Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Sirandrish #7099 üzenetére
Az egyik str+int vagy str+vit.
Azért valamennyit tudunk:[link]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sirandrish
legenda
Hát ezaz...HA léteznek..
Erről sajna mit sem tudni..
Jelen állás szerint ez a gatyó kapott VIT-et és +INT-et..ez el is vitte a 2 randop prop-otEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #7095 üzenetére
Alapból 170-200 int van.
Ha kap kér jó affixet pl 60 int + 60vit +socket meg 100 vit+socket akkor lehet hiperdurva.
Persze ha léteznek ilyen affixek.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #7092 üzenetére
Zan és Sirandrish
Igazatok van, ez hírtelen nem jutott eszembe! Én arra gondoltam, hogy ha az első tulajdonság mondjuk 170-200 int és ki is jön a 200-as roll, attól még a többi prop lehet bármi, az nem befolyásolja.
De, ha a nadrágon azokhoz az értékekhez a plusz main stat-ra is szükség volt, akkor 100%-ban igazatok vanEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sirandrish
legenda
Olyan dolgokról nem beszélek amiről nem tudok konkrétumokat
Papíron ilyen mainstatok mellett kizárt a socket, akkor így mondomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zan
aktív tag
Megelőztél! Meg legalább te utána néztél, hogy mennyi rajta a random! Szóval itt akkor a 2 random a + vit meg a + int volt! Jó kis roll!
Minél jobb, annál jobb!
-
félisten
Nem tudjuk pontosan, hogy milyen affixek vannak.
Van olyan is, hogy 1 prop és 2 tulajdonság. Pl egyszerre main stat+vit vagy resist+MF vagy main stat+socket."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Sirandrish
legenda
Ez azért nem ilyen egyszerű..
Ha jól tudom akkor 1 stat megy bele a DEX-STR-INT propok közül, amik 170-200 között vannak...emellé még jön 2 random..
Ebből a VIT elvisz egyet és az hogy a másik stat 200felett legyen az elvisz még egyet...így a socketnek már nem jut random prop..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zan
aktív tag
Ez ebben a formában nem teljesen helyes, mert ha megvan, hogy egy bizonyos (véges mennyiségű) main stat garantált, ami jelen esetben mondjuk 200 max int, akkor annál csak akkor lehet több, ha random prop-ban még kapsz rá plusszban abból a statból. Tehát, ha pl. ez a cucc csak egy random proppal rendelkezik (nem tudom mennyi lehet rajta) és az jelen esetben a + main stat, akkor ilyen értékek mellett a + socket kizárt!
[ Szerkesztve ]
Minél jobb, annál jobb!
-
Agro
senior tag
válasz vendingo #7085 üzenetére
AH-ban drágábban kap meg mindent. Itt én általában, ha árulok vagy friend listen tradelek valakivel, akkor az AH-ban gondolt árból mindig levonom a 15%-ot. Sőt az esetek többségében még többet is ha azonnal megveszi valaki.
(#7084) davidsito
Vegyél fel nyugodtan
Depressor#2201[ Szerkesztve ]
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Aki szokott jó cuccokat találni felvehetne barátnak, hátha tudnék venni ezt azt.
Barbár karakterem van, 1 kezes fegyvert keresek jelenleg, jót - jó áron.64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
warcat
veterán
válasz ReFleXx #7082 üzenetére
A triumvirate elég jól sikerült darab,ott van rajta az ap on crit is ,kár hogy csak 8 % krit.
Az ilyen offhandeken a krit megléte mellett a sebzésérték a legfontosabb(itt 87-376 ,ami elég szép,ideális esetben az alsó érték 100 feletti, a felső meg 400+.
Ránézésre 20-40 milliós tételnek tűnik,de régen wizardoztam már,neked kell átnyálaznod az AH-t.Mégegyszer: sebzést+crit%+AP on crit -el rendelkező példányokkal hasonlítgasd össze ,az intet is érdemes nézni de az mintha alap roll lenne,már nem emlékszem.
EA: It's in the crate!
-
ReFleXx
addikt
Eladható-e valamelyik cumo AH-ban, vagy zúzda? Ha eladható kb mennyiért?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
_ocsisajt
őstag
most tenyleg fogalmam sincs mennyiert rakjam be... valaki arazza mar be, plz... ez a magas vit meg jo int osszekavar xD
szerk: allitgatom lefele a main statokat, de 77M jelenleg a legolcsobb... letezik? (beraktam 74.9-re)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Rayner
őstag
válasz KonzolKartel #7075 üzenetére
Bármit ami jó amúgy set/legend, amu, ring
-
félisten
válasz KonzolKartel #7073 üzenetére
75€-ból is ~18eFt-ot kapsz meg.
Legrosszabb gold formájában kivenni a diós "vagyont"."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
P00By
nagyúr
Egyébként leírná nekem vki, h milyen az igazán jó amu?!
G^zC^mp€r: Köszi. Még sosem találtam igazán értékes tárgyat(a stormshield-et is már akkor találtam, amikor már nem volt vmi ngay szám). A legnagyobb eladásom eddig 3,1 misi volt. Úgy 3 hónappal ezelőtt
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Nah, egy kis ízelítő, hogy mit tudok egyelőre kínálni:
Flawless Star Amethyst 1583k/db
Flawless Star Emerald 2050k/db
Flawless Star Ruby 1810k/db
Flawless Star Topaz 1810k/dbStar Emerald 640k/db
Star Ruby 571k/db
Star Topaz 554k/dbAz árak folyamatosan változnak, csak tájékoztató jellegűek! Más kövekről is lehet érdeklődni, ha olcsóbb AH-ban, oda irányítalak.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
_ocsisajt
őstag
nah jon a tiprodasom... most talaltam sokadik junk utan eme gyongyszemet... en vesztenek 20 yardot... de viszont nagyon betegagy az item
WD-k figyelem
ha valaki mond erre egy jo arat, akkor lehet megszabadulok tole (remelem ezt mar nem fikazattok le)...
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
g4besz
tag
Mai termés:
Ha valakinek kell valamelyik PM rám.
-
P00By
nagyúr
Mennyi?
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
GEM craftolás, még mindig, mert egy kitartó SoB vagyok!
Általában Flawless Starig tudok AH árnál olcsóbban kínálni! Mindig kérdezz, hogy épp mennyiért lenne, az árak folyamatosan változnak. AH ár fölött úgyis elküldelek a jó .... az AH-ba, ne gondolj rosszra!
Normális kiszolgálást biztosítok! (Remélem!)
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nepszter1
addikt
válasz Sirandrish #7055 üzenetére
2,5 M ért sikerült eladnom !
-
félisten
válasz KonzolKartel #7057 üzenetére
Azon kívül, hogy ilyet nem szabad miért nem veszel valamit ár alatt goldAH-ban és adod el RMAH-ban?
100m-ból tudsz venni olyat ami 75-150€-t ér."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
KonzolKartel
őstag
Eladó gold.
10.000huf/100millió
RMAH árfolyam alatt 2.000ft-al.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #7055 üzenetére
Javítnék...ha tippelnem kéne akkor chd és socket nélkül olyan 2-3M-re tenném..
Most néztem az enyémet amit 1M-ért vettem..
Annak ugyan csak 1450es a DPS-e viszont van benne socketEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz nepszter1 #7052 üzenetére
Összeget az AH tud mondani..
20M-et szinte egészen biztosan nem ér meg..
Ha tippelnem kellene, így CHD és socket nélkül olyan 3-6M-re tenném..csakis a magas DPS miatt...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nepszter1
addikt
válasz Sirandrish #7051 üzenetére
de azért egy összeget kérhetek ? 20misit megér ? vagy mégmis mennyit ?
-
Sirandrish
legenda
válasz nepszter1 #7047 üzenetére
A semminél biztosan többet de socket nélkül olyan nagyon sokra ne számíts érte
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hkaroly
csendes tag
Akció! 15M
-
marcyman
aktív tag
Eladó a wizardom vagy cserélném monk vagy barbár full gearre.
-
P00By
nagyúr
100 M csak Ph!-nak!
Ahogy nightmare13 kolléga mondta, unisex
vicc
-
Poctar
senior tag
Ez érhet valamit?
-
RockHaRD
addikt
válasz nepszter1 #7026 üzenetére
oda kellett volna adni.. ennél nekem sokkal durvább van, és 2 sockettel ugyanebből, és nem vitték el 1-ért sem AH-ban, de még a feléért sem... ha nem mondták volna a másfél misit, akkor azt mondanám, h kuka, de inkább keresd fel a gyereket, és add oda neki, hadd vigye
-
persil
nagyúr
válasz _ocsisajt #7024 üzenetére
Hát, azok alapján, ahogy néztem, én inkább olyan 5 körül. De lehet elbénáznám és megér valamivel többet, mindig olcsóbban pakolok be, hogy elmenjen. Eladni szeretek, nem árulni
Ettől független lehet, hogy többet is kapsz érte, de 20-at sajnos semmiképp.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
_ocsisajt
őstag
Semmi gond
Most runban vagyok a kedvenc kis p56-os boszimmal, elotte lestem meg
Az az igazsag, hogy CH-t pont ezert nem veszem le, mert en is tudom jol, hogy oriasi lepcsofokok vannak fel szazalekban is CH-nal... igazabol ez egy tok jo kis gloves csak szervaltam egy +physreses +regenes masikat (ertekekben csak hangyanyit jobb sajnos az uj, de res nekem nagyon kell reflect ellen)
szerk: Te mennyire raknad be szemely szerint?
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz _ocsisajt #7022 üzenetére
Oké, nincs rádírva, szóval sajnálom, ha kioktatásnak tűnt, jó szándékkal írtam
20-at biztos nem ér, de legyen szerencséd!
A crit chance-szel meg pont az a baj, hogy a maxos(10%) irreálisan többe kerül, mint alatta minden más. Ha keresésnek beállítod a 9-et, akkor ugye sokkal drágábbakat is fogsz látni, amik amúgy alig jobbak. Lehet ,hogy egy 8-ast, vagy 8.5-öst fele ennyiért megkapsz és nem attól az 1%-tól lesz gyengébb a karakter.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
-
ReFleXx
addikt
Haliho.
Ez kb mennyiert mehetne el?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
persil
nagyúr
válasz _ocsisajt #7017 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de jó, ha pár százezer goldot kapsz érte.
4 millióért meg már jobbat is láttam az előbb.Ha árat keresel ahban, akkor soha ne a pontos értékeket írd be, mert akkor minden találat minimum olyan, vagy jobb lesz, mint a tied. Mindig kisebb értékeket kell megadni keresési feltételnek és azok ára alá kell belőni. Meg érdemes megfigyelni nem csak az árakat, hanem azt is, hogy mennyi ideje rohad valami az ah-ban. Én szoktam nézni a liciteket is, mert azon látni, hogy mi az, ami csak ott pöffed és mi az, amire ténylegesen tettek már licitet.
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Nem kell valakinek egy jo kis kesztyu? nekem mar nem kell
20M a legolcsobb, de ha valaki mond egy koztes kulturalt arat, akkor letradeelhetjuk
Koszonom!
-
donsimon72
tag
-
Agro
senior tag
eladók
-
hkaroly
csendes tag
20M
-
Kephamos
addikt
válasz Mr.Csizmás #6970 üzenetére
Régen volt már az azért. Már én is 1 milláért vettem az enyémet.
-
Kicsimix
őstag
válasz nightmare13 #6918 üzenetére
Pü.
[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Lokids
addikt
Szerintetek mennyit ér ez a Blackthorne nadrág? Hasonló statokkal (socekt, 230 vit) elég dúrva áron volt, még úgyis, hogy nincs benne resist.
If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest