Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombie82
csendes tag
Úgy kb 40euróért van bent,csak kiváncsi voltam ti mit mondtok Akit érdekel,meg lehet venni
Karakhul#2389Battletag Karakhul #2389
-
félisten
-
Drizzt
nagyúr
válasz ProEvoFan #6967 üzenetére
Soloztok, vagy multi? Soloban ettol kevesebb ehp-val el nem tudom kepzelni hogy birtok eletben maradni mp3 felett. Hp egyebkent annyira nekem se sok, 60k korul. Dps 52k korul. Egyelore nem is nagyon tudnam eltolni az aranyt csak nagy makkal, vags marha sok penzert. LoHom is elegge alacsony most, azon is kene dobni, sokat szamitana.
I am having fun staying poor.
-
Madn!ght
addikt
válasz nightmare13 #6990 üzenetére
3 db star ruby érdekelni fog. Holnap ha dios gépem előtt leszek, rádírok.
-
nightmare13
őstag
Gondolom nem sokmindenkit érdekel, de:
Star Emerald: 610k/db
Flawless Star Emerald: 1780k/dbStar Ruby: 550k/db
Flawless Star Amethyst 1330k/db
Az árak folyamatosan változnak, érdeklődj! (Más kövek is lehetségesek, csak kérdezz!)
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
marcyman
aktív tag
Szerintetek körülbelül mennyit érhet a varázslóm cuccai összesen?
El szeretném adni vagy cserélni barbár cuccokra, de nem tudom mennyit kérhetnék érte.
-
miko_
tag
Szükségem lenne 30 milla goldra akinek van eladó irjon PÜ.-t
-
Poctar
senior tag
Mennyi lehet
-
sith7
félisten
válasz KonzolKartel #6980 üzenetére
sokat ... ah nélkül .. 20 m
-
KonzolKartel
őstag
Mennyit érhet?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
RockHaRD
addikt
válasz DIMITRIUS #6972 üzenetére
amit találtál shieldet, arról már a kieséskor lehet tudni, hogy max brimstone lesz...
az a shield egy kalap szar, akármilyen rollt is kapsz rá...
stormshield oda-vissza veri, és már az is nagyon olcsó. Ha érdemi shieldet akarsz, akkor 20% fölötti block, vita, str, chc, és all res kell bele. Ha ez mind megvan, akkor el lehet adni vmennyiért.
Amúgy nem értelek... mindig idejössz vmi hót szar cuccal, bekínálod áron felül, vagy jössz egy tényleg jó cuccal, de azt is bekínálod milliárdért, vagy több száz millióért, és csodálkozol, h ha mindig oltanak, és elküldenek melegebb éghajlatra...
Nem ezen a topikon-fórumon fogsz meggazdagodni, hidd el...
-
kornel76
aktív tag
válasz DIMITRIUS #6972 üzenetére
225 STR 31% block 75 allres stormshiel -nem tudom eladni a patch óta.... és találtam hozzá még 3-at stormból, meg 2 ilyen ivory towert. Ezek brimstone kategóriák.
Bezzeg a hót sz@r Lacuni-t amit találtam tegnap eladtam 17milláért.... a fene sem érti.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
DIMITRIUS
tag
válasz Mr.Csizmás #6948 üzenetére
Ez most komoly??? légy szíves ne nézz madárnak nem is kerestem mindenre csak a fő statokra és ha csak vitára meg life%-ra keresek akkor sincs ilyen, se hasonló. Más érdemleges segítség???
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
-
persil
nagyúr
Abból ne indulj ki, hogy van rajta vitality és ilyen nincs ah-ban, mert kb semmit nem számít.
Egyrészt vit-et senki nem fegyveren keres(ergo ez alapján nem találják meg) másrészt nem 80 vit-től lesz valaki tank.
Állítsd be úgy, hogy str 180, crit dmg 50 és 2 life leach, aztán dps szerint sorrendbe rendezve be tudod árazni.(csak figyelj, hogy a tieden nincs socket, ami nem keveset számít az árban. Konkrétan a tiednél minden fegyver jobb, ami ilyen értékekkel bír és crit dmg helyett socket van rajta.)Más:
1000+ dps, 150+ int, socket és 65+ crit dmg-es fegyvere(1.4 atk speed legalább) van-e esetleg valakinek, emberi áron? Ez alatt semmi nem érdekel egyáltalán, szóval ne is linkeljétek be, mert 20 sebzésekért nem fizetek több milliót.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
vhunor
őstag
Nem maradt valakinek 1 db, még olcsón vett perfect vagy radiant emeraldja, és esetleg megszánna vele beker áron? Hálás lennék.
-
JSaN
addikt
Talalatam egy ilyet, tudom nincs main stat, de tobbi nagyon erdekes. AH-ban hasonlot sem talaltam, er valamit vagy zuzzam be? Nem vagom a wiz-t.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
marcyman
aktív tag
Én még abban a hitben voltam, hogy 300% magic find a határ. Most akkor hogy is van ez?
-
miko_
tag
Itt a következő:
500% magic find.
[ Szerkesztve ]
-
miko_
tag
H valakit érdekel 175 milláért feltettem AH-ba. Egy van hasonló 749 milláért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ha valaki nyitna infernal portalt, és szeretne 150k dps barbart maga mellé írjon pls
-
Kephamos
addikt
Mennyit érhet ez? Nemnagyon találok hasonlót. -
marcyman
aktív tag
Ez szerintetek kb. mennyit érhet? Elég borsos áron találtam hasonlót fent.
-
nightmare13
őstag
Akinek véletlen kell gem ah árnál olcsóbban, írjon!
Radian Emerald kivételével elvileg bármit le tudok gyártani!
Írj, mi kell, adok ajánlatot rá!
[ Szerkesztve ]
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nepszter1
addikt
Ez mit érhet ? Ér egyáltalán valamit ?
-
Agro
senior tag
napi brimstone eladó, érdeklődni privátban
-
Bahama
aktív tag
100m
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Zan
aktív tag
válasz Dadan01 #6911 üzenetére
Hát igen, ezen gondolkodom én is, hogy a litany jobb, meg hogy már nem a tank-Monk a nyerő! Csak amúgy meg úgy vagyok vele, hogy ha csak ilyen 5 milláért menne el, akkor inkább megtartom...! A followernek is tuti kis cucc, ráadásul én nekem lesz féltank-Monkom!
Minden esetre azért ha érdekel valakit, eladó 20-ért!
Minél jobb, annál jobb!
-
Dadan01
senior tag
Nem rossz roll, biztosan el lehet adni, de olyan hogy tank-monk, csak régen volt most csak dps monk létezik. 20 milláért lehet venni már olyan litany of the undauntedet, amin van avg-dam, az ad annyi dpst, hogy csak na mellesleg azon is van allres, dex, chc is. Nekem pl hasonló oculus ring figyel a scoundrelen, bár magamnak vettem annó, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet. (emiatt a fiaskó miatt kerestem rendes dps kalkulátort, az asiangameres lett a tuti befutó)
-
Agro
senior tag
-
Iginotus
addikt
Vazze találtam egy leoric signetet a fene sem gondolta hogy ez ilyen sokat ér a 28% os xp jével. Persze mellette a hellfire ring 35% al már elég szép eredmény hoz nagyon gyorsan szintezek
Poénból rákerestem és 50milla egy ilyen gyűrű hát mondom behalok
(kevesebb % xp vel már elhet kapni 25 ért is..)
Ha már nem lesz mit felhúzzak karakterem azt hiszem majd eladomPlug and Pray... :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest