Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@be22
tag
Segítenétek árazni egy-két cuccot?
Amugy honnan lövitek be, hogy kb mennyit érhetnek? Mik a támpontok ? -
Madn!ght
addikt
Ezért az övért mennyi reális?
-
zombie82
csendes tag
Ja,sőt a szerver ip cimét is leirom,ha lényeges,mert azt is szoktam nézni legendeknél,és eddig az a tapasztalat hogy magasabbon jobban esnek dolgok 133-as ip.n esett.Bár ez is relativ,mert havernak meg 20körülin potyognak jó dolgok.... szóval ez is kiszámithatatlan.
Battletag Karakhul #2389
-
Nordic
Közösségépítő
-
Nordic
Közösségépítő
válasz zombie82 #9075 üzenetére
Na ez kérlek tuti annyi, szerintem még több is. Dupla roll az int-en, magas rollos vit, majdnem maxos CHD, as, meg physical res. Alapból 90-100 ad intet, 8-9as, 35-50%-ig chd-t és 3 random statot. Ez a három random neked a +1roll int, a magas vit, meg a phis res. Ez bőven milliárdos tétel.
[ Szerkesztve ]
-
zombie82
csendes tag
Ez a szépség esett ma du.tán.Azt mondják akikkel beszéltem,hogy ez olyan 700m és 1milliárd közé tehető tétel.Akik komoly traderek,mit gondolnak?
Battletag Karakhul #2389
-
Agro
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
500 óra barbározás után ideje volt...most wd-zek, úgyhogy milliárdos tal-rasha amura gyúrok, hátha esik, bár szerintem Sirandrish megátkozott, mert a fury óta megint nem esett semmi Mondjuk kiegyeznék mégegy fury-val is(ilyen 1200+dps-es 80chd-s socketes fajtával - ezek után bánná a franc mi a main-stat rajta ).
-
Agro
senior tag
Akkor te valóban a pechesebbek közé tartozol
Nekem már több eladható ring/amu esett, de pl bracer vagy 1h (sárga) fegyó egy se. Pedig eladható kategóriába a sárgák közül már csak ezek jöhetnek szóba. Kesztyű, bracer, ring, amu, 1h fegyverek. Minden más automatikusan kuka nálam. Str/Int nadrág még talán lehet jó de olyat én még dropba nem láttam. Amulett-et meg eddig még egyszer se vettem, ami volt az mind esett, kesztyű dettó
-
Nordic
Közösségépítő
A szám miatt. Én már csak elvből sem vennék unid-gyűrűt/amut. Eddig a sok-sok játékidő alatt(600h felett vagyok már szerintem) egyetlen egyszer sem találtam ah-ba való amut vagy ringet. Nekem csupa suffixes szarok esnek(life on kill, kis main statos, retkek). Am meg jó lenne az már most nem kell senkinek mert nincs rajta chc/chd páros...
-
zombie82
csendes tag
Ezeket szeretném eladni,igy ahogy vannak.Mostanában esett mindegyik.Akit érdekel irjon rám privátban.
18db -> 1m
19db -> 1,9m
8db -> 1,6m
32db -> 1,8m
20db -> 2m
14db -> 2,8m
[ Szerkesztve ]
Battletag Karakhul #2389
-
simsi
csendes tag
válasz radi8tor #9063 üzenetére
Az az ár tájékoztató jellegű. Azért várok ajánlatot rá. Ha valaki ajánla érte valami értelmeset meg goldot abban is benne vagyok! De sajnos mindenki azon akad le, hogy mennyi az ára. Fillérekért nem adom, de még komoly érdeklődés nem történt! 1-2 hét aztán megy ki valami filléres áron.
-
Agro
senior tag
válasz Sirandrish #9060 üzenetére
szvsz ha fire lenne rajta 7M-ért már vinném is
-
Sirandrish
legenda
lohot ne nézd..kb nulla van rajta..
Mivel van rajta egy sima resi és hátha pont egy olyan monknak tetszik meg én azt mondanám hogy első 1-2 karikát próbáld meg kirakni 7M BID-re BO nélkül...ha nem megy akkor ugyanennyi BO-ra..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lokids
addikt
válasz Sirandrish #9056 üzenetére
Ezekkel a statokkal 7-10 milla körül van pár darab (loh és resist nélkül).
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Sirandrish
legenda
LOH szerintem nagyon kevés benne ahhoz hogy az változtasson az árán..
STR-re szintén felesleges keresni mert DEX több van benne..
Próbáld meg így:
80DEX
50VIT
6CHC
30CHD
Persze megpróbálhatsz a sima resire is keresni, de szerintem azért nem fognak + súlyos milliókat kiperkálni, de azért próba szerencseEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lokids
addikt
Szerintetek mennyit érhet ez a gyűrű?
Ha kiszedem a LOH-t akkor sem sok a konkurens...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Sirandrish
legenda
Az Amut inkább add nekem..pont jól nézne ki a Wizim nyakába
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
simsi
csendes tag
Sziasztok,
Kellemes ünnepeket mindenkinek és persze lootban gazdag esztendőt!
Az alábbi szépségek eladóak vagy cserélhetőek megfelelő értékben. -
Vole
aktív tag
válasz lakisoft #9039 üzenetére
"Normál goldot cserélek HC goldra. Ha valakit érdekel keressen privátban. "
En is Mar csak az a kerdes, hogy melyik iranyban?
Nekem SC goldom van elado, es HC goldot szeretnek erte. 1:3,5 arannyal ( vagyis 3,5M SC aranyat adok 1M HC aranyert ).
Ha valakit erdekel, akkor irjon es cserelunk.
-
persil
nagyúr
válasz donsimon72 #9040 üzenetére
40 avg dmg
140 dex/120int
65vit
70allres
atk speed 0Ezen mi a nehéz? Amúgy sajnos crit dmg és crit chance nélkül nem valószínű, hogy sokat érne, hiába is jó rajta a többi stat.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
jjc
aktív tag
válasz donsimon72 #9040 üzenetére
sajnos pont az a két stat hiányzik (chc, chd), amit legelőször keresnek egy amuleten.
én nem sok esélyt látok az eladására.Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
donsimon72
tag
Sziasztok!erre:tudnátok mondani véleményt, árat ezekkel a statokkal nem találok AH-ban közelében semmit!
-
davidsito
aktív tag
Nincs mit eladnom, mert nem találok semmit.
Nem tudok venni, mert nincs elég aranyam.Egy tanácsot viszont elfogadok hozzáértőtől.
Hogy jól vagy megfelelően potyogjanak a legendás cuccok:
- alacsony szinten menjek jó gyorsan, tehát minél többet öljek
(sima monster-t is?? vagy csak elitet kutassak fel?) pm 1-en- olyan magas szinten menjek ahol csak tudok, lassan és bízzak a magasabb magic find-ben
(pm 6-7-8)64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
lakisoft
veterán
Keresek:
Normálban:
Plan: Cain's Fate
Plan: Born's Defiance
HC-ban:
Plan: Cain's FateÁrat lehetőleg privátban beszéljük meg.
- Árad -
-
karlkani
aktív tag
válasz zombie82 #9031 üzenetére
Ezt a fájlt kell menteni, majd az új rendszeren visszamásolni (nálam ide telepítette):
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Windows Authenticator\authenticator.xml
A legegyszerűbb megoldás, elmenteni a fájlt, majd az új rendszeren ugyanoda visszamásolni.
Megoldható programon belül is. Alkalmazás elindít, az ablakon jobb klikk, többi egyértelmű...
-
modern
aktív tag
Valaki #9015?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
zombie82
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni.Mindenki használ itt authenticátort?A lényeg,hogy haver telepitette fel a gépre a Diablo3at meg az authenticatort is.Viszont most hogy ujra kell telepiteni,akkor nem tudom,hogy ha töröljük a C.meghajtót törlődni fog e az authenticator?És ha igen,akkor azt,hogyan tudom majd ujra vissza tenni,hogy kompatibilis legyen a játékkal? Remélem valamennyire érthető volt a problémám.Valaki csinált már ilyet,illetve tudna segiteni ebben?Fontos lenne.Előre is köszi.
Battletag Karakhul #2389
-
vendingo
veterán
válasz nightmare13 #9028 üzenetére
A kedvencem a witching hour (legacy)
Arra bukik a jó nép, főleg publicon.Publicon a kedvencem a pónis pálya összetevők dobálása.
Volt olyan, aki perceken át állt felette, és próbálta felvenni.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Attila#2150 #9025 üzenetére
Tele a ládám ilyenekkel. Mind normalon, nm, hellen estek. Poénból szoktam dobálgatni őket játék közbe
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Attila#2150
csendes tag
Sziasztok
Unidentified Legend és Set itemeket vásárolok.
Keress ingame Attila#2150
Attila#2150
-
modern
aktív tag
válasz Mr. Teddy #9019 üzenetére
Én használtam vettem még Szeptember-Október körül, semmi gond nem volt eddig, csak a telszám cserénél volt egy pici problem (az sms miatt).
Én 5 millió gold-al és egy 60as DH karival vettem 9k-ért. (De akkor még újonan 12k volt)[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ti biztos képben vagytok. Agyalok egy D3 acc vásárlásán, de nem tudom, hogy hozzávetőlegesen mennyiért árulnak ilyet. Kb milyen ártól lehet egy ilyen acchoz hozzájutni? -
Thom7
csendes tag
Sziasztok!
Érhet ez valamicskét ?
-
modern
aktív tag
Szerintetek ér valamit?
-
Sirandrish
legenda
válasz pegasus60 #9012 üzenetére
Veszedelmes durva statok vannak rajta..
Ha bármilyen mainstat ráment volna akkor konkrétan talán meg 10szerezné az árát..
Így nem tudnám megmondani hogy mit ér..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
pegasus60
csendes tag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget a beárazáshoz, nehéz belőni, talán monknak a leghasznosabb, de amúgy gondolom univerzális. Eladó!
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
-
P00By
nagyúr
Ezekre kérnék egy árazást!
-
Zan
aktív tag
válasz cowboy_bebop #8993 üzenetére
Ez ám a karácsonyi ajándék! Nehogy el kótyavetyéld!! Szerintem, ha el akarod adni, minimum 100 mill bid-ről indítsd!! Grat!!
Minél jobb, annál jobb!
-
Kobe
veterán
eladó cuccok, érdeklődni priviben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest