- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz morvaigaben #13206 üzenetére
Azért egy 100-ast még lehet ki tudtál volna belőle hozni, de így se rossz.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz vzoltan1984 #13089 üzenetére
Ezt rakd fel úgy, hogy reg nélkül is lehessen látni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Vismajor01 #12934 üzenetére
Egy kis Murlock jelenik meg ha felveszed, aki követ.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #12861 üzenetére
Visszatérsz SC-re Vagy HC -> SC -> Gosu item -> RMAH?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Gorneck #12816 üzenetére
Én nem az árral vitatkozok, mert nem járok HC AH-ba, csak az elvvel. Ha én az összes tudásomat latba vetve 350m-t gondolok reális árnak, akkor se 350m-ért kezdem el árulni, hanem 500m körül, hátha megtetszik valakinek, ha meg nem, akkor 12-24 óránként csökkentem az árát 10%-kal.
Ha meg az árbelövésben sem vagyok biztos, mert nagyon kevés hasonló cucc van, akkor pláne magasabb kezdőárral indítanék, és azt csökkentgetném.
De felőlem mindenki úgy áraz, ahogy akar, az egészet az robbantotta ki, hogy: "van benn egy hasonló vit nélkül 2b-ért, akkor én ezt vittel adom 350m-ért"
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Gorneck #12810 üzenetére
Persze, ha 2B-ért rohad és nem megy el, akkor csökkenteni kell, de az se jó, ha eladod 350m-ért, pedig ha vártál volna pár napot, akkor elvitték volna 1B-ért.
Szóval én mindenképp magasabb áron kezdenék, és ha nem viszik, akkor csökkentgetném az árát.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Norbee87 #12799 üzenetére
Én Int-es vonalon mozgok, de amit írok az az Str-es gatyára is igaz. Ha már minden más cuccod top közeli, és csak az Str/Vit-es jelent upgrade-et, akkor vedd meg, de ha nem, akkor nézegess inkább 150+ vit-es darabokat, mert azok olcsóbbak. Ugyanis a 64 str + 74 vit összesen 138 statpont 165m-ért, míg a 150+ vit meg talán már 50m-tól kezdődik. Persze a gatyán nem megszerzett Str-t nem lehet pótolni máshol, de ha az itt spórolt 100m-t el tudod költeni olyan cuccra, amin többet nyersz 64 str-nél, akkor összességében máris jobban jártál.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz granini #12706 üzenetére
Ja, ha tudtak jó Skornt csinálni, akkor nem értem miért nem sikerült jó Daibot és jó Staffot csinálni.
Edge: ha lesz itemizáció, akkor az biztosan jobb cuccokat fog jelenteni, amihez kell majd nagyobb nehézségi szint, mert van akinek már mpl10 is kevés.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz nightmare13 #12684 üzenetére
5m, csak hogy kicsit felpörgessem.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz dvd_R+ #12627 üzenetére
Csodák mindig vannak
Szerintem itt úgy árazzák be a dolgokat, hogy azt reálisan el is vigyék, és ne csak egy őrültben lehessen bízni, hátha. Nekem is volt olyan cuccom, amit én 1m-ért vettem volna csak meg, mégis elment 10m-ért, de olyan is, hogy a fő statjait lefelé kerekítve a legolcsóbb 200m volt az AH-ban, és az enyém végül csak 120m-ért ment el hétvégén.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz vzoltan1984 #12595 üzenetére
Mivel már volt itt ilyen, ezért javaslom, hogy ha jön licit 18:55 után, akkor licit lejárta módosuljon az utolsó licit + 5 percre. Tehát:
-licit érkezik 18:57-kor -> lejárat 19:02
-licit érkezik 19:01 -> lejárat 19:06
Ha nem jön licit 19:06-ig, akkor a 19:01-es a nyerő, de ha jön, akkor megint +5 perc és így tovább.Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz khirill #12588 üzenetére
Ezt írtad:
ha legendary-n a random statok-ra egy "hasztalan" roll jön ki akkor az a tárgy nem ér sokatA chantodo force-on 1 random stat van, a többi fix, csak tól-ig értéken mozognak. Erre írtam, hogy attól, hogy az 1 random stat rossz, de a többi fix érték jó rollt kap, akkor bizony sokat ér a cucc.
egy olyan chantodo's force amire max-os as, chc kerül és a top avg dmg-el bír nyilván sokat ér a dex ellenére is... de ez nem olyan!
/agreeDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Mikor kitette ide, akkor lehet, hogy ezekkel a statokkal ennyiért ez volt a legolcsóbb az AH-ban. Különben is itt egy kis alku mindig benne van, tehát a kiírt ár csak irányár.
Szóval nem mindig kell a rosszat feltételezni, és mellesleg az ilyen hozzáállás miatt egy csomó jó cuccot már be sem mernek rakni ide, mert úgyis megy az oltás, pedig lehet, hogy a vevő és az eladó is jobban járna...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Vismajor01 #12424 üzenetére
Az első válaszom ez volt a kérdésedre:
Van rajta majd' 280 armor és még vita is. Gondolom ezért drága...Ezután írtad, hogy 85 vittel (ami nem 2x annyi, mint ami ezen van btw) vettél egyet 40m-ért, erre írtam, hogy EHP-ban a tiéd valószínűleg gyengébb.
Szóval gz Neked is
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Vismajor01 #12421 üzenetére
EHP-t tekintve valószínűleg az gyengébb (ez ugye függ a többi cuccodtól is), szóval nem véletlenül volt olcsóbb
rongyi: akkor a pár 10 milliós tippem bejött, ha hétvégén este járt volna le, akkor lehet többet is adtak volna érte.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Vismajor01 #12413 üzenetére
Van rajta majd' 280 armor és még vita is. Gondolom ezért drága, de ha benézel AH-ra, akkor látszik is, hogy ezeket mennyiért teszik be. Mondjuk ha jól látom, akkor időközben ez az AH-ban is lement 100m-ra, tehát elvinni nem biztos, hogy elviszik ennyiért
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
1 perfekt kesztyűn van chc, as, chd, all res, vit, main stat. Ha ebből a 6-osból 5 van a kesztyűn, pláne úgy, hogy a chc majdnem max, az as max és a main stat is 150+, akkor azért megveszik. Btw ha elkel, majd kíváncsi leszek az árára, de szerintem 2-3 milliónál tuti többet adnak érte.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Nem gondoltam volna, hogy ilyet még el lehet adni, erre elvitték 3M BO-val.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #12335 üzenetére
Pickup-pal is 7-8M körül már van, majd elkezdem kicsit drágábbról, aztán kiderül, hogy mennyiért megy el.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz schwartz #12299 üzenetére
RMAH-ba is be lehet tenni, csak nem 100 euróért
Ezen az offhanden van pár garantált stat, pl az AS és a CHC, de ezekből a tiéden pont a minimális van. A dmg jó, és az 1 db random int/vit roll lett. Ez jó, de az igazán jó az lett volna, ha 7+ APOC lett volna, akkor lehet érne 100 eurót is.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Terrorista #12184 üzenetére
Hát kezd drágábban is folyamatosan tedd be olcsóbban ha nem viszik el pár óra alatt.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Terrorista #12173 üzenetére
Jól néznek ki ezek a statok, de nincs main stat, se dmg. Így ez szerintem eléggé messze van a 200 eurótól, szerintem még 20-ért se fogják elvinni, de ne legyen igazam.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hat akkor varok turelmesen hatha a patch utan lesz vasarlokedv.. viszont van egy hatar ami ala nem fogok lemenni csak azert mert 4 hete nem tudok eladni valamit.
És ez miért jó Az rendben van, hogy egyből nem akarsz elszórni egy nem túl keresett, de jó statokkal rendelkező cuccot, de ha hetek óta nem megy el (hétvégén sem), akkor miért nem adod olcsóbban? Gondolom azért eladó, mert Te nem akarod használni, és abban is biztos lehetsz, hogy a cuccok 99%-a az idővel egyre olcsóbbá válik. Szóval megtartani valamit, amit nem is használsz, és az értéke is csökken nem éppen racionális döntés.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #12018 üzenetére
Ami igazán megdobná az még az MS lenne, de így se rossz. Nem csak a pickup dobja meg az árát, hanem, hogy ezeken alapból nincs vit, és az int is csak max 200 a garantált statok közül, tehát a 3 random, ami ráment, az vit, vit - int, pickup.
Btw erre azért nem nehéz rákeresni AH-ban: 210 int, 140 vit, pickup.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #11851 üzenetére
Ezekben nincs loh
Btw a rare amuk ára a craft óta eléggé lecsökkent, szerintem 50-100m között fog majd elmenni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
De durva Chantodo's Will-t szórtak el a GAH-ban 2B-ért...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Chantodo nem jó trium mellé, mert az azon lévő 3x6% dmg csak a fegyver fizikai részéhez adódik hozzá, és Chantodoból nincs csak fizikai. (Én hiányolok egy kis ls-t a fegyverről, főleg a reflectek miatt.)
Az a kari eléggé glass, azaz a dps a védelem rovására megy, persze ilyen dps-sel elég magas mpl-ig fel lehet menni úgy, hogy mire elérnének hozzád a mobok, addigra meghalnak. (Számomra a build is érdekesnek tűnik, mert ha dps, akkor pinpoint barrier elfére, amivel az armor is nőne picit.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #11647 üzenetére
Nem csodálom: intes chestnek 99%-ban Tal-t vagy Zunit választ az ember.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia