Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#42401) radi8tor válasza killerjohn (#42398) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Mindenkinek joga van követni a fórum alapelveit.

amit tiltunk fórumunkban:

a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni

⭐ Stella

(#42402) FehérHolló válasza radi8tor (#42401) üzenetére


FehérHolló
veterán

Az EULA megsértése szerzői jog sértés, mert áthágod a licensz felhasználási feltételeit. Így inkább a tört szoftverekhez tartozó warez gyűjtő részbe sorolnám. A tört szoftverekkel kapcsolatos dolgokról meg beszélni sem szabad itt, nemhogy eladni/venni. :)

Ettől függetlenül tényleg a konkrét keresek/kínálok hozzászólásokról beszéltem, amibe beleértem azt is, hogy XY helyen épp mennyibe kerül a szóban forgó arany.

Engem egyébként csak az zavar, hogy itt a topicban árulják az aranyat.

Skynet is real. It's called Google.

(#42403) killerjohn válasza FehérHolló (#42402) üzenetére


killerjohn
addikt

az hogy valaki itt árulja, az tényleg hülyeség...

(#42404) proci985 válasza Nordic (#42390) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

valszeg nem érné meg nekik megállítani a lavinát, hiszen a sápot így is, úgy is leveszik. inferno meg elég nehézre lett belőve ahhoz, hogy magas legyen az igény a jó gearre.

ha nem lenne ilyen őrülten nehéz A3-A4, akkor nem igazán lenne piaca a farmereknek... de RMAH bevétel sem lenne.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#42405) Ren Hoek válasza killerjohn (#42398) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Ez nem teljesen világos. Tehát ha be lenne vezetve a gold átadás szigorítása (tfh 5 millió / hó pl) és egy arányszám, ami egyértelműsíti, hogy egy acc-ról mennyi érték megy ki, és mennyi jön be, akkor mindegy lenne, hogy megveszik a legjobb cuccokat, átadni nem adhatja át senkinek, mert akkor felborulna az aránya, és mondjuk AH ban-t kapna (Tárgyaknak is lehetne érték-indexe... ha egy AH bot meg tudja becsülni, a Blizz rendszere is) Tehát RMAH-n kell értékesítenie...
Azt pedig csak személyivel, komoly ellenőrzés után tehetné meg. (De szinte biztos vagyok benne, ha az online pókerhez hasonló ellenőrzési szint lenne, akkor jóval kevesebb visszaélés lenne)

Persze mindenre van válaszlépés, a csalók mindenre reagálnak, kiskapu is mindig van. Az a szomorú, hogy a megelőzésre NULLA erőforrást fordítottak, a banhullámokon kívül pedig semmit nem tesznek a botozás visszaszorítására. Egyszerűen nyíltan kimondhatjuk, hogy lehet és eltűrt botozni, amíg az embernek van pénze új acc-ra. Amíg ebben nem lesz valami változás, addig pusztul csak a játék.

(#42406) maross


maross
veterán

Diablo konyvtar athelyezese sima ugy, vagy reinstall? Vettem egy SSD-t, es mint windows utan legfontosabb program, erdekelne :DDD.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42407) radi8tor válasza maross (#42406) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Üdv a klubban. :C
Szerintem pudding próbája. Másold át, aztán kiderül. :K
De Win-t úgyis telepítened kell.

⭐ Stella

(#42408) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Mi a franc lett már megint a drop-al?
Két napja nem hogy érték nem esik de még olyan cucc se amit akár 30K-ért érdemes lenne berakni az AH-ba..
Eszméletlen..ACT1-2 zero drop..
ACT1-es MF gearemet feltornáztam 280felé..valorral+followerrel de így is nulla..
Azért eddig esett mindig ez-az, még ha nem is milliós tétel..de most konkrétan 2 napja üres az AH-m...
Nem lesz ez így jó.. :(

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42409) P00By válasza Sirandrish (#42408) üzenetére


P00By
nagyúr

(#42410) killerjohn válasza Ren Hoek (#42405) üzenetére


killerjohn
addikt

ugye azt tudod hogy rengeteg ember azt csinálja hogy megvette az inferno act3 cuccát 2 hónapja $-ért, és azóta csak farmol és elad? vagy AH-zik és elad? A blizzardnak ebből van $, nem fog a hivatásosokkal szórakozni...

egyébként igen, hidd el, kiskaput mindenre lehet találni, de ugye erről itt én nem beszélhetek :)
btw mindenkit kérek, hogy goldolja át, hogy vajon hogyan lehetséges az, hogy a blizzard a D3 megjelenése óta a következőket tette:
- a legfőbb bot célpont, inferno legkönnyebb része, act1 dank cellar, ahol a rare monster az egyetlen az egész játákban, ami nem lő vissza. Ez a pont közvetlen egy checkpoint mellett van hála az égnek, fix helyen, hála az égnek, és 7 mp alatt oda lehet érni vault-al+preparation-el amikor is 2 db vaultod marad, hála az égnek. Nos, a játék így jelent meg, azóta is így van. Ezt farmolják a botok. a legfőbb anti-dank lépések ezek lennének:
- arrébb tenni a lejárót. maradt ott
- kevesebbszer legyen nyitva. nem változott, fix 50%
- lőjön vissza a monster, mondjuk legyenek affix-ei, mint MINDEN másnak a játékban. nem, továbbra is ott áll és nézi ahogy leölöd.

tovább:
- a második leglátogatottabb bot célpont a royal cripts volt. ez még nem is volt gond a blizzardnak, csakhogy odaszokott a fél battle.net. Nos, mit kellett volna tenni? OTT nerfelni az urna drop rate-eket. Mit csináltak? Nerfelték mindenhol.

tovább:
- ha most felvennének fél állásban a blizzardhoz, 1 hónap alatt letennék az asztalra egy kódot, vagy legalább a vázlatát, ami a neten keringő botok 100%-át banolja login után 15 perccel. Nem adatgyűjtés, meg elmélkedés hogy ki hány játékot kreált napi hány órában. Nem. 100%-os pontossággal minden publikus botot. Hogy hogyan azt inkább nem írnám le, de meglepődnék ha a blizzardnak nem lenne meg...

tovább:
- arreat core: egy egyszerű gold drop nerf ott helyben nightmare és hell szinteken és csá botok.
- warriors rest: ez ellen nincs sok mindent amit tenni lehet, de még nem is agyaltam rajta nagyon.

folytassam? vagy most már azért leesik, hogy a blizzardot különösebben nem érdeklik a botok, azon kívül, hogy néha banolnak pár százat a látszat kedvéért? Csak akiket én ismerek, több mint 400 instance-t futtatnak day0 óta (persze fokozatosan egyre többet).
Ha jön az infláció, akkor az emberek mennek vissza wow-ozni. Vagy kijön egy expansion. Vagy kitalálnak valamit rá. Gold = bevétel nekik, ennyi. Direkt ilyen alacsony a drop rate, mert ennyi ember (6-10M, de persze ennél kevesebb aki játszik is) nem tud kitermelni annyi aranyat, amiből meg tudja venni azt a néhány jó cuccot ami fent van AH-ban és párszáz/ezer ember farmolta inf act3-ban. Ergó aranyat kell venniük. De ugye a rendszerben az aranyat a userek termelik, akiknek per-fő nincs annyi aranyuk hogy maguknak vegyenek belőle godly endgame cuccokat. Egyszerű matek: akkor honnan lesz az egységsugarú usernek aranya? Ha vesz. Kitől? Ugyebár alapból a rendszerben nagyon nem adna el senki sem aranyat, hiszen kell neki cuccokat venni. De ha nem ad el senki aranyat, de venni akar, hogy vehessen belőle cuccokat, akkor mégis kitől tud venni aranyat? Blizzardtól nem, hiszen akkor ők gyakorlatilag nyomtatnák a fizetőeszközt. TEHÁÁÁÁT? Hát a botterektől, akik tényleg nyomtatják. Így viszont lehet alacsony a drop rate - "küzdjél ember, hogy legyen cuccod, úgyse lesz, ráadásul arany ami esik az elmegy repair-re". Ennyi. Lehet nem egyetérteni de így van. Apuci engedi hogy a gyerekek lopjanak, mert abból neki is jut. Igazából egyes szubkultúráknál látunk ilyet nap mint nap, miért lenne másképp egy profitorientált vállalatnál, amit épp eladni akarnak, mert menekül belőle a befektető?

más: :) ha valakit érdekel, ezzel simán faceroll lehet infernón átgyalogolni:
(bocs a kép minőségéért)

[ Szerkesztve ]

(#42411) Wolverine válasza maross (#42406) üzenetére


Wolverine
félisten

Átmásolod, elindítod, örülsz.

#42410: amikor banhullám van, akkor százezres nagyságrendben dobnak ki acc-okat. Viszont ezt soha nem automatizálják teljesen, mert mindig vannak fals pozitívok, és egy ilyen hibás ban miatt bekövetkező arcvesztést nem vállalnak be.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#42412) Sirandrish válasza P00By (#42409) üzenetére


Sirandrish
legenda

:B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42413) killerjohn válasza Wolverine (#42411) üzenetére


killerjohn
addikt

tisztességes banhullám nem volt eddig goldfarm botok ellen, csak AH botok ellen. Amik ugyebár goldsink-ként működnek. Érted... Összesen két kisebb "hullám" volt, alig pár tucat report volt belőle nagyobb fórumokon, ami erősen elhanyagolható a user számhoz képest... A százezres banhullám meg kizárólag hack alapon megy Blizzardnál, ergó azokat vágják ki, akik pl maphack-eltek, vagy memória írásos, vagy inject-es botot használtak.

(#42414) Ren Hoek válasza killerjohn (#42410) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Most mondanám azt, hogy mennyivel jobb lett volna ha offline (is) kijön. Szépen megcsináltuk volna inf végéig saját droppal, jó cuccokkal, ha úgy adja akár cheat-el is (ki az aki ne próbálna ki 300K DPS god mode gear-t) stb... Ennyi. Ehelyett jött az állandó online gameplay + rengeteg szerver probléma, csalók, infláció... de inkább nem mondom...a blizznek 10000x jobban megérte. Nekünk meg nem. That's life, itt a pénz az úr.

[ Szerkesztve ]

(#42415) Nordic válasza proci985 (#42404) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Ha valamiért, hát pont ezért nem érdekel már túlságosan a játék. Mindig bennem van, hogy gyepálni kéne egy keveset(szóval az is kizárva, hogy kinőttem volna belőle), de aztán rájövök, hogy nincs értelme, mert nem hullik semmi, gold meg nincs semmire(aminek az oka a botok miatt elszállt AH), így egy bejelentkezés után 10 perc múlva, már ki is lépek.

(#42416) sith7 válasza killerjohn (#42410) üzenetére


sith7
nagyúr

Nem gyenge cucc ... :Y

Kard nagyon tetszik ... mennyibe volt ez a cucc ? :U

(#42417) marcyman


marcyman
aktív tag

Ha valaki nagyon ért innen botterkedéshez és nem titokjancsi akkor írjon rám legyen szíves.

(#42418) killerjohn válasza Ren Hoek (#42414) üzenetére


killerjohn
addikt

egyetértünk. ki az isten zavarna hogy vér Pistának otthon hekkelt godmode barbájával 1hiteli inferno diablot? ehelyett csináltak egy drm-et, zéró drop rate, és mindenki anyázik hogy drágák a cuccok és botterek vannak. Uraim, ha lenne mindenkinek 500M aranya, akkor nem lenne mit megvenni! Lenne naponta 50 ember aki ahból megveszi a legjobb cuccokat és csók. Nem az a para hogy a botternek van 1000000milliárd aranya, hanem az hogy nincs mit megvenni. Ha lenne rendes drop,akkor nem kellene 80M aranyért adni-enni és akkor mindenki letojná a bottereket...

(#42419) maross válasza radi8tor (#42407) üzenetére


maross
veterán

Ez jol kezdodik, felismerte az ssd-t, win telepites elindul, fajlok masolasa 99%-nal allt 10 percet, es kesz vege, volt ssd nincs ssd :). Azota ujrainditottam vagy otszor, mas port, mas kabel, mas minden, semmi, nem latja. egy zold es egy piros lampa vilagit rajta, nem tudom ennek kell, vagy sem :).

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42420) killerjohn válasza sith7 (#42416) üzenetére


killerjohn
addikt

úgy 400-500M. a dps cuccaimat ócsón vettem, ezeket inkább asap módban, tegnapelőtt.

(#42421) maross válasza maross (#42419) üzenetére


maross
veterán

"Direkt ilyen alacsony a drop rate, mert ennyi ember (6-10M, de persze ennél kevesebb aki játszik is) nem tud kitermelni annyi aranyat, amiből meg tudja venni azt a néhány jó cuccot ami fent van AH-ban "

Azt azert tudod, hogy ez hulyeseg. Ha nem lenne bot, nem 6-10m lenne, hanem 600k. Mint ahogy volt az elejen is. Hiaba teszel fel valamit 100millioert, ha irrealis osszeg. Most se tesznek fel semmit 100milliardert, mert irrealis osszeg, ennyi.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42422) Ren Hoek válasza maross (#42419) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Ugye nem OCZ?

[ Szerkesztve ]

(#42423) Nordic válasza maross (#42421) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Pont hogy vannak már 1 milliárdért cuccok, függetlenül attól, hogy ritkán, vagy soha sem veszik meg őket. Abban viszont igazad van, hogy kár szépíteni a dolgot, a botok miatt szállt el az AH-árazás. Az első majd egy hónapban még nem voltak olyan drága cuccok, aztán "hirtelen"(1-2 hét leforgása alatt) rengeteg 100M vagy a feletti cucc jelent meg ah-ban...

(#42424) maross válasza Ren Hoek (#42422) üzenetére


maross
veterán

debiza, egy jo kis agility 3-as, frissen bontva, 3 ev garival :).

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42425) Diablo18 válasza maross (#42424) üzenetére


Diablo18
senior tag

akkor biza vissza kettő :D Gari

(#42426) sith7 válasza killerjohn (#42420) üzenetére


sith7
nagyúr

Mennyi ??? :Y

(#42427) mikromanus válasza killerjohn (#42410) üzenetére


mikromanus
veterán

Jé ez pont olyan mint a féltescos 3 millás wizim. Mondom én, hogy nem kellenek milliárdok egy infernoképes wizardhoz :D

Itt elmélkedtek a pénzdömpingről a botokról, meg hogy ki mennyit termelt, de azt nem nagyon veszitek figyelembe, hogy mindig több pénz folyik be mint ami "elhasználódik". A goldfarmerek egyre több munkával egyre kevesebb bevételt szereznek így. Ami bekerül az bent is marad és kering szépen. Étmegy sok-sok kézen, karcsúsodik de nem eléggé. Emellett a kereslet is folyamatosan csökken. Esetleg Pénzes Pistike egyszer bevásárol, de nem lesz a többség a családjában visszatérő vendég. Lehet venni cuccokat csilliárdokért, de minek? Olcsó, vagy AH-ból közepes árszinten minden beszerezhető amit akarsz. Ha új vagy akkor meg választhatsz, hogy időt ölsz bele, vagy kis pénzt, hogy használható infernos karaktered legyen. Miben jobb az, hogy csak az a választásod van, hogy végigtolod? Mondjuk a játéknak szerintem is ez a lényege, de ha Dr Casualnak kevés ideje van felőlem vegyen pénzért dolgokat. Persze túlárazva, mert arra sincs ideje, hogy érdemben válogasson, csak rábök egy csini darabra ami mivel drága biztos jó is. Hát tegye. vehet tőlem is "Jó" dolgokat. Tele van a szemétlerakóhelyem ilyesmivel
:D

(#42414) Ren Hoek
Miben más az hogy online game és AH van? Ugyanúgy megteheted, hogy nem használod az AH-t és mész önerőből. A csalás meg csalás. Minek a cheat? Nehogy már negatívum legyen, hogy az online játék miatt nincs a hagyományos értelemben!

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#42428) Rossi


Rossi
addikt

Lvl 50 barbi, kb. 46 óra játékkal a hátam mögött.

Kíváncsi lennék a véleményetekre. Ja, és megfogadtam a -levelreq-es tanácsot, eredmény: majdnem kétszeres dps.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#42429) FehérHolló válasza Rossi (#42428) üzenetére


FehérHolló
veterán

Nincs elég szőre, ne borotváld ennyiszer.

Skynet is real. It's called Google.

(#42430) Sirandrish válasza Rossi (#42428) üzenetére


Sirandrish
legenda

Én tudok kölcsönadni egy 900+DPS-ü 1kezes kardot ami hála a LVreq-nek már lv47en hordható:)
Már 2 embert segített ki de tudtam hogy még hasznát veszi más is :)
Ha visszaadod később, azt oda tudom adni neked..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42431) warcat


warcat
veterán

Pont tegnap figyeltem egy bides wiz offhandet, 170 millió vagy mennyi lett a vége,de ennél drágábban szerintem csak valami irdatlan 1 h fegyó mehet el.

Asia szerveren esett valami durva kardocska:

One-Handed

+279 min Damage
+316 max Damage
+48% Damage
+181 Strength
+890 Life on Hit
+95% Critical Hit Damage
【Socket】

Na ezért vajon mennyit fizetnének? :P

EA: It's in the crate!

(#42432) mikromanus válasza warcat (#42431) üzenetére


mikromanus
veterán

Csak a DPS maradt le Azé' az ne mindegy :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#42433) DjDanee87 válasza mikromanus (#42432) üzenetére


DjDanee87
addikt

120 :DD
Nem, gondolom valami 1000+

[ Szerkesztve ]

(#42434) mikromanus válasza DjDanee87 (#42433) üzenetére


mikromanus
veterán

a min és max dam miatt 400 tuti van :)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#42435) warcat válasza mikromanus (#42432) üzenetére


warcat
veterán

Kínai a cím, nem merem megnyitni személy szerint.
itt a diablofansos forum címe :
[link]

Más: én konkrétan mindjárt becsinálok, 5 perc alatt két olyan cuccot vettem fillérekért,hogy hihetetlen.
Mindjárt elkészítem a képeket...de még mindig nehezen hiszem el,az egyik 1d 11h volt főídőben,a másik 1d 12.Még remegnek az ujjaim :)

Elnézést ha nagyok a képek,de muszáj megosztani,az árakat is nézzétek :)

A másik /csak hogy érezzétek, 200 a maximum int ami cipőn lehet.../
[L:/dl/upc/2012-08/08/76838_qmj9fb8xpvxjxekr_esticipo.jpg](IMG:/dl/upc/2012-08/08/76838_qmj9fb8xpvxjxekr_esticipo.thumb.jpg)(/IMG)[/L]

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#42436) Diablo18 válasza warcat (#42435) üzenetére


Diablo18
senior tag

Te egy igazi fan vagy :)

Havernak is remegnek az újai de neki más baja van ....

(#42437) S e t h válasza Sirandrish (#42408) üzenetére


S e t h
nagyúr

Hát akkor maradnak simán a küldetések, az is ad élményt. :)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#42438) Sirandrish válasza warcat (#42435) üzenetére


Sirandrish
legenda

EZ kegyetlen fegyver lehet..
"Life after each hit" :Y
:))

S e t h az acsívmentekre gondolsz? Azokat otthagyom az utókornak :D

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42439) warcat válasza Sirandrish (#42438) üzenetére


warcat
veterán

Kínaiból van fordítva, life on hit az na, éééérted :)

EA: It's in the crate!

(#42440) Sirandrish válasza warcat (#42439) üzenetére


Sirandrish
legenda

Jóvanna kicsit gonoszkodtam csak :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42441) Nordic válasza mikromanus (#42427) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

"Ha új vagy akkor meg választhatsz, hogy időt ölsz bele, vagy kis pénzt, hogy használható infernos karaktered legyen." - És itt a legnagyobb buktatója a játéknak, magyarul, hiába ölsz bele rengeteg időt, mivel sosem esik olyan és annyi cucc, hogy te infernoképes karaktert felszerelj, nem beszélve a pénzről, ami egyre értéktelenebb. 300+ óra van a barbáromban, az utóbbi 40-50 óra 260% feletti mf-el, és a drop egyenlő a nullával, szóval tudom, hogy miről beszélek.

(#42442) radi8tor válasza warcat (#42435) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Én meg mertem nyitni a kínai oldalt:

Elég durva fegyó tényleg. :Y

⭐ Stella

(#42443) Sirandrish válasza radi8tor (#42442) üzenetére


Sirandrish
legenda

Én is megmertem de nekem nem hozta be.
Fegyverről csak ennyit tudok mondani: OMÁJGÁÁÁÁSSSSSSS :Y

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42444) Diablo18 válasza radi8tor (#42442) üzenetére


Diablo18
senior tag

Nem csodálkozom hisz über kockák

(#42445) Sirandrish válasza Diablo18 (#42444) üzenetére


Sirandrish
legenda

És annak mi köze ehhez a Mace-hez?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42446) warcat válasza radi8tor (#42442) üzenetére


warcat
veterán

Na egy identify utáni ilyen látványért és érzésért lenne király játszani,csak hát győz a józan ész,
úgy sem esik ilyen sose :)
Ráadásul nem holmi spear szóval a barbár kapja rá a weapon masterys bónuszokat,jó kis offhand lenne ;]

EA: It's in the crate!

(#42447) radi8tor válasza Sirandrish (#42445) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nagyobb eséllyel esik nekik jobb cucc, mivel 24 órában játszanak.
Láthattad mit érsz néha a 280-as MF-el. Nem garancia az sem, csak az esélyeket növeli.

De az is lehet, hogy 1 millió óra után sem. Ezért olyan jók ezek a játékok. ;] :W

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#42448) Sirandrish válasza radi8tor (#42447) üzenetére


Sirandrish
legenda

Persze..de egy ilyen cucc kieshet nulla MF-el 4 perc gameplay után is..

Diablo szépségei :DD

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42449) Diablo18 válasza radi8tor (#42447) üzenetére


Diablo18
senior tag

:R
bírják a (csak nem akarok már rasszista kifejezést tenni).....

jó nekik (én le is dőlnék a székből) de igen 24 órából akármikor megeredhet a blizzard jótékonysági hajlama

de szerintem főként éjszaka van ez

(#42450) Diablo18 válasza Sirandrish (#42448) üzenetére


Diablo18
senior tag

így van :R

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.