- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4088 üzenetére
Nem! Meg amúgy se játszok nagyon mással Diablon kívül.
Sikerült megcsinálni végre rmah-t.Ma kerestem is egy keveset
-
Amur
addikt
válasz sittes79 #4059 üzenetére
Ilyen késes legendary nekem pont most esett(érdekes hogy időnként tök hasonló cuccok hullanak! Lehet ma ez volt akciós blizzéknél!)
Nekem mondjuk 27% eséllyel robbanak fel az ellenfelek késeket szorva szét!
Ja amúgy eladó!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #4060 üzenetére
Elvitték 25be
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ProEvoFan
nagyúr
A kraftolok elárasztják a fegyver AHt.Aki akar az most vegyen fegyvert, vagy talán érdemes még várni, hátha lejjebb megy az ára.Tele van 62lvl fegyverrel AH.
-
Sirandrish
legenda
Régi pajzsom eladóóó!
Ha érdekel valakit, jelezze PÜ-ben árajánlattal együtt
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4085 üzenetére
Max Battlefield 3-ban
-
törölt tag
Nem hiszem el, kellene egy gyűrű, de 23h múlva jár le, fix ára nincs!
De már most nem jó az, amire reggel biddeltem, 5 órával ezelőtt!
Akkor ez hogyan is működik? -
Sirandrish
legenda
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #4083 üzenetére
Én meg mondom felnézek hátha van fenn valami friss dolog.Erre kidobja ezt Kivettem most ah-n megvehető.Meg vettem 2 vállast 2 amulettet is.Kb 4,5-szörös ára van amiért vettem.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #4081 üzenetére
Hát te is sz*rt ehettél kiskorodban ecsém
Én sose találok ilyen jó boltotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marcyman
aktív tag
Pár kard maradt ki, nincs szívem bezúzni mindet. Ha valakinek kell valamelyik írjon egy árat nekem. Nem vágyom sokra, de azért több legyen mint a vendor ár.
-
marcyman
aktív tag
Na azt még nem próbáltam, nincs olyan planom. Eddig galrakit, kétkezes kardot, kétkezes macet, meg ugye az egykezes kardot (mind +6-os randommal). Ebből az egykezes kard meg a galraki (balta) jött be nekem.
Más: Én csak most jöttem rá, hogy lehet listázni "time left" szerint is. Ez elég durva.
-
Sirandrish
legenda
-
oxox
addikt
válasz Sirandrish #4072 üzenetére
en ma reggel nyertem egy bid-et....10-20 misis tetelek kozott talatam egy fist-et...960koruli dps 800 feletti loh +valamennyi vit...5.9 misibe fajt, de dio siman ment vele, es ezzel le is zarult a monkra AH koltesem...
marcyman - mikor ment el annyiert? gondolom patch elott, mert te kb ket-harom honapja talaltad ha jol emlekszem
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
marcyman
aktív tag
-
sith7
félisten
válasz Sirandrish #4072 üzenetére
Az szép ...
-
Sirandrish
legenda
6,5M már rábidelve és 1D10h még hátra van..remélem 10-12ig felmegy
-
-
marcyman
aktív tag
Végre van értelme craftolni.
-
Bencus88
nagyúr
nem maradt rajtam a 10 millás öv megvették 11,5m-ért Nem gondoltam volna
-
DIMITRIUS
tag
Vennék flawless star rubynt!!!!!! keress meg pm -be!
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
-
miko_
tag
Én is találtam valami hasonlót szerintetek mennyiért lehet eladni?
-
Helmoras
őstag
hasonlót eladtam tegnap előtt 10 euroért, csak az kard volt.
-
Sirandrish
legenda
Ez milyen?
Patch előtt jó ára lett volna, most kb mennyit érhet?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz ígyvanferi #4057 üzenetére
lol....3fire wallkers egy oldalon...erre is cserelnem az en peldanyom....
mondjuk hordani szerintem egyiket sem hordanam a jelenlegi csizmam helyett, csak fun game-nel mokas a dolog...szoval ha nincs csere akkor is megtartom a sajatomata kerdesre, hogy hol talaltuk, a jo valasz, hogy mikor...patch utani napon okadta ki a jatek a legendeket ...valahol olvastam egy osszeeskuves elmeletet, hogy megmutattak a nepnek milyen a 100-as pata szint....lehet van benne valami...nekem kettot dobott, egyik cimbinek egy x-bowt...kb 3 ora alatt (O el is adta 100 eur-ert)....viszont masnap ota sokkal szegenyebb a drop....
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
angelside77
tag
válasz angelside77 #3998 üzenetére
Nettó 25m lett a vége.
Rég feladtam, hogy embereket mentsek meg a világnak a fejükben levő szellemektől.
-
Cyberbeni
addikt
válasz ígyvanferi #4054 üzenetére
inkább rakj be róla egy képet, mert egy pár cuccnak elég nagy a range
-
oxox
addikt
válasz sittes79 #4050 üzenetére
Szia,
csizmát nem cserélnéd el esetleg, egy igencsak hasonlóra?
nekem tegnap esett, de str-el sokra nem megyek, viszont fire resistes monk vagyok, ezért jó lenne egy ilyen csak dex-el...
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
félisten
válasz kopaszqtya #4045 üzenetére
70 - 80% - os crit dam kővel igen
-
ProEvoFan
nagyúr
-
kopaszqtya
tag
Ez érhet valamit ?
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #4042 üzenetére
Ez kb eladhatatlan
CHC nincs. Max Discipline szintén nincs...
-
danilla
őstag
válasz ígyvanferi #4042 üzenetére
Sajnos ez nem ér sokat, hiányzik róla chc, meg vagy egy hatred regeneration, vagy egy max disciplin
-
ígyvanferi
addikt
Már itt is vagyok.
Megnéztem az AH-t, kettő quiver van, amin ezek a statok vannak, plusz egy socket, 20 és 30 millióért. Ez tényleg ér annyit vagy azokat úgysem veszi meg senki? Inkább így kérdezem; mennyit ér?
-
ígyvanferi
addikt
Még nincs értelme ide bemásolnom őket, inf act I végén járok. Buthernél annak idején elakadtam, farmolgatni sem volt kedvem, szüneteltettem is egy ideig, de most visszajöttem, végigmegyek újra az acton, de mint kés a vajon, egyszer sem haltam tegnap óta, korábban meg minden pénzem javításra ment. Pár cuccot ugyan vettem, de ilyen 10-20 ezrekért.
Na majd később akkor visszatérek, ha már van pár értékesnek tűnő cucc.
(#4037) Helmoras: oh, kösz! Ezt majd áttanulmányozom.
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz ígyvanferi #4035 üzenetére
tessék [link]
-
oxox
addikt
válasz ígyvanferi #4035 üzenetére
nincs, en legalabbis nem tudok rola a tegnapi javitas meg ha lett is volna, akkor is ignoralta volna....most meg az ah nezegeteset sem tudnam oszinten javasolni....szerintem kell 4-5-6 nap, hogy az arak normalizalodjanak....
Amit tudok javasolni, hogyha talalsz valamit amirol azt gondolod erhet valami, mutasd itt meg nekunk....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
ígyvanferi
addikt
Nincs valami átfogó guide a különböző tárgyakon lévő statokról? Gondolok itt arra, hogy mivel csak a monkom 60-as, a többi kaszthoz alig konyítok, milyen tárgyakon milyen statok lehetnek egyáltalán, és hogy kb. mekkora mennyiség ami már ér is valamit. Volt régebben valami kis fórum thread, ami erről ír, ha van egy cuccok 100+ main stat, meg még kettő ilyen-olyan, ennyi és ennyi értékkel, akkor azt már megéri AH-ba tenni, különben törjem kováccsal, stb.
Néha benézek ide, de jobb lenne valami összefoglaló erről, ne egy-egy tárgy alapján kelljen erre rájöjjek. -
-
-
törölt tag
Hali
Gold kellene, ha van eladó, légyszi privátot, vagy akár itt is üzenhetsz, kösz. -
-
-
oxox
addikt
válasz ProEvoFan #4022 üzenetére
ha innen kozelited meg akkor mindenre eleg ....de ilyen alapon a monkodra mar egy aranyat sem kell kolteni, mert az is eleg mindenre....ha tele lesz AH millios alatti 900+ 1000-...jo az ezer messze van meg, de hasonlo droppal annyira megsem talan....
-
SSJPeter
őstag
Én egyszer valahogy kiszámoltam, mekkora dps-nek felel meg a main stat fegyveren.
Hozzávetőlegesen 1 main stat (strenght), kb. 0.64 fegyver dps-t jelentett, amikor számoltam.
Sajnos már nem emlékszem, hogy hogyan számoltam ezt ki...de körülbelül stimmel szerintem.
Nem tudom bizonyítani viszont, hogy ez így van.[ Módosította: Ndruu ]
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem meg nem.Mond, mire nem elég egy 800+ dps fegyver?Főleg úgy, hogy most még több main stat megy alá...
A Monkom sima nyers fegyver dps+ból alig nyer +dmgt, sőt, hiába van rajta vagy 80al több dps, de hiányzik a mostani fegyveren lévő 125dex, akkor még kevesebbet is sebez!...
Tehát a mostani fegyverem (816dps, 125dex, 555LoH) felér egy 900as dps fegyverrel amiben nincs dex.
Tehát a 800+ dps fegyvereknek semmi baj nincs és nem is lesz ha van alatta a célnak megfelelő stat.Amin meg eddig sem volt stat, az eddig sem ért semmit.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
loh nelkul.... szerintem a 900 alatti egykezes fegyvereknek megvannak szamlalva a napjai (foleg loh, es life steal nelkul). nekem dobott ma egy 900 felettit (sajna azon sincs loh...csak 10 attackspeed, meg meg valami)
[ Szerkesztve ]
-
Vole
aktív tag
válasz mephi666 #4017 üzenetére
"a most megszerzett stat+mf+gf megmaradna és 1-100-ig megint kapnád plvl-enként"
Mar igy is brutalis nerf ez a paragon a plusz statokkal, ha ezt meg lehetne duplazni/triplazni, akkor mar tenyleg minden hulyegyerek csak act 4 -ben fog jatszani.
Ezek az uj cuccok irrealisan erosek lettek, es tul nagy a droprate is. Mar most tele van agyament cuccokkal az ah es egyeb forumok. Nezd meg nekem is milyen sisak esett elso nap, gyakorlatilag mf nelkul.En sajnalom, hogy folyamatosan nerfelik a jatekot, eddig se volt nehez, kezd egyre unalmasabb lenni.
-
mephi666
nagyúr
az jutott eszembe, hogy nyitva hagyták a ladder kérdését... ha mondjuk ladder reset helyet "paragon-reset" lenne, akkor nem lenne kidobott pénz a karakterekbe ölt arany/eur, mert minden tárgy megmaradhatna és ha megkombóznák azzal, hogy a most megszerzett stat+mf+gf megmaradna és 1-100-ig megint kapnád plvl-enként, akkor ösztönözne folyamatosan arra, hogy "perfektre" húzd a karaktert... (meg mondjuk érezhetően erősebb is lenne annak függvényében, mennyi időt fektetsz bele)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
válasz Helmoras #4015 üzenetére
Ettol a problematol fuggetlenul blizz hagyhatott volna egy 100mf-es "holtteret", azaz 300 mf (=100paragon)-en felul meg gyujtson az ember 100-at valami bitang cuccokbol. Kivancsi vagyok hanyan fogjak elerni a lvl100-at . Es hogy mi lesz vele a kiegeszitoben, remelem megmarad
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
oxox
addikt
-
Vole
aktív tag
válasz Cyberbeni #4006 üzenetére
Mint irtam, engem a min-max statok erdekeltek, ezert nem raktam be kepet az enyemrol. Koszi a linket, eszerint az int szinte perf az enyemen, ez erdekelt leginkabb. A posion res perf, a random magic pedig 27 @res lett, azert az nem rossz, jobb mintha gf lenne
Amugy ha mar rakerdeztel, ime a kep:
[ Szerkesztve ]
-
Zoona
aktív tag
Esett egy ilyen nyaklánc ma. Bocsi hogy nem arrol adok képet de már kiléptem és lustavagyok visszamenni.
150 intellect
14% life
40% magic find
397 Life Per Sec
Melee Attack's take 1500 körüli érték
És reduce imparing effect 10%Mennyibe lehetne ezt eladni Gold AH-n és RMAH-n? Valaki saccolna egyet?
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Cyberbeni
addikt
azért egy képet, vagy statokat dobhatnál róla
itt van, hogy milyen statok vannak rajta -
Vole
aktív tag
Esett egy Andariel helm, de nem tudom beloni az arat, mert se goldos se rmah -ban nincs ilyen statokkal.
Tudja valaki hogy milyen statok lehetnek az uj Andy sisakon? Min-Max ertekek erdekelnek.
-
Mr.Csizmás
titán
mennyit érhet RMAH-ban?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kopaszqtya
tag
jaj félre írtam
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
ugy latom masnak is dobalja a legendeket
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest