Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Skull grasp érdekelne int chc meteor.
-
Reinhardt
őstag
180m

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Juró.
Kevesebb lett a játékos sokkal. -
Hollerith
csendes tag
Visszatértem hc.-ről sc.-re és 1 órán belül jött ez a két finomság

Ha érdekel valakit valamelyik pm.-ben jelezze . .
Minimális alku belefér
Üdv mindenkinek , az allres legyen veletek.! -
dvd_R+
őstag
ah-ba 300m ért tlaáltam fent ettől gyengébbet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
1300 DMG alatt szerintem nem ér többet 250-nél. Főleg ilyen időkben.
-
dvd_R+
őstag
Ez mennyit érhet?

-
CWorm
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor milyen formában érdemes feltenni valamit? Mikor érdemes úgy csinálni, hogy a kikiáltási ár megegyezik a buyout-tal, mikor ne adjunk meg buyout-ot és ezesetben mekkora legyen a kikiáltási ár? Olyat gondolom nem is érdemes megpróbálni, hogy a kezdőárnál valamekkora összeggel nagyobb a buyout. Vagy mégis? Mi a recept?

Szerintem ha van valami jó, de még nem túl jó cuccunk, akkor azt érdemes lehet úgy felrakni, hogy buyout nélkül és péntek reggel vagy a délelőtti órákban, hogy szombat este túllicitálják egymást az emberek.

-
PunkZoli
aktív tag

Mennyit érhet, illetve privátban, ha kell?! -
Rushyk
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok én megértem ezt a részét is...inkább azért bonyolódtam bele, hogy ne legyen véletlen se hiú ábránd arról, hogy 5%-nál nagyobb esélye lenne annak, hogy 100-120EU-nél többért elmegy

Tőlem elvihetik 2000EU-ért is, ha valakinek tetszik, Én csak azt írtam le, hogy mennyit ér...közben meg beállítják úgy, hogy ez zavarna bárkit is, hogy mennyiért viszik el.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rushyk
üzenetére
Semmiképpen sem "reális" áron kell kezdeni.
Szerintem durván egyszer esik egy ilyen egy embernek..azt meg nem szabad elkapkodni..
Ha van egy csöppnyi esélye annak hogy +5-10 eurot ki tud hozni némi RMAH-s járatással, akkor meg kell próbálnia.Sose lehet tudni..lehet valaki rákeres 100% CHD-re..és csak ez lesz bent..bamm..el is viszi..
Mellesleg az árak folyamatosan változnak..lehet holnapra már 200EUROért is jó vételnek fog számítani.
Kérdezd csak meg Madn!ghtot..nem rég droppolt egy inna gatyát ami akkor 30-35M-et ért..kivárt vele és most eladta 95M-ért.
De nekem is rengeteg ilyen volt..2 napig nem viszik a cuccot 2-5M-ért..3. nap elfogy a hasonló termk és viszik 20+ért..Meg kell próbálni főleg egy ilyen cuccnál

-
-
Rushyk
tag
válasz
-Bobby-
üzenetére
Persze, hogy annyit ér amennyit adnak érte...de a 250 ill. most már 225-ért tied a legdrágább az RMAH-ban, ami még most is irreális.
És nem értem mi az az ár alatt? Valaki benyögte, hogy 200-250EU és akkor, ha az alatt berakod akkor az már ár alatt van?
Szerintem a reális ára MAXimum 100-120EU. De én még azt is soknak tartom.
Remélem nem lesz igazam, és jön egy balek és elviszi jó sok rekesz sör áráért.
-
-Bobby-
csendes tag
válasz
Rushyk
üzenetére
Nem maxos mert van jobb is, ami igaz igaz. Az ár egy másik kérdés mert minden annyit ér amennyit adnak érte. Reálisan nézve a másikat épp most vették le 125-ről 118-ra (szerintem kicsit kapkod). A 250 valóban irreális egy picit az aktuális piaci viszonyok tükrében de azért ár alatt nem fogom adni mert nem sürgős. Kivárok és meglátjuk.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
De azért ehhez az is hozzátartozik hogy azon a Mantin amin "csak" 98% a CHD és nem max, annak 8al több az alap DPS-e és 15el több DEX is van benne.
Ergo ha DPS-re megy az ember akkor azzal jobban jár, és maga a cucc is jobb.Ettől még a 100% CHD király dolog, de nem lesz tőle 3szor drágább, főleg hogy amúgy gyengébb a cucc, 100% CHD ide vagy oda..
Bár én személy szerint szurkolok hogy minél drágábban menjen el, de az igazsághoz ezek is hozzátartoznak

-
Gyuri27
félisten
válasz
Rushyk
üzenetére
Ez nem így müködik. Lehet azt mondani, hogy csak 4chc-l több (példának okáért).
Az egyik fullos chc-ból és as-ből. A másik nem az. Hiába van közel hozzá.
Ha valaki egy kariból a maxot akarja kihozni a maxos cuccokat fogja megvenni (lásd athene annó, gondolom vannak még rajta kivül páran). Akinek meg nincs pénze az nem ad 70 eurót se. Sőt egy büdös vasat sem.
Tetszik érteni? -
Rushyk
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Naaaa

-
Rushyk
tag
Nem szeretnék ünneprontó lenni, nehogy félreértés essék
,de szerintetek EZ pl. majd 180 ojróval szarabb lenne? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így van, ha reálisan nézem 150-200 euro között érhet, de mivel 100chd ezért a 250 indulásként mindenképpen dukál!

-
Sirandrish
legenda
válasz
-Bobby-
üzenetére
Te jó ég..az a Manticore...
250EURO..had szóljon
A Lacunira meg nehogy elhidd amit Sárpac mond..
Hasonló statokkal összesen 4 darab van bent, ebből a legolcsóbb is 3,5M bid-en áll(15h még) de gyanúsan 20M+ mindenképp..várd meg míg azt elviszik aztán pakold ki vagy 40M BID-re...
-
-Bobby-
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek a beárazásban?

Előre is köszi!

-
Edge
veterán
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok!
Összegyűlt pár cuccom, és az lenne a kérdésem, hogy melyiket lehet normális összegért (néhány milla) eladni, és melyik mehet a kovács kalapácsa alá? Mindegyik...?

Itt a képElőre is köszi!
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok valakit érdekel esetleg egy Tal Rasha's Relentless Pursuit felső ?
191 Int
171 Vita
27 All ress
8 As
422-es armoros55M
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
El is ment br 95M-ért.

-
P00By
nagyúr
Várható, h a fullos ződ kavics goldos ára feljebb megy?

-
F-ECT$
titán
válasz
xavix13
üzenetére
Ami igazán megdobná az még az MS lenne, de így se rossz. Nem csak a pickup dobja meg az árát, hanem, hogy ezeken alapból nincs vit, és az int is csak max 200 a garantált statok közül, tehát a 3 random, ami ráment, az vit, vit - int, pickup.
Btw erre azért nem nehéz rákeresni AH-ban: 210 int, 140 vit, pickup.
-
Face8814
őstag
Eladó!
5M
-
Cyberbeni
addikt
válasz
donsimon72
üzenetére
Skull Graspot csak akkor érdemes venni, ha a jó statok mellett hasznos skill bónusz van. Blizzard skill bónusz kb semmit nem ér
-
Zan
aktív tag
válasz
donsimon72
üzenetére
Ha ez zombie dogos lenne, akkor d2jsp (olyan 2-3 bill.), de így nem tudom, hogy mennyire használható...ha valaki Blizzard-ra épít buildet, akkor akár sokat is perkálhat érte, mivel ezen kívül csak az Oculus-on tud ilyen statot kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Jackson elektromos gitár
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A sört már megittam!
Lesz ami lesz nekem jó lesz! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)