra eddig is nagy volt a kereslet ez az árán is végig megmutatkozott. Ez nem fog kevesebb lenni. PTR-en azért teheti meg mindenki, hogy fullosra maxolt amethystekben rohangál, mert nem veszít vele semmit. Az ott elköltött gold semmilyen hatással nincs az élesre. Én a mostani PTR-en elvertem kb 200M goldot marhaságokra, hogy megnézzem megérné e rájuk áldozni majd az élesen. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül és a játékosok túlnyomó része gondolkodás nélkül elveri a goldját PTR-en.
Amethystre szerintem nem fognak ennyien rágyúrni az éles környezeten, hogy duelezhessen 1-2 alkalommal. Aki annyira duelezni akart az kipróbálta PTR-en és nem fog több 100M goldot rááldozni az éles rendszeren, hogy ott megint kipróbálhassa. Arról nem is beszélve, hogy túlnyomó részt negatív visszajelzések érkeznek a duelre és én sem látom sok értelmét. Kizárólag azt a célt szolgálta ez a rendszer, hogy az aki PvP-ért sírt az is kapjon valamit, de pont ugyanezek az emberek sírnak most, hogy ez kb "nesze semmi fogd meg jól". Én is nagyon várom már a PvP-t, de valjuk be őszintén (egyébként ezt a blizzard is bevalotta), ez nem az.
De azt kívánom ne legyen igazam... én is annak örülnék, ha felmenne az áruk, mert kb 1000 amethyst figyel a szatyromban. Jelenleg annyi értelme van hogy lassan lilára tudok festeni egy egész fület a stashben
-
Agro
senior tag
Amethyst és Topáz az nem is hiszem, hogy nagyon feljebb fog menni. Híg-fos bonuszt adnak a másik 2-höz képest. Nagyon el lett rontva szerintem a gemek kialakításának logikája.
Ahhoz hogy ezek a gemek értékesebbek legyenek radikálisan újra kéne gondolni a gemek szintenkénti bonuszát. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy kiegig nem várhatunk újabb változást gem fronton. Én már gyúrok az új rubyra. Mire live lesz már le is tudnám craftolni csak egy reci kéne.
A ruby meg emerald arak megugrására inkább számítok PTR után mint a másik kettőére.
-
Agro
senior tag
Az hogy PTR-en felszaladt ennyire a gemek ára az kizárólag annak köszönhető, hogy kevesebben játszanak rajta így a gem drop is kisebb, viszont a kereslet nagy rá ugyanis mindenki ki akarja próbálni, hogy mennyivel járnak jobban a top gemekkel. Szerintem nem lehet belőle hosszú távú következtetést levonni arra vonatkozólag, hogy milyen hatással lesz a normál szerverere.
A Vites cuccok ára valóban elképzelhető, hogy meg fog szaladni, de az is csak a kezdeti időkben amíg mindenki kiduelezi magát. Mivel nincs reward a duel után, ezért hamar meg fogja mindenki unni és nem is igazán éri meg hosszú távon magas vites cuccokba befektetni, max e-penis növelés céljából.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #9966 üzenetére
Szerintem várj velük patch utánig nagy vites cumók 3x4 nagyobb áron fognak elmenni majd!
Követ is érdemes vásárolni még most ptrn a radiant amethyst 54M-ért megy![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sirandrish
legenda
Valaki tudna egy ilyenre árat mondani
Vállas:
164STR,186VIT,65All resi és 20% MF..
2 ilyenem van..csak az egyiken nincs MF...azt be tudtam árazni mert 160str,180vit,60resi kereséssel 15M volt a legolcsóbb..
Volt bent 2 bides de azok csak-csak lejárnak egyszerA lényeg viszont az ha ilyen statokra rádobom még az MF-et akkor egy darab sincs...aztán nem tudom hogy mennyit dobhat az árán..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
VanDaal
csendes tag
Ez érhet valamit, vagy brim?
Ezekkel a Natalya cuccokkal bajban vagyok, mert nekem még azok is értéktelennek tűnnek barbár szemmel, amik sokért vannak betéve AH-ba
Diablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
-
Ifju
aktív tag
nyugodtan futtass mindent több körön át, hétközben alig van mozgás, főleg drága holmikban.
Surcoat - ~1,5m
Marrow - ~9m
Embrace - ? - szerintem erre a rollra senki nem keres rá, 1m-nak már örülnék
Béka - 2,8m
Stride - 11m
Nat Refi - 150m
Carvalry Core - 2,8m
Touch Disdain - 1,5m
Hand Revenge - 300k[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
szerintetek mennyit kóstálhat?
150M reális lehet? Most kiraktam 200-ra hátha van akinek megér annyit AH-ban
-
Face8814
őstag
Van egy ilyenem 6 misiért:
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
érdekes dolog az armor, konkrétan ennél az itemnél irreálisan magas árak jöttek ki véleményem szerint. ez az item 3.5 misi körül ér armor nélkül, ha üresen beírom az armort, akkor 18.5. ez eleve irreális, de mivel ez top armor kategóriás cucc, ezért elvileg még többet ér, 250 armort beírva 39-et, 300-at beírva 60-at. természetesen megpróbálom magas áron kirakni, de szerintem ilyen 25-29 körül fog elmenni, de remélem nem lesz igazam
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
persil
nagyúr
válasz R3ĐßuŁŁ #9946 üzenetére
Hát keress rá...
Beírod a statjait kb 10-15%-kal csökkentve és plusz egy feltételnek megadod az armort érték nélkül.
De amúgy, ha alapból jó egy tárgy, akkor eléggé meg tudja dobni az árát a plusz armor.(lévén általában valami haszontalan baromság helyett kerül rá az extra armor, az meg mindig jól jön)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
mennyire fizetik meg ezen a cuccon a magas armort? [link]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Jimy83
aktív tag
+7% chc + 92% chd + 9% attack speed + 300 armoros amuletek mennyiért mennek ?
10-20 millió körül el lehet adni ? -
Kicsimix
őstag
válasz Attila#2150 #9938 üzenetére
Én meg szívesen megválok a lvl 58-59-es legendektől 500k darabjaert?
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Segítenétek belőni az árakat?Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
lakisoft
veterán
-
DIMITRIUS
tag
Van egy ilyen is akit érdekel privi
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
DIMITRIUS
tag
Van egy ilyenem ha valakit érdekel érdeklődjön privátban
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
DIMITRIUS
tag
válasz sunnymarcell #9927 üzenetére
Máskor legyen mert így senki sem fog segíteni!
Amúgy ha nagyon olcsón tetted ki és mégsem megy el az azért van mert egyre kevesebben játszanak a gémmel illetve lehet már jobb van szinte mindenkinek egy ilyennél :S
[ Szerkesztve ]
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
opzozi
tag
válasz sunnymarcell #9923 üzenetére
Ez valahogy nem jó méret, valamit csinálni kéne vele ...
Xiaomi Poco X3 Pro
-
sunnymarcell
aktív tag
ez kb. mennyit érhet? kint van egy jó ideje 30-ért, ha rákeresek 60 m-től dob ki, de kétlem hogy 30-40 vitalityért valaki megfizetne 30 millát.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
Zan
aktív tag
válasz Attila#2150 #9912 üzenetére
Annak ellenére, hogy a max dmg nincs 400 felett, ez kurva sokat ér...a dupla main stat szép dolog egy kis vit, na meg mana regennel megspékelve! Uhkapianra szvsz vagy max mana, vagy mana regen mindenképpen kell, mert nyilvánvalóan aki erre vált, az brekiről vált, azon meg ugyebár mind a kettő van..! Ebben az esetben ráadásul a dupla main stat tudja kompenzálni a "viszonylag" alacsony dmg-t! Kérdés, hogy el is viszik-e magas áron! Én olyan 40 misire saccolnék reális áron.
Minél jobb, annál jobb!
-
Attila#2150
csendes tag
Kösz a helpet.
Attila#2150
-
F-ECT$
titán
Egy CM wiznek nem elsődleges a dmg. Ha van 100k, akkor már elvan (persze minél több, annál jobb). Ez az OH csak dmg-ben közepes, minden másban közel maxos, így én pár m-ra tettem volna az árát, szóval szerintem, hogy 28-at kaptál érte, az reális lehet.
Dive ever, work never.
-
sith7
félisten
Sokat, jó avg damage, jó magas int, majdnem maxos chc, elit damage , vit ... fini
-
Sárpac
nagyúr
Szerintem nem keveset várj meg egy dokit ezzel, nehogy elkótyavetyéld!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Attila#2150
csendes tag
Mennyit érhet ?
Attila#2150
-
SLYM
veterán
kell valakinek radiant star ametiszt AH ár alatt valamivel?
-
opzozi
tag
Erre mit mondanátok?
Xiaomi Poco X3 Pro
-
P00By
nagyúr
Vki?
-
nightmare13
őstag
válasz Robert1987 #9904 üzenetére
Mint írtam, én csak a saját véleményem írtam.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Robert1987
tag
-
Face8814
őstag
Remélem nem a valóságtól elrugaszkodott árakon, de ez még mindig megvan és 2 misiért eladó:
illetve ezt is áruba bocsátanám szintén 2 millióért:
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
TROG AIR
aktív tag
100 m sc goldomra várok ajánlatot - vagy cserét. pm.
430 pozitív , 0 negatív....
-
JSaN
addikt
28 millioert tettem ki ezt, szerintetek realis? nem kertem keveset?
dmg csak kozepes(szerintem, nem ertek a wizzhez) de a statok fullosak.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest