- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
válasz
vendingo #9466 üzenetére
Ok, persze, ha legalább 20 pickupod megvan a brekkencs nélkül...! Akkor vértáp a cucc!
Amugy most nézek egyet: 110-420 dmg,90 vit, 8% life, 9 chc, zombi charge cost red. by 7. Nos, ez szerintetek megér 25 misit? Csak mert nekem a breki után +11k dps-t hozna a konyhára...meg még egy csöpp life-ot is.
-
zombie82
csendes tag
-
Gothmog
senior tag
válasz
vendingo #9099 üzenetére
Csak 2×, mert a sapkáért még azt sem kap...
G@be22: Azért csak brimmstone-nak jók (a sapkáért még azt sem kapsz, mert nem éri el a 60-as szintet a tárgy), mert vacaknak számítanak (a béka lehetett volna értékes is, de sokkal szerencsésebb rollal), vannak náluk sokkal jobb tárgyak is, ráadásul a jobb tárgyak egy része is nagyon olcsón megvehető, éppen emiatt nem keresi ezeket senki, gyakorlatilag eladhatatlanok brimmstone ár felett.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
vendingo #8362 üzenetére
Most akkor én kötnék beléd.
Item levelre gondolsz. Ez 61-es. Required level 60-nál nem lesz nagyobb a játékban, mert 60-as szint a max.Már kitárgyaltuk korábban, hogy az item level olyan lesz, amilyen mobból / elitből esik. Ezért lehet ilvl 61-es gyűrűn is ilvl 63-as stat.
-
Gothmog
senior tag
válasz
vendingo #8334 üzenetére
Amikor rákerestem AH-n (vit 90-nel), akkor 2 darab volt olcsóbb, de alacsonyabb értékekkel, és armor nélkül. A harmadik darab már 5M volt és onnan fölfelé a többi, ezért gondoltam a 4M árat, mint olyan értéket, ami még mindenkinek jó lehet.
A Vit-es darabok egyébként mindig drágábbak.
(Jelenleg pedig, a buyout-os Zuni gyűrűk közül (az összes közül) 1M felett van a legolcsóbb, legfapadosabb is.)De egyáltalán semmi gond azzal, hogy felhívtad erre a figyelmemet, az ár amúgy is irányár (ha valamiből nem alkuszom, akkor azt jelzem külön a "kiírásnál"), ha valakit érdekel a gyűrű, akkor ír, és megbeszéljük, ha pedig nem kel el itt a határidőig, akkor meghirdetem AH-n, és utána meglátjuk.
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz
vendingo #8239 üzenetére
A vita szép, két alapvető dolog hiányzik róla egyik az allres a másik az MF!
Mivel a likas sapi és fegyó még ami lehet magas MF-es, de ezekben ugye nem célszerű gondolkodni, ezért az amut szokták megvenni inkább, pláne ha van mellette Allres és jo magas damage!
A vita jó magas a tiédben, de az inkább armorban pótolható, az allres hiánya tizedeli az árát sajnos!Remélem megnyugtató választ adtam!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
vendingo #8233 üzenetére
"A 25millás vállasodnál jobbat több vit-el, 502 armorral nem tudtam eladni 10 milláért, de a többi árad is kegyetlen."
És gondolom volt benne 11% life is ugye?
"A 17 millás kardodnál jobbat 1042 dps-el, likkal, több ls-el nem bírtam eladni 5 milláért"
Szar időben raktad ki bidre amatőr! -
válasz
vendingo #7216 üzenetére
Az okés, hogy olcsóbban hatékonyabb karaktert lehet összerakni. Itt engem csak az érdekelt árban jól járok e avagy sem. Ahogy nézem csak az amulet fegyó armor kombóból meg lesz 100 milla körüli érték. A chc/lifesteal/loh/socket fegyverekért mennyit lehet elkérni? Ahban alig van ilyen és az is horror áron /nem feltétlen reaális, csak vki túlárazta imho/
-
Agro
senior tag
válasz
vendingo #7085 üzenetére
AH-ban drágábban kap meg mindent. Itt én általában, ha árulok vagy friend listen tradelek valakivel, akkor az AH-ban gondolt árból mindig levonom a 15%-ot. Sőt az esetek többségében még többet is ha azonnal megveszi valaki.
(#7084) davidsito
Vegyél fel nyugodtan
Depressor#2201 -
persil
nagyúr
válasz
vendingo #5757 üzenetére
Én is melózom, fogalmam sincs
Igazából rég nem néztem, csak most, hogy te beírtad, hogy a 4 statosakat elajándékozod, eszembe jutott, hogy én meg elgyártanék néhányat(ötöset), hátha jön valami normális
1.0.4 óta legalább előferdülhetnek értelmes sebzések a 62-es fegyvereken is. -
RockHaRD
addikt
válasz
vendingo #5717 üzenetére
Sarkoth Danken Cell-jét ha ki vennék egy az egybe, akkor senki nem szólna egy szót sem... megszűnne a botolás azonnal. Csak azt tudják már botolni, mégse veszik ki. Csak kicsit kevesebb goldot dobál + visszatámad már, ami 30k dps + archon form kombó mellé szintén hasztalan, mivel megölöd 1 sec alatt az összeset...
szal a lényeg, h kb 1 percnyi programozással megoldhatnák a bot kérdést, mégsem teszik...
-
-
Agro
senior tag
válasz
vendingo #5320 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni de 100k-ért kapsz ilyet:
str 79
int 127
allres 34
chd 27
chc 6bocs iast nem néztem
az dob az áron de így is van
8% iasal 6,5M-ért Azért az se rossz lóvé. Szerintem 5-bnen el tudod passzolni ha türelmes vagy, de nem hiszem, hogy megér bárkinek is 6% iasért 4.900.000-el többet költeni egy itemért. Már ezeket se viszik.
-
Agro
senior tag
válasz
vendingo #5312 üzenetére
na a bracer el is ment
Szerintem nem is fogod tudni eladni annyiért. Azok az amuk is túl vannak árazva amikhez belőtted. 60% chd, 6.5% chc str 128, maximum dam 13, Poison res 28, int 123 amulett van bent 8,9M-ért. és ez szerintem minimálisan roszabb mint a tied. Annyival nem roszabb legalábbis mint amennyivel a tied drágáb és ezt se viszik :S Szerintem 8M-nál drágábban te se fogod tudni eladni.
-
mikromanus
veterán
válasz
vendingo #5308 üzenetére
Az a braci nem rossz, Magas a str és egész "látható" az allres. Ja és van vita meg chc is. Az nem 50-100k-s tétel.
A legendary-set cuccokkal kapcsolatban meg: 10 milla fölött ne keress logikát! Ott lehet 20, 50 és 300 milla is egy-egy item. Fene se tudja miért. Vagyis jók, de miért annyiért mennek (ha mennek) amennyiért kirakják azt a fene se érti néha. -
Rayner
őstag
válasz
vendingo #5308 üzenetére
Pont ez a baj
ha el akarsz adni valamit pontosan szűrj rá a statjaira és max 5-10%-al lődd alá az árat. Nekem is volt már nagyon sokszor hogy kiraktam valamit 200k ért 3 hétig senkinek nem kellett kiraktam 5M-ért mert annyi volt a hozzá hasonló és 3 óra alatt elvitték.
Tegnap pedig szintén belőttem 2 cucc árát és 24M volt reggelre a balance-on, szóval megy az ah de túl olcsón sem érdemes adni semmit mert ahogy nézem arra azt hiszik hogy xar és nem foglalkoznak vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro