- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
Devoured
tag
javaslom megoldásként az emberi leleményességet és gondolkodást

berakok SC AH-ra egy vacak tárgyat Xm SC goldért, megveszi, berak egy tárgyat HC AH-ra Ym goldért, megveszem
tádá. a pénzek gazdát cseréltek. igen, mindketten bukjuk a Blizzard sarcot 15%-ot, de ezt éppenséggel letojom, mert ennyi HC goldra semmi szükségem, amennyim most van, inkább lenne SC-n.
-
törölt tag
-
maross
nagyúr
-
SQX_Barto
addikt
Reményeim szerint az AH megszűnésével meg fog ez változni, de majd meglátjuk márciusban.
Egyébként nemrég találkoztam játékban egy sráccal, aki azért vette meg a Diablo 3-at, mert "pénzt akar vele kereseni" Sajnáltam picit a naivságát, meg nem volt boldog, amikor mondtam neki, hogy márciusban megszűnik az AH... -
bajtokarpi
őstag
-
kkf
aktív tag
-
kkf
aktív tag
de nem akarnék rá őszig várni

bár mindegy, mert úgy is ez lesz. Blizzard kiad valamit, ami még időben belefér, és megígérik, hogy x időn belül még y dolog belekerül, aztán vagy így lesz, vagy úgy. trade-et valóban 3 hónapon belül kisírja a jónép, az is majd kap egy új peccset. csak ott a bibi, hogy most a játékosoktól nem fognak fél évet kapni, hogy minden nagyjából a helyére kerüljön, mert a régieknek már így is tele van a balfaszkodással, meg hogy a d3index helyett megint a BUX-ot kell nézniük. már én sem igazán élvezem a játékot azzal a két lehetséges builddel, ami kasztonként még hatékony. abban meg már nem is reménykedem, hogy 100M+-os droppot találjak, minek is, így is van elég tarcsi goldom. csak legalább a P600 meglegyen, hogy ne legyen már akkora lemaradásom ha indul a kieg. -
kkf
aktív tag
tehát akkor minden játék úgy fog kezdődni, hogy ki-belép az egész klán, aztán utána mennek a következő game-be, és addig rotálják egymást, amíg már mindenki volt mindenki játékában legalább 1 másodpercet.
1:45 perc múlva pedig mindenki abbahagyja a játékot, és chat-en gyorsan belinkelik az összes talált felesleges legendary-t, majd gyors stipistopit követően indulhat az új menet.
-
Gorneck
legenda
-
kkf
aktív tag
-
granini
őstag
-
kkf
aktív tag
-
kkf
aktív tag
mert inkább beáldozok 150M-et, mint hogy az AH-n bukjak 300-at
vérzik a szívem érte, mivel egyetlen szerzeményem, amiért kvázi valós pénzt adtam (69EUR-ért vettem anno).
most kint van 44 EUR-ért, hátha valami elvetemült elviszi, és meg tudom venni belőle a RoS-t, aztán 1 hét múlva megy az AH-ra
persze 1,85-ért bármikor odaadom
-
jpeetr
aktív tag
-
Sárpac
nagyúr
-
khirill
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
-
sittes79
addikt
-
Szatesz.
aktív tag
-
sittes79
addikt
-
rongyi
aktív tag
-
sittes79
addikt
-
khirill
aktív tag
-
sittes79
addikt
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
-
rongyi
aktív tag
-
Vismajor01
addikt
-
rongyi
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
duronx
senior tag
-
F-ECT$
titán
-
P00By
nagyúr
Nem tudom
, ha leveszem a felesleget és az intet 40 millióért van bent kicsit jobb. Viszont, ha az avg dmg-et veszem picit lejjebb és a chd-t 10-el, akkor már van bent 10 misiért ami magasabb DPS-t ad...Vagy ennyit számít, h magas a chd es a chc is majdnem maxos?

Hihetetlen, h ennyi idő után sem tudom egy-egy cuccnak az árát belőni, az életben sokkal jobban megy!

-
P00By
nagyúr
-
tomazin
veterán
-
jjc
aktív tag
-
tomazin
veterán
-
jjc
aktív tag
-
Zan
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
P00By
nagyúr
-
hokuszla
senior tag
-
Sárpac
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Thrawn
félisten
-
SLYM
veterán
-
Rushyk
tag
-
Thrawn
félisten
-
SLYM
veterán
-
Rayner
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
okok, akkor félreértettem ahogy írtad
.egyébként nem feltétlen. magasabb dexel (ilyen 170dex+70+vit) és perf disccel ez is méregdrága lenne szvsz.
DHnál alapvetően kell olyan 500k EHP aztán már nem hal magas mpn is, nagyon sokan rohangálnak pl Inna vértekben is, mert nem kell mindenre allres.
(persze, nekem egy 140+vit/70+res/10traposom van, de az enyém DH viszonylatban tanknak minősül a SoJjal is 780k feletti EHPvel).
-
szallasi007
őstag
-
Gyíkac
aktív tag
-
vendingo
veterán
-
sith7
félisten
-
Franklin
addikt
-
Sárpac
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
szallasi007
őstag
-
persil
nagyúr
-
Bennyboy
őstag
-
persil
nagyúr
Szabikám milyen vállasról beszélsz?

A bracer viszont egyáltalán nem rossz, sőt, minden van rajta, ami egy bracer-en jó, ha van, szóval az mindenképp megér pár milliót.(mondjuk kis türelem kell hozzá, már adtam el pár hasonlót, de mindig nyögvenyelősen ment)
Mondjuk most is van egy(vagy kettő? O.o ) ilyenem
-
modern
aktív tag
-
rongyi
aktív tag
-
persil
nagyúr
-
Sárpac
nagyúr
Én is imádlak, de a kövi cuccod féláron se fog elmenni ha ide kiteszed!
Egyébként is van rá érdeklődő!
(#7977) persil természetesen a chd-re értettem a maxot!

Tegnap vit+200dex, 7chc 45chd-sekre kerestem rá biddel 25m volt a kezdő legkisebb , marhára üzérkedhetem ha jobbat jóval olcsóbban teszem ki ide, de ha 20goldért tenném ki az is sok lenne egyeseknek!
-
Sárpac
nagyúr
-
marcyman
aktív tag
Ebben igazatok van. Viszont nagyon fel tud bosszantani, hogy más egy mondjuk ehhez képest "filléres" barbár gearrel viszi simán MP5 fölött, én meg folyamatosan döglök. Bár magam ellen beszélek, de a cuccok ára ettől függetlenül éri a 400 milla körüli árat. Nem tudom mit kellene fejlesztenem, hogy jól menjen MP10 is. Nincs kedvem még sok száz milla goldot beleölni ezért gondoltam inkább eladom az egészet.
-
Sirandrish
legenda
-
quex
tag
Mindenhonnan az folyik, hogy csalással jött. Írtam is, hogy valószínűleg így is van. Csak annyit szerettem volna hozzá tenni, hogy szerintem nem biztos. Csak ennyit, hogy nem biztos. Szerintem is csalás, de nem lehet kizárni az ellenkezőjét sem. Még nem. Mert van a jelenségre más logikus magyarázat is.
Láttál egy youtube videót a fegyver sokszorosításáról, ami vagy igaz, vagy nem. A sithek is megtámadták a jedi-ket, a többség mégsem hiszi el. Lehet érdekessség, poén, bosszú, az a video. Akár még igaz is. De nem bizonyít semmit.
(#6788) Agro: Ez egy jó érv. Igazad van.
-
Sárpac
nagyúr
-
jcage
tag
-
Mr.Csizmás
titán
-
mephi666
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
F-ECT$
titán
-
lakisoft
veterán
-
sith7
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
sith7
félisten
-
oxox
addikt
-
akela91
addikt
-
oxox
addikt
-
Gorneck
legenda
Jelen esetben szó sincs árazásról (visszaolvasol ez eléggé egyértelmű), de a topiknak uccsó peccs óta kb semmi értelme vagyis van...cserebere.
Ha nem nézed folyamat a cuccod árát és cancel segítségével nem tartod alacsonyan, akkor esélyes, hogy rádrohad.
A másik cucc amit szintén néztem a karimra, az 15-20 milliós árról pár nap alatt 3-4 millióra ment le...folyamat változik kb minden ára...és persze nem minden esetben jelent ez csökkenést.Nem azt mondom, hogy folyamatos az eladásom, de azért szépen lassan elmennek a cuccaim. 1 hét alatt 6-10 millió közti bevétel meg szokott lenni, persze van mikor 1-2-3 hétig semmi, de akkor esetek többségében nem is esik semmi amit érdemes betenni AHba.
-
Sirandrish
legenda
-
mikromanus
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
naná folyt köv
a 62-63 dropból egy raklapnyi van, még nem lomiztam ki, mert fáradt voltam.tegnap bealudtam a fotelben, arra eszméltem hogy piros a képernyő, mint a COD-ban...az a 2 pillanat 20k-ba fájt nekem

a bekötésre délután kidolgozok egy módszert, ami ezen a trágya neten is megy.
ja igen, este oké
a madam engedélyezte az esti függést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós kamerák
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Motoros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem engedi enyhülni a memóriahiányt az ügynökalapú AI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vérzik a szívem érte, mivel egyetlen szerzeményem, amiért kvázi valós pénzt adtam (69EUR-ért vettem anno).
csak hát azért a vita nem is rossz mégis csak soceted-es és impozáns a chc, chd... fiatalkáknak jól jöhet gondoltam...