Hirdetés
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Végre sikerült vmit vennem áron alul?
349e volt. -
Gothmog
senior tag
válasz
Franklin #9795 üzenetére
Tudom, mert enchantress segítővel megyek rendszerint. 1255dps-es, 498 Int-es Grand Vizier van a kezében (találtam neki szerencsésen), némi Vittel (161) megfűszerezve, hogy kicsit jobban bírja a strapát. Ő a fegyvernek örül, én meg a fegyveren lévő +50% GF-nek és +44% MF-nek
(persze ezeknek csak az ötöde érvényesül rám).
-
Gothmog
senior tag
válasz
Franklin #9793 üzenetére
Nincs rajta Int. A main stat pedig valami elképesztően sokat számít a segítőknél. Merem állítani, hogy egy 900dps-es, de 300 feletti Int-tel rendelkező fegyver sokkal többet dobna az Enchantress sebzésén, mint a fönti, egyébként alap-dps-t tekintve valóban brutális darab.
-
JSaN
addikt
Hali van 5 millio hc goldom, most egy idore szuneteltetem a hc-t igy eladom. Menyiert valtjak most sc goldra?
-
opzozi
tag
Erre mondanátok valamit?
Nem igazán tudom belőni az árát. -
pegasus60
csendes tag
Sziasztok! Mit érhetnek :
Amu : 121 strength, 9 % attack speed, 100 % critical hit damage, 3292+ life health globes and potions
Amu : 200 vitality, 37 lightning resitance, 60 all resistance, 6 % attack speed, 88 % critical hit damage
Ring : 72 strength, 82 vitality, 36 fire resistance, 9% attack speed, 26 % critical hit damage
-
modern
aktív tag
Welcome!
Ezek érnek valamit?
-
simsi
csendes tag
HC goldod keresek, SC goldot adnék érte. Ajánlatokat privátba várok.
-
IcsiGin
csendes tag
Eladó. Érdeklődni privben.
[Manticore] -
zombie82
csendes tag
válasz
VanDaal #9762 üzenetére
Kicsi a resist rajta,meg a vit is,de szerintem még igy is megér 30-40m között
Igen a kesztyűt meg azért tettem fel,mert itt 12misis ajánlat volt rá,és végül 160mért ment el szóval kb 14* többért mint ami az ajánlat volt.Ennyi.Nem rajoskodni akartam,csak hogy lássa aki nem hiszi,hogy ez azért lényegesen többet ér.És szerintem többért is elment volna,mert ugyan ment rá a licit,de végül 2órával a lejárta előtt elment és bo áron.
-
Franklin
addikt
Érdekel valakit ez a két izé? :-)
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
Sirandrish #9774 üzenetére
15 milla.. ettöl rosszabbak vannak fent ah ban 20 ert... Life reg nélkül!
-
lakisoft
veterán
válasz
WhiteWalker #9775 üzenetére
.
-
Agaba
csendes tag
Ha valamit eladok a PTR-ben, az attól még a "normálison" megmarad eladás után is?
-
VanDaal
csendes tag
válasz
WhiteWalker #9764 üzenetére
Igaz, elgépeltem... reggel van még
Viszont keresőben jól írtam, gold findosra kerestem. Ötlet esetleg az árával kapcsolatban, amennyiért talán el is vinnék, de nem is buknék rajta túl sokat?(#9765) Sirandrish
Igaz, akkor először így fogok tenni -
lakisoft
veterán
válasz
WhiteWalker #9764 üzenetére
És ez akkora gond?
-
Sirandrish
legenda
-
VanDaal
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap esett ez a szépség:
Hasonló attribútumokkal a legolcsóbbat 20M környékén találtam, de ha az mf-et is betettem a keresésbe, akkor már 50-100 millás találatok jöttek.
Szerintetek mennyiért lenne érdemes meghirdetnem?
-
buherka
addikt
Most akkor én is előkeresem az összes eladásomat fél évre visszamenőleg és belinkelem egyenként.
Szokjunk már le srácok erről a dedóról, hogyha eladunk valamit az az első, hogy remegő kézzel ide linkelünk egy képet róla.
(Akinek nem inge...Ha van eladni való itemed/alapanyagod/stb. ide gyere.
Annyi lenne a kérés, hogy közvetlenül képet ne rakj be, csak linkesítve! -
IcsiGin
csendes tag
Fogalmam sincs milyen árat kéne adni neki..
10m bidre beraktam hátha.
Vélemény ? -
buherka
addikt
Skacok...ezt a PTR szerót hogy leget kipróbálni?
-
törölt tag
4m HC gold 15 millióért eladó.
-
Agro
senior tag
válasz
nightmare13 #9732 üzenetére
Azert ez nem teljesen igaz. A ruby sebzes bonusa brutalis... Mar most biztos vagyok benne, hogy kukazom is az egyik emeraldot egy olyanert.
-
pegasus60
csendes tag
válasz
ProEvoFan #9738 üzenetére
Nálam volt pár napig kb. 1 hónapja 2 Shenlong átmenetileg, de a tudásukhoz képest az AH-ban eléggé túl vannak árazva. Nekem fury-m és tongue-m van, dehogy cserélném el ezeket szettesre. Viszont meg kell hagyni, nagy a rájuk cuppanás, de csak addig, míg rá nem jönnek, eléggé keveset tud, csak úgy mint barbiknál a Bul-Kathos. A Fury és a Devil Tongue sokáig piacképes lesz. Én loh-t a Blackthorne szettekről szereztem be barbival, amik még az elitek elleni sebzést is növelik és azért több mint 1000 loh már nagyon sokat jelent, még ha esetleg a dmg rovására is megy némileg. Nekem ez a tapasztalatom.
-
pegasus60
csendes tag
Olvasom, hogy az 1.0.7 patch majd brutál lökést ad a monkok damage-énak, ezáltal szerintem sokkal népszerűbb karakter lesz, mint eddig. De azért jó lenne már tudni, mikor is jön ki ez a patch. A patch note ismerete nélkül még el akartam adni a gear-emet. mostmár dehogy teszem, tuti megtartom. A dex-es cuccok jóval fel fognak értékelődni, mert eddig csak nagyon olcsón voltak paiacképesek. Szerintem dexes itemek eladását érdemes lesz a patch utánra tartogatni, esetleg még addig betárolni, ha van rá lehetőség. Akinek van elfekvőben brutál Shenlong-os szettje, az tuti csilliárdos lesz majd.
-
nightmare13
őstag
Nah, hogy lássátok, kivel van dolgotok.
Nyilvánosságra hozom saját készítésű excelem, amit a kőgyártás során használtam/használok.
Remélem mindenkinek segítéségre lesz a döntésekben.
Annyit kérek, hogy mindenki az itt található linkeket használja, ezzel nekem is segít kicsit. Más oldalon való kiposztolást engedélyezem a letöltő linkek használatával!
-
lakisoft
veterán
Normálban és HC-ban WTB: Plan: Cain's Fate. Az árát megbeszéljük.
-
nightmare13
őstag
Sweaping windet se használsz? Pedig azt általában mindenki használja, én arra írtam a Cyclone-t, az utolsó rúnával.
Én meguntam azt a buildet, és találtam d3up.com-on egy olyat, ami a spirit regenre alapoz (tehát spirit regenes inna sapi, plusz templar, plusz kétkezes fegyver (ugye az aktív ott is spirit regen növekedést hoz). A Wave of Light-nak van rúnája, ami visszaveszi a spirit költséget 50-ről 35-re, ami megint csak segítség. Tömeget lehet vele irtani. Múltkor MPL6-os überekhez is bementem 4-es coopban, egész szépen megállta a helyét ott is, annak ellenére, hogy ez igazából tömegoszlató build.
Craftolásnál pedig nem csak azt kell nézni, hogy jajj de jó, hogy megtalálod az alapanyagot, hanem azt is, hogy esetleg nincs-e olyan állapot, hogy mondjuk a kőnek megfelelő alapanyagokat eladva a követ piacon beszerezve nem-e jössz ki jobban
Én a magam részéről csináltam már egy excelt régebben, ha gondolod, szívesen megosztom.
-
Vole
aktív tag
válasz
nightmare13 #9732 üzenetére
A monk buffokkal az a baj, hogy sosincs eleg spirit, inkabb azon kellett volna valtoztatni. Amugy megneztem, es egyik skillt sem hasznalom amin nagyot buffoltak, de majd megnezem, hatha lesz ertelme valtani.
A koveknel csak a craftot szoktam szamolni, mert a ToS es a FL gemek potyognak, csak ossze kell szedni, viszont a craftolas koltsege 15M, azt nem tudod kikerulni.
Ami a craftnal is nagyobb baromsag az az 5M -s kiszedesi koltseg.
-
nightmare13
őstag
Igen, elég szép a Monk erősítése, főleg a Wave of Light, amire nemrég állítottam át a karaterem
(Cyclone unalmas volt már)
Vole: Az egy dolog, hogy drága az új kő, de acchoz is kötött, és csak minimálisan ad többet
És azok az általad említett 15 millás kövek már messze nem 15 millába kerülnek
-
Bahama
aktív tag
-
Face8814
őstag
Ha esetleg valakit érdekel. Jelképes 1 milláért odaadom!
-
rongyi
aktív tag
-
zombie82
csendes tag
Az érintett semmit nem gondol.Az uriember ennyire saccolta vagy pedig gondolta hátha nem értek annyira hozzá,és oda adom ennyiért.nincs ezzel gond,meg aki nem ah flippel talán nem is tudja felmérni,hogy ez most 10m vagy 100.bár azt irta az uriember,hogy próbálkozott,ezek szerint sejtette mennyit érhet.de akkor privátban is irhatott volna,és akkor megspórolja azt hogy mindenki szivatja most emiatt
Amugy szerintem is zárjuk le a témát.Bent van ah.ban 80-160m között,akit érdekel meg lehet venni és részemről pont -
rongyi
aktív tag
Őszintén? Nem érdekel. Tettem egy ajánlatot, ő nem fogadta el. Én tovább léptem és részemről nincs harag. Ezen mit kell még mindig ragozni? Komolyan úgy álltok hozzá ehhez az egészhez, mintha főbenjáró bűnt követtem volna el. Kezd nagyon vicces lenni a kialakult szituáció. Szeretnéd még folytatni eme diskurzust azt megkockáztatva, hogy esetleg mindketten warnt kapunk offolásért vagy továbbléphetünk?
-
rongyi
aktív tag
Micsoda szöveg, de tetszik. Amúgy tök muris, hogy az érintett meg én már továbbléptünk a dolgon, de ti még mindig rágcsáljátok
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #9707 üzenetére
Megközelítőleg sem érnek annyit..
Pontos árat nem tudnék mondani de szerintem mindkettő 5M alatti.. -
sunnymarcell
aktív tag
rákerestem AH-ban csökkentett statokkal, és ilyen 150-200 millás tételeket adott ki
tényleg ennyit érnek, vagy a többi ember nem tudja belőni az árakat? ezek mennyiért mennének el kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- További aktív témák...
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra Dual sim 512GB
- MacBook Pro 15.4" Retina Mid 2018 I7-8750H 16GB/256 SSD, Radeon 555x/Üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest