Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert1987
tag
válasz
nightmare13
üzenetére
Köszönöm a véleményed, hát egyelőre kiraktam 20M-ért, aztán majd szépen csökkentem az árát, de hátha elvinnék egy jobb összegért.
-
nightmare13
őstag
válasz
Robert1987
üzenetére
Hát én jobban szeretem, hogy ha csak az a main stat van rajt, ami a a karakteremnek kell. A vit szép dolog, de fegyveren nem keresem (keressük), mert utána nehézkesség teszi a fegyverváltást. LoH és chd okés, bár utóbbi kicsit alacsony.
Ami még nem tetszik nekem, az az arcane dmg, sokkal jobb, ha min-max dmg van rajt.Ez magánvélemény, de én nem tartom értékesnek.
-
Robert1987
tag
Ez érdekelne valakit? :

Egy hozzáértő írhatna egy árat is, én az AH-ba 20M buyoutra tettem ki, de lehet nem ér ennyit (de hátha).
-
Myth
aktív tag
Ez érhet valamennyit?

-
törölt tag
-
adrian360
őstag
2 millió HC gold eladó 7 millió SC goldért. papirsarkany#2406
-
grex4
aktív tag
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Szerintem semmit, még 43as szinten ellehetne adni de 53-as szinten én kizárt hogy ezért goldot adnék. Level reduced fegyvert vesz aki megteheti és 53as szinten már nagyobb a választék is. Azért feldobhatod ah-ba de ne remélj sok goldot érte.
-
Bird
addikt
válasz
sunnymarcell
üzenetére
Kisebben nem tudtad volna linkelni? Olvashatatlan....
-
sunnymarcell
aktív tag

Ez mennyit érhet? (hardcore)
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Máshol trollkodjál! THX!"

-
Sárpac
nagyúr
válasz
Helmoras
üzenetére
Rendben, sokmindent elfogadok érvként, de ha vevő vagyok és van kesztyű vagy immo lábasom akkor alternatíva lehet egy ilyen öv is, jó eséllyel 30-35-ért el fog menni!
WH-val az a gond, hogy ls nincs benne, teljesen más kat arról nem beszélve, hogy 12% frenzyvel 280str-el és 1chc-val már akár meg is foghatja sebzésben is ez az öv, és ráaádsul allressel pedig nagyot ugrik sok 100M-es kategóriába! Immo pedig drága, kisebb strl-el vannak 6-7%-os frenyzivel 65ért, kövi darab meg már 150!De nézhetjük úgy is minek fizessek ki +100M-et 30 allresért kevesebb damagéért?

-
Helmoras
őstag
Azt az allrest nyugodtan kihuzhatod nem fognak több 10 millios felárat adni 36 allresért, továbbá a str et csökkentsd nyugodtan és mindjárt kapsz reális darabokat...
pl van bent egy 265 str 7 % life 10% frenzy ls és a kutyának nem kell 2,5 misiért, a tied nagyon jó esetben ha 10 misit megér de igyis balek aki megveszi egy WH vagy egy IK öv helyett.
-
Sirandrish
legenda
Az lehet hogy 1 % CHC is hoz valamit, de fele annyi all resi van csak benne mint egy immoban..+ az immo az immo..
Ezen kívül tényleg elárulhatnád ha te tisztában vagy mindennel akkor minek kérdezed itt meg?
Már persze azon kívül hogy mindenki a te cuccodra csorgassa a nyálát...mert más értelmét nem látom..
Eladásra sem kínáltad...nem értem..bár biztos én vagyok a butus
-
Sárpac
nagyúr
Ez mennyit érhet? Kicsit tanácstalan vagyok mert ugye nem immo öv!

-
Franklin
addikt
Ingyen vihető! Az kapja, aki leghamarabb dob egy privit.

-
Sárpac
nagyúr
Van egy ilyenem eladó!
Ajánlatokat priviben lehet tenni akit érdekel!
-
Drizzt
nagyúr
Esett Witching: 90 int, 74 vit, 59 allres, 9 asi, 46 chd. Jó tipp a 250M?
-
karlkani
aktív tag
Mennyit ér ez a kis aranyos?

-
modern
aktív tag
Ezek érnek valamit?
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
De jó neked, én sajnos nap mint nap találok ilyenből vagy 3-at....!

-
nightmare13
őstag
Ez érdekel valakit?

-
Helmoras
őstag
Van egy ilyen eladó monk offhandem, régebben vettem hogy eladom majd euroért de nem jött össze, most 12,6 milla bidnél jár az AH-ban akit érdekel nyomkodjon rá bátran , jó helyre kerül a pénz

holnap reggel 8 kor jár le -
HZoli87
veterán
ELADÓ ez a szép darab pajzs. Irányár nincs megadva, első értelmes ajánlat nyer.
Üdv Zoli

-
Madn!ght
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Az amu statjaira szűrtem, de hasonlóak csak 150M felett voltak. (persze azok jobbak is voltak)
Egyelőre 50-100M között próbálkozok, ha nem lesz érdeklődés, csökkentem az árát.
-
Madn!ght
addikt
Szeretnék egy kis segítséget kérni az alábbiak beárazásához.

AH-ban elég széles skálán mozognak, de elkótyavetyélni se szeretném őket (feltéve ha értékesek)
Köszi előre is!
-
F-ECT$
titán
Ez a melee attackers leginkább csak monk és barbár esetén érhetne valamit, a több kaszt inkább elkerüli a közvetlen kontaktust. Viszont az értékének %-osnak kellene lennie, mert ezeket a pár százas értékeket még a 20-40k dps-hez és az mp0 szintű mob hp-hoz méretezték.
Teszem azt 5% lehetne/item, összeszednél 6 cuccon ilyet, az lenne 30%. Így ha bekapsz egy magasabb szinten átlagosan 100k sebzést/ütés (amiből te kb 5k érzel az armor és all res miatt), akkor az visszasebezne 30k-t minden mobnak, minden ütésére. Így talán érne valamit.
-
flash-
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
oks csak mert egyáltalán nem látok ah-n ilyen stattal nati sapit azért kérdezem
-
flash-
veterán
ez mit érhet?
tudom hogy alapból 1 milát,de a mellee attackers take 877damage per hit emeli az értékét?vagy nem igazán?
-
Pekkk
aktív tag
Ez a kard megért 29 misit? Persze kő nélkül. 1d11h-val volt benn, nem mertem sokat gondolkodni rajta.

-
modern
aktív tag
Ezekre tudnátok árat mondani?
-
sto1911
veterán
Aki farmolt mar Leoric's Signet gyurut, az hogy csinalta? A Valoron kivul kell hozza mas? 5 Valor, Normal fokozat, mp10; mas feltetele nincs?
-
F-ECT$
titán
Az ice-on a move speed dob sokat, ami ezen nincs. A -lvl is akkor érhet valamennyit, ha minimum 10 az értéke, bár amióta 3 óra felhúzni egy altot, azóta már ez sem jelentős. A vit jó rajta, de az értéke ennek sem túl magas. Rég néztem már AH-ban ennek az árát, de szerintem 1-2m körül mehetnek. (Keress rá 170 int, 50 vit-tel.)
A grand vizier kisérőnek jó, szerintem pár 100k-s kategória.
-
-
lakisoft
veterán
Aki kapott a D3, hoz WoW kódot szivesen átveszem tőle jelképes összegért, goldért. stb.

-
P00By
nagyúr
Ez mennyit ér?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mutasd már meg a 8M-et ezen a képen!

holnap reggel 8 kor jár le

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)