Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Na sikerült belépnem... tovább merre? A Contact costumer support oldalon vagyok

-
Cybertrone
veterán
Kellene egy kis help uraim!
Kérlek benneteket segítsetek... meg akartam változtatni a jelszavamat battleneten, de a vége az lett hogy lockolták az accom... Na most ilyenkor mi a teendő? Kihez lehet fordúlni... Autenticator nincs az acchoz csatolva
Aki tud kérem segítsen! -
Cybertrone
veterán
[link] esetleg ha erdekel valakit szoljon! Nem akarok nyereszkedni
koszonom! -
Cybertrone
veterán
Szvsz felesleges rámenni az armorra WD, és Wizard castoknál... úgy is 2-3 ütés vagy meg így is... háttér karik ezek papírból... addig jó míg nem jön egy combos feltápolt mobsereg... a kedvencem volt ma mikor a kis fasza pókicáknak 300k hp-ja volt meg pajzsa... 15* mentünk nekik

-
Cybertrone
veterán
Delutan 3 utan valaki hellen csapatas? Ts van, hangulat is, csak eljuk tul! Tegnap ragyurtam 7.6k Dps em lett meg 13.5k hp 52es szinten szerintem jo, bar egy jobb fegyo kellesz majd!

-
Cybertrone
veterán
Nightmare kész... Hell Act 1 közepén járunk
Kicsit kevés a power, és az armor!
7.6k DPS-el néha necces ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cybertrone
veterán
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Én tudtam milyen a diablo, a feelinget átérzem, és ha a régebbi részeket toltad volna tudnád mire számított világszerte több millió ember!
A megjelenés előtt hónapokban nagyon sok kedves kolléga itt a topikban adott módot és lehetőseéget arra hogy a zárt betát ki lehessen próbálni, pl ez csak egy lehetőség volt, és akkor tudod miért adsz ki pénzt! 
-
Cybertrone
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A haver megérdemli... 
MrCsiT:
Senki nem tudja szám szerint mennyi D3 ment ki a boltokba... lehet hogy a boltok eladták a lemezek 60%-át majd kitették hogy elfogyott egy hét múlva kiteszik a maradék 40%-ot és kis árréssel megint eladják... ez a biznisz, így élnek meg!
Az meg aki most vakarózik hogy Collectosrt szeretne az megérdemli... Nem véletlen Collectors a neve...limitált és elfogyik, ezért értékesebb mint a normál... Azt is megértem aki 2-3 collectorst vett, ugye van itt a topikban olyan, volt belőle vita... Senkinek nem tisztje megítélni valakit pusztán ebből a szemszögből, a jelenlegi világban mindenki úgy él meg ahogy tud, mellesleg mindennek annyi az ára amennyiért elviszik, ha ez az összeg 100k akkor anyiért adta el!
-
Cybertrone
veterán
válasz
McNamara
üzenetére
Ugye nem akarod azt mondani hogy ÉVEK alatt nem sikerült szvsz 20k-t félretenni (direkt írtam 20k-t pár év alatt annyi csak összegyűlik!) Plusz ne magyarázd be nekem hogy megjelenés után egy héttel hírtelen lett rá pénz megjelenéskor meg csóró volt a család!
Most van hónap vége, nem megjelenéskor volt! 
-
Cybertrone
veterán
Annyian Mondjátok hogy hol lehetne megvenni, meg miért ment feljebb az ára meg stb... Megkérdezhetem hogy miért nem rendeltétek elő HÓNAPOKKAL a game megjelenése előtt?
Egyszerűbb lett volna, mint most itt vakarózni, meg szidni a boltokat hogy miért kell még nagyobb árréssel eladni a gamet! 
JSaN:
NICE! -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
Ilsyde
üzenetére
Havert eltalálta act2 főboss egy tűzlabdával és 20k HP lett nullázva...
Azért azt nem mondanám hogy olyan könnyű, de legalább van kihívás... én 2 ütés vagyok a moboknak
, cserébe míg tart az arcane addig nincs aki a közelembe jön, ha meg elit csapatba ütközök előszeretetttel változok Archonná, és gyönyörűen bírnak érvényesülni a tisztító tűzben
3kHP-m volt tegnap, haver úgy mondta jó lenne az INT helyett most már egy kis vitalytit is magamhoz venni
Cserébe még nem vagyok 50-es és majd 8k a DPS-em ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cybertrone
veterán
Hellre keres egy wizzard, es egy DH monkot, vagy barbart! Min lvl 45, es hozzaertes szukseges, egymast segitjuk, droppotosztjuk alapon! 3an mar igazi kihivas

-
Cybertrone
veterán
Nyilvan, de latod sok ember meg a kasztokkal sincs tisztaban... Nagyon kevesen vagyunk akik tudjak mi micsoda, es hat tipikus mentalitas fikazni azt amirol halvany goze nincs az embernek... A game nagyon jo, aki a normal utan kijeleni hogy kitolta az egy vicc, a game nightmaren indul, es hell vegeig tart! Elitek ellen megsutheti a normalon edzodott karijat mindenki... Meg en is az enyemet!

-
Cybertrone
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A lehetoseg adva van, van aki aldozni fog ra vani aki nem kb ennyi.... Jatekgoldert jo buli, penzert venni virtual cuccot en nem fogok!
-
Cybertrone
veterán
Aki szerint az AH csalas, az eleg dilettans! En csak onnan vasarolok meg kristalyt is! Mire felhuzod a kovacsot vagy az otvost meg veszel mindent, sot olcsobban is ki lehet jonni! Aki nem aukciozik mad jon magasabb szinten sirni hogy nem tud ervenyesulni.... Nightmare utan megu egy 10k eletu 6k dps-es wizardal is halal...
amit a game kinal hasznalni kell ennyi! Ne itt sirbakolni! -
Cybertrone
veterán
Kedves forumtarsak, megjottem en is! Kezdetektol tolom, wizzardal tolom , bovebben holnap! Nightmare veget toljuk... Az eliteken kivul nincs ellefelem

-
Cybertrone
veterán
Lehet hogy volt de kb mennyi game időt alakítotak ki pontosan a játékban... kerestem minden hol de nem lelem...

-
Cybertrone
veterán
Be kéne fejezni...
mindkét félnek! -
Cybertrone
veterán
At sincs verve... szvsz az arvaltozas joga minden shopnak meg van... Elorendelesnel foleg! Nem veluk b@szik ki ha nem ott veszi meg... magaval hogy neve nincs shopokbol rendeli ami vagy megjon vagy nem! Sokan ugy tesznek mint ha 2k lenne az ami megmenti oket, az elorendeles ilyen volt mindig!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ne is mond... titan(kedvenc), Nooblese(mennyit szenvedtem a queatel) bla bla... á befejeztem

-
Cybertrone
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Látom nem vagyok egyedül akinek majd nem ráment a magánélete ezekre a szarokra 
-
Cybertrone
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Jáj dicsak milyen fasza kis mmo... de nem kezdek bele, mert beszippant, és ezt már magamban letisztáztam
Dio3 az még real, de ennek nem lenne jó vége
Mellesleg a 2 műfaj nem ugyan olyan... a diablonak van hangulata, ez meg csak egy szintet lépünk kraftolunk bossolunk mmo 
-
Cybertrone
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Rászabadul xmillió user... biztos jó lesz
Estére várok pár embert és tolhatjuk együtt a kezdetektől 
-
Cybertrone
veterán
Hány órát jelent ez pontosan? mikor kezdődik az open beta?
-
Cybertrone
veterán
A gepigenyen nem kell csodalkozni... adatlapod szerint te maradtal le a cuccoddal! Ez nem d2, ha nivosan akarsz jatszani igen is kicsit koltsel a gepre! Mit varsz a p4 tol? Lerohad a fizikai szamitasoknal csoro, a vga meg mikr kijott se volt power. Te hat szalljunk vissza a foldre es ne varjuk azt hogy egy comodore on is elfut 2012ben!
-
Cybertrone
veterán
Majd kesobb masszivabb erossegen lesz baber neked is! Jelenleg egy 10 es barbar mindent szetcsap ami a betaban van... itt jelenleg a multyt feleslegesnek is erzem... egy karakter is szetgyak mindent ennel tobb meg kibaszas a mobok ellen

Djuree:
en meg nagy alltalanossagban irtam
e folott meg te siklottal el! -
Cybertrone
veterán
Szerintem gaz a grafja..n csili vili d2 szint... es sajnos valtozatlanul ez egy klon... a kezelofelulet meg olyan semmijen! Mint ahogy irtak ez egy tipikus felejtheto game... Ez meg az en velemenyem! Mellesleg eddig hol voltak ezek a klonok? Most hogy jon a D3 egybol dobaljak ezeket is kifele... ciki! Nem most kene, mert az eredeti fenyeben ezek semmik!

-
Cybertrone
veterán
válasz
mongoose123
üzenetére
Azt a pár amerikai szervert tesztelik európai emberekkel? Ugye érzed te is hogy ez így nem állja meg a helyét!
Ha indítanák be a szervereket nálunk is akkor azt mondom okés, addig meg csak marketing! 
Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koszonom!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

! En lassan kifogyok az otletekbol, 54es vagyok es csak 10k ig sikerult feltolnom a dps-t
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images4/2012/5/22/s9gpugcu5dsf2p8f01ll_tn.jpg)

Látom nem vagyok egyedül akinek majd nem ráment a magánélete ezekre a szarokra

Egy accról egy game futhat elvileg egyszerre szerintem!