Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
Cyberpunk
félisten
Ti hogy ítélitek meg a béta alapján?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Neró
őstag
válasz Cyberpunk #10055 üzenetére
Volt szerencsém egy másik bétában is részt venni (még a Battlefield 3 zárt bétájában) - előtte még alpha teszt volt. Na a lényeg - hogy ott olyan bugok voltak, hogy csak néztem, eltűntem a map alatt meg villogtak az elemek, fák - nos ahhoz képest ez a mennyország.
Amúgy erre számítottam, remélem csak jobb lesz. Grat Blizz!
| www.diablohungary.hu
-
Speeedfire
félisten
Szerintem a mostani nem béta, hanem inkább már RC, főleg amiatt is, mert lassan itt van 15-e. Kiváncsi lettem volna, milyen lehetett ez a tényleges első időkben.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
mephi666
nagyúr
válasz Cyberpunk #10055 üzenetére
wd-vel is lenyomtam leoric-ot... ez a kari tetszett legkevésbé
szerintem wizard+dh+barbi jó lesz tömegpusztítónak (ez a 3 a kedvenc, így kb 10-10 szint után) ...a monk stílusa is bejön, viszont a wd nem feküdt az ízlésemnek... a másik 4 kaszt viszont nagyon bejövős ha azt veszem alapul, hogy dia1+hellfire-ben minden kaszt tetszett, dia2+lod-ból volt 3-4, ami nem és ebben csak 1 kivétel van: már nagyon király... távol áll dia1-2-től, de elég egyedinek találom: szerencsére nem olyan rajzos+szögletes, mint mondjuk a torchlight/wow, a zenék/hangok nagyon eltaláltak... össze van ez rakva szépen ha addig elleszek vele, mint dia2-vel, nem is kell más (márpedig kiforrottabnak tűnik így ránézésre és rendbetették azokat a dolgokat, amik a dia2-ben irritáltak: közös stash és mérete, inventory, gold értéke, stb)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Cyberpunk
félisten
-
Cadal
őstag
válasz Speeedfire #10054 üzenetére
áhh, simán csak public gamere nyomtam a menüben, kiválasztottam hogy melyik quest legyen és go... Bedob idegenek mellé, de nincs vele gond. Általában egyfelé megyünk. Vagy max beirod nekik hogy "stay together" Nem muszály egyedül játszani. Vagy azt is csinálhatod hogy a játékodat miután elindítod, publikussá teszed és akkor bedom melléd max 3 emberkét.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Nekem minden játék végén dobott. Utoljára amikor a varival voltam 2db-ot. Már van 4db, de 1-2 elég gyenge, sima magic itemből van jobb is.
Cadal: Ezt még nem is néztem.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Huma
addikt
Most találtam egy gyűrűt.
Még mindig nem tudok dönteni a W és a WD közt. A WD továbbra sem szimpatikus, de a skilljei sokkal hangulatosabbak a varázslóénál.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Mukorka
addikt
válasz boogie84 #10070 üzenetére
Nem mivel a fegyver sebzési értéke adja a varázslat erejét. Csak akkor lőhetsz ha elfogy a varázsod és átlagban akkor is kb egyszer mire vissza kezd töltődni a power. Ha nem akarsz varázsolni hanem a fegyvert akarod használni helyette akkor le kell húznod, de vagy vagy nincs. Tényleg semmi értelme mert ugyanannyit sebzel így is úgy is.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Alg
veterán
Egyébként engem annyira nem fogott meg, mint a Dio2 anno vagy mondjuk nemrég a SC2... végigtoltam barbival, az iszonyat nagy hentelést le tud vágni, de valahogy nem érzem azt az ellenállhatatlan késztetést, hogy nekem ez most azonnal kell... (wizz-el már majdhogynem unalmas volt...)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Gorneck
legenda
Húúúúú de rövidke volt ez így... WD-vel és DH-val végigtoltam...1-2 bug szerűségetlezámítva igen csak késznek tűnik a játék.
Remélem tweakelnek azé még a progin...nem akarok új VGA-t venni a HD2000 helyett...
Gorneck#1239
-
xavix13
őstag
Ti tudtok játszani? Nekem Error 3004-t dobál folyamatosan.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Alg
veterán
Egyébként nem tudom, hogy csak nekem tűnik-e így, de mintha a loot-rendszer nem lenne az igazi. Remélem magasabb szinten változik, de amit eddig láttam, hogy kb. nem is érdemes megnézni mi esik, mert már 2-3 próbából jobb jön az artisantól...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
execute93
őstag
Lehet utálni fogtok, de nekem egyből bejön minden
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Hanok
senior tag
"mert már 2-3 próbából jobb jön az artisantól"
Szerencséd volt, van hogy 15-20 item-ből mind kuka az aktuális karakternek..És később amikor nem csak ennyi kell hozzá (alapanyag) és 3 napod rámegy hogy 1-et kraftolj....Ki van ez találva...
execute93: +1 Én már függő vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Csak neked, ez a legeleje, kb. csak Leoric szobájában vannak 9-10es szörnyek amik már dobnak 10-es szint feletti cuccokat,még a king is level 5 rareket dob csak,ehhez képest a kovácsnál a legalapabb cuccok után már lv 7-8 ,majd igen hamar 10,11 es szintü cuccokat craftolhatsz,persze hogy jobbak az ilyen 1-6-os szörnyek által dobható cuccoknál.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Nordic
Közösségépítő
Most esett egy ládából:
-
Cyberpunk
félisten
Én most tudtam játszani egyet, de kidobott megint.
Nordic: mákos
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
persil
nagyúr
Nektek nem ingadozik a latency?
300--500 ms között ugrál, utóbbi már elég bosszantó tud lenni, arról nem beszélve, hogy csatában veszélyes is lehet. Alapból, mikor tele van a kis folyamatábra, akkor 200ms, aminél teljesen sima és játszható.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
emre33
addikt
válasz Cybertrone #10086 üzenetére
Az a durva, hogy egy ládából esett
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
persil
nagyúr
Azért szerintem ahhoz képest, hogy csak a US szerverek mennek és erre tódul be mindenki, ráadásul most kb annyi az idő, hogy mi még játszunk, ott meg már játszanak, nagyon jó a helyzet.
Ezek alapján, ha elindul a teljes és beizzítják az összes európai és ázsiai szervert is, akkor nem igen lesznek problémák
-
execute93
őstag
Kovácsnál van valami Level 1 a craft alatt. Az meg mire jó?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Nordic
Közösségépítő
Én pl nem tudok senkihez sem csatlakozni, aki játszik, mert a kliens szerint nem tehetem meg(valami starter edition-ról vakerált).
Ezt meg craftoltam:
-
Scooby Dou
aktív tag
valaki party? cheetos#2105 addoljatok
hmm..
-
persil
nagyúr
válasz execute93 #10094 üzenetére
Jézus...
Oda van írva nagy betűkkel, ne haragudj meg, de ilyen alap szinten nem lenne nagy szó megtanulni angolul.
Ráadásul felteszem a bal herém, hogy még suliba jársz és angolt tanulsz.Na mindegy, a kevésbé cinikus válaszom: a kovácsot pénzért tudod fejleszteni. Most fejből nem tudom hány lépcsőből áll a dolog, de talán 5-6 alkalommal pumpolsz bele egy kis pénzt és szintet lép, aztán így tovább. Közben pedig egyre több receptet tanul meg, így lehet egyre többféle cumót gyártatni vele.
#10095 Hu ez komoly, nem tudtam, hogy ilyesmit lehet a bétában. Gondolom jó sok pénzt öltél bele, mire ilyen szintű lett. Én csak 2-ig nyomtam, tovább felesleges, mert úgysem tudjuk használni a lvl cap miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
Mi ketten voltunk így tudtuk azt csinálni, hogy bementem a 12-es karival tuolsó questre, végigmentem cathedral lvl3-ról a royal crypts-be, a king bejáratánál meg a másik accról joinolt a lvl1-es karakter. Levertem, esett rare, lehetett kezdeni elölről.
Kérdések, amik felmerültek de nem nagyon van még info:
1. Lesz másik szakma?
2. Van oka annak, hogy mindegyik accon fel legyen húzva a szakma?
(lehet craftolni nem átadható cuccokat magasabb szinten)
(valamihez fog kelleni a magasszintű BS)
(nagyobb eséllyel lesz pl. int-es a cucc, ha wizard vagy WD craftolja le)
(csak akkor esik recept ha van BS felhúzva)Azért nem mindegy, mert sok pénzt felemészt, mi pedig úgyis együtt játszanánk így felesleges 2x elkölteni a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz -conrad- #10099 üzenetére
Kovács és ékszerész biztosan, de ha jól emlékszem írják is a hivatalos oldalon.
Szerintem, ha barátok vagytok és főleg együtt játszotok, akkor talán elég lehet, ha csak egyikőtök húzza fel, legalább pénz szempontjából nem hülyeség.
Kaszt nem igen befolyásolja a craft eredményét, de erről konkrétumot én sem találtam eddig sehol.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- MacBook Air M2 15' 8Gb 256Gb kék 99%-os aksi
- AirPods Pro 2 USB-C, ÚJSZERŰ! - 2025.11.30-ig Apple Care+ !
- Hibátlan - TOSHIBA P300 1TB HDWD110 3.5" SATA 7200rpm 64MB HDD merevlemez 100/100%
- Guitar Hero / Rock Band Vezetékes Gitár - Xbox 360 / PC (Clone Hero)
- Guitar Hero / Rock Band - World Tour Gitár Xbox 360 / PC (Clone Hero - Fortnite)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest