Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#43022) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

aztabüdös... enrage timert rakni egy egyébként is súlyos bossra, nem tudom mennyire gondolták komolyan:DDD. ilyen súlyos bossharcot utoljára a duke nukem forever mothershipjénél láttam a legnehezebb fokozaton, szintén enragevel, csak ott az utolsó hpket már enrage közben kellett leszedni. ja és ott is volt 1hit.

namost: alapból 45k dam, 33k life, 200as resistek, 43mas crit -> nogo. 30as disciplinem van DHval, ennyi általában elég kitelni és csak ezért nem akartam AHzni (végül a dex vit crit csuklóvédő mellé lett egy dex vit allresistes is, A3ra vagy alternatívaként a monkomnak). 1hitelt a lehelletével, ami elől gyakorlatilag képtelenség kitérni (kivéve smoke screen). viszont azt spammollni nem volt elég a discipline. 1mmig egyszer levittem az életét, de tényleg nem szabadott hibázni az egész meccs alatt.

elkezdtem cserélgetni (allres vit +health gyűrű be), 33k dam + 49 life, 500as resistek (féltank 36% crittel) dam mellett kb 1mm healthnél beütött az enrage -> nogo.

itt jött az ötlet: átmenet kell. végül 38k life 43k dam volt a megoldás. 18%as run mellett, kb 450es resistekkel. crit itt 38 körül. ... és akkor sikerült a második fázisban a smoke screent kiszedni a skillistából, amit a meccs végéig már nem is sikerült visszaraknom. azaz smoke screen nélkül vertem le belial harmadik körét, meg a második felét is.

33h 15min, gyakorlatilag két órán keresztül próbálgattam, de összejött.
skillek:
evasive + covering fire
elemental arrow + nether

smoke screen + lingering
vault + tumble
marked + mortal (enrage...)
preparation + battle scars

nightstalker, steady aim, archery (crit magas, sharpshooter nem kellett).

Cyberbeni: köszi a skill leírást, amikor visszanéztem még nem szerkesztetted, elnézve valszeg az volt a baj, hogy elemental helyett cluster kellett volna. utólag végiggondolva nem dps builddal megyek, csak belialnál a szűk hely miatt a kitingnek sok hasznát nem vettem. első két jelenet egyébként gyerekjáték volt, harmadik volt mindig a súlyos. igazából elementalt lazán cserélhettem volna clusterre, life steal úgy néz ki nem működött.

egyébként nightstlaker nagyon nekem nem csinált semmit, pedig elég magas critem van. nem lehet bugos az evasive/elemental párossal?

danilla: köszi a bíztatást, végül meglett:).

Rankerz: köszönöm a felajánlást, végül összejött.

sunnymarcell: 43k life és 500as resistek mellett már lehetett hibázni, bár egynél többet max hp mellett se nagyon.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.