- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Main stat nélkül?
MOD: Gondolom a resit nem gyűrűből szerzik be az emberek a +dmg meg alacsony...
[ Szerkesztve ]
-
Gothmog
senior tag
Eladó:
Ha valakit érdekel, akkor árajánlattal PM-ben keressen meg. (Holnap este nyolcig lehet keresni, ha addig nincs érdeklődő, úgy megy AH-ba).
Nem "versenyeztetek", a legelső tisztességes ajánlatot adó viheti.Endure. In enduring, grow strong.
-
buherka
addikt
Ismerem a srácot.TS-en szoktunk dumálni sokat. Szatesszal mi hívtuk ide a PH-ra.
Elég jól keni-vágja a játékot. (Na most szaros lett a nyelvem, pedig nem nyalok neki)De hát ilyenek a haverok...egymást buzerálják állandóan.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
persil
nagyúr
Dehogy is, simán el lehet adni, a sok stat, meg a chd+socket kicsit felhúzza a szar sebzést.
Nyilván nem ebből fog meggazdagodni, de netto baromság lenne beadni a törpének.
Persze egy +40% sebzéssel cseppet combosabb lenne...
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
nightmare13
őstag
válasz nightmare13 #8583 üzenetére
A vállast Zan kollégának félreraktam 12 millióért, maximum ennél jelentősebb összegért vihető!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-
Zan
aktív tag
Szerintetek ez 10 misiért jó vétel volt..
Minél jobb, annál jobb!
-
P00By
nagyúr
válasz nightmare13 #8576 üzenetére
Jah, h nyalná meg!
-
P00By
nagyúr
Kérdőjel:
-
_ocsisajt
őstag
skacok!
lenne olyan elvetemult aki cserelne velem??? lenne 6 radiant star topazom... szeretnem cserelni 6 radiant star rubyra... persze rafizetek... csak ugye ah-nal mar az a 6 maxos gem-15%... mar sok lenne...
esetleg valaki?
dobjon mar egy privit plz aki tudna nekem segiteni
koszonom
szerk:
betettem Rmah-ba, de haaatha valakit erdekel
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
simsi
csendes tag
válasz Sirandrish #8566 üzenetére
Acélos testeddel védted froozinát!
-
simsi
csendes tag
válasz ProEvoFan #8564 üzenetére
Igen annyi volt az ajánlat. Csak a srác nickjére ez a találat jött ki:[THEONE#2277]
Vele meg inkább nem tradeltem.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz tPedro_ #8565 üzenetére
Csak poénkodtam...ismerem..jött velem és esett neki..
Nem én huztamMondjuk a "táliboktól" meg kellett védeni de ennyi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tPedro_
őstag
Arra celoztam csak, hogy kb 100millabol tudnal olyan geart venni, amivel siman solozod es nem kell tobb boost, hamar visszajon az ara.
Az AH farm jo dolog, nekem valamiert D3-ban nem jott be, pedig WoW-ban meg jol nyomtam.
Igazsag szerint akkor kellett volna kezdeni, mikor kijott a jatek. -
tPedro_
őstag
Mondjuk az nem teljesen kerek, hogy ennyi gold mellett miert kell a boost, mindenesetre grat.
-
tPedro_
őstag
válasz Sirandrish #8554 üzenetére
Boostolas kozben talalt cuccokbol jott neki ossze a 10mrd?
20M-ert mekkora az a kor?
[ Szerkesztve ]
-
simsi
csendes tag
válasz Sirandrish #8554 üzenetére
Uhhh, várj akkor ha adom az ővet is akkor viszont ajándék cumit is kapok tőled?
-
Sirandrish
legenda
Hát ha nekem adod ingyen akkor nem vágom el a torkod...nah?
szerk: ugye megéri körönként 20M-ért jönni velem?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kornel76
aktív tag
Bejelented a NAV-nál, hogy ilyen és ilyen jövedelmed származott , viszed a számlakivonatot , a NAV meg kiszámláz neked 16% jövedelemadót. Így működik a forexes tőzsde is. Ezt megteheted évente 1x adóbevallásnál, vagy mindig ha nagyobb összeg érkezik hozzád. (800k huf/évig nem vizsgálják egyébként a PAYPAL átutalásokat).
(#8549) persil Köszi , tudom .
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
Nem is értem , honnan jött ez a beszünteti a Blizz a gold adás vételt. Nem egy hülye vállalat , aki levágja az aranytojást tojó démont, valszeg több pénz befolyt neki a gold/euró adás vételből eddig mint magából a játékból (mármint, hogy x millió emberke megvette magát a gamet) .
(#8545) Sirandrish Sztem publicon megismerkedtt egy sárkáynfűárússal, aki legend/set-ért ad neki jointot, azóta viziók gyötrik este 9-ig .
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Sirandrish
legenda
Ezeket te amúgy honnan szeded?
AZ esti SuperLootos Public gamen mesélnek ilyeneket?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
persil
nagyúr
válasz kornel76 #8540 üzenetére
Legegyszerűbb az lenne, hogy most eladja egy részét, a többivel meg vár, hátha még jobb árfolyama lesz. Semmit nem veszíthet, ez már így is rengeteg pénz, pusztán azért, hogy játszott.
Eladni meg bármikor el tudja, ha beszünteti a blizz, ha nem...
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz Sirandrish #8524 üzenetére
Résen volt patch előtt és bevásárolt szvsz!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Sirandrish
legenda
-
simsi
csendes tag
válasz Sirandrish #8524 üzenetére
Esetleg még egy Beast ram nem kell mellé ajándékba a csere végett?
-
persil
nagyúr
válasz tPedro_ #8520 üzenetére
"Goldban legyen mondjuk 200m a kikialtasi ar."
Semmiképp nem raknám ki annyiért, mert még a végén pórul jársz és az utsó pillanatban tesznek rá egy kezdőt, aztán leshetsz, hogy csak ennyiért ment el.
Véleményem szerint sokkal többet ér annál
-
Sirandrish
legenda
Hát nekem hasonló van csak kevesebb STR-el így ha gondolod 1 az 1be elcserélhetjük..
1-2 ezresnél úgy sem ér többetAmúgy most már nem csodálom hogy ráér a 60M
Sárpac Mindenkinek ennyi van aki velem jár farmolni
[ Szerkesztve ]
-
simsi
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi itemet szeretném eladni. Ajánlatot várok rá:
Szerintetek mennyit érhet kb?
Köszi
Simsi[ Módosította: radi8tor ]
-
tPedro_
őstag
válasz nightmare13 #8519 üzenetére
Allitolag (meg hasonlo aukciok alapjan is) eleg sokat er.
Jelenleg ha jol emlekszem 65 euron van benn rmah-n. Ennyiert biztos nem fog elmenni, de proba szerencse, nem sietek az eladassal.
Goldban legyen mondjuk 200m a kikialtasi ar. Termeszetesen alkukepes.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Hali,
Van egy elado cold resistes monknak valo bracerem:
Lehet tolongani.
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
Ha kell valakinek akkor szóljon és megegyezünk vagy star követ elfogadok cserébe
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
persil
nagyúr
válasz lakisoft #8512 üzenetére
Más:
Tal rasha páncélomtól meg szeretnék már válni egy ideje! (valor nélkül dobta egy fehér zombi... )
Munkában vagyok, de nagyjából:
600+ armor
~170 int
~50 vit
8% atk speed(ebben nem vagyok 100%-ig biztos, de 8-ra emlékszem sajnos)
~10 magic find(Sárpaaaaac!!! )Lehet érte ajánlani ezt-azt, de inkább a péééz érdekel, mert kapzsi vagyok. Aki tényleg hordaná és adatlapján is látszik, hogy nincs nagyon eleresztve, annak olcsóbb lesz.(tehát fury-s, witching hour-ös pofák kerüljék a dolgot )
[ Módosította: radi8tor ]
-
nightmare13
őstag
Jó reggelt, barátaim!
A szép magas kőárakhoz kapcsolódóan amit én tudok vállalni(Reggel fél kilences állapotok, folyamatosan mozgó árak):
Radiant Star kövek:
-E: 24 197 000
-R: 18 550 000
-T: 16 666 000Perfect Star:
-A: 5 730 000
-E: 8 015 000
-R: 6 049 000
-T: 5 785 000Flawless Star:
-A: 1 866 000
-E: 2 634 000
-R: 1 938 000
-T: 1 854 000Star:
-A: 561 000
-E: 833 000
-R: 613 000
-T: 531 000WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Ez mennyit érhet kb?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
buherka
addikt
Akkor az jó nagy hülye volt aki kirakta ezt a koponyást 59M-ért...
A tiédnél jobb van benn 1.2M BO-ra. Ezek a gyűrűk kutya fülét nem érnek...nem akarlak elszomorítani.
Őszintén az a 163 LOH az mi? Semmi...mintha nem is lenne.Én már vagy három ilyent betörtem.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Drizzt
nagyúr
Ártipp? Nehéz belőni.
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest