- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz F-ECT$ #12905 üzenetére
A 6cc-t más, rare gyűrűkre értettem.
Ez konkrétan nem érhet, mert nincs benne semmi olyan. Adott tárgyról van szó.
Logikusan megvizsgálva, egy bizonyos skill-re ad a gyűrű 3cc-t. Ezen kívül minden más standard soj. Miért venne ilyet bárki, mikor kevés gold-ért lehet olyat kapni ami mondjuk 4cc (mindenre), van benne magas str (mindenre dps, nem csak elitre), esetleg vita, CD még több dps, tehát sokkal jobb mint ez a gyűrű, és fillérekbe kerül. Akkor nyilván ezt nem akarná senki megvenni (mert miért tenné). Nincs rá kereslet, ebből jön az a következtetés hogy (sajnos) nem ér semmit. Vagy is ér, 3k goldot.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #12862 üzenetére
Dehogy térek vissza..
Csak most kéne egy kis alamizsna
Acc kőcsön?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz F-ECT$ #12820 üzenetére
HCn ez nem nagyon müxik, ha nem reális áron dobod be a cuccod, akkor nem viszik el és lehet szórakozni vele hetekig...hiába ez az elved, HCn ez nem müxik (legalábbis eddigi tapasztalatom ez)...vagy hetekig szórakozhatsz az eladással és a vége nem az lesz amit te kigondoltál.
Én több, mint 1 hónapig hírdettem egy gyűrűt és egy vértet...mindkettő 50M-ről indult pont a Te SCs megoldásod alapján...egyik 1M-ért ment el, a másik 8M-ért...
Szal ajánlom, hogy kezdj el egy HC karit és hamar rá fogsz jönni mennyire xarul müxik ez bevágom nagyon soké oszt majd csökkentem a dolgot...egyszerűen no pörgés...van mikor 1 hét alatt 1 cuccot visznek el, van mikor 2-3-at, de az már hatalmas ünnep...
Kb illen a HCs popszakma...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz F-ECT$ #12815 üzenetére
Ez HCn nem teljesen müxik így...legtöbb cuccnak az árát se tudod belőni...mert elve berakják hasraütire...amúgy meg rutinos HC-s emberkéről van szó, szal feltételezem nem hiába adná ennyiért...és mivel napokban én is békáztam így teljesen reálisnak tartom az árat...hacsak nem vitát szeretnének mojon is hozni, mert akkor 50-150M közt 220+ avg dmges és 100+ vites mojot kapni...amit jobbnak tartok HCn.
De majd Hollerith, ha erre jár megint majd jól megaszondja miért gondolta ennyié...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz F-ECT$ #12809 üzenetére
Mert lehet 2mrd-ért az a béka ott rohad már egy ideje bent és kutyának se kell...HC csöppet más világ mint SC...
Nekem is esett egy brekusz 224 avg dmg-vel és 160+ vittel...1ik nap még 250M-et ér, másik nap már csak 50-et. HC még a hooottt alap cuccok is lassan pörögnek, a kicsit is jobbakkal meg hetek is elmehetnek mire elmennek...
Én viszonylag reálisnak tartom azt az árazást...sőt...lehet még kicsit soknak is...szal HC nagyon más világ...minden téren.
Gorneck#1239
-
khirill
aktív tag
válasz F-ECT$ #12579 üzenetére
az "erre a tárgyra" az a erre chantodo-ra... vagy általánosságban a chantodo's force-ra érted... ???
én általánosságban beszéltem amúgy bármilyen loot-ról... egy olyan valakinek, aki vélhetően nem tudja mi alapján ér sokat/keveset egy-egy adott tárgy...
az általad említett avg dmg - as - chc majdnem minden esetben értéknövelő stat (+ a chd is) ... pláne egy off hand-en...
egy olyan chantodo's force amire max-os as, chc kerül és a top avg dmg-el bír nyilván sokat ér a dex ellenére is... de ez nem olyan!davidsito: be sem kell írnom... tudom mi lesz ebből ...anno az aranykakas étteremnek csináltam arculatot és hát keresgéltem az információkat - már akkor sírtam a röhögéstől amikor beugrott, h az bizony érdekes keresgélés lesz hiszen: "golden cock"
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
Thrawn
félisten
válasz F-ECT$ #12329 üzenetére
Lehet, hogy nehéz de te hajszálpontosan beáraztad
dvd_R+: Huh ez nagyon gáz! Végülis honnan tudná az ember, hogy egy régi, de online rég nem látott ismerőse ha újra felbukkan még mindig ugyanaz az ember? Lehet közben eladta az accot és hopp, ott a lehúzási lehetőség
Mondjuk ezt a 'linkeld vs dobd ki' dolgot abszolút nem értem, miért nem linkelte be mindkettőtök azt amilye van?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
quex
tag
válasz F-ECT$ #12442 üzenetére
Ne haragudj érte, hogy szóvá tettem, de kicsapta a biztosítékot. Itt az eladó és a vevő is jobban járhatna, mert megspórolhatják a blizz. adót. Ellenben ebben az esetben csak az eladó járna jól, de az nagyon, a vevő meg jól beszopná. Ez a véleményem. Nem hiszem, hogy ettől még aki normális áron kínálna valamit, meggondolná magát és nem tenné ki.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #12332 üzenetére
Kicsit durván bezuhant ezeknek az ára.
Ugyan az enyémen nem volt másik res meg pickup sem, de 700K!!!-ért vettem.
A Monkomat le se sz*rom de annyiért nem tudtam otthagyni
182DEX,76res,12%life,12%MS meg az apróEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
granini
őstag
válasz F-ECT$ #12181 üzenetére
En is ezt gondolom, szep szep, de a poison res elhanyagolhato, main stat meg dmg nincs rajta. Ha nincs hasonlo item es nem tudod nagyon mihez hasonlitani, akkor keress ra kisebb ertekekkel, de tegyel melle valamit statot.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Bird
addikt
válasz F-ECT$ #12159 üzenetére
Játék közben mi is pont erről polémiáztunk... 2x olyan gyorsan jönnek a tapasztati pontok, mint előtte. Élvezetesebb is lett a játék, szinte alig- alig vannak üres járatok, már már COD-os lett a feeling!
Szeptemberre plvl100 lesz a wd-m (is) (jelenleg 54es).:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #12130 üzenetére
Az is lehet hogy úgy van vele hogy ha nem megy el akkor majd idővel rárakja saját karira.
Persze tudom én hogy ha most adja el akor az árából később jobb cuccokat is tudna venni, de vannak ilyenek.Nekem is volt olyan mikor még csak Barbim volt hogy megtartottam ezt-azt mert idővel minden kariból akartam egy 60ast..
Lehet hogy több 100M-et buktam ezen a "nemadom" felfogáson, de akkor és ott nekem tetszettEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #11852 üzenetére
Nem hiszem hogy sokat dobna rajta 160LOH mikor 900 is lehet benne..
Ezért nem kerestem rá..
Mikor az all resis szűrőt ráraktam 10% CHC-ra már akkor is csak 3 volt a legolcsóbb 300M-el..
Akkor ez mivel van rajta LOH egy minimum 500M-es amu?
Erős kétségeim vannakEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
GiP23
csendes tag
válasz F-ECT$ #11829 üzenetére
Ezzel nem értek egyet. 0-ról 1-re sokkal nehezebb eljutni. Mindig az első "milliót" a legnezebb megszerezni. Ha van tőkéd abból egy kis tapasztalattal és szerencsével könnyen lehet többet csinálni. Abban igazad van, hogy mindkettő adományozás, de nem ugyan olyan súlyú.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz F-ECT$ #11622 üzenetére
kicsivel 30 alatt vagyunk mindketten, ez még nem is lenne szerintem igazából gond (nővérem is 30+ szülte mindkét gyereküket), barátnőmnek vannak eü-i problémái, ami miatt nehezen akar összejönni, de biztosra megyünk majd: mindkettőnket kivizsgáltatjuk rendesen, hogy kizárhassunk minden lehetőséget...
azon akadunk ki mindig, hogy tizenévesek sorban teherbe esnek véletlenül, aki meg igyekszik megteremteni minden feltételt a gyerekvállaláshoz és tényleg szeretné, az szív... és nem csak mi vagyunk így, hanem ismerős társaságban többen is...
ui: ha kihal a d3-as piac, át lehetne nevezni a topikot "gyerekvállalás"-ra
#11623: a gyerekek lehetnek akár a következő d3-farmerek ontopic a téma: van ezzel kapcsolatban is drop/craft/sink...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Rankerz
senior tag
válasz F-ECT$ #11468 üzenetére
Ha csak dpst számoltam volna 100 millát mondtam volna árnak.. Látom hogy van szép LoH meg % life meg nem túl népszerű set bónusz. Így lett 200-250m. +15% ot mindig rá lehet számolni blizz adó néven,plusz mákfaktor/időzítés/kereslet árrést, így jutottam 400-500M végleges árra. Ha ennél többet fizetnek érte számítsd magad szerencsésnek
-
ígyvanferi
addikt
válasz F-ECT$ #11271 üzenetére
Na, egész jól hangzik, sosem láttam egyben még annyi pénzt. Egy van bent szintén 33% CHD, 6% CHC, LoH, str, harmadannyi vit, kevesebb max. dam, 125 milliós buyouttal, meg egy majdnem ugyanilyen, csak nincs rajta dam, buyout nélkül 2 milliós bid-en. Bár 125-öt biztos nem ér, de pár 10 milliót akkor hátha.
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #11207 üzenetére
Legutóbbi infom alapján írtam...amikor én néztem akkor még annyi volt
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
_ocsisajt
őstag
válasz F-ECT$ #11146 üzenetére
azota hirdetgetem, picit lecsipegettem belole, de most IRL vasarlas elott beraktam az akkori felere... jovok vissza es ez fogad (meg me'g +3 olcsobb cucc
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
mephi666
nagyúr
válasz F-ECT$ #11165 üzenetére
értem én, de pénzt se hinném, hogy az rak bele, akinek kenyérre se futja meg az ah/rmah csak egy opció: nem kötelező vele élni és vásárolni sem, nemhogy túlárazott termékeket
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
quex
tag
válasz F-ECT$ #11153 üzenetére
"Ettől függetlenül egy csomószor van 1-1 balek / gyűjtő / csodabogár, aki képes megadni azt az árat, amit az emberek 99.9%-a nem adna meg."
Úgy érzem, ezek az emberek csak szimplán be vannak csapva. Remélem a srác sosem adja el azt a szar fegyvert több millióért, mert azt jelenti, hogy valaki nagyon rosszul járt.
[ Szerkesztve ]
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Cyberbeni
addikt
-
bobglad
csendes tag
válasz F-ECT$ #11008 üzenetére
Fú ez nagyon imba Ez biztos jó drága item. Pont most vettem a fáradtságot, hogy újra piano cm wizardozzak, erre fel nézem milyen drága még a socketes chantodo, főleg ilyen dps-el elég vagány
Így vettem egy daggert as chd és socketeset, mert ugye chantodóban drága a socketes magas damaggel nagyon, de én amatőr kaszter diablós nem számoltam az arcane power on crittel. Ez egy örök körforgás -
Face8814
őstag
válasz F-ECT$ #11015 üzenetére
Kiraktam 7,5m kezdő biddel és 15m bo-val. A plusz armor hátha csábító valakinek. Remélem elviszik.
Ha igen, akkor lenne 17m a "számlámon". Csak kétszer volt ennyi rajta pár perc erejéig (amíg el nem költöttem), úgyhogy örülnék neki mint majom a farkának....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Sirandrish
legenda
-
-
F-ECT$
titán
válasz F-ECT$ #10907 üzenetére
hogy a vevő hajlandó legyen a kb reális AH ár alatt 20%-kal adni *** itt természetesen az eladóra gondoltam.
nightmare13: Lehetne nagyobb is a forgalom, én pl úgy vettem legutóbb a Ph-n cuccot, hogy nem lett meghirdetve. Láttam, hogy Andrish wandot cserélt, és gondoltam megkérdezem, hogy nem adja el a régit. Mondott egy árat, kipróbáltam, és végül megegyeztünk.
Sokszor én is gondolkozok, hogy betegyek-e ide cuccot, mert egyrészt ez több meló, mintha csak az AH-ba tenném, másrészt túl drágán és túl olcsón se szeretném adni, így nehéz olyan árat kitalálni, ami mindkét félnek jó.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.