Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz execute93 #10094 üzenetére
Jézus...
Oda van írva nagy betűkkel, ne haragudj meg, de ilyen alap szinten nem lenne nagy szó megtanulni angolul.
Ráadásul felteszem a bal herém, hogy még suliba jársz és angolt tanulsz.Na mindegy, a kevésbé cinikus válaszom: a kovácsot pénzért tudod fejleszteni. Most fejből nem tudom hány lépcsőből áll a dolog, de talán 5-6 alkalommal pumpolsz bele egy kis pénzt és szintet lép, aztán így tovább. Közben pedig egyre több receptet tanul meg, így lehet egyre többféle cumót gyártatni vele.
#10095 Hu ez komoly, nem tudtam, hogy ilyesmit lehet a bétában. Gondolom jó sok pénzt öltél bele, mire ilyen szintű lett. Én csak 2-ig nyomtam, tovább felesleges, mert úgysem tudjuk használni a lvl cap miatt.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest