Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Várjál csak. Az lehet nem is volt benne. Az a mellvértben volt amit kinéztem magamnak. De ettől függetlenül ütős darab volt.
De f@sz vagyok. A critikal hit meg a bracersbe volt. Ebben 8% life volt.
Ez van ha valaki túl sokáig AH-zik. Összekeveredik a kismillió dolog amit lát.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mikromanus
veterán
Act 2-n még nem kötelező. Simán elvagyok. Mondjuk azért alkalmankét fekszek/alszok
Meg van 1000 körüli life rep és sok védelmi opcióa skillekben...Az IAS rovására érdemes alife on hit-et kissé feltuningolni?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
Dadan01
senior tag
Te se haragudj, de az egyik legjobbnak tartott kalkulátor alapján a stormshield bizony alulmarad a lvl63as cuccal szemben, melee és elite reduction ide v oda, ez van. Mivel monk szemszögből néztem a saját statjaimat alapul véve (amik nem rosszak), arról nem tudok nyilatkozni hogy mit hoz 88 erő egy barbáron, de biztosan keveset hogy a mérleg nyelve lehessen. Persze ettől még jó kis pajzs, legendás tárgyak között ritka az igazán jó, de van nála jobb a sima sárgák között.
-
WayneGace
őstag
"szerintem az a stormshield nem ér többet 13 millióval."
Ezt írtam. Nem pedig azt, hogy nem jobb.
Veszel egy maseratit 20m-ért és én azt mondom, hogy a ferrari nem ér többet 30m-el, akkor csak annyit közlök, mint itt is, hogy 30m-el szerintem nem ér többet, nem pedig azt, hogy nem jobb.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
persil
nagyúr
"a lvl 10-es kovács olyan cuccokat csinál, amik már hellen is használhatatlanok."
Ez nettó hülyeség. Csak fegyverből nem olyan jó, mert 62-es, de abból is lehet nagyon komolyat craftolni.
Felszerelésből meg ugyanolyan jó a 62-es is, csak kicsit alacsonyabb az armor. De mivel a statok randomok... Craftoltam már több milliós kurva jó cuccokat.Kíváncsi lennék, hogy 100vit, 100str, 50 allres, +200 armor-os páncél mitől olyan használhatatlan hellen... Az esélye egy ilyen rollnak meg ugyanannyi, mint drop-ból. Annyi különbséggel, hogy ha van pénz, annyit craftolok, amennyit akarok.
Mondjuk eleve nem értem, hogy mitől kéne hellhez hasonlítani a 62-es felszerelést... 2-3-4x annyi a sebzése a fegyvereknek, meg az armorja a páncéloknak, mint a helles felszerelésnek.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
Akkor inkább eladom goldAH-ba és felöltözök belőle..
Ilyen cuccot nem gyakran dob a game..nem fogom 3euroért odaadni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
Rossz szokásuk a népeknek, hogy a socketet "betömik" valamivel, így nem lesz pontos kép a LoH-nál. Vagy LoH-ra +300-400 (750-900 össz) keresőbe, vagy crit dam 60-70%-ra még lehet érdemes szűrni a socket helyett (általában ezeket rakják bele. HA 500 LoH+socketre szűrsz, akkor lesznek benne 200 alap+300 kavicsból verziók amik gyengébbek mint a fenti fegyver)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
Nem panaszkodtam szerintem...megyek aztán ha esik valami akkor esik ha nem akkor nem veszek semmit..ennyi
oxox Én vagy ACT1-t farmolom 230-250MF-el (valorral együtt) vagy ACT2-t MF nélkül...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Volt egy 700asom a mostani kard előtt 60%CHD-vel meg 750LOH-al, és ugyanannyi life steallel
Nem nekem kell inkább az érdekel hogy eladható-e offhandnek[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Az is nagyon jó..köszi az infót
Meggondolom még hogy beáldozok-e egy kis LOH-ot egy kis DPS-értEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nekem annyira tökmindegy ki veszi meg csak vegye meg
oxox AMint vége a farmnak ránézek
[ Szerkesztve ]
-
-
Bird
addikt
Szerintem sántítós.... Photoshop a barátja! Kicsit zavaró, hogy minden 3. hozzászólás tőle van.... Lassan nem D3 meg Trade topic ez, hanem "Nagy Sirandish topic"!
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Sirandrish
legenda
Lemaradtam a HSZ-edről..
Szóval..ahogy ProEvo is mondta ACT2 a kedvencem..
ACT1 túl egyszerű és unalmas, ACT3-ban meg túl gyakran mutatnak rá az elitképességek a gyenge pontjaimra és nem éri meg azt farmolnom+ ACT2-re van egy nagyon jó kis útvonalam, amit szeretek és még csak nem is hosszú!
Titok? Nah az nincs...0 MF-el megyek ACT2-ket és NAGYON RITKÁN esik normális item...
Mint már említettem 1,5ös bidet még senki se adta meg rá de ahogy látom 500K-1M között érhet ProEvo szerint így majd lentebb viszem!A te 3heti farmolásodat nem tudom hova tenni...ha tényleg nem estek ilyen pár száz K-s itemek akkor kegyetlen nagy pech szériád lehetett, mert ugyan a milkós dropok tényleg ritkák, de azért pár száz K-s itemek szerintem mindenkinek hullanak!
Egyébként friendlistádon vagyok tudtommal...látod hogy mit csinálok
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest