- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mikromanus #8284 üzenetére
Hát tényleg potya lett volna...ha ez 10 euró, akkor mi a 250?
Szép kis flip lesz belőle szerintem...
-
mikromanus
veterán
Surmóügyeskedőgenyóállatok lenyúlták előlem a potya manticore-t. 7.17-ről indult 8,79 ojrót dobtam rá az utolsó 10 másodpercben. Kb az utolsó 2 másodpercben bideltek túl 9,23 ojróval. Az is simán extrém akciós az ilyesmire, nem? Most morci vagyok. No sebaj. Így is elég OP már a DH-m
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gothmog
senior tag
Kár, hogy Int-es, mert különben jó árban adod.
Sárpacról meg a következő (egyébként ócska) vicc jut eszembe mindig:
Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió - Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog. Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mindegyik!Endure. In enduring, grow strong.
-
persil
nagyúr
Továbbra is eladó a furkós bot!
Ára 20 millióra csökkent!
irevered#2861[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Agro
senior tag
Mindenfele verszivas nelkul. Ha tisztaban vagy azzal, hogy az araidat kivetel nelkul ilyen fogadtatas varja itt a PH-n akkor minek linkeled? Probalkozz AH-ban azon az aron amit te elkepzelsz. Ha tobb nap utan is ott rohad a nyakadon akkor linkeld be ide a csokkentett ar minusz a 15%-os ado. En mar hetek ota nem linkeltem egy itemet se, mert ami esett azt nincs pofam olyan magas aron itt hirdetni amit en szeretnek erte ahhoz hogy hasznom is legyen rajta. AH-ban lehet hogy minden szart megvesznek a gyokerek, de egy olyan kozossegben ahol tobb ember osztja meg a velemenyet es a tapasztalatat nem fog racuppanni senki egy olyan itemre amitol talal jobbat es olcsobban a PHs forum ttarsak segitsegevel az ember.
-
-
kornel76
aktív tag
válasz adrian360 #8272 üzenetére
Igen közben megtaláltam a monster power levelről is az 1.05 patchnote-ban.
With this system, players can choose to increase the health and damage of monsters according to different "power levels" and in return they'll receive scaling bonuses to experience as well as boosts to Magic Find and Gold Find which will stack above the 300% cap. The option to increase Monster Power will be available to all players starting at level 1 in the Quest Selection window, and can be adjusted separately for Normal, Nightmare, Hell, and Inferno difficulties.
Tehát az MPL növeléssel feljebb lehet kúszni a 300 cap felé.
(#8273) Sárpac Am az mf parasztvakítás Plevel 77-en vagyok kb 1 hete lópikula sem esett, sógorom Plevel 17-es WD-je meg 2 stash-nyi legendet talált kb 3 nap alatt. Közte Zuni Inna Immo settek tömkelege. Most másnál van nyitva a leg+set csap ennyi, az mf-ne köze nincs hozzá (valorral 475% az enyém oszt akkor mi van, lóf@sz sem.).
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Sárpac
nagyúr
válasz adrian360 #8272 üzenetére
És Mp6-on farmolok szerinted miért van 500Mf-em?
MP level is ad nem is keveset arra nincs limit!
Egyébként mindenki para 100-on kezd vagy mi? Valamiről lemaradtam?Jah mellesleg nyerészkedés, már bocs eladni szeretnék nem nyerészkedni, persze nyerni is szeretnék vele nem ingyen adom mint ahogy más sem! Ebben a formában eladó és vevő is nyerészkedni akar, vevő potom pénzért akar venni tiszta sor, de én adom annyiért emennyiért adom vagy megalkuszunk! Mi ebben a hiba skacok?
Ott van az AH bárki rá tud nézni ha talál magának valót hát vegye azt, de ne a másikat baszogassa olyan trade topikban ahol később ő maga is lehet eladó![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
adrian360
őstag
csak hogy hivatalos formában is meglegyen, bár szerintem akkor se fogja elhinni :
patch 1.0.4" ... Magic Find and Gold Find will now cap at 300% (Nephalem Valor bonuses will still stack beyond this cap)"
-
kornel76
aktív tag
Én úgy tudom MP level növelése ad hozzá pluszt, de az meg nem kiváltható mf cuccal, az a bónusz azért jár mert mazopista valaki és sok hp-t akar leverni a mobokról. Szintén Blizz fórumon olvastam, ha félreértettem akkor bocs. A 300 +75 cuccból vagy pleveleből meg valorból az viszont fix.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Kobe
veterán
istenem bazzze....a legszebb amikor a tudás hiánya végtelen önbizalommal párosul.....nézzél már meg bármilyen hivatalos blizzard közleményt és leírást az MFről és a paragon szintről. Mindegyikben nagybetűkkel kiemelik hogy a 375% max cap megmaradt, az afeletti részt nem veszi figyelembe a rendszer, hiába mutat neked a karakter adatlapján 6-700%-ot.
A paragon szinteket direkt azért találták ki hogy ne kelljen magic findos geareket cserélgetni csata közben, és hogy a user eldönthesse, hogy a gearjéről hiányzó magic findot paragon szintezéssel, vagy az MP level növelésével akarja kompenzálni. Szó sem volt arról, hogy megemelik a capet, csupán alternatívát adtak annak másfajta elérésére.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Én 300-320-as Mf-el szaladgálok valorral, és ezért esik napi 3-4 legend heti 2-3-4 set.
Szintén ezért esett egyik héten 1 óra alatt 9 legend, ezért esett 2 legend 1 elit pakkból.
Szart se ér az MF!
Szerintem csak parasztvakítás az egész.
Ha te jobban érzed magad tőle.... Mindenbe bele lehet magyarázni mindent.
Állítom, hogyha kidobálnád az MF-es cuccaid ugyan annyi legend esne. Én még soha nem kerestem MF-re amikor vásároltam valamit, mindig hidegen hagyott, és így is több száz millát összeszedtem droppból.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kornel76
aktív tag
Aggathatsz annyit magadra amit akarsz a amx akkor is 375 (300 cuccokból vagy plevelből +75 a valorból ami még adhat plust az az MPL1-10-ig ). De ezt a Blizzfórumon a leírásban magad is megnézheted elolvashatod , ha az angol nem megy akkor sztem a Diablo-hungaryn vagy más magyar fórumokon is megtalálhatod.
-
kornel76
aktív tag
-
Sárpac
nagyúr
válasz kornel76 #8260 üzenetére
Hidegen hagy minden nyerészkedő lehúzó már csak azért is mert itt tuti vissza is kapja!
A rendezés sorrendje valaki kérdezte dps szerint van!
Mf nagyon is sokat számít mert a jobb legendek 500MF felett dobálódnak nagyobb eséllyel! Nem hiába jóval drágábbak az AH-ban, biztos mindenki hülye az itt egy két nonstopp munkanélküli meg az okos!
El fogják vinni így vagy úgy alku árán de eddig miden elment, most sem írtam oda, hogy fix az ár gyengébbek kedvéért! Nem a semmiből építettem ezt a barbit!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
őstag
Sajnos eljutottál arra a szintre, még, hogy ha gazdaságosabb lenne tőled megvenni az adott jó tárgyat, inkább egy "ismeretlen bantunégernek" adok 10-15%at több aranyat az adott tárgyért, csak hogy neked NE legyen jó... igen tudom nagy kib@szás, de én még mindig az az ember vagyok, hogy magyarok legalább itt tartsunk össze és ha már ez kereskedő oldal, akkor, vagy baráti áron adom azt amit adok (esetleg ingyen), vagy pedig pm-es üzeneteket várok az alábbi tárgy után...
Amúgy fogadjunk te kajak élvezed ezt a helyzetet -
kornel76
aktív tag
Nem értelek, nem egy ember mondja ,hogy elszállt árakon kínálgatod a cuccaidat és mindíg nagy arccal lesöpröd magadról a kritikát. Tőlem olyan áron rakod ki ah-ba az itemeket ahogy akarod, de legalább a PH-sokat ne akard behúzni és vegyél vissza kicsit. Amit szerencsésen eladtál cuccot és ide belinkeltél az ultra nagy mák volt, azóta viszont osztod az észt mi mennyit ér, mintha más nem tudna rákeresni az AH-ban , olyan szűrőket adsz meg aminek semmi értelme kb. (mf bakker a plevel idején ........). Am oszthatod az észt ahogy akarod de arra azért vigyázz , neked legalább maradjon egy kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz LordAxwell #8258 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz _ocsisajt #8253 üzenetére
Kár az elsőért pedig nagyon jó, de nekem 200+ str már hoz 59% chdt simán, így sima socketes is elég ha van magas str mellé! A main stat miatt kevesen fogják megtalálni!
Egyébként ezek ilyen patch utáni felvásárlásos cumók? Túl jók ahhoz hogy ennyi ideig tartogassa valaki!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
_ocsisajt
őstag
WTS!!!
oka: partyban szeretnek weapon throw barbra (solo farmra marad az uncsi WW) atterni... kicsit belefaradtam a WD-be... fegyobol inkabb most arany kellene...
fenn vannak mind, ra lehet keresni, most (hsz-em irasakor) szerintem minden korrekt aron van (fegyo szerintem nagyon is!)
vile ward, witching, meg breki mar elment, azert nem komplett gear! (meg HF ringem volt jobb oldalon, azert csak 1 gyuru)
PRIVATBA irjatok! koszonom!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
őstag
Te most kajak betetted a kardodat 19.5 millára majd kifotózod, hogy valaki árul hasonlót a tiédhez közel 20Mért és te ehhez képest "csak" 17M-t kérsz?
Most csak én érzem, hogy ez a nyerészkedési vágyad, kezd pofátlanságba átcsapni? Az addig oké, hogy okos vagy és annyi MF-ed van, hogy már a real life-ban is hullik minden, de valamiért úgy érzem, hogy mióta elment a "csántódóvilled" 8számjegyü összegért, már te vagy az isten? Vagy szimplán csak azért, mert 0/24-ben játszol/AH-zol? Lehet, hogy ezután én leszek a szar vagy akármi, lesz@rom, ugyanazt csinálod mint dimitrius...
Mennyél külföldi trade csatornákra és írd ki oda, hogy mit mennyiért, hátha... -
mpierre
veterán
Ez a kép az aláírással üt...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Sárpac
nagyúr
válasz vendingo #8239 üzenetére
A vita szép, két alapvető dolog hiányzik róla egyik az allres a másik az MF!
Mivel a likas sapi és fegyó még ami lehet magas MF-es, de ezekben ugye nem célszerű gondolkodni, ezért az amut szokták megvenni inkább, pláne ha van mellette Allres és jo magas damage!
A vita jó magas a tiédben, de az inkább armorban pótolható, az allres hiánya tizedeli az árát sajnos!Remélem megnyugtató választ adtam!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
persil
nagyúr
válasz adrian360 #8241 üzenetére
MF-fel 200-at, a nélkül 7-et.
Hülyeséget félretéve a közeli lejáratú liciteket kell megnézni, hogy mire mennyit tettek meg. Úgy hamar kiderül, hogy kb mennyit ér valami és mennyiért veszik meg. Akkor csalóka, ha kevés hasonló tárgy van bent.
-
adrian360
őstag
Találós kérdés :
mennyit ér egy item, ha bent van ahban hasonló 100-ért, de másik hasonlót nem lehet eladni 50-ért sem ? -
kornel76
aktív tag
válasz vendingo #8233 üzenetére
Van rajta rejtett mf +gf csak mi amatőrök nem látjuk .
(#8239) vendingo Mivel a tied ezért max 500k , ha más teszi ki akkor meg lottó 5-ös. (ismét mielőtt megsértődsz ).
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Ezt te mennyiért árulnád, illetve mennyiért bírnád eladni?
Annyira, de annyira kíváncsi lennék a véleményedre!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Igen, volt/van benne 11% life!
2 hétig folyamatosan rossz időbe volt kint minden nap?
Ja bocs, hó elején kellett volna kiraknom, akkor kapnak fizetést az emberek, vagy te Erzsébet utalványt is elfogadsz?
Mégis mikor kellett volna kiraknom?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Sárpac
nagyúr
válasz vendingo #8233 üzenetére
"A 25millás vállasodnál jobbat több vit-el, 502 armorral nem tudtam eladni 10 milláért, de a többi árad is kegyetlen."
És gondolom volt benne 11% life is ugye?
"A 17 millás kardodnál jobbat 1042 dps-el, likkal, több ls-el nem bírtam eladni 5 milláért"
Szar időben raktad ki bidre amatőr!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
vendingo
veterán
Kicsit elvannak szállva az áraid.
Vagy ismételten az MF miatt kerülnek ennyibe?
A 25millás vállasodnál jobbat több vit-el, 502 armorral nem tudtam eladni 10 milláért, de a többi árad is kegyetlen.
A 17 millás kardodnál jobbat 1042 dps-el, likkal, több ls-el nem bírtam eladni 5 milláért
De az amud, meg a gyűrűid is vicc kategóriák.Ha mégis eladod ezeket a dolgokat itt a fórumon, akkor adok ezeknél jobb cuccokat fele ennyiért mint amennyiért te árulod őket, és kereshetsz velük egy csomó pénzt! Ez komolyan mondom!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Kobe
veterán
full monk szettem eladó, kavicsok nélkül. Így 33K dpse van, sima star emeraldokkal 56 ezer (az armory még nem frissült, és ezt mutatja).
700 allres, arcanera és magic findra kihegyezve, mp 2-3 ig ideális farmolgatós gear.
csere is érdekel, mondjuk az egész gear vihető valami korrektebb DH cuccért
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
3 darab felesleges star ametisztem van, darabját 575 ezerért adom oda.(ah-ban most 605 ezer)
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Kösz mindenkinek...sejtettem, hogy egyik sem lesz túlzottan értékes...
-
persil
nagyúr
A nadrágért talán kérhet többet, nekem sikerült egyszer egy hasonlót 4-ért eladni.
(bár ez már korábban volt, akkor nem is találtam hasonlót sokkal olcsóbban)Gyűrűvel is az a baj, hogy pont azok a statok, amiket keresnek rajta(atk speed, crit chance, crit dmg), azokból semmi nincs.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Akkor pötyögd be, hogy chd, socket, int (érték nélkül), üsd be, hogy max buyout 22 és nézd meg, hogy mit kapsz a pénzedért
A maxos fear-t meg kb ugyan annyian keresik, mint a minimumot. A sebzése akkor lenne alacsony, ha nem lenne chd, vagy socket, de így, hogy mindkettő meg van, teljesen jó, szerintem a user-ek nagy része még nem használ 1000+dps fegyvert, vagy ha igen, akkor chd/socket nélkül. A kettő együtt kurva drága, főleg 900 fölötti sebzéssel.
A közepes int-ről meg annyi a véleményem, hogy 100-ből 80 fury-n ennyi a main stat
szerkesztés gombot meg ajánlom a figyelmedbe..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-11/28/123491_fvxvbbtgtd46qx4w_2012_11_28.png
Árazást kérnék rájuk, eladóak ha kell esetleg valakinek, árat csak becsültet tudok mondani. Sárpac az Ice Climbers-et neked ajánlom van rajta majdnem maxos mf
-
persil
nagyúr
Ezért szeretnék 22 milliót. Ma este még kb egy órát itt vagyok.
(irevered#2861)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zombie82
csendes tag
Eladnék unid 60-61-es ringeket,és amuletteket.5milliót kérnék az összesért.
60 - as ring 24 db
61 - es ring 18 db
60 - as amu 15 db
61 - es amu 14dbBattletag Karakhul #2389
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest