Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#42351) FehérHolló válasza Sirandrish (#42350) üzenetére


FehérHolló
veterán

Bújjad a fórumot, keresgess neten, matekozz, költs, ilyesmik.
Blizzard mókuskerék.

Skynet is real. It's called Google.

(#42352) radi8tor válasza Sirandrish (#42350) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Marad a kísérletezés bekapcsolt találat és heal jelzőkkel. :W

⭐ Stella

(#42353) Sirandrish válasza FehérHolló (#42351) üzenetére


Sirandrish
legenda

Igaz..ez sokkal kézenfekvőbb ;]

radi8tor1 Mert hát nincs is az embernek jobb dolga :)

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#42354) mpierre válasza Cyberbeni (#42349) üzenetére


mpierre
veterán

Hmm, na ott aztán még annyit se számolgattam, mint itt az AH miatt. Ott csak az XP-t termeltük. Illetve egy eldöntendő kérdés volt a játékban: agyonb@sztad-e Baal-t, vagy ő a karaktered...?

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#42355) Gyuri27 válasza maross (#42338) üzenetére


Gyuri27
félisten

Azért egy példát stattal mondhatnál! :U

Amd - Radeon - Ryzen

(#42356) maross válasza Gyuri27 (#42355) üzenetére


maross
veterán

tegnap irtam egyet :).

itt van

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42357) WhiteWalker válasza Ren Hoek (#42340) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

most néztem én is, 5euro 10m gold...az átadás hogy működik?

(#42358) FehérHolló válasza WhiteWalker (#42357) üzenetére


FehérHolló
veterán

Egy sikátor korahajnali sötétségében, újholdkor.

Az ugye még mindig tiszta, hogy az EULA tiltja a játékon kívüli (RMAH-n kívüli) aranykereskedelmet, így a fórumszabályzat is tiltja az erről való eszmecserét. :)

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#42359) Ren Hoek válasza FehérHolló (#42358) üzenetére


Ren Hoek
veterán

EULA ide vagy oda, a D3 bevezető videóban feature-ként emlegetik a legális battle.net gold átadást, csak úgy. Ezek után, hogy a valós életben mi cserél gazdát nem az ő dolguk :)

A Blizzard a saját hülyeségét csinálta amúgy ezzel meg. (Illetve gazdaságilag nagyot nyert, hirtelen a botter accokon) Egyrészt a goldfarm botozást 1000x-esre emelte ezzel a húzással, hiszen könnyen, precízen át lehet adni a goldot legálisan, amit a botjaid termeltek ki. Másrészt megölte az RMAH gold piacot, így a botozók zsebébe vándorolt a valós pénz, nem a játékosokéba + Blizzébe.

Már említettem egyszer, be kellett volna tiltani a gold átadást 100%-ban. Vagy nagyon durván korlátozni. Cucc cserekereskedelem és kész, ennyi, amúgy használja mindenki az RMAH-t/AH-t. Nekem ne mondja senki, hogy nem vetette volna vissza az illegális gold kereskedelmet és goldfarm botokat az, ha csak nehézkesen AH-ban lehetett volna átjátszani a goldot (botter betesz egy gagyi itemet X millióért, aztán te meg keresgéld ki, kitudja kié -15% sarc... ezt már sokkal kevesebben vállalták volna be, mint most)

Egyszerűen ez így volt az üzleti modellben. Ha igaz amit a kínai csávó mondott, és 10ezren botoltak, 100 accountokkal, szerintem simán lehetett 1 millió farm account. Cirka 50 millió euró bevétel a Blizznek...

[ Szerkesztve ]

(#42360) FehérHolló válasza Ren Hoek (#42359) üzenetére


FehérHolló
veterán

Utolsó előtti bekezdésed elvi hibás, nem a botter dobja fel a cuccot, hanem fordítva.

Utolsó bekezdésed meg arról tanúskodik, hogy nem nézted meg a teljes videót/nem emlékszel rá/nem értetted.
A botos acc-ok döntő többségét ingyen szerezték be, kihasználva egy EU Store hiányosságot a kártya ellenőrzésben. Erre lépte meg Blizz azt, hogy az online store-ból kártyával vásárolt játékok esetén 5 napos átfutást vezetett be a kulcs aktiválásáig, ezalatt pedig lehetőségük nyílt ellenőrizni a kártyák eredetiségét, rajtuk a fedezetet, satöbbi.
Mire kiderül egy kártyáról, hogy hamis, addigra régen szétfarmolta magát a "vásárolt acc-on az illető, azt átpakolta egy újra az aranyat.

Mindezektől függetlenül amit tilt az EULA, az tilos itt a fórumon. De nyugodtan megkérdezhetsz erről egy modit. :)

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#42361) vhunor válasza Cyberbeni (#42347) üzenetére


vhunor
őstag

18% volt rajtam (9-9 gyűrű+kesztyű), elégnek tűnt. Majd egyszer összerakom megint, de borzasztó, mennyit kell kukázni az AH-ban hozzá, pfúj.

Tyrael's Might-ot nem próbáltad? Nekem bejött a plusz sebesség, meg a 4-5% sebzés a kékek ellen. Valahol 4 milla környékén vettem 700 armor, 160 str, 80 vitest.

(#42362) maross válasza Ren Hoek (#42359) üzenetére


maross
veterán

Eleg lett volna naponta bannolni az osszes accot, ahol bot futott. Nem ertem miert nem tettek meg, legalabb a heti karbantartasok alkalmaval. Majd most kirugnak 300ezer accot, nabumm, attol meg az arany 90+ szazalekat mar kitermeltek, es tonkrevagtak az egesz gazdasagot.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42363) Wolverine válasza Ren Hoek (#42359) üzenetére


Wolverine
félisten

Amíg van, aki pénzért goldot venne, addig olyan is lesz, aki elad - akkor is, ha ez bant ér.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#42364) Ren Hoek válasza FehérHolló (#42360) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Lehet így is, de nem bonyolítja meg sokkal jobban az AH-s átjátszás? Szerintem igen. Ráadásul ott van a 15% sarc. Már egy fokkal jobb gazdaság lenne, ha a botfarm gold 15%-a sinkelődött volna.

Ezzel a rendszerrel az a baj, hogy totálisan 100%-ban ellenőrizhetetlen. Mindegy milyen módszerrel, de azt kellett volna elérniük, hogy az RMAH gold eladás legyen az egyetlen fő lehetőség, az pedig acc név nélkül, automatikusan, biztonságosan zajlik. Nekünk is lenne esélyünk eladni. Ráadásul sokkal jobban ellenőrizhető. Pl csak személyivel igazolt Paypalra lehetett volna pénzt kiutalni. Számtalan módja lett volna, hogy megakadályozzák ezt a kezdődő összeomlást (vagy mostani válságot, és durva játék elhagyási arányt) ami most van. Tanulhattak a D2-ből, WoW-ból stb. Mégsem csináltak semmit. Sajnos. Most is temérdek botos van, temérdek illegális gold seller.

Elmegyek nyaralni,... visszajövök és 50%-ra estek a gemek RMAH-ban, goldot meg lehetetlen ezek miatt a rohadék gold sellerek miatt eladni 0.25 eu-s áron...

Persze tilos a fórumon, jogosan is. Csak az iróniát érzem az egészben, hogy ilyen áron van már az arany a "feketepiacon" és még mindig ugyan úgy megy minden, ahogy az elején. Meg van könnyítve inkább a dolguk...A játék szinte sugallja, hogy vegyél feketén aranyat. Ez a problémám...

(#42363) Wolverine: Benne van az EULA-ban. És? Vajon a sok millió játékosból hányan olvasták el az EULA-t végig? Közülünk hányan?... Nagy vörös felirattal ki kellett volna írni, BAN jár a gold vásárlásért, használd az RMAH-t. Néhány acc-ot kitiltani akik vettek, és jól megszellőztetni, hogy kemény bant ér... Sehol ilyet nem láttunk...

[ Szerkesztve ]

(#42365) #57919488 válasza maross (#42362) üzenetére


#57919488
törölt tag

Várható volt, hogy nem fog sikerülni hisz még senki nem csinált ilyet és 0 volt a tapasztalatuk. Valahol el kell kezdeni :)
Pár év után azért már lehet, hogy ebből többen fognak tanulni és alkalmazzák majd idővel több játékban. 5 év múlva már az lesz furcsa ha nincs RMAH egy játékban és pénzért nem lehet xy itemet venni.

(#42366) radi8tor válasza #57919488 (#42365) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ezt gondold át még egyszer. :K WoW-ban már jó ideje üzemel ilyen szolgáltatás.

⭐ Stella

(#42367) maross válasza #57919488 (#42365) üzenetére


maross
veterán

Nekem csak az a bajom, hogy "blizzard hullamokban bannol". Kicsit lassan jon ez a hullam. Ugye rmah indulas elott volt egy ritkitas, azota semmi, de miert??? Nem tudom ep esszel felfogni. Tapasztalatuk annyi mint a nyu, biztos jo kover mar a bannolando listajuk is. Es igy mi lesz? Botok kitermeltek a jatek aranak sokszorosat, ban utani elso napon vesznek ujabb 300ezer jatekot, es uzembe helyezik, mert tudjak hogy 2 honapig vigan farmolhatnak.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42368) vhunor válasza maross (#42367) üzenetére


vhunor
őstag

vesznek ujabb 300ezer jatekot

(#42369) radi8tor válasza maross (#42367) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nyugodj meg, vannak ban hullámok csak nincs mindegyik meg promózva a nagyközönség felé.
Van pár botter innen a fórumból is, akinek már banolták az accountját egy szép reggelen. :K

K_mester: aki benne van a dologban tud róla. Aki nincs benne az utána tud keresni. Nincs értelme ezt világgá kürtölni. A negatív reklám is reklám. Felhívná a figyelmet a farmerekre.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#42370) #57919488 válasza radi8tor (#42366) üzenetére


#57919488
törölt tag

WoW-ban egy sima AH működött és a Gold ipar is a játék havidíj töltése miatt volt lényeges. Itt más a helyzet RMAH miatt, szerintem. RMAH-t tudtommal még senki nem csinált. A gold kereskedelemre meg volt válasz (#42363) Wolverine.

szerk:
(#42367) maross:
MoP indulás nagyobb figyelmet igényel náluk most mindennél ;] tudom gonosz de azért tuti van benne valami.

(#42369) radi8tor1:
Ez lehet kicsit publikusabb is, hogy tanuljanak páran az esetből ilyen elrettentő példaként, vagy csak én nem láttam a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#42371) maross válasza radi8tor (#42369) üzenetére


maross
veterán

orulok, de keveslem :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#42372) Ren Hoek válasza radi8tor (#42369) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Elég lett volna ha van egy jó algoritmus, ami figyeli az egérmozgást, játékidőt, IP-ket, gold/eu mozgást stb. Ez alapján a hülye is megmondja, hogy melyik acc botol éppen, melyik az átjátszó állomás stb...Ki se kell tiltani őket, elég ha letiltották volna őket AH-ról + gold átadás blokkolása. Vett egy acc-ot, amiről nem tud AH-zni, és átadni sem, mire megy vele?

Itt nem is azzal van baj, hogy valaki botol casual playert imitálva... mert az nem, vagy alig okoz kárt. Itt az arányokkal van a baj, hogy sok ezer acc 24/7, sok ezer milliárdnyi goldot farmolt így ki, ezzel tönkretéve teljesen a játék gazdaságát...

Viszont ezzel semmit se tudunk csinálni, ez ilyen. Ötletem sincs, hogy mitől lenne jobb, mitől lenne kisebb az infláció...Mitől lenne érdemes mondjuk 1 hónap múlva visszanézni, és belépni játszani? Az fix, hogy egy normális gazdasággal, sokkal, de sokkal játszhatóbb és szórakoztatóbb lenne... a játék és a kereskedelmi része is.

(#42370) K_mester: Az RMAH-val nincs is baj, szerintem korrektül működik. Igaz, hogy nem a kellő helyre megy a pénz sajnos, hanem bűnözők zsebébe főképp. A nagy fő kérdés számomra továbbra is az, hogy a Blizz miért sugallja szinte, hogy vegyenek az emberek goldot feketén, és még véletlenül se használják az RMAH goldpiacot? Miért van a 0.25 eu-s határ, hogy még véletlenül se lehessen versenyezni a gold sellerekkel?

[ Szerkesztve ]

(#42373) Kobe válasza radi8tor (#42369) üzenetére


Kobe
veterán

En battle tagrol ismerek par nagyipari gold bottert akik indulas ota elnek mint hal a vizben es ok nem 100 milkaval csinaljak hanem 8 milliard amcsi serveren 7 milliard eun es megis a nap 24 orajaban aktiv indulas ota. Sztem jol tukrozi a blizz erdeklodeset ha meg oket is hagyjak mukodni

De mondjuk innen is van par emberke aki7/24 ben nyomatja az AH botot, nem is egy

(#42374) Ren Hoek válasza Kobe (#42373) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Ilyeneket jelenteni kéne, azonnal... legalább az acc-ját bukja el.
Mondjuk állítom, ha jelented, akkor se csinálnak vele semmit...Annyi de annyi ötletem lenne erre is... Pl 10 millió goldot kap az a játékos, aki reportol egy bottert, és be is jön. Egymást jelentgetnék fel, mert konkurenciát utálják. Jó lenne egy állás a Blizz adóhivatalnál :K

[ Szerkesztve ]

(#42375) Kobe válasza Ren Hoek (#42374) üzenetére


Kobe
veterán

én reportáltam őket, semmi, ugyanúgy aktív.

De pl van olyan tag is a listámon, aki innen PHról vett fel, van is jópár hsze itt a topikban, 24/7 aktív, a gearje hetente ötször változik, de játékban 1 hónapja nem volt kb....vajon honnan ? :U

(#42376) radi8tor válasza Kobe (#42375) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez mókás. :))
Ha nincs játékban akkor hogy változna a gear-je? Gondold át még egyszer. ;)

⭐ Stella

(#42377) Kobe válasza radi8tor (#42376) üzenetére


Kobe
veterán

jó, érted a lényeget. Jobbra balra cserélgeti a cuccait, de játékban, értsd 2-3 percnél tovább, sosincs....azért annyira nem jó a droprate hogy annyi idő alatt mindig újabbat lehessen találni :D

[ Szerkesztve ]

(#42378) FehérHolló válasza radi8tor (#42376) üzenetére


FehérHolló
veterán

Mivel egy AH botos csávóról beszélünk, ezért úgy nincs játékban, hogy nem jászik, hanem csak AH-zik.

Skynet is real. It's called Google.

(#42379) radi8tor válasza FehérHolló (#42378) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Jahogy AH botos. Ezt nem írta a kolléga. :R

⭐ Stella

(#42380) Kobe válasza radi8tor (#42379) üzenetére


Kobe
veterán

"De mondjuk innen is van par emberke aki7/24 ben nyomatja az AH botot, nem is egy" :DDD

(#42381) Ren Hoek válasza Kobe (#42377) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Mondjuk ezt szerintem normál játékkal is meg lehet csinálni. AH flippeléshez nem feltétlenül kell bot. Csak megvakulsz annyit kell nézegetni.

[ Szerkesztve ]

(#42382) Mumee válasza Ren Hoek (#42330) üzenetére


Mumee
őstag

Nálam meg 300Ft/mill.

(#42383) sunnymarcell


sunnymarcell
aktív tag

valaki el tudná magyarázni nekem ezt az RMAH-s dolgot? kell csinálnom bankszámlát, azt összekötnöm a paypal accounttal, és utána már tudok eladni dolgokat?

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

(#42384) FehérHolló válasza sunnymarcell (#42383) üzenetére


FehérHolló
veterán

Meg nem árt, ha a Blizzard acc-oddal is összekötöd a paypalt, de kb ennyi.
Figyelj, hogy jól add meg a vezeték és keresztneved a paypalnál, mert rendkívül fontos.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#42385) sunnymarcell válasza sunnymarcell (#42383) üzenetére


sunnymarcell
aktív tag

most hirtelen végigolvastam mit beszéltetek erről, azért írok új hsz-t mert lejárt az 5 perc

azt nem értem, hogy ameddig van kereslet RMAH-ban, addig miért bannolnák a farmbotokat? a blizzard ebből zsíros pénzt keres.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

(#42386) Mumee


Mumee
őstag

Nekem 3 ember van fent, akik a játék kezdete óta napi 24/7-ben onlineok és act3 infernoban farmolnak. Ebben semmi meglepő sincs. Banhullám ide banhullám oda, megéri botolni is meg sellerkedni is.

(#42387) Wolverine válasza maross (#42367) üzenetére


Wolverine
félisten

Azért van így, mert ellenőriznek mindenkit, nehogy véletlenül beleessen olyasvalaki is, aki valójában nem botozik - akit tényleg kivágnak, annál bizonyítani tudják a bot használatát.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#42388) #57919488 válasza Kobe (#42375) üzenetére


#57919488
törölt tag

WoW-ban kis bg-n láttam már speehacker-t vagy mi a nevük. report ment is azonnal de 1 héttel később ugyanúgy rohangált a gyerek, valami Nextplease vagy mi volt a neve.

Most ezt olvasva nem lepődök meg sajnos :(

(#42389) Toninho13 válasza Ren Hoek (#42359) üzenetére


Toninho13
aktív tag

Azért a gold átadás betiltását korrekten nem lehetett volna megoldani. Pl tegnap énis adtam kölcsön cimborámnak goldot, hogy valamivel normálisabban fel tudja öltöztetni a barbárját... De tény, hogy rés van a pajzson.

(#42390) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Ez egy olyan lavina amit szerintem már nem tudnak/nem is akarnak megállítani. Részemről nem ezt vártam, és nagyot is csalódtam a blizzben.

(#42391) radi8tor válasza Nordic (#42390) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Hiba volt nyílt béta tesztet csinálni, mert így fel tudtak készülni a gold farmerek arra milyen botokkal lehet legjobban farmolni.

⭐ Stella

(#42392) WhiteWalker válasza FehérHolló (#42358) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ezt akkor megvárom:D , pénzért venni virtuális pixélkardot... nah ez a facepalm.... csak azt nem értem,ha ennyire illegális akkor miért nem csap a blizz az ilyen árusoknak a körmükre....ez az eula így egy nagy álszentség...

(#42393) sunnymarcell válasza WhiteWalker (#42392) üzenetére


sunnymarcell
aktív tag

azért nem lehet RMAH-n kívül cuccot venni, mert abból ők nem kapják meg a 15 százalékukat :)

amúgy meg diablo 2-ben tonnaszámra ment (két kezemen és a lábamon sem tudnám megszámolni, hány ilyen honlap ment, ahol igazi pénzért tudtál venni különféle rúnaszavakat, uniqkat, 5 euró felett ingyen HR, etc etc) az ilyen "illegális" kereskedelem, és az emberek jórésze botolt, de a blizzard olyan istentelenül leszarta, hogy arra már nincs szó.

amúgy meg hogy tudná a blizz követni, hogyan kereskednek így? maximum annyit látnak, hogy belép két ember egy gamebe, egyik ledob egy szép értékes cuccot a földre, másik felveszi. esetleg egy-két thx, és kilépnek. szerintem ez lófing bizonyíték ahhoz, hogy bannolják a kettőt.

[ Szerkesztve ]

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

(#42394) Ren Hoek válasza Toninho13 (#42389) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Kölcsönadni az más dolog. Pár millát kölcsönadni az is más dolog.
De itt 1000 milliókról van szó... A játék nem rendeltetésszerű használata az, hogy 24 órát megy az acc, gyűjti az aranyat, majd pedig ellenszolgáltatás nélkül átadja valakinek. Könyörgöm ezért lett bevezetve az online mód, ezért szívtunk/szívunk a szerverekkel stb.. hogy elkerüljük a csalásokat.

Bevezethettek volna egy arányszámot, ami megmutatja, hogy az adott acc által farmolt arany és cucc milyen arányban kerül át másik accountokhoz. Egyértelműen látható lett volna, hogy ki az aki normálisan játszik, és magára fordítja a keresett pénzt, és ki az aki botol, átad ellenérték nélkül. Ez pont arra lett volna jó, hogy az RMAH goldpiacot használják a fekete piac helyett...

RMAH valódi pénzt pedig csak és kizárólag személyivel lehetett volna kivenni. Eleve így redukálni lehetett volna a csalások számát, hiszen személyivel való visszaélés, már egy komolyabb bűncselekmény...Meg nem lehetett volna egy embernek 200 acc-ja.
Az online pókernél hogy is van ez? Hát pont így... Ha ki akarod venni a pénzt, igazolnod kell, hogyTE vagy az illető, és létező személy vagy.

Másik ilyen pedig az, hogy értetlenül állok a dolog előtt, hogy miért hagyták ilyen durván megalapozni a goldsellerek tevékenységét, az RMAH gold késleltetésével. Plusz most, hogy bevezették, a 0.25 eus alsó határ miatt gyakorlatilag használhatatlan az egész.

Nem látom be, hogy teljesen elcseszett, logikátlan, átgondolatlan, felkészületlen, leszarom lépések ezek, vagy gazdaságilag konkrétan kiszámolt, összeesküvés elméletes, vadkapitalista elvet követ a Blizz.

[ Szerkesztve ]

(#42395) Mumee


Mumee
őstag

Itt is lehet RMAH-n kívülről cuccokat venni.

(#42396) #57919488


#57919488
törölt tag

Ha a bot tulajokkal nem tudnak (időben) mit csinálni akkor aztán sokat ér a folyamatos net kapcsolat. 1-2 év és jó lesz nem kell izgulni :O

(#42397) killerjohn


killerjohn
addikt

na végre meg van inferno diablo :)

(#42398) killerjohn válasza FehérHolló (#42358) üzenetére


killerjohn
addikt

ezt most nem értem, a blizzard eula által tiltott dolgokról nem lehet beszélni a ph fórumon? :) ha ez komoly, hogy ilyen van 2012-ben egy online fórumon (ráadásul a ph-n...) akkor egy világ omlott össze bennem :(

Ren Hoek #42359: akkor meg az lenne a helyzet, hogy a botterek megveszik a legdrágább cuccokat ah-ban, elkönyvelnek 15% veszteséget, és az ahban kb szinte minden jó cucc eladója a botok hostja lenne. ugyanott vagy. egyébként akik komolyan csinálják, azok nem az i2buynak (vagy más resellernek) adják el a goldot, hanem megveszik GAHban a cuccokat és felteszik rmahba. persze ettől még bőven jut a resellereknek is.

[ Szerkesztve ]

(#42399) FehérHolló válasza killerjohn (#42398) üzenetére


FehérHolló
veterán

Nem arról van szó, hogy nem lehet róla beszélni, hanem hogy nem lehet csinálni. Tehát ne itt áruld az aranyad és ne itt keress pénzért aranyat, mint egyesek épp megtették. :)

Egyébként jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat. Abban a hozzászólásban is ezt írtam, amire reagáltál. Sőt, a rákövetkezőben is.

[ Szerkesztve ]

Skynet is real. It's called Google.

(#42400) killerjohn válasza FehérHolló (#42399) üzenetére


killerjohn
addikt

azt írtad hogy "tiltja az eszmecserét", olvasd át újra...

radi8tor1: ki akart itt eladni valamit? nem olvastam végig minden hszt de nekem nagyon úgy tűnik hogy le le oltva a srác mert arról beszélt hogy aranyat vesz. vesz. ha rosszul látom, akkor bocsi, fáradt vagyok már.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.