Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Néha ki lehet fogni, hogy az adott cuccon lévő random statot nem veszi figyelembe ez eladó, de ezt csak 1d11h-val lehet kifogni. Ilyen a MS az Ice-on, bár szerintem ez elég ritka.
Másik hiba: hétvégén úgy vettem egy tal rasha chestet, hogy az eladó annyit kért érte, mintha üres lett volna. Csakhogy bennehagyott 3db maxos követ
Gondolom a sajátja volt / kipróbálta eladás előtt, de nem figyelt. (Vagy gemet dupe-olt, és így tette csábítóvá az itemet.) -
oxox
addikt
firewalkersben nincs olyan ami neked jo lenne? csakmert azon van mvt speed alapban (van egy varazslo pajtas aki abban nyomja, szoval gondolom lehet kapni), csak azert mert toredekert kilehet hozni egy ice-hoz kepest...tegnap en 810k-s licittel fogtam ki egy olyat aminek az ara 4-5 misi korul mozog
200+ dex, 80-90koruli vit, fire resis, mvt speed (a resistem visszaesett 830 korulire, de cserebe dps, armor, dodge, stb)ice climberst neztem en is...a firewalkers elott licitaltam is egyre 12misiert, aztan vettem eszre, hogy nincs rajta mvt speed....valoban nem lenne feltetel a monkomnak, de xp farmra nagyon kell a sebesseg...hp-m meg igy is 60k felett van, az ice climbers meg abban igazan eross (egy vit, 200+dex, mvt speedes ice meg 30-40misinel kezdodik...vagy afelett)
-
F-ECT$
titán
Persze kaszt függő is, egy barbár/monk jobban elvan, de egy wiz/dh esetén inkább must a 12%, a 24 meg valóban nice. Egyébként meg ki kell próbálni: lehet olcsón venni 24%-nyi speedet (ha van 12%, akkor csak 1 itemet kell kicserélni, nem gond ha szarabb, csak legyen rajta speed). Le kell venni az mpl-t 1-gyel kisebbre, és tolni kell 1-2 kört.
Utána vissza a régi itemet, és máris mintha kézifékkel futnál. -
Lokids
addikt
Nekem szerintem akkor lesz csak 24%, ha találok a mostanival egyező ice climbert (esetleg fire walkert) amin van movement speed. Addig a DPS elsődleges szempont.
Inkább nice to have stat mint must have. Bár 12%-ot azért illik elérni, de teljesen játszható + speed nélkül is. Főleg, hogy monkal gyk beleteleportálok az ellenfélbe, az is gyorsítja a haladást. -
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus
üzenetére
Én mpl4-en tolom, ott kb instant halnak a normál mobok. Futok folyamatosan, 1-1 mobért nem állok meg, csak ha összeverődik 8-10. 24%-kal lazán le lehet őket hagyni, 12%-kal kicsit többet belém tudnak ütni mielőtt lemaradnak. Egyébként az elitek is elolvadnak az archon 15 másodperce alatt (kivéve ha shieldelnek), de ha az archon cd-n van, akkor jól jön a 24%.
Mellesleg az übereknél pl általában én szoktam a siegbreakert kiteolni, míg a többiek Kullet verik, és közben még 10-15% hp-t is le tudok róla verni közben.Azt gondolom, hogy túl nagy áldozatot nem érdemes hozni a 24% speedért, de pár k dps lazán beáldozható. (Nekem meg kellene most kb 30M, hogy a mostani ice climberemre kerüljön még 10-12% speed. De lehet megoldom máshol azt a 12%-ot.)
-
válasz
mikromanus
üzenetére
" Az Eliteket picit megcsodálod és mész is tovább, de a hófehérke az hamar olvad."
Pont ezért időveszteség A-ból B-be eljutni, mert a mobok gyorsan halnak.
MS pedig csökkenti az időt amíg odaérsz a mobhoz. -
mikromanus
veterán
"ezért kötelező a 24 % movement speed"
Nem, nem kötelező. Egy egészséges DPS buff resisttel nekem többet ér mint egy kis sebesség. A spuri akkor kell csak ha törékeny vagy. Egy komoly barbár megy előre és akire ránéz az elporlad vagy darabokra szakad.

Ha csak ilyen MP 5-6-ig mész, akkor elég a 12%. Beállítod a cuccaid, hogy jól bírjad (allres és armor lehet az optimalizálandó rész), a sebzésnek megfelelően beállítod az MP szintet a sebességedhez, aztán mész és ölsz. Ha nem kell helyezkedni, akkor több a DPS és haladós a játék is. Ha jól balanszolsz, akkor majdnem hogy le se lassít ha ellenfél kerül eléd. Az Eliteket picit megcsodálod és mész is tovább, de a hófehérke az hamar olvad.
-
oxox
addikt
25% a max movement speed amugy? (tehat akarmennyit raksz magadra,(shine kivetel)) vagy nincs ilyen limit?
-
Mert a Fury a másik kézben nagyobb "bónuszt ad rá".
Ugye sebzés (min.dmg+max.dmg)/2*AS. Egy lassabb fegyver nagyobb base dmggel rendelkezik.A nati cipő kombós a ringgel.
Mondjuk ha van egy lacuni, akkor már megvan a 24% MS.
Igaziból opcionális a csere inna gatyóval+lacuni jó a jeges cipellő.
-
Vole
aktív tag
Ha valakit erkelel HC gold, az szoljon nyugodtan, 1:4 -be cserelem SC gold -ra. 13M HC -s goldom van.
-
-
Socketes fegyverek+nati ring+cipő+lacuni.
A Fury sajna nem sokat, hiába chd+loh. Alacsony dps és mivel nincs socket nem nagyon találják meg.
Az amu lehet jó pénz a magas main+chc+70 allres+leg miatt.Jó lenne 1.2 AS fegyver a fury mellé, több rá az AS bónusz.
(én is az 1.4 fegyvert preferáltam, de ha van EF akkor jobb a lassabb) -
mar_tin
tag
Unbuffed csak 67k. Amit vettem, az a Skorn volt 4 milláért (már lecserélve), azon kívül még a kesztyűt meg a sisakot, illetve valamelyik gyűrűt. A többi a Wizardom, vagy saját drop volt. Szerintem látszik is, hogy elég teszkós: [link]
Ha ezt nem adom el a patch előtt akkor már jóval több lenne: [link]

-
F-ECT$
titán
Most én is úgy látom, hogy a jelenlegi karimmal (wiz, 150k dps) ezek a lehetőségek:
-solo farm: mpl3/4
-party farm: mpl3-5
-über: mpl4-6Ha lenne 200k dps-em, valószínűleg akkor is maradnék mpl3/4 körül, mert az a hatékony. Én mondjuk nem szeretem ha teljesen üvegből vagyok, így a 12-24% ms, 700-800 körüli all res, 4500-5000 körüli armor és 35-40k hp sávot azért igyekszem tartani.
Most a tervem, hogy összehozzak a jelenlegi statokkal 15-20 körüli apoc-t, de az nem lesz egyszerű...
-
Lokids
addikt
Szerintem meg egy dps kari maradjon dps. Sebezzen 150K felett. (wizzel és DH-val nem lehetetlen)
De egyedül farmolni mp5 felett szerintem hülyeség. Oké, hogy megoldható, csak annyival lassabb a haladás még magas dps mellett is, hogy akkor már 1-2 lvl-el lejebb, és gyorsabban öl az ember. Max ha kulcs, vagy über kell, mert az tényleg nagyban függ a mp szinttől.
Ráadásul a legjobb cuccaim lvl0-án estek publicban.
-
F-ECT$
titán
válasz
mar_tin
üzenetére
Azért a 125k szerintem már MPL3-ra is elég. Persze párszor halni fogsz, ez elkerülhetetlen, de dps kariként ehhez én már hozzá vagyok szokva.
A barbár meg strapabíró és emelett jó dps is. Ezzel nem akarom újraéleszteni a barbár OP témát, szóval inkább úgy fogalmazok, hogy egy kis dps feláldozásával sokkal strapabíróbb, mint a wiz, így magasabb MPL-en jóval kevesebbet hal hasonló dps mellett.
Egyébként én is ha csak lehet csapatban megyek, bár a 4-es party már sokszor zavar (4-en 5 felé futunk), de überekhez kifejezetten előnyös az élesztések miatt

-
mar_tin
tag
Azt még elfelejtetted hozzátenni, hogy amellett, hogy a barbár jóval strapabíróbb, most már ugyanolyan DPS kari lett mint bármelyik. 10 millából kihoztam buffolva 90k -t. Most egy szerencsés Skorn droppal már 125k. Ennyi van a a wizardomnak is, csak abban 200 millióm van benne kb. Wizard mp2 -ig életképes skilltől függetlenül afelett már copatós (értsd utolérnek leütnek, vagy reflecteseknél saját magamat). Barbárral mp4 -en nem halok (reflecteseknél észnél kell lenni
). -
persil
nagyúr

Ezért mennyit kérhetek reálisan szerintetek?
-
Rayner
őstag
én is így látom, öcsém is ezért tért át barbira.
egyszerűen nem tud mit kezdeni azzal hogy a közelébe érnek a mobok...
wiznek kellene valami olyan skill rendszer amivel tartósan távol tudja magától tartani a mobokat.
d3-ban az AI meg úgy van megírva ha a mobok közelébe érsz jönnek rád azonnal. így a ranged karik szívnak. valami icewall vagy hasonló skill kellene és nem lenne gond. -
F-ECT$
titán
A wiz azért volt jó az MPL előtt, mert el lehetett érni azt a dps-t, amivel a legdurvább szörny se ért a közeledbe. (Most nem beszélnék a clever use of game mechanics-os időkről.)
Magasabb MPL-en elkerülhetetlen, hogy a mobok közel érjenek. A barbár fel tud annyi védelmet venni, hogy ne haljon meg néhány ütéstől, és a loh/ls pedig folyamatosan gyógyítja.
Egy wiz sokkal kevesebb védelmet tud összehozni (nincs -30% dmg, kevesebb az str és így az armor, nincs block vagy csak óriási dps bukás esetén). Így a mobok közel érnek és bizony lecsapják, mint az állat. Magasabb MPL-en csak 1 fajta wiz életképes a "tank wiz", amivel 2 baj van: eszetlen gomb spammeléssel operál, másrészt egy csomó alapvető stat pontot el kell érnie (40%chc, 600 loh, 2+ ap, 20+ apoc, 600+ all res, 35k hp+), így a dps-e általában nem túl magas. Szóval ha csak nincs túl sok pénzed, akkor vagy meghalsz magasabb MPL-en vagy csak lassan tudsz haladni.
-
F-ECT$
titán
Az ias ugye benne van a dps-ben, ettől még hajthatja egy kicsit az árat, ha valakinek fontos. Az 1040 dps + socket + ls önmagában nem feltétlenül ér 20m-nál többet, de a vit még tol majd rajta (habár azt nem fegyveren kellene pótolni, de van úgy, hogy máshol sem lehet).
Rayner: azért 800 és 920 dps között elég erőteljes a különbség. (Persze szerintem az a 800-as nem ér 40m-t.)
-
Rayner
őstag
Lehet hogy aluláraztam reggel egy fegyót(pontos dmg-re nem emlékszem fejből), DE:
mace
929 dps
1.20 AS
poison dmg
chd 100%
2,8% LS
socket10-60M-ra tettem be mert más nem volt bent csak egy 800dps-es 40M-ért
a lényeg hogy kimentem elszívni egy cigit, mire visszamentem ding BO 60M-ra....??? -
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha már az 50-et elérné, bontanám a pezsgőt
! -
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Abszolút egyet értek veled! Totál jogos. Megnéztem igen, olyan 20 millát érhet max, mert nem maxos ugyebár a LS, meg hát + crit sincs benne (akkor 100 Milla körül is kerhetnék érte sztem..). Csak azért gondoltam megmutatom nektek, csak hülyén fogalmaztam! A lényeg a lényeg, remélem a legjobbakat
! -
Rayner
őstag
válasz
marcyman
üzenetére
felejtsd el mp10-et
teljesen felesleges, az olyanoknak való akik már nem tudják hova költeni a csillárdokat... mp3-4 a legjobb xp/loot szempontjából.
én is csak mp3-on megyek néha mp4-en mp6 menne így ahogy vagyok, de minek??!?!
mp3-on is kiesik a 100millás cucc akkor minek kínozzam magam nagyobb szinten.
ráadásul para szintet farmolni szerintem ennél nagyobb szinten hülyeség.
Úgyhogy a öltöztesd fel őket mp2 szintre hogy azért haladni is tudjon, azt csókolom mehetnek a speedrunok paralvl farmolásra. -
Sirandrish
legenda
Nem értem az ilyesfajta hozzáállást..
Ha nem viszik akkor "drágán adom?", ha meg Bidelnek az adott cuccra akkor "alul áraztam?"
Bízzatok magatokban és az AH-ban...mindenki azt látja..
Ha egy ilyen kard 20M bid-en volt kint kb és te 17-re raktad akkor jól csináltad...ha csak 200M körül volt és te úgy raktad ki 17ért akkor igen, alul áraztad...de mivel BID-en van így ekkor sincs gáz..95%ban kb olyan áron mennek el az itemek amennyit érnek..
Nagyon ritka mikor csak 1 ember veszi észre a "vissza nem térő lehetőséget"
-
oxox
addikt
válasz
marcyman
üzenetére
ereztem...hasonlo cipoben jartam...wizardal kezdtem, es nehany het utan ereztem, hogy nincs kaszt balance a jatekban ilyen szempontbol...valltottam monkra, es kb 5-od annyibol ketszer olyan hatekony kasztot csinaltam...a barbar szerintem meg meginkabb eletkepes lett volna. jelenleg ott tartok, hogy paragon5-n meg tudok kulcsokra vadaszni, ill. a ket fomuftit siman lecsapom sac/kb10 perc alatt, de farmolni nagyon lassu a keves dps miatt...
-
marcyman
aktív tag
Ebben igazatok van. Viszont nagyon fel tud bosszantani, hogy más egy mondjuk ehhez képest "filléres" barbár gearrel viszi simán MP5 fölött, én meg folyamatosan döglök. Bár magam ellen beszélek, de a cuccok ára ettől függetlenül éri a 400 milla körüli árat. Nem tudom mit kellene fejlesztenem, hogy jól menjen MP10 is. Nincs kedvem még sok száz milla goldot beleölni ezért gondoltam inkább eladom az egészet.
-
Rayner
őstag
válasz
marcyman
üzenetére
Szerintem, hülyeség lenne megválni tőle ha már egyszer beleöltél egy csomó energiát.
Inkább ezzel farmold ki a monk/barb cuccait
Ha meg jön egy újabb patch és megint jó lenne a wiz akkor meg bánni fogod
Nekem is van még wiz/barb/WD ami esik azt kapják. WD-vel asszem para 5-ig mentem csak hogy ne monkozzak, de a monkkal kifarmoltam neki egy 60k dps-es geart
Battletag -
marcyman
aktív tag
Eladók a varázslóm tárgyai: [link]
Ára 400 millió arany. -
Gorneck
legenda
Dobálja, bár ezt nemtom minek köszönhetem (de nem hinném, hogy a 75ös plvlnek köszönhetném a dolgot)...persze többnyire moslékot...néha beesik 1-1 eladható cucc is, abból aranyat gyűjtögetek, ha vmi jobb esik megy RMAHba. Persze van olyan is mikor semmi se esik...se zöld, se barna.
-
oxox
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
yeap
...igazi tank lettem azota (sajna ket jo fegyo nagyon hianyzik, de nincs es sajnalnak is 50-100-200misit kiadni ertuk)...tegnap pl. egy varazsloval, meg egy dh-val apritottunk...en allok elol mint egy sziklafal (kb annyit is sebzek
), hatulrol meg szorjak az aldast. Lattam, hogy mostanaban act3 xp run-t nyomsz (legalabbis erre tippeltem)..amugy olyan magas paragonon sem dobalja orrba-szajba a legendeket? -
oxox
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
azt a set miatt vette meg valaki (varazslo)...+1 szerencses set itemmel, olyan mintha majdnem 400 int lett volna rajta...monknak felesleg, 10-15misiert 100x jobb ice-t, vagy fire walkert kapsz...de blackthorne, vagy a dh-s set (nataya ha jol emlekszem) is jobb a monknak. es a 400int egy cipo miatt mar nem rossz...en is sokaltam erte a 150misis arat, de az 50 szerintem realis...
-
1017dmg 1h mace 116 str+156 inttel ingyen vihető.
-
-
nightmare13
őstag
Hmm, lehet, hogy egy kicsit megölné a dps-m, úgyhogy visszavonom az érdeklődésem.
-
P00By
nagyúr
nightmare13-nak köszönöm a köveket!

-
_ocsisajt
őstag
napi tizedik leg eleg jo lett

meg utana egy amu

-
persil
nagyúr
Az a baj, hogy kép alapján lehet 2k arany is, meg 10 millió is némelyik... Statokkal egyszerűbb lenne beazonosítani

-
Dadan01
senior tag
Manticore, 1028dps, 196dex, 74chd, 1 socket
, ingyen vihető. -
persil
nagyúr

Erre szeretnék ajánlatokat!
-
Rison77
senior tag

3m
-
-
Balesz1899
aktív tag
Ezt van sansz eladni dex nélkül?

-
persil
nagyúr

Eladó, nyugodtan lehet ajánlatot küldeni, nem bonyolítom túl, a legmagasabb ajánlat viszi és kész.
-
annonmi
tag
üdv, van néhány eladó tárgy akit, érdekel valami, vegyen fel barátnak vagy írjon! Árakat nem néztem még, de a -15% azt vonjátok le mindenképp!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom a sajátja volt / kipróbálta eladás előtt, de nem figyelt. (Vagy gemet dupe-olt, és így tette csábítóvá az itemet.)
)

Hiába írtad le. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)